Reklama

Dispoziční prognostika

Špíno (Pá, 9. 1. 2015 - 21:01)

..vy budete souzen!!! za urážku na cti...

Špína: (Pá, 9. 1. 2015 - 18:01)

Prosím nedovolte, aby naši společnost ovládla nacistická představa civilizace Stanislava Sohra. Člověka, který lhal, kradl, zabil člověka. Nedovolte, aby tento vrah a rádoby telestét byl i po smrti pánem nad lidmi a podřizoval si je. Odmítněte tohoto vraha a jeho způsoby. Nebyl nikdy lepším než druzí. Byla to bestie, která ponižovala druhé lidi a sama sebe vyvyšovala. Odmítněte to a buďme si rovni v civilizaci, která nebude civilizaci lháře, zloděje a vraha Stanislava Sohra.

Špína: (Út, 6. 1. 2015 - 22:01)

Martin, pak Špína poet..to... Vyhovuji dipu, jsem špína. Říkali mi cvoku. Proč? Kdo je v pravdě, je ve svobodě. Kdo má pravdu, se svazuje lží a musí zvítězit. Pravý bojovník nevítězí, ale osvobozuje. Koho má porážet, ví, že lidé žijí svůj sen a ví, že pokud něčeho lze dosáhnou, dosáhne toho tím, že sebe a druhé osvobodí, protože iluze je největší překážkou. Sohr ve své básní pro své kmenovce psal, musíme zvítězit. To jako mají přerazit sebe a druhé? Byl ovšem moudrý! Napsal, co je charakter, schopnost dávat přednost vyšším hodnotám před nižšími, proto byl charakterní a nikomu by nelhal, nikoho by neokrad, nikomu by neublížil. Kdo toto vyvození odmítá je cvok a blázen. Jsem Špína a špiním památku Sohra. Protože pravda nemá nárok. Důležitá je památka, aby byli klienti a peníze. Ta jeho památka je ale pěkně prohnilá, kupčil s charaktery a hodnotami lidí, jako že kupčí věřící se svým Bohem. Vždycky stačí jen přispět nebo rovnou zaplatit. Chcete to napsat ve verších? Neměří jím to virgulemi, otestujte si je. Kde je potom pravda, kterou o vás říkají. Ano jste charakternější, inteligentnější a talentovanější právě proto, že jste přišli a zaplatili, jasně jste tím dali najevo, že rozumíte dipu, a kdyby to náhodou nebyla pravda, tak víte, že nic není ortelem, protože vše můžete získat, když zaplatíte. To je to, co chcete slyšet. Pravda nikoho nezajímá a kdo jí říká, je duševně nemocný a cvok. Proto proč nekubčit, vždyť církev dokázala, že to je velmi výdělečná činnost. My vám můžeme přece odpustit hříchy, protože máme spojení s Bohem a kdo nás obchází je nevěřící pes. Bůh je ale ve všem a za vším a proč se nezpovídat z hříchu přímo Bohu uprostřed lesa, v katedrále stromů samotného Boha. Přece kdo projeví lítost, třikrát je mu odpuštěno. Je snad církevní hodnostář blíž Bohu. Proč? On s ním mluvil a ví, co chce? Pokud Bůh je, nebude ho zajímat vaše ideologie, ale to, jak upřímně jste žili. A co jste dělali. Ve jménu ideologie svého Boha lidé lžou, kradou, zotročují a zabíjejí. Je to vůle Boha nebo ideologie těch lidí. Oni to přece vědí, k nim on promluvil prostřednictvím jich a druhých. Nepohodlné je třeba ukřižovat. A to proto, že vám berou naději. Jak mohl být Kristus spasitel, když bral lidem naději na to, že přijde nějaký král spasitel židů a ne tesařův syn. Myslíte si, že Ježíš založil Katolickou církev, co ve jménu Ježíšova Boha zotročovala, mučila, upalovala a vraždila? Co je tedy Sohrovým Bohem a jeho spasitelem. Snad jeho Bearis, neboť tak pojmenoval Boha. Snad sním chodil na kafe a proto věděl jak má svět vypadat a jak ho má přeprogramovat. Nakonec stačí vytvořit aplikaci a přeprogramují lidi zasažené virem HIV a nemocí AIDS a budou zdraví.

Martin: (Ne, 9. 6. 2013 - 20:06)

Pokud jde o vinu, byl zde příspěvek, že v nějakém časopise nebo snad na internetu na jiných stránkách, referoval nějaký dispoziční prognostik-jasnovidec o tom, že odešlí ze společnosti Noetis-Dispoziční prognostiky-Jasnovidectví, škodí nějak kolem sebe lidem, že lidi poškozují a ubližují jim, že jde o odpadlíky, co se nějak snad mstí za to, že něco za studia nezvládli. Bylo uvedené, že jde o lidi pochybné, kteří nejsou co se týče hodnot charakteru a jiných zrovna vhodní, jak vyplývalo z příspěvku. Nakonec, tito odešlí jsou nebezpeční a setkání s nimi může zanechat nějaké neblahé následky. Pravděpodobně šlo z hlediska vyjádření o vnitřní politiku, kdy byli prokazatelně odešlí vinni nějakými praktikami, které jsou z hlediska současných dispozičních prognostiku-jasnovidců prokazatelné. Co se týká vinny, sám pan Sohr a pan Boroš, jak zde bylo uvedeno, lhali svému klientu do očí o tom, že nemá rakovinu a pří tom ji měl. Jestli z jejich tvrzení v tomto v důsledku bylo něco zanedbané z hlediska léčeni vědeckou medicínou, co způsobili smrt klienta, nevím, ale možné to je, poněvadž přispívatelka psala o tom, že ji zabili manžela. Nakonec sám pan Sohr kradl různé nápady a konkrétní myšlenky, které by mohly vést k nějakému dalšímu rozvoji Dispoziční prognostiky-Jasnovidectví a to naprosto bez skrupulí. Že pan Sohr a pan Boroš bez skrupuli lhali je snad jasné a prokazatelné, že pan Sohr kradl nápady a konkrétní myšlenky dnes nelze už asi dokázat a že zabili společně pan Sohr a pna Boroš lhaním člověka, to bohužel dnes také asi nelze dokázat. Přesto napíši: Pan Sohr a pan Boroš jsou lháři. Pan Sohr je zloděj. Pan Sohr a pan Boroš zabili člověka v důsledku lhaní. Zažalujte mne.

haha (Ne, 4. 1. 2015 - 21:01)

Martin, pak Špína poet..to...Důležité je to vaše fanatické odhodlání, respektive rozhodnutí, bez ohledu na cokoliv a bez jakékoliv pochybnosti. :-)

..to nemá chybu (Ne, 4. 1. 2015 - 20:01)

Martin, pak Špína poet..to nejsou normální diskuse, ale pro Bohnice se hodí, zdar!!!!Už si zde nepočtu,nikdy!!!!Jsem a budu příznivcem DIPu.Spokojený klient.

qaq (Ne, 4. 1. 2015 - 14:01)

Já si myslím, že by se na...Sám jsi v prdeli tak neopruzuj.

hd (So, 3. 1. 2015 - 22:01)

život byl na planetě před lidstvem a bude i po lidstvu. To by mělo hovořit za vše... ;)

Špína: (So, 3. 1. 2015 - 17:01)

Láska nezná porážky, proč má tedy vítězit, už láska někoho přerazila, pro lásku se umírá, ale nevraždí, pozvedneš-li pro lásku meč, ať jakákoli by byla, jdeš ve stopách nelásky.Pravda nezná porážky, proč má tedy vítězit, už pravd někoho přerazila, pro pravdu se umírá, ale nevraždí, pozvedneš-li pro pravdu meč, ať jakákoli by byla, jdeš ve stopách nepravdy.Silná vůle hotové neštěstí, čeho se má držet, svého snu, ve kterém žije. Že silou vůle nejlépe se žije. I běžet se dá s lehkostí.Kdo se drží zdraví onemocní, protože o zdraví strach má a na sebe přivolává neštěstí. Sic pro zdravé tělo, zdravou duši zdravá potrava.Pravda bez souvislosti je vědomí virus. Pokud myslíte myslete z vlastních souvislost. Cizí pravdy o věcech nic nepřinášejí. Vlastní pochopení je bránou do světa.V pravdě jediná svoboda, protože jen pravda vede k další pravdě a tím nabízí pravdy nové. Veškeré věci, co jsou užívány, vznikly z poznání pravdy, ze lži by stěží vzniky, lži produkují paskvily mezi lidmi. Dělají z lidi paskvily. Lež je vždy vědomý virus, jen k další lži povede, novou pravdu neukáže. Lež ještě nic nevymyslela. Vše, co lež vymyslela, skončilo ve skladišti minulosti, jen občas vyjde na povrch ze lži pravda, ale jen tehdy kdy byla omylem a ne úmyslem.

Špína: (So, 3. 1. 2015 - 16:01)

ProblémNitro prvý guru,silná vůle opravdové neštěstí,čeho se má držet,vůle bez vůle by měla být,meditace ztrátou vůle,žít pro přirozené bytí,duše bez souvislosti,jako dům bez základu,z čeho je dům postavený,že v meditaci se zřítí,to dům stavba iluze,bez ní v pravdě bytí.

Špína: (So, 3. 1. 2015 - 16:01)

Domov světaDuše, divná skládačka,tam židle, tam stůl,snad kdesi cosi,utříbený řád v neklidu,odraz smyslu zvuku,celého snu o božství,tam najde snad cíl,pravý domov duše světa.

Špína: (So, 3. 1. 2015 - 16:01)

Komise pro udělování... Já jsem to četl několikrát. Stejně to lidé odmítnou. Protože důležitá je jiná priorita a to šance na zdraví. Cílem je dosáhnout zdraví, rozum je v tomto podružný. Nad hrobem se jakákoli naděje počítá. Nakonec rozhoduje zkušenost. Ale to jen u těch, co se šeredně zklamali. Není dobré lidi přesvědčovat, ale je možné jím naznačit, co se jim může stát. Co mohou čekat od dipáku a co mohou čekat od sebe. Vliv je vliv a proto jsem to tu zahltil básněmi. Nakonec i stupidní veršování je umění, a podle nereakcí, mám dojem, že jsem oponenty znechutil, nebo pochopili, že nejde o to zakazovat lidem co mají dělat, ale varovat je o tom, co může vést k čemu. Což je mou snahou, protože dipáci na jedné straně mohou pomoci a na druhé uškodit. Každý nese zodpovědnost na svých bedrech. Můžu jen říci, že osobní zkušenost vám řekne, co máte dělat, pokud dipáky už navštívíte. Já je odmítám, možná si za to můžu sám. Pokud bych si mohl zvolit a byl ve stavu mezi zdraví a nemoci, neběl bych fyzickou nemoc, volil bych psychologa či psychiatra. Ale ten na vás má málo času a proto se nic nevyřeší, je třeba aby existovali takoví psychologové a psychiatře, kteří vám dají více času na řešení potíži a nekrmili vás hned léky. Alo to je jen má představa. Navíc je na snadě otázka do jaké míry rozumí dynamice psychiky, aby opravdu pomohli.

Sisyfos (So, 3. 1. 2015 - 07:01)

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2006 získávábronzový Bludný balvanSpolečnost Noetisza vývoj a aplikace dispoziční prognostiky a neokybernetiky,nových, dokonalejších metod jasnovidectvíV šestadvaceti městech České a Slovenské republiky pracují dispoziční prognostici neokybernetici. A nejen zde. Česká firma Noetis, která jejich práci zaštituje, už působí i v Maďarsku, Polsku a Řecku. Od svého vzniku v roce 1990 ušla dlouhou a úspěšnou cestu. Možná za ni může i tento velmi originální název vzbuzující v klientech zdání vědeckosti a serióznosti. Na používání vědecky znějících termínů si Noetis skutečně potrpí. Chvíli tak neznalému klientovi trvá než zjistí, že se ve skutečnosti jedná o klasickou avšak neuvěřitelně dobře organizovanou a výdělečnou skupinu jasnovidců, esoteriků a manipulátorů. Zakladatelem firmy je již zesnulý Stanislav Sohr, který se proslavil tím, že v propagačním materiálu společnosti otiskl fotografii s názvem: Stanislav Sohr s dcerou Alicí a prezidentem Reaganem v roce 1986. Sohrovi se opravdu mohou pyšnit známostí s voskovým prezidentem Reaganem - ale jen tím z muzea figurín.Dispoziční prognostik neokybernetik podle materiálů firmy pracuje tak, že dokáže v lidském mozku, který je vlastně jakýmsi počítačem, zjistit dispozice k určitému konání a ty případně změnit - přeprogramovat. Takže neokybernetik nepředvídá co se má stát, ale jaké jsou dispozice, aby se to stalo. Jasnovidce pak předčí tím, že žádná věštba není ortelem se kterým by se nedalo nic dělat. Buď ty dispozice změní, aby se klient nepříznivé budoucí situaci vyhnul nebo zjistí jiné uspokojivé řešení. Například použít vlak místo letadla či auta. Zjistit z lidských mozků lze i to, zda se k sobě lidé hodí. Případně je lze přeprogramovat tak, aby se k sobě hodili. Jak tvrdí společnost Noetis: Bez přispění jejich kvalifikovaných služeb si člověk životního partnera vhodně zvolit nedokáže. Kromě zjišťování a měnění budoucnosti vyhledává neokybernetik i škodlivá místa. Třeba Sorožka nad Rožňavou byla místem častých neštěstí, obvykle končících tragicky. Po úpravě dispozičním prognostikem neokybernetikem to pominulo. V lokalitě bylo předtím mimořádně silné škodlivé záření a většina řidičů reagovala okamžitým mikrospánkem. Kromě zrušení škodlivých záření vám může neokybernetik vyrobit amulet, který sílu škodlivých záření sníží. Přeprogramovat lze i zdraví člověka. Dokonce lze přeprogramovat i dispozice nahromaděné minulými generacemi. Zakladatel společnosti, obdivovatel a následovník Františka Kahudy, se kdysi Severomoravskému deníku svěřil, že za ním přišla žena, která se sedm let marně snažila otěhotnět. Pomocí virgule zjistil, že její předek málem zemřel při porodu. Do mozku se mu uložilo, že dítě znamená nebezpečí. Žena měla dědičný blok, který jí odstranil a ona do roka otěhotněla. Kdo odstranil blok její matce se už nezmínil. Programovat lidské mozky lze i na dálku, neokybernetik z Ostravy jednou přeprogramoval ženu v Montrealu před infarktem. Odborníci ze společnosti Noetis vytrvale rozvíjejí umění na dálku přeprogamovávat mozky. Spolehlivě teleportují i hotovost zoufalých klientů na své účty, za což si Bludný balvan bezesporu zaslouží. Veřejnost snad pochopí, že vhodnější pojmenování dispozičního prognostika neokybernetika je okultní šarlatán neopodvodník.

pro va (So, 8. 6. 2013 - 01:06)

zde je nenajdete, tohle není...Neřekl bych, že byli shlédani vinni. Řekl bych spíše, že se dotyčnému povětšinou snažili racionálně vysvětlit, o co šlo, že za tím není žádná zázračná metoda. Což ale zastánci dispoziční prognostiky velmi těžce nesou a nejsou schopni uznat jasné argumenty. To jest můj názor. Snad objektivní, nevím. :-)

ka (Pá, 7. 6. 2013 - 23:06)

zde je nenajdete, tohle není...V pořádku, vím , že zde je nenajdu. Proto se vás ptám, kde je tedy najdu? Pátrám už hodně dlouho , a marně...

Ano, ano, (Pá, 7. 6. 2013 - 22:06)

Buranov pod hlavičkou Noetis. Kdo některé z nich zná, nemůže se divit. Čechrají si své seběvedomí a ego.

zzz (Pá, 7. 6. 2013 - 21:06)

...ano, souhlasím, tyto příspěvky jsou téměř všechny Buranov, pravděpodobně buranové neunesli info o sobě, protože jsou i spokojení, a vrací se, a i neutrální, ale nehaní....

va (Pá, 7. 6. 2013 - 21:06)

Tak kde tedy je? Velmi rád...zde je nenajdete, tohle není seriózni stránka, ti kdo napsali pozit. byli shledáni "vinní". Nejsem zastánce ani proti DIP-u. Optejte se těch , kteří zde psali , že jim pomohli.

Špína: (Pá, 2. 1. 2015 - 17:01)

Zlo je pro zlo, slouží zluStrachu vůbec nemaje,kdo vrhli řeč do kraje,Stanislav Sohr axiomy skrad,na každičky v pravdě pád.Slyšela to jedná žena,za to zaplatí se velká cena,autorská práva to změna,autorovi to valutová mněna.Chceš snad vážně zpochybnit,měl by ses uklidnit,první spory jsou zdlouhavé,kdo dokáže, že autorství není pravé.My jsme svědci, jaké vale,máš hošánku na mále,soud se pěkně protáhne,částka za soud natáhne.Ve znamení v dipu pokroku,podřídit se máš svému soku,jméno její neznám, jen příjmení,Strušková to, teď za autorství roste jmění.

Špína: (Pá, 2. 1. 2015 - 17:01)

Zlo pomáhá zlu, slouží zluAxiomy jsou to sice,pravda světa nejvíce,komu patří ten má za tři.Ukradl je mistr pán,svým chtíčem vlastní on byl hnán,když nezná pravdu tak ji skrade,byl génius, autorovi řekl hade.Čtyři axiomy pro sebe vzal,však sedu a deset jich bylo, nikdo mu je neřekl, nedal,zlo pomáhá zlu pro vize,je třeba se chovat k svědomí cize.A tak vydali Sešit a Legendu o životě,přednáška jako kámen v botě,někdo je vydal a utříbil,pomáhal krást, chcete vědět kdo to byl.Zloději všichni vychytralí,všichni za službu mistru pánu je chválí,soukmenovci dipu to sami byli,Eva Sochorkvá mezi nimi, co Legendu o životě připravila, pro to všichni žili.

Reklama

Přidat komentář