Reklama

MOBILNÍ TELEFONY A NEVĚRA !!!

Jana (Po, 21. 9. 2009 - 14:09)

Barčo jak se cítím když mu zazvoní telefon, nebo přijde SMS? No hádej :-))Já jsem na trní a on také. Tak mi raději sám sděluje o koho jde, bez toho, abych se na to ptala, aby předešel nějakému podezření a napětí....zatím to funguje.Ta dotyčná si prý už nedovolí zavolat nebo poslat sms. Má to prý dávno vyřešené. Snažím se mu věřit a on toleruje moji občasnou nedůvěru. Hlavně musíme spolu mluvit a snažit se oba. Jinak moooc děkuji za podporu :-))

Barča (Po, 21. 9. 2009 - 13:09)

Jano,když se snažíte oba,mohlo by to nakonec i dobře dopadnout.Tu spoustu času to opravdu potřebuje a nebude to lehké. Jak se cítíš,když mu zazvoní telefon či přijde nějaká sms? Jsi relativně v klidu,nebo jako na trní? Já bych se bála,že v klidu už nikdy nebudu.Ale tobě vážně moc držím palce.

Jana (Po, 21. 9. 2009 - 07:09)

No právě Barčo,vím, že po finanční stránce by to asi bylo špatné, ale přece to není jedinej chlap na světě. A on to tak ze mě cítí a to je dobře. Teď o víkendu mi říkal, že i kdyby ode mne odešel, tak by to nevydržel.Prý by na mě nedokázal zapomenout a ten nový vztah by mu na tom určitě ztroskotal a nakonec by zůstal sám, jelikož ví, že jsem hrdá a tvrdohlavá ženská, že bych ho už zpátky nechtěla. No tak uvidíme, zatím se snažíme oba dva. Někdy to jde už dobře, ale někdy to ještě drhne.....snad to čas zahojí.Irisko, vím o čem mluvíš, také mi dělalo problém chodit mezi lidi s myšlenkou, jak se baví o tom, že ten můj má nějakou mladou milenku v práci.Jo,jo, to fakt srazí sebevědomí a na duši to klidu nepřidá.Držím Ti palečky ať to zvládneš.

Barča (Pá, 18. 9. 2009 - 17:09)

Jano,zůstat sama není vůbec lehké. V mnoha směrech.Ale souhlasím s tebou,že než se trápit ve vztahu bez budoucnosti,tak odejít a začít znovu.

iriska (Pá, 18. 9. 2009 - 15:09)

pro jitku - máš aspoň dobrý, že máš už děti dospělé a navíc i dceru ( ta tě myslím velmi snadno pochopí ) . já mám ale dva syny a jeden chodí ještě na základku, druhý na vš. tak to víceméně před nima tajím, vím jistě, že ty kluci by se mnou o tom nijak dalece nic nerozebírali. ten starší mi kdysi jen řekl - no, snad to tady nemáš na doživotí...čímž mi chtěl asi naznačit, že se můžu rozvést.ještě jsem taky chtěla zmínit ten fakt, že to třebas ví celé široké okolí u něj v práci a člověk tam potom je za nánu. pro mně je to šílená potupa.dříve chodíval třeba i z práce a vyprávěl mi o svých kolegách, jak mají mladou pipku a dělaj pro ni neskutečné věci, a doma blbku se třema dětma, která nestojí ale za nic... dnes už nic takového nepovídá.

Jana (Čt, 17. 9. 2009 - 13:09)

Barčo, děkuji za pochopení, já opravdu doufám, že naše manželství bude zachráněno, ale ta jizva důvěry se bude hojit opravdu dlouho, jestli se vůbec zahojí. Ale měla jsem odvahu mu říci, že jestli se to bude znovu opakovat, tak jdem od sebe a bez řečí. Vypadám jako tvrďák, že? Ve skutečnosti taková vůbec nejsem :-)) Teď už vím, že raději budu sama, než se užírat kde je, s kým je, s kým si pořád píše nebo telefonuje. Je to opravdu hodně vysilující, na to prostě nemám :-(

Barča (Čt, 17. 9. 2009 - 13:09)

Jano - jediné co bych na tvém manželovi ocenila je fakt,že uznal svou chybu a nepředhazoval ti,že jsi to zavinila ty. Jinak bych ho poslala kamsi s větou: kdybych tušil,jak ti tím ublížím.......za prvé : je dospělý,ví,že tohle se nedělá nezávisle na tom co to s ním udělá a jak druhému ublíží.za druhé : co to s ním udělá- ať nemyslí na sebe,to bylo jeho rozhodnutí, ať myslí jen a jen na tebe,jak moc ti to ublížilo.za třetí : chuť si měl nechat zajít už před tím než to udělal.Vím, že to jsou kecy na nic,už se stalo,to jen tak mezi námi,ženami.To co sis prožila,muselo být opravdu hrozné a jsi dobrá,žes to ustála. Ono je dobré,když člověk ví na čem je za všech okolností,nekdy to chce ale ohromnou dávku odvahy. A tys jí měla.Snad opravdu tvůj manžel našel poučení a vaše manželství je zachráněno. Ale než se tvoje jizva důvěry zahojí.....a zahojí se vůbec někdy? Moc ti držím palce a přeju všechno dobré.

Jana (Čt, 17. 9. 2009 - 12:09)

No rozhodně to psaní Bětko neomezuj, ale ukonči to úplně !!!!

Bětka (Čt, 17. 9. 2009 - 09:09)

no už se asi nezapojím do psaní, jen si tady čtu všechny příspěvky a je mě smutno, v jedné z vás jsem jakoby poznala jeho ženu :-( je to asi opravdu těžké, nevím jestli mě to poučí tak, že přestaneme spolu komunikovat, ale rozhodně to psaní omezím

Jana (Čt, 17. 9. 2009 - 08:09)

Barčo máš velmi dobré názory a ta poslední věta je hodně pravdivá. To jsem tím také myslela, že člověk má znát svoji cenu a lidi by se měli k sobě chovat slušně. Naše manželství bylo také poklidné a nikdo by neřekl, že se nám toto stane. Byl to šok pro všechny. Manžel se mi do teď omlouvá, že kdyby tušil, jak mi tím strašně ublíží a co to se mnou udělá, nikdy by do toho nešel a po těchto zkušenostech už si raději nechá zajít chuť. Můžeš si stokrát říkat, že zachováš chladnou hlavu ale emoce jsou opravdu silné a můžeš být inteligentní jak chceš. Z manžela nakonec vylezlo, že je rád, že se to provalilo, že už mu to hlava nebrala (opravdu zblblej na ultimum), úplně ztrácel pud sebezáchovy a byl myšlenkama pořád u ní. Mobil nedal z ruky, nebo byl někde zašitej. Chodil do sklepa aby si s ní mohl telefonovat.Psal si s ní nepřetržitě i odpoledne a pak když už to bylo do očí bijící, tak se přestěhoval na počítač a byl tam až do večera a v noci mu sem tam přišlo také něco.Byl s náma a vlastně nebyl.Proto první moje slova byla jestli chce být s ní nebo se mnou a pak se dá něco řešit dál. A připomínám, vůbec neměl důvod něco takového udělat a on mi to tak také řekl, ať se neobviňuji, že on důvod neměl, že opravdu zblb. Mladá dáma byla opravdu hodně aktivní.Z rozchodu s mým mužem se rychle otřepala a už to zkouší jinde.Také dobrá zkušenost i pro něj :-). No chtěla bych vás holky vidět, jak toto v klidu zvládnete. Já to musela řešit rázně. První tři měsíce byly opravdu těžké a i teď je občas ještě sem tam přestřelka ohledně důvěry, ale myslím, že je to na správné cestě. Paradoxně je mi manžel teď největší oporou a opravdu se snaží aby se dušička zase zahojila a naše manželství bylo zase v pořádku.

iriska (St, 16. 9. 2009 - 22:09)

udeřit na něj člověk může, ale co z toho - jem odpověď, která nebude stejně pravda. raději si vychutnávám pocit, že se mnou tráví dovolené u moře, volný večery, víkendy, výlety na kolách... a s tou na mobilu asi jen pár zpráv denně a možná pár hodin. ať si slečna úžasná počká, možná ji to i otráví...

Barča (St, 16. 9. 2009 - 14:09)

Jano - fakt je,že co nevěra,to individuální záležitost a různé řešení. Co platí v jednou případě,tak se už nedá aplikovat v druhém,protože aktéři jsou jiní, jejich povahy i důvody. Na některého chlapa platí,že ženská se dá po všech stránkách "do gala" ( jako to bylo v jednom díle- druhá šance)a manželství tím může být do smrti smrťoucí zachráněno,jinde zabere,že podvedená si najde milence a podvádí taky,což podvádějící nesnese,tak se uklidní,jinde nemusí ženská udělat nic,manžílek se nabaží a pokorně se vrátí a nebo udělá úplně všechno a on jí opustí a odhopká k milence. Vlastně to tu napsala Zazi. Je to strašně složité a druhému se dobře radí. Já nejsem zastáncem ukvapených rozhodnutí,říkám,že hlava musí vychladnout pak se může začít řešit.Ale vím prd,co bych dělala já,kdybych se jednoho dne měla dozvědět,že je mi manžel nevěrný. Já mám teda kliku v tom,že jsem finančně nezávislá. Dovedu ze svých příjmů utáhnout domácnost i dvě děti školou povinné. Možná i díky tomu nám to skvěle klape,oba dva máme kde složit hlavu a nejsme na sobě po ekonom.stránce závislí.Uvědomujeme si to a chováme se k sobě s úctou a laskavostí.Nedáváme jeden druhému najevo nějakou převahu,protože žádnou nemáme. Ale já ti,Jano,rozumím. I člověk,který je zcela na partnerovi závislý by měl mít svou cenu a uvědomovat si jí,na druhou stranu ten druhý by si neměl dovolit překročit hranice partnerské slušnosti.

Jana (St, 16. 9. 2009 - 07:09)

Zazi "odhalit a potrestat"??!!! Podle Tebe je to vlastně chudák,že? Vidět, že vůbec nevíš o čem mluvíš.Pro Barču: Barčo, já nejsem finančně nezávislá a také by ten rozchod nebyl jednoduchý (vůbec nevím kam bych šla nebo jak bychom to nic dělili,děti mám také) ale je pravda, že mám svou hrdost a to co mi provedl, mě opravdu hodně urazilo. Já vím, že je to těžký, ale chtěla jsem jenom říct, že jak doma tak v práci, když před někým moc hrbíte záda, tak vám po nich skáče čím dál víc. Rozumíte mi, co jsem tím chtěla říct.Někdy je dobré se pořádně narovnat. Uznávám, že udeření na partnera s odhalením nevěry je určitý vabank. Každý je také jiný, někdo to dokáže tiše snášet a někdo ne.Já jsem to přehlížet nedokázala.Ale teď si zpětně říkám, že se to možná uťalo v pravou chvíli, teď už by byla cesta zpět možná horší. Té jeho mladé svobodné kolegyni šlo opravdu o to, aby ho rozvedla. Ve třiceti už těžko bude hledat svobodného kluka a navíc tíhne ke starším chlapům.Už podle toho jak mu vypisovala a volala odpoledne, večer i v noci, kdy věděla, že je s náma. Nebrala na to vůbec ohled. A to také o něčem svědčí.Je to holky fakt těžký. Jak říkáš Barčo "babo raď :-)))

Zazi (Út, 15. 9. 2009 - 20:09)

Rozhodně bych nechtěla nikomu radit a k tomu špatně, ale z některých příspěvků na mě dýchá "hlavně ho odhalit a potrestat, ostatní není důležité".Samozřejmě je každé manželství trochu jiné a asi na každého platí trochu jiný metr. Myslím si ale, že iriska se k tomu staví správně.Přeju vám všem, abyste nemuseli nic bourat a aby vám všechno dobře dopadlo.

Barča (Út, 15. 9. 2009 - 14:09)

Jano-jsi jedna z těch,které mají to štěstí,že jsou nezávislé a mohou tak bojovat za svojí hrdost. Moje kamarádka má dvě malé děti 2 roky a 5 měsíců.Na manželovi je závislá finančně.Nemůže jít do práce.Rodiče jí nemohou podporovat.Jak bys v její situaci udeřila? Riskovala bys,že se naštve,odejde a nechá tě ať si děláš co chceš? Nemůže mu dávat najevo svojí nezávislost,když momentálně žádnou nemá.Takže se v tom mlátí,nalhává si a toužebně přeje,aby to co si myslí ( no vlastně skoro jistě ví) byl pouhopouhý výplod její fantazie. A teď babo raď. Ne babo,jako ty,babo :-)))))

Jana (Út, 15. 9. 2009 - 14:09)

Barčo, já to mám ze své zkušenosti a po tom, co jsem odhalila manželovu nevěru díky jeho mobilu, tak jsem na něj hned udeřila o koho jde a jestli chce být s ní nebo se mnou. To byly první věty. Žádné divadlo Ti nepomůže.Jakmile chlap zjistí, že jsi na něm závislá, tak si s tebou začne dělat co chce. Tím, že se ho na rovinu zeptáš, ho hodně znejistíš a rychle si to v hlavě přebere, co je pro něj důležitější. A když odejde, odešel by dříve nebo později stejně......

iriska (Út, 15. 9. 2009 - 14:09)

vážení, ale já myslím, že mám jasno. je to nevěra, a kašlu na to jestli jen po mobilu ( myslím, že to je podvod a lhaní a je to fuk jestli je to sex nebo jen v myšlenkách ). mám ve svým okolí 3 lidičky( psych., někdo v manž. por. a kineziol.) a ti mě udržujou nad hladinou, jinak už bych byla na krchově nebo si vykopala jámu a šla si tam předem lehnout.neberu prášky, nic, ale tak 1 x za měsíc si o tom s někým povídám. jsou to úúúžasní lidi a mají zajímavý názory. pomáhá mi i kamarádka s obdobným problémem. ale nikdo ti to nevyřeší. plave v tom nakonec stejně člověk sám. a tak díky za váš čas a názory.

Barča (Út, 15. 9. 2009 - 13:09)

Pepe - vy muži se stavíte k nevěře trochu tolerantněji než my,ženy. Vy máte rádi hned jasno,nám chvíli trvá než najdeme odvahu k tomu tu pravdu zjistit.Většinou si trochu lžeme ( někdy i hodně )a snažíme se té lži uvěřit a když to pak nejde,většinou z nějakého impulzu jednáme. Je to dané také tím,že většinou máme děti na které myslíme v první řadě a je nám jasné,že po případném rozvodu na ně budeme sami. Na jejich výchovu,zabezpečení a zkrátka vše co to obnáší. A i když mi na to řekneš,že chlap přece platí alimenty a bere si je každých 14 dní na víkend a třeba i na měsíc o prázdninách,tak ten ostatní čas ( a není ho za ten rok málo ) to máme na starosti právě my.Takže než k tomu všemu dojde,chceme to oddálit a proto to "DIVADLO" okolo.- není to myšleno nějak zle. A abych nějakou ženu,která to cítí jinak nepopudila,tak dodávám,že je to můj názor a myslím si to i na základě poznatků z mého okolí.

L. (Út, 15. 9. 2009 - 13:09)

Ahoj, jsem na tom stejně, "mobilní" nevěry provádí přítel neustále... Tvrdí, že s těmi ženskými nic nemá, ale kdo tomu má věřit...

Pepe (Út, 15. 9. 2009 - 12:09)

No, nevim nevim, ale pokud bych mel podezreni, ze je mi manzelka neverna prvni co bych udelal, ze bych zjistil, jestli ano nebo ne a potom bych to dale resil.

Reklama

Přidat komentář