Reklama

MOBILNÍ TELEFONY A NEVĚRA !!!

Bětka (Pá, 11. 9. 2009 - 10:09)

no jak to tu pročítám, tak je mě to líto, že se to u vás tak vyhrotilo, ale všude se přece píše, že se nesmí do takového vztahu tahat city, no a my je tam netaháme, je to pouze kamarádský vztah, u nás doma se nic tak zásadního nezměnilo, stále si povídáme a děláme vše spolu tak jak dřív :-)

iriska (Pá, 11. 9. 2009 - 09:09)

Tak jsem to nevydržela a z...jitko, taky mám to číslo, už rok.ale nevolala jsem. to co popisuješ moc dobře znám. je to vloni v létě. spadne člověku celé nebe, přišly pak i horší chvilky, i jsme myslela na konec sama sebe, to má člověk fakt temno - jen bolest, žal, vztek... ale moc se toho i změnilo, byl tam během toho roku i děsnej vítr, asi si člověk musí důkladně a v klidu bez afektu sám uvědomit, jestli ho má rád, a chce o něj bojovat a vytáhnout ten vztah ze sraček, nebo už dál nic. ale v našem případě je to prý jako ztráta blízké osoby nebo smrt milovaného psa - prostě šok. probírala jsem to i mnohokrát s psychol - moc mi pomohli abych se nešla fakt utopit - naše sebevědomí je na nule...řešila jsem pak moc otázku zda s ním spát - já nechtěla, bála jsem se a ten vztek - ale ona mi pak otevřela oči a řekla tak hele, jestli ty nemůžeš, tak jo, ok, ale ta druhá může a ráda a šťastná bude tokat a bude úžasná. obrátila jsem teda teorii, a myslím, že se mi to šíleně vyplatilo. nikdy dříve jsem nezažívala tak nádhernej sex jako ted poslední rok. on to miluje, strašně se mu to líbí,to se fakt pozná, 4x v týdnu se budíme ráno dřív ... atak. jen ta moje rána v duši není úplně zahojená... ale zkrátka nejsi sama, když čtu tvé zprávy, rosí se mi čelo a chce se mi zvracet. ale bojuj, a hlavně si uvědom - ale v klidu, co by znamenala cesta od sebe a cesta společná.... oni zpravidla nechtějí opouštět rodinu, děti, je to pro ně posvátná kráva a nemal na to, aby to vše zbourali. a tyhle avantýry myslím poteřbujou jako výlet do neznámé oblasti, kde je ovlivňuje i chemie, hormony...tady každá rada dobrá, ale nejsi sama, tomu věř. já letos měla nádherné léto, dovolená, pár společnejch víkendů bez dětí, kola, tůry, člověk by si měl vzít z toho třeba to krásný. vyvětrej hlavu a jdi životem dál, uvidíš, že to bude i lepší....držím ti moc moc palce, aby ses ted nezbláznila

Jitka (Pá, 11. 9. 2009 - 09:09)

Ahoj Jitko ,tak tenhle příběh...Ahoj, je to pro mě tak hrozně bolestné, ta zrada, kdybys ho znala, on si vždy rád povídal a teď doma pořád mlčí, maximálně poví něco k chodu domova - máme ještě při práci malé zem. hospodářství. Pro zábavu má jinou - mě má jen na tu práci. To povídání mi strašně chybí, vlastně mi snad víc vadí, že si s jinou povídá - a to nekecám opravdu denně víc jak hodinu - vždy se někam zašije a to s telefonem, dřív ho nechával doma na stole a nevšímal se ho - než kdyby jí měl jen na sex. No a chodí na služby - hlídá na vrátnici - a tam jí taky volá a možná se i scházejí - on se může z práce "ztratit" i na hodinu nebo více. (To jsem se ráno když přišel z noční párkrát podívala do telefonu a měl tam hovor třeba v půl osmé večer - na nulu = pokec) A taky říkal, že potřebuje prostor, že neumím být sama a on umí, jo a že jsme si tak nějak zbyli. No děs. Ale rozhodla jsem se, že mě to nezlomí ale posílí, to by bylo, abych se pořád kvůli němu trápila, tak uvídím, jak to zvládnu. Zdravím.

zdensi (Pá, 11. 9. 2009 - 07:09)

Tak jsem to nevydržela a z...Ahoj Jitko ,tak tenhle příběh znám velice dobře !!! I já jsem v telefonu ,na který mu přišla zpráva "miláčku ty mě nikdy nerušíš"zavolala dotyčný slečně a ona mě řekla ,že jsou si moc sympatický ! Je už to víc jak rok ,samozřejmě blbá jsem byla já ,že se musela splést ,že to bylo adresovaný někomu jinému !!!! Je to na dlouhé povídání !! Jestli chceš ozvi se !!

Jitka (Pá, 11. 9. 2009 - 07:09)

Tak jsem to nevydržela a z jeho mobilu (který nechal provokativně ležet na stole, důsledně promazaný - neví, že se dá zjistit cena posledního volání - zase tam měl rozhovor za 0 kč ve 13 hodin = pokec na jedno, můžete volat třeba 2 hodiny denně za 49 Kč týdně = pro ty kdo to nezná = to je že zase volal jako každý den s dotyčnou paní se kterou má ten pokec nastavený)- takže z jeho mobilu jsem tu dotyčnou prozvonila a za pár vteřin volala - tak jsem to vzala a ona natěšeným a radostným hlasem, že jí zase volá " jsem tady ahoj" - tak jsem jí řekla že jsem tu taky - zavěsila. No byl to šok asi i pro ni. Tak jsem manželovi večer v klidu řekla, že to vím, že má ženu že jí denně telefonuje a co s tím jako chce dělat - co myslíte - vše zapřel , dostala jsem, že se v "něm" pořád vrtám a hlavně ho zajímalo, jak jsem zjistila to číslo. No děs. Je to druhý den, chodíme okolo sebe jako dva cizí lidé, už mu v životě nic neuvěřím. On je tak "zblblý" jak mu "hučí" v hlavě a ještě někde jinde. NO děti to taky ví, jsou dospělé. Myslím, že počkám nějaký čas, co bude, buď si na to zvyknu, nebo půjdu do rozvodu, ještě nevím. Ale tu blbku ze mě dělá už nejméně rok, možná i déle a myslím, že je čím dál více zasažený tou druhou ženou. Nevěnovala jsem dostatečnou pozornost určitým příznakům - prostě jsem tomu nemohla uvěřit, že by byl schopen mě podvádět. Tak Vás zdravím a zase se ozvu.

Katka (Čt, 10. 9. 2009 - 08:09)

Víš Bětko, měla by sis zvyšovat sebevědomí jinak, než s cizím chlapem, protože někoho ty sms moc bolí a nenamlouvej si, že to jeho paní po 2 letech neví.

Bětka (St, 9. 9. 2009 - 22:09)

Iris, tak to je zlé, to je ten vztah opravdu asi někde jinde, nesmí to lézt do peněz , jsou to témata v SEX A VZTAHY, projedeš to celé a co Tě zaujme tak si přečti, je pravda, že některé jsou i hodně poučné, nevěřila by jsi, kolik se řeší problémů a v každém se najdeš

iriska (St, 9. 9. 2009 - 17:09)

mám kamarádku, která zjistila, že její manžel posílal své přítelkyni na telefonu i kredity, aby mohla psát a psát... a ona to táhla vlastně z jejich peněz... mohl by mi někdo poradit pod jakými hesly by člověk na netu přečetl víc informací k našemu tématu ?

Bětka (St, 9. 9. 2009 - 14:09)

Iris, ptala jsi se na hodně otázek, nevím jestli si vzpomenu na všechny,známe se osobně a opravdu spolu nespíme, hodně intimní smsky a s erotickým podtextem si neposíláme, ukončila bych to, jsme už starší a stačí jen hezké oslovení a pár dvojsmyslů, jinak normální komunikace, využíváme internet - smsky-emaily, mobil jde do peněz a není pak potřeba vysvětlovat výdaje navíc, neplatí mě nic a nepíšeme si denně, když budeš pročítat jiné diskuze tak zjistíš, že některým chlapům opravdu nejde o sex a na to já sázím, jsme jen naladěni na stejnou notu :-)

Jana 2 (St, 9. 9. 2009 - 14:09)

Ne, nejmenuji se Lenka, jmenuji se opravdu Jana, a kajícně musím přiznat, že jsem se téměř stala pisatelkou podobných zpráv. Ale nebylo to tak, že bych se do toho pouštěla účelově, jen jsem na jednu, o které jsem si myslela, že je myšlena v žertu odepsala. Když mi docvaklo, že nešlo o žert,přesvědčoval mne, že vlastně o nic nejde, že jsou to jen slova a ty nikomu neublíží a bla bla bla... Ale právě představa, že by si takhle s nějakou ženou dopisoval můj manžel mne postavila zpět na zem. Tak mne prosím nekamenujte,jen jsem chtěla přidat názor.

Jitka (St, 9. 9. 2009 - 14:09)

Proboha, to je nějak změněné, nejde mi to přečíst celé - ty příspěvky. Jano, moc bych si taky chtěla popovídat, ale nemám doma internet, jen v práci, teď jdu domů, podívám se ráno. Je mi z toho nanic, kolit těch mužských takhle blbne, ten můj, kdyby jste to viděli, on neví co sním je, hlavu do dlaní a že si mám najít někoho jiného (nejde mu ten sex se mnou), tak bych mu nejraději řekla, že má tu přítelkyni na tom telefonu - denně jí volá na ten pokec, to vím, ale vše by mi zase zapřel, tak zatím dělám jako že mu věřím, ale nevím jak to vydržím dál a co budu dělat. Už musím končit, podívám se ráno.

iriska (St, 9. 9. 2009 - 14:09)

a není potom ale ten chlap spíš chudák a ubožák, kterej nemá odvahu na to, aby měl milenku se vším všudy a ne jenom po mobilu ? jasně, že se i tak jedná o podvod a člověk svým šestým smyslem pozná, že není vše ok, i když to budou všemožně zapírat . zkrátka ať jde do hajzlu tak i tak, je lhář a ztrácí u mně tu lidskou cenu. mám tedy dvě cesty. jedna je hrozná a ta druhá ještě horší ( odejít od něj nebo zůstat s ním ). plánujeme stavbu domu . jsem odhodlaná jít do toho. určitě to náš vztah někam posune,otázka je - kam? i hádky a neshody kvůli baráku budou lepší než jeho zálety.

Jana (St, 9. 9. 2009 - 14:09)

Ta druhá Jana zřejmě také používá erotické sms nějakým chlapíkům, že to tak zná. Nejmenuješ se náhodou Lenka?

Jana (St, 9. 9. 2009 - 14:09)

tak koukám, že můj ranní příspěvek je fuč....

Jana (St, 9. 9. 2009 - 14:09)

Jen bych ještě dodala, že i ty sms jsou podle mne jistým druhem nevěry a velice ubližují. O to víc, když z nás ještě dělají blbce a zapírají to. Jak by se asi líbilo jim, najít takovou sms v našem mobilu?

Jana (St, 9. 9. 2009 - 13:09)

Iriska- Pokud mohu říct za sebe, tak ano, je možné, aby vše probíhalo jen formou erotických sms v mobilu, je to jistý druh adrenalinu, představovat si, jak reaguje ten druhý na sms a dostávat takové sms, ale skutečnou,tím myslím uskutečněnou nevěru,vlastně až tak úplně nechce. Asi je to ale spíš vyjímka.

iriska (St, 9. 9. 2009 - 13:09)

to je škoda, že zmizely naše hovory, už se nedozvím tuším že od bětky, jestli je opravdu možné, aby sex neproběhl a bylo vše jen po mobilu

Bětka (St, 9. 9. 2009 - 13:09)

celá ranní diskuze je pryč

Mandelinka (Út, 8. 9. 2009 - 20:09)

Děvčata, příspěvek od chlapa? To asi nečekejte. Nás to samé postihlo ještě před mou čtyřicítkou, jemu tehdy bylo 45. Mladá holka z práce, takový ošklivý "chlapeček", ale asi to není důležité, když zapracují hormony, je každá krásná. Prostě se najednou začal se mnou hádat a pak se odstěhoval. Docela mi jí bylo líto, když se po dvou měsících vracel od ní domů, byla hodně zklamaná. Náš život byl asi rok potom na nic, v něčem je nanic doteď. Ale jestli vám můžu poradit, tak jakmile to u nich začne spět ke konci, udělejte velkou změnu. Kupte dům, přestěhjte se, nebo aspoň přestěhujte nábytek, vypadejte jinak. Málokterej chlap se chce skutečně rozvést, spíš jenom najednou cítí, jak jim ujíždí vlak a chtějí ještě na chvíli naskočit.Holky, vydržte!

Zlatka (Út, 8. 9. 2009 - 15:09)

Ženský nepanikařte: Já jsem to taky zažila. Dělal ze mě blbku taky. Měl ji uloženou pod mužským jménem. Na to jsem přišla později. Ale brát si mobil do sprchy, na záchod, ztratit se v marketu a vidět ho jak se pitvoří když ji volá, že nakupuje, chodit záměrně "někam", zapomenout si mobil v autě nebo cokoliv co ho táhlo ven. telefonní seznam v PC- kde měl popsáno více takových známostí. Tak jsem mu seznam vytiskla a položila před něj. Málem dostal infarkt. Samozřejmě zapíral a špatná jsem byla já. Jak jinak.Vyříkali jsme si to,- prý opravdu jen smsky. Přitom to byly i mejly, kávičky, obědy. Víte ženský, že mě by to smskování nevadilo. Jestli mu ho pohladí zprava nebo zleva, jeslti ...atd... tohle vše je pomíjívé. Ale že ze mě dělal blbce a já mu věřila, lhal mi do očí, loučil se se mnou pusinkama, že brzo přijde a bůhví kam jel - tak jsem to asi 2 roky nemohla vydýchat. Bylo mi z něj špatně, na zvracení. To jeho pitvoření, přetvařování - hnus. Jak to všechno dopadlo? Dal nějakou dobu pokoj. Dokonce mobil nechal at ho vidím. Za půl roku jsem přišla na to, že píše sms z mejlu. Kdykoliv jsem se pohla doma,tak klik .Už jsem mu i radila aby si všechno vyřizoval v práci a mě s tím neotravoval doma.Nepřestal. Věčné vysedávání u PC. Co tam děláš ? Ale čtu si. Přitom mejloval smskoval dál.Tak si to dělej dál blbečku. Nepřestaneš, začnu já taky. A vymyslela jsem si Pepana, kamaráda, chodím s ním na kafe, jezdíme na kole, povídáme si, mejlujeme si, pípají mi smsky. Měli jste vidět co to s ním dělalo. Už se začal zajímat, vyptávat. Já byla klidná. Dělám to co ty mě. Fajn ne ? To je pocit vid? Nemusím vám říkat co bylo. Hádání, osočování, jeden druhého.Zase jsme si to vyříkali. Přestali jsme jsme s tím oba. ??Zijeme jako před tím. Ale už si nedůvěřujeme, je to rozbitý vztah. Jsme spolu taky už 20 let, takže ve vašem věku. A mě je opravdu z toho nanic, blbě.Co dělat? Jak se zachovat? PS. Ten Pepan byl fakt vymyšlenej.Uvítala bych názor mužskýho, jak to vidí on. !!

Reklama

Přidat komentář