Omezte cukr, kávu a čokoládu
Buňky našeho fyzického těla jsou totiž bičovány k maximálním výkonům, pro něž nemají trvale dostatek energie. Po čase se dostavuje zcela opačný účinek - pociťujeme trvalou únavu a vyčerpání.
Mnoho lidí nemá tušení, kolik cukru je obsaženo v sušenkách, zákuscích nebo nápojích. Při výzkumech bylo zjištěno, že zvýšená spotřeba cukru vede ke zvýšení hladiny lipoproteinů, které mohou být při vzniku srdečních onemocnění stejně nebezpečné jako cholesterol.
Stejně důležité jsou informace o vzájemném vztahu mezi množstvím spotřebovaného cukru a odolností organizmu proti chorobám. Když do organismu pronikne infekce, zvyšuje se množství leukocytů. Tyto buňky ničí bakterie. Chovají se jako vojáci, kteří organizmus brání. Jestliže se však zvýší hladina cukru v krvi, z bílých krvinek se stanou inertní lenivé buňky a bakterie pak už nemohou zničit.
Komentáře
Jinak s Vašim názorem,že 1-2 kávy denně nemohou uškodit souhlasím.Já si někdy dám i 3 ale více již ne.
Mám známého,který se přiznal k 8 kávám během 5 hodin,no..:-))) trvalo to jenom do času,kdy začal mít problémy se žaludkem a tak to musel stáhnout na 2 denně.
Kakaový prášek není kakao, ale je to základní surovina pro výrobu čokolády a kakaa. To jen pro info :-)
Kdo vyzkoušel, jinou nechce. MarieOlsakova"seznam.cz
slyším o tom poprvé a nikdo v mém okolí jí
nezná.
Díky moc V.
A kafe se nikdy nevzdam. NIKDY :-)
I kdyby vedci zjistili, ze se po nem blbne.
Na čůráku si udělejte uzel!!!
Zase jeden chytrolínek.
cukr, kávu, mouku.
Oni nám zavraždili
modrookou holku.
Anežka Hrůzová,
poctivá to panna,
byla Židy košerována.
Rosenbaum vartu stál,
když ji Hilsner podřezával.
Všechno je to blbost a ani jedno není pravda. Pít kvalitní kávu 1-2 šálky denně (ale šálky tak jak se pije káva ve světě (třeba v Itálii) malé tzv.picolo a né ty české kýble nebo konve americké hnědé břečky) a sem tam si trošku osladit nikomu neuškodí.
Kvalitní kávou myslím opravdu kvalitní né něco ze supermarketu co bylo vyrobeno před rokem a další rok to má trvanlivost a je jedno jestli je to jihlavanka dadak nebo jakobs-hnus je vše.
Dnes není problém si najít pražírnu kávy kde vám třeba na objednávku kávu upraží ve vámi požadovaném množství a z kvalitní arabiky (nebo jiného prémiového druhu) takže ji budete mít čerstvou a výbornou.
O rozpustné "kávě" se nemá cenu bavit to je čistokrevný hnus s obsahem kofeinu!!!!!!
a nebudou mikozy i když budeš jíst sladké.
Mám to vyzkoušené
A jo, rafinovaný cukr je fakt regulérní jed, to už je dneska všeobecně dost známé. Takže fakt nevidím důvod, proč ho konzumovat.
- Odpovědět
Pošli odkaz