Reklama

Milování v poutech

čertíček (Ne, 21. 10. 2007 - 12:10)

Nezkoušela jsem to ale dost mě to láká!

Zarri (So, 20. 10. 2007 - 18:10)

Jasně! Já Tě chápu... Jen jsem něco jako Tvůj magnetický protipól... Bohužel, nemám nikoho, kdo by mě chtěl připoutat...Každopádně přeju taky hodně zdaru při pokusech, skusech, poutání a odpoutávání, hlavně však při citovém připoutávání!

Morte (So, 20. 10. 2007 - 12:10)

Zarri: U nás je to tak, že má ráda, když spoutám já jí. Ale jak už sem psal výš, já bych se poutat nenechal. Už jenom když na mně ve třídě spolužačka jen tak ze srandy vytáhla pouta, to sem myslel že, skočim z okna :D :D

Ulicnik (So, 20. 10. 2007 - 06:10)

Pritelkyne (cerstva, okouzlujici, emancipovana a ve sve profesi dost dominantni) ma/mela (zatim) ze svazovanistrach. Tak mi napadlo jak prolomit "ledy": nechal jscm ji nejprve jen v jedne ruce pri mazleni v postylce poloplnou sklcnicku cerveneho vina - a brzo silcla blahem pri nastupu pocitu bczmoci, kdyz nemohla hybat nejprve jednou rukou a pak (po pridani sklenicky druhe) i rukama obema:-). Vrele doporucuju VSEM ZACATECNIKUM! Cesta k dalsim libym praktikam je pak v jejich myslich otevrena:-D. Sexu a experimentovani 3x ZDAR!

Darman (Pá, 19. 10. 2007 - 23:10)

Větší sranda by byla, kdyby tě tam nechala připoutaného, vzala klíče, kreditky, šperky a peníze a ádijé někam do Jižní Ameriky:-D Hračky plačky.

Pavel (Pá, 19. 10. 2007 - 22:10)

My jsme to zkusili a bylo to vzrušující. Nikdy bych ale nemohl poutat ženu, nemohl bych se na to ani dívat, přišlo by mi to skoro jako mučení. Ale zkusil jsem jen tak ze srandy vzít řetízek a dva zámečky (přece nebudu kupovat pouta). Svlékl jsem se donaha, sedl na gauč, ruce za záda a připoutal se k trubce od topení. Manželka pak položila klíčky na stůl, abych na ně nedosáhl. A začala mi ho kouřit. A těsně předtím, než bych se jí udělal do pusy toho nechala a odešla. A že půjde nakoupit. Lidi, to bylo dílo! Úplně na pokraji orgasmu, z ptáka mi už ukapávalo, mít volný ruce hned bych se dodělal rukou! Jenže jsem si na něj nedosáhl. A na klíče taky ne! Začal jsem lomcovat trubkama až sousedi nad námi začli dupat. Když Blanka viděla, že co nevidět strhnu topení, přišla do pokoje, vzala mi ho do pusy a v tu chvíli jsem se udělal. Pak mi dala ze stolu klíče. Byla to samozřejmě jen hra a všechno předem domluvený. Možná to někdy zopakujem.

Zarri (Pá, 19. 10. 2007 - 20:10)

Morte: No vidíš, to já bych se nechal hned!čertíček: Hmmm?

Morte (St, 17. 10. 2007 - 15:10)

NIKDY a od NIKOHO bych se nenechal dobrovolně spoutat, ani od mojí partnerky ne. Mám vrozenou nedůvěru k takovým věcem jako sou pouta a svazování. A představa, že bych měl spoutaný ruce a nemoh se bránit mi vůbec nedělá dobře

čertíček (Po, 13. 8. 2007 - 11:08)

Nezkoušela,ale dost mě to láká!Spoutat kluka a dělat si s nim co chci:-) Trápit ho,mazlit ho,mučit při sexu..Snad někdy v budoucnu se mi to poštěstí!

kik (Ne, 8. 4. 2007 - 08:04)

Pohodlné... však není jenom misionářská poloha :-)

Návštěvník (Po, 5. 3. 2007 - 01:03)

To nevím,mám to naopak,ráda chlapa zmasím a nejde jen o ta pouta,je v tu chvíli otrokem,jednou jsem zkusila si od jednoho nechat naplácat na holou,po pár ranách jsem mu začala vyplácet já.

abbe (So, 3. 3. 2007 - 07:03)

Mě by zajímalo, jak se děvče cítí když má při milování ruce za zády spoutané ocelovými pouty. Mám skoro dojem, že to není moc pohodlné...

J.H. (So, 27. 1. 2007 - 19:01)

Já to před pár rokama zkusil taky. Neměl jsem holku, tak jsem se občas miloval s jednou trochu nóbl dámou od nás z kanceláře. Já byl trochu trouba, prostě jsem si neuměl nabalit mladou holku, ona byla na mladší milence. Žádný zneužívání, žádný úchylárny. Prostě jsem jí občas pomohl doma, vymalovat, leccos opravit. Ona mi udělala něco dobrýho k jídlu, občas jsme spolu zašli do divadla, párkrát za týden jsme se milovali.To s těma poutama vymyslela ona. Byla to hodně zkušená žena a o sexu věděla leccos. Pouta jsme samozřejmě nesháněli, vzali jsme řetízek a dva zámečky. Na každou ruku očko, aby to netlačilo,ale nešlo sundat. Nandal jsem si to na ruce sám a úplně dobrovolně, jen jsem jí nechal ať odnese klíče pryč. Žádný přivazování, jenom abych měl ruce za zádama. Samozřejmě žádný ponižování, hraní na otroky nebo mlácení. Ona přišla, sundala si sukni, takže jsem viděl její velkej zadek v kalhotkách a černý punčocháče přes to. Jinak nic. Hrála si na nedostupnou. Políbila mě, svlíkla postupně donaha a vzala mi ho do pusy. Myslel jsem že mi ho celýho spolkne! Jenomže těsně předtím, než jsem se udělal, ona odešla. Řekla mi ať se nezlobím, že to na ni přišlo, že musí nutně na záchod na velkou a že přijde hned. Nechala mě tam. Já tam umdléval rozkoší, tohle bylo silnější než pět orgasmů najednou. Nemít ten řetízek okamžitě bych se dodělal rukou! Snažil jsem se to servat z rukou, nic! Nakonec jsem lehnul na zem a začal se postaveným ptákem šoupat o koberec. Nestačilo to! Ona po chvíli přišla z koupelny a udělala mě pusou. A když toho měla plnou pusu, políbila mě. A ještě mi řekla co blbnu, že je to moje. Bylo to hořký a slaný, fujtajbl. Ale přitom se mi to líbilo.Už je to pár let co jsem to zkusil. Se svojí ženou takhle neblbneme, nevím co by si o mně myslela. Já bych navíc nemohl dávat ženě pouta, připadá mi to že jí tím strašně ubližuju. Ale to co jsem zažil s tou ženskou z kanceláře nezapomenu.

Jana (Po, 20. 11. 2006 - 10:11)

Taky jsme to zkusili...a vlastně zkoušíme pořád, miluju, když jsem připoutaná šátky nebo sametovými pouty k posteli a ten můj si se mnou dělá co chce...zvlášť, když mi ještě zaváže i oči...udělám se během chvilky

sona (Po, 20. 11. 2006 - 10:11)

Ja to zkusila...je to nadherny. Miluju, kdyz mam spoutany telo a ten muj si se mnou dela co chce a naopak:)

D. (Pá, 25. 8. 2006 - 03:08)

I kdyz je pravda ze na to clovek musi mit povahu....ja jsem normalne v zivote spise dominanti a opak v sexu byly vzdycky moje predstavy.Chapu ze nekdo by to nesnesl.

D. (Pá, 25. 8. 2006 - 03:08)

e to super.Musi se partnerovi verit....se stalym partnerem v pohode...nikdy by mi opravdu neublizil a miluju tu jeho prevahu....on to vi.V normalu je moc mily ...vubec ne typicky "chlap"...frajer a kdyz pak se to otoci uplne bych ho snedla:-))

Zdenek (Čt, 24. 8. 2006 - 10:08)

Rádi se milujeme v poutech.Je to náš už krásný rituál.

xXx (Pá, 11. 8. 2006 - 16:08)

Jsem holka a myslim že je to super.

Pepa (St, 8. 3. 2006 - 10:03)

Nemohl by se mi prosím autor příspěvku o milování v poutech podepsaný jako "Mravní hlídka" ozvat na můj mail? Měl bych velmi naléhavý dotaz ohledně těch pout model RALK-69 a strašně by mi to pomohlo se s ním zkontaktovat. Díky mocPepajh_handcuffs"centrum.cz

Reklama

Přidat komentář