Reklama

Dispoziční prognostika

Špína: (Út, 30. 12. 2014 - 16:12)

Chyba úsudku to obětinaMnoho chyb se mistrům stalo,k lidem přišlo neštěstí, štěstí jim vzalo,bez chyby prý nikdo není,poznatek který si každý cení.Za co všechno mistrům platíte,proč páteř před nimi si křivíte,jste prý méně dobří,to mistři jsou ti praví, bodří.Jste-li pánem svého rozumua zpochybňujete mistry z jejich umu,cílem jejich je, že sami znáte,že chybný charakter máte.To vy jste z malé své snahy vinni,to mistr v pravdě mini,vy jste hloupí chudáci,ne-li ošumtělí šupáci.

Špína: (Po, 29. 12. 2014 - 18:12)

Novoroční zázrakVe znamení pokroku,mění se rok od roku,maminka je prognostik,s klienty má teď styk,na nás nemá chvilku čas,kdy budeme spolu zas,klienti přednost mají,maminku naši si hýčkají,místo mozku cedule,prognostická kebule.

Špína: (Po, 29. 12. 2014 - 17:12)

Básník Šína, to jsem já,nikdo mne jinak nezná,špiním prý já vše satirou,vyměřím vám svou mírou.Pokud se verš vás týká,vězte mne se to nedotýká,to já se nad vše povznesu,trefou veršů vás roznesu.Čtete pečlivě a lehce,co vám básník Špína chce říct, či nechce,ve znamení veršů cílů,pochopte kde nechal tesař díru.

Špína: (Po, 29. 12. 2014 - 17:12)

Oslovitost závislého oslaPřed mistrem těžce dýše,nechce poznat smrti říše,v zájmu svého zachování,změnit by měl své chování.Ve znamení nové síly,ve znamení velké víry,jde všechno až příliš snaze,překonat všechny jdou anabáze.Sic nemocen teď je zdravý,k mistrovi teď choďej davy,neb nemoc pominula,očekávaní naň nová kynula.Sic s doktorem nemoc dní sedm trvala,před mistrem se sedmý den schovala,souvislost je pominuta,moc mistrova to věc namítnuta.Ve znamení, co mu schází,teď mistrovi co den chodí, mistr virgulí hází,kletba tady, kletby tam,nemějte strach o vše se postarám.Ve znamení pokroku,chodí v plen k mistrovi stokrát do roku,závislý na něm jak na droze,závislostí za diktát pomstil se stroze.Mistr klid od něj nemá,do kanceláře, domu mu pořád volá,že pořád jsou potíže,kde se berou k nevíře.

Špína: (Po, 29. 12. 2014 - 16:12)

Bohatý chatař To násilí se stane,když mistr si zamane,když mistr vloží program do vašeho těla,je to věc nová a smělá.Nevíte však co on činí,neřekl to nikdy ani nyní,tak s důvěrou v něj se vzdáte,do rukou jeho sami sebe dáte.Vybrat vám nedá z programu,proto ať chceš či ne, nevíš co všichni dostanu,co přijat mám, co odmítnout,nevím jak co namítnout.Tak v plen diktátu,pro trochu měny, přišel jsem o chatu,nevím, co mistrovi mám teď dát,o co může kromě dukátu stát.Nový klient ve své snaze,bude platit stejně draze,možná že Bůh odpustí,že mi poplatek odpustí.

Špína: (Po, 29. 12. 2014 - 16:12)

Orbitalní smůlaV hotelu Orbita se scházeli,posudky z měření virguli na mne házeli,tak jsem si chtěl pořídit,rozum silou nařídit.S dodávkou tanku jen vale,měli však mistři na mále,chtěl jsem srovnat jejich cíle,tank nemilé to v dálí míle.Teď na orbitě země tank lítá,kde spadne nikdo neví, neví kdo to schytá,čekám už pomalu osmnáct let,jak dlouho bude trvat jeho další let.

Špína: (Po, 29. 12. 2014 - 16:12)

Politická taškařicePolitická strana politikou nasraná,zvolila si mistry prognostiky,v tichosti aby to neroznesla vrána,aby nedošlo na dýky.V politické straně vnitřní tlaky,už poskoci si šeptají,úprvá programová jaképak saky paky,že bez mistra prognostiky příští volby nedají.A tak v rámci programu,který všechno spraví,spousty křesel dostanou,úspěch politický slaví.Lid blbý neví, co se děje,paraziti ve vládě,mistr prognostik nad dukáty se směje,úprava programová v tom byla nasnadě.

Špína: (Po, 29. 12. 2014 - 16:12)

Politické zbraněSatira je všeho druhu,nehodí se naddruhu,proto veršovaný argument,nechce chápat oponent.Místo cesty k rozumu,který pravým umem,volí tupost přetvářky,pro své vlastní přednášky.

Pozorovatel (Po, 29. 12. 2014 - 11:12)

Myslel jsem si, že tady najdu konstruktivní diskusi o dipu a Noetisu. Koukám, že pár měsíců to je tady zahlceno nějakými nesmysly. Tak se ptám, komu se hodí zabít diskusi nesmysly? Noetisu, nebo jeho nepřátelům? Co tak přejít od nesmyslů a urážek k argumentům?

Honzin (Ne, 28. 12. 2014 - 22:12)

Podnět a...A co jako? Zase nějaký magor...

Špína: (Ne, 28. 12. 2014 - 16:12)

Podnět a příčinaPříčina se v podnětu vyjevuje a ztrácí,příčina z podnětu zdraví a nemoc vrací,odstraň zdraví a nemoci příčinu,nezměníš však z podnětu svou cenu a vinu.Z podnětu příčina za příčinou, to je ta příčina,ze změny podnětu změna vzniká jediná,to je ta správná smyslu vidina,změnu umožní z úmyslu tato vědina.Cílem je podnět ovlivnit,neb neváhá se dobrem, zlem provinit,proto jen pravá neomezená svoboda,ví, co není z cizího dobra, zla poroba.Být mimo úmysly podnětu dobra, zla,jen svůj smysl v pravdě má,proto v pravdě hledat jen probuzení v osvícení,neboť z něj podnět k dobru, zlu je rozptýlený.Mistři neustále příčiny poruch mění,příčina v podnětu však je, jinde není,osobní snaha ve svobodě mimo podnět dobra, zla vše mění,probuzení z osvícení svobodou je, kde poruchy není.Chceš tedy snad štěstí mít,musíš mimo podnět k dobru, zlu dlít,neboť tam je ta skutečná všeho síla,která na svobodě trvá, aby bylo naplněno smyslu světa díla.

Špína: (Ne, 28. 12. 2014 - 15:12)

PokojMistři, jejich krásné plné tváře,nad hlavou svíti jim svatozáře,za programovou změnu,berou jakoukoli cenu.V rámci veškerého pokoje,mění lidské postoje,mají spousty znalostí,nejsou to však hlouposti.V moudrosti je jejich síla,měří co je rozumová míra,proto v rámci cíle,jsou schopni ujít míle.Jen z vlastní usilovné snahy,vznikají bolestné stahy,proto bolest klid přináší,když se rozum povznáší.Lidské je to utrpení,bez vlastní snahy se stěží něco změní,proto sami štěstí jste strůjci,platit však musíte svému vůdci.

Špína: (Ne, 28. 12. 2014 - 15:12)

Mistr změnyHlava lysá jako koleno,místi mozku poleno,břich velký až panděro,tiskne tělo na tělo.Nikdy nemá pranic hlad,šíří kolem sebe pach,pravdu by rád prodal,hlavně aby se nezaprodal.Účet rád vám vystaví,v dobrém u vás se zastaví,nabídne vám pomoc svou,pro lidi tu je, mistři tu pro vás jsou.Bezdomovec z něj nebude,snad blázen v blázinci si pobude,mistr změny se lží svou, ze ní nemá strach,ze lží z něj však může být vrah.Postavení má ve světě čelní,ten stále se mění a stále mění,přináší mu dukáty,nevyhovuje mu, že svět je kulatý.

Špína: (Ne, 28. 12. 2014 - 15:12)

Rétorický mlýnKdo nerozumí slovům,lehce se sám splete.Kdo nerozumí slovům,pravdu pod stůl smete.Kdo nerozumí slovům,si na schovávanou hraje.Kdo nerozumí slovům,všechny za hlupáky maje.Kdo nerozumí slovům,pošetilý je, ať jakkoli se snaží.Kdo nerozumí slovům,hloupost svou nikdy nezváží.Kdo nerozumí slovům,krev na ruce maje.Kdo nerozumí slovům,jako hlupák na chytráka si hraje.Kdo nerozumí slovům,nevidí, že jsou pravdy stín.Kdo nerozumí slovům,stává se svým neštěstím.

Šína: (Ne, 28. 12. 2014 - 15:12)

GilotinaKdo haní pro druhé ten můj brk,nastavuje za druhé krk,hleď si svého, ať se každý za sebe postaví,co je pro něj nesnází.

Špína: (Ne, 28. 12. 2014 - 15:12)

Kudy kamJeden krásný prográmek,vykouzlil nám románek,dva tygři se k sobě mají,vzájemně se osahávají.Jak to skončí nikdo neví,velmi krásně se to jeví,jelikož však protože,došlo záhy na nože.Lidi lehce změnit nejde,ani tím, co do nich sílou mysli vejde,projeví se vlastní povaha,ať jakkoli kdokoli pomáhá.V příčině to totiž není,to podnět všechno mění,za ním je to dobrá, zlá síla,učí svobodě, to práva víra.

Martin: (Čt, 30. 5. 2013 - 21:05)

Nezahazujte se prosím lží. Prosím, buďte hrdí na svou možnou vnitřní potencialitu, na to, že můžete vůbec nějak být, že můžete vůbec být nějakým způsobem. Protože vy jste ti, kteří jsou každým dnem zázrakem. I když jste možná někdy dobří a jindy zlí. Nebuďte hrdí na sebe, na pouhopouhého člověka, ani ne na člověka v sobě, protože člověk v člověku je zase jen pouhopouhým člověkem. Nevěřte prosím lžím. Uvažujte prosím o věcech samostatně. Nenechte se prosím zlákat lacinými frázemi, které vysvětlují lživě putování bytostí a jiných existencí tohoto našeho malého světa. Vězte, že za tým malým světem je zázrak-nekonečno. To je pravá potencialita veškerého možného bytí. To nekonečno se schovává i v té nepatrné kapce vody v oceánu veškerého možného života. Vy jste to možné nekonečno a je vždy ve vás, je ve vás potencionalita duše veškerého možného bytí.

Špína: (So, 27. 12. 2014 - 13:12)

Humor plný tumoruSrdce plné strachu,země plná prachu,v duši samé saze,že jinak to půjde snaze.Rada radu střídá,čím dal větší bída,rozum neví si rady,všude samé vady.Nedá se to spolknout,radosti je třeba houknout,mistrovi se to hnusí,borák zlosti se dusí.Měšce plné zlaťáku,dostat by měl po rypáku,radost je hned pryč,hněvivě se třese bič.Lidé drazí,co mi schází,místo lásky k humoru,je humor plný tumoru.Tumor je zlý můj hněv,měl by zmizet právě teď,co nezmůže kebule,tam pomůže nápis a cedule.Ta protestní akce,dnes schovávám se v masce,sní se žije snaze,vyhnout jsem se měl těžké váze.Nikdo si mne neváží,pro pravdu mne uráží,mistři veškeré změny,místa zde pro mne není.

Špína: (So, 27. 12. 2014 - 13:12)

Mistr nad mistryČíst, psát já neumím,všemu přece rozumím,jsem mistr nad mistry,všichni to hned zjistí.Rozum je má paleta,nejsem žádný popleta,programem se vše změní,problém v ničem není.Narazím-li na překážku,použiji přetvářku,rétorika to je hračka,nestrhne se žádná rvačka.Vše se přece zaokrouhlí,hloupost lidí se prohloubí,my myslíme za vás přece,vy koupejte se rači v řece.

Neberte (Čt, 30. 5. 2013 - 18:05)

Pane Bože,tak jim to...Boží jméno nadarmo, Jarmilo. Vy musíte být opravdu velmi okouzlená tím do jste zažila v nějakém tom campu.

Reklama

Přidat komentář