Reklama

Nevěrná manželka

Kamil (Čt, 29. 1. 2009 - 12:01)

pokud někdo zažil něco podobného a může poradit muj mail xanti"email.cz

Kamil (Čt, 29. 1. 2009 - 12:01)

Sedm let jsme žili v supr manželství idilka paráda dvě supr děti,přišel jsem ženě na nevěru a ještě k tomu hodně perverzní, já jsem v předchozím vztahu podváděl neustále, nyní v manželství jsem si řekl že jestli chci prožít fajn život tak jedině věrně , za sedm let jsem to neudělal ani jednou a možností mraky, co teď.....milé dámy....žiji s člověkem kterému už nikdy nemůžu věřit a vlastně jí vůbec neznám....vztah je na hadry...

Fanda (Po, 26. 1. 2009 - 20:01)

Jo a ty A soulož si třeba s 50 ale až si nikoho najdeš řekni mu JSEM KURVA a ne miluji tě

Fanda (Po, 26. 1. 2009 - 20:01)

Mluvíš mi z duše proč ubližovat já sem s tou moji žil 5 let a spali jsme spolu často a dělal sem pro vztah vše jak sem dopadl podvedla mě s mužem mí sestry a když se na to přišlo tak si vymyslela že jí znásilnil.

Aa (Pá, 23. 1. 2009 - 08:01)

kdyz chces souloz si s kym chces a skolika najednou chces, ale pak nezij s clovekem, ktery te ma rad a duveruje ti a nedelej z neho blbce. A jestli chces opravdu hodne soulozit, slapej chodnik, jeste z toho budes mit penize (teda jestli jses cubka). A nebo pak je tu druhe reseni, zij s clovekem, ktery to ma nastavene stejne, pak muzete v klidu udelat ctyrku, petku nebo cele obskakujici stado.

A (Pá, 23. 1. 2009 - 07:01)

kdo řekl že je to podlost?Kdo řekl,že musíme souložit jen s jedním člověkem celý život?

Karo (Čt, 22. 1. 2009 - 22:01)

Souhlasim, kazdy si musi srovnat v hlave, co pro nej ten druhy znamena a proc s nim zit/nezit. Nevera je podlost, a co tu nekteri pisi o svych neverach a ospravedlnuji se kecama je k bliti. Kdo s patrnerem nechcete byt, odejdete, neste nasledky a klidne si pichejte s kym chcete, ale nedelejte z druheho blbce.Tim nerozneznavam neveru muze nebo zeny.

Jarda (Čt, 22. 1. 2009 - 11:01)

Ne není na něj jinej metr. Jen jde o to čí je to byt.

Pravdo, (St, 21. 1. 2009 - 12:01)

jak postupovat s nevěrným manželem ? Předpokládám, že mu dát pět minut na rozmyšlenou, příp. vyrazit s ním dveře a že je to kurevník ... nebo je na něj jiný metr než na ženu ? Kara.

PRAVDA (Po, 19. 1. 2009 - 19:01)

Nevěrná manželkaCubka, tezke je si to priznat, ale je to tak..kdyz se zenska zblazni, zapali se ji rozkrok, nikdo a nic s tim clovek neudela.Take jsem to prozil.Reseni? Ukazat ji na dvere a rict, ze ma na to 5min aby se rozhodla zustat nebo odejit. Jinak je to jen ztrata casu, delani ze sebe blbce a prodluzovani bolesti, ktere se clovek stejne nevyhne. Ale rany a jizvy zustaly, a take vim ze uz zustanou.

Pavel (Po, 19. 1. 2009 - 18:01)

Pravdivé Míno.Moje prožitky.Manželce i mě bylo 28,našla si v zaměstnání o 17 let staršího milence.Zůstali jsme spolu dál(dnes již vím,že to chtělo strhat mosty...),když jí bylo 40 tak si našla dalšího milence a to o 11 let mladšího.Viděl jsem ty oči mých dětí a manželství jsem udržel,rány a jizvy mě zůstaly a zůstanou až do smrti.Měli jsme společné koníčky,přátele a sexu spolu dostatek...je to proto možná i hodně o skrytém charakteru člověka,o vyznávání hodnot a vcítění se do pozice toho druhého životního partnera....

Jarda (So, 17. 1. 2009 - 11:01)

Z nevěry se dělá velkej humbuk jak ve filmu, ale život je jinej. Kdo to nezkusil kritizuje, kdo jo ten šel za novým partnerem nebo ho to přesvědčilo že má doma to nejlepší. A pokud ho podváděla jeho partnerka (vím o čem mluvím) a teď chce jen jeho, ví že je to pravda.

Chachare, (Pá, 16. 1. 2009 - 10:01)

to víš že jo.Ona tak stojí o to,abys jí a jejímu milenci u toho svítil:-))

Chachar (Pá, 16. 1. 2009 - 09:01)

Vy to tak prozivate, kdyby me manzelka chtela podvest nabidnu ji swingers party a je klidek. Taky kdyz dostanu chut na jinou je lepsi trojka :-) Proc to tajit, na rovinu prijit a rict, ze chci zkusit jinou a nabidnout trojku nebo swingac, bud se urazi nebo bude souhlasit za to riziko to stoji :-) lepsi nez podvadet za zady

Návštěvník (St, 7. 1. 2009 - 21:01)

Kdyby byl s jinou jednou...No a co?Přejte mu taky chvilku rozptýlení..Když mé šarm,tak buďte rády za to co máte..Daleko lépe se to řeší,když jsou lidé upřímní.Prostě mu ji přejte..Správný chlap si řekne,že má prima ženu a paradoxně bude zahýbat méně,možná třeba i vůbec.Zakázané ovoce chutná nejvíce..

mína (St, 7. 1. 2009 - 11:01)

Vás všechny podvedené chápu. Vztah se tím určitě změní a myslím si že vždy k horšímu. Musí to přece být strašný zásah do duše něco takového zjistit. Myslím, že ty co píší že to utužilo vztah tak jsou ti ,kteří jsou na té druhé straně než vy, protože kdo něco k tomu druhému cítí, tak toho to musí jistojistě zasáhnout.Něco takového se strašně těžko překonává a někdo to nezvládne nikdy a je po vztahu. Já osobně bych se zhroutila a myslím, že bych se s tím nikdy nevyrovnala a pořád bych myslela na to že byl s jinou.

pepe (Út, 6. 1. 2009 - 15:01)

Podvedla mne po 10 letech, přišel jsem na to (a vím to na 99 procent!), ale nikdy to nepřiznala, na netu si našla další objekt na (snad jen) dopisování ... jak píše pilot, začal jsem si více všímat akorát jiných žen; vím, že náš vztah už je z mojí strany jiný, jakoby ve mně něco umřelo

carlos (Čt, 13. 9. 2012 - 10:09)

je hrozně pěkné jak...Nevěra je sice "realitou". Nicméně máš pravdu, většina co jich tu o ní píše s nadhledem, se jí spíše většinou dopouští a málokdy jsou práve nyní v roli "podváděných".. Ono z té druhé strany to pak vypadá trošku méně "v klidu"..

peterson (Čt, 13. 9. 2012 - 10:09)

je hrozně pěkné jak všichni mluvíte o nevěře s nadhledem........ale když to pak vyjde najevo - co dál?rozvod, dělení majetku, dětí, zjišťování otcovství atd.

ne (St, 12. 9. 2012 - 12:09)

ty to máš dobrý a kamarád...Proč hned vypočítavé potvory? A co generace našich otců a dědů, ti snad nehřešili?

Reklama

Přidat komentář