Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

D (St, 5. 2. 2014 - 19:02)

není filosofiká otázka....Hlavne ji zaskatulkovat tak, abys na ni nemusel sam odpovidat. Nebo se mylim?Hepnarova si nasla duvod najet do chodcu, kdyz se prohlasila za Prügelknabeho, ktery se potrebuje pomstit spolecnosti, a zaroven timto cinem moralne podporit dalsi Prügelknabe, kteri od spolecnosti trpi podobna prikori jako ona sama.Bratri Carnajevovi se zase videli jako bojovnici za vznesenou vec svetoveho islamu.Co si vsak o sobe mysli takovi outsideri, kteri na spolecnost nijak fatalne neutoci, prestoze rovnez s nimi kazdy vyjebava? Jak si takovito lide zduvodnuji a ospravedlnuji fakt, ze nikoho nezabijeji?

to (Út, 4. 2. 2014 - 23:02)

Dzochar Carnajev byl jiz pred...není filosofiká otázka. Ale otázka pro psychiatra.

D (Út, 4. 2. 2014 - 19:02)

Dzochar Carnajev byl jiz pred vybuchy v Bostonu v rade ohledu velmi neuspesnym mladym muzem, s velmi zavaznymi a mnohocetnymi problemy. Moznost postavit se proti spolecnosti a zabijet jine lidi hlava nehlava se mu tak primo nabizela, podobne jako drive i Olze Hepnarove.Filosofickou otazkou je potom, jake duvody si mohou podobne neuspesni lide vynajit, aby za svoje neuspechy nevinili spolecnost, nebo aby se aspon zdrzeli zabijeni jinych.Obracim se timto na vsechny neuspesne, odvarene a bezvyznamne nuly, ktere ctou tyto radky, aby se zde podelili se svymi duvody, proc se i navzdory sve neuspesnosti (a vsem s ni spojenym utrapam a frustracim) vyhybaji hromadnemu i individualnimu zabijeni, zamerne navozenym obecnym ohrozenim ci teroristickym cinum.

D (Po, 3. 2. 2014 - 19:02)

Co myslíte, popraví ho?...Pokud vim, pro Dzochara Carnajeva zadarmo pracuje cely tym spickovych advokatu. Z nektereho hrdelniho zlocinu vsak bude temer jiste usvedcen. Pak bude zalezet na jednotlivych soudnich instancich (a pripadne i na postoji samotneho Carnajeva), jak se budou veci dale vyvijet. Je mozne, ze trest smrti sam prijme a nebude usilovat o odklad popravy, je vsak tez mozne, ze bude delat vse proto, aby zemrel co nejpozdeji a prirozenou smrti. Do behu veci muze krom toho zasahovat i Nejvyssi soud USA, ktery v budoucnu muze federalni trest smrti i zrusit, a poprava muze byt zmarena i nekterym z pristich presidentu USA, pokud udeli Carnajevovi milost.

Youtube (Ne, 2. 2. 2014 - 22:02)

http://www.youtube.com/watch?v=slZde_otOg4

Silly (Ne, 2. 2. 2014 - 22:02)

Dalsim vyznamnym faktorem,...http://www.dokweb.net/cs/dokumentarni-sit/vychodoevropske-dokumenty/-hrdelni-zlociny-ii.-kdyz-vrazdi-zeny-otloukanek-3971/

O´Hara (Ne, 2. 2. 2014 - 22:02)

Dalsim vyznamnym faktorem,...Co myslíte, popraví ho? Nebo ho ten jeho zmrd advokátskej z toho vyseká?

n (Ne, 2. 2. 2014 - 19:02)

Nic z toho ho neomlouvá!

! (Ne, 2. 2. 2014 - 19:02)

Bla, bla, bla.

D (Ne, 2. 2. 2014 - 19:02)

Dalsim vyznamnym faktorem, ktery prispel k tomu, ze se Dzochar Carnajev stal teroristou, byl jeho velky studijni dluh. Jelikoz stal pred perspektivou zpackaneho zadluzeneho zivota po nevyhnutelnem vyhazovu z university, jeho pokuseni stat se obdivovanym hrdinou a mucednikem bylo jeste o to vetsi.Ano - universitni studium je do znacne miry osobni podnik kazdeho studenta, podnik, ktery neni, tak jako ostatne nic na svete, prost zavaznych ekonomickych i socialnich rizik a obeti. Neni fer, aby tato rizika ze 100 % kryli jen danovi poplatnici. S tim plne souhlasim. Je vsak nutno pocitat s tim, ze system, uvalujici na studenty bremeno znacnych ekonomickych rizik, bude mit i svoje luzry. A tito luzri se pak budou stavat i potencialnimi neprateli nejen vzdelavaciho systemu, ale i spolecnosti jako celku. Ne kazdy takovy luzr sice bude nezbytne odpalovat naloze u dobehu mezinarodnich maratonu ci strilet universitni zamestnance ci kontraktory, nicmene i tohle - podobne jako rada jinych nepeknych veci - je samozrejme mozne.Systemy ve spolecnosti, stejne jako jednotliva individua, holt maji more rozmanitych defektu a dysfunkci, a i dobre minena rozhodnuti a politiky maji spoustu nezamyslenych a zvracenych dusledku.

D (So, 1. 2. 2014 - 21:02)

to jen fanatik, kterému...Jeho inteligence jiste neni neomezena, a jeho rodinne - a obecne socialni - podminky pro nabyti nejakeho zavratneho prehledu, vzdelani a vlastniho rozumu rovnez nebyly prave nejlepsi. Je to imigrant, nedostatecne zakoreneny v americke spolecnosti, ktery se v minulosti nemohl dostatecne opirat o autoritu a zivotni zkusenosti svych rodicu, a ktery se dostal pod vliv sveho problemoveho, nasilnickeho a nabozensky umanuteho starsiho bratra.Jako student rovnez inteligencne ani volne nestacil na narocne osnovy sveho studijniho oboru, a celil tak perspektive ztraty stipendia a vyhazovu z university.Za danych okolnosti mohl sotva odolat pokuseni stat se mucednikem za vec svetoveho islamu.Jakkoli nesouhlasim s jeho ciny a motivaci k nim, a jakkoli mu preji brzkou popravu, nevidim zaroven nic, co by mi branilo k nemu chovat i lidske sympatie.

je (So, 1. 2. 2014 - 20:02)

Parchanta... On uprimne...to jen fanatik, kterému chybí přehled, vzdělání a vlastní rozum.

D (So, 1. 2. 2014 - 20:02)

Jaká důstojnost pro...Parchanta... On uprimne veril a dosud veri, ze Americane - a obecne zapadni verejnost - si opravove zasluhuji krvave potrestat za to, co vnima jako jejich neodpustitelne zlociny proti svetovemu islamu. Ve svych spoluobcanech vidi mravne prohnily, bezbozny pronarod, posedly a duchovne nakazeny satanem. Chova-li nekdo takoveto nazory, pak je jen prirozene, ze bude riskovat svobodu a zivot, aby hromadne usmrcoval a zranoval lidi vybusninami v koncentrovanych urbannich uskupenich, jaka se vyskytuji napriklad prave u mezinarodnich atletickych mitinku. Bude tak cinit s hrdosti a s pocitem velke pokory vuci Allahu, bez zameru se osobne obohatit napriklad kradenim prstynku z urvanych prstu, a rovnez bez vycitek ze smrtelnych zraneni deti, tehotnych zen, nebo kohokoli jineho.Takove mlade muze je krasne popravovat, ale je treba tak cinit nejen s vedomim, ze s nimi nelze nikdy nalezt spolecny jazyk, ale predevsim - a prave proto - i s hlubokym respektem k sile jejich presvedceni a k jejich vnitrni integrite.Prave proto jsem presvedcen, ze si Dzochar Carnajev zasluhuje tu nejdustojnejsi verejnou popravu s pouzitim toho nejlepsiho mece a nejlepsiho kata.

. (Pá, 31. 1. 2014 - 21:01)

S velkou radosti zde...Jaká důstojnost pro takového parchanta!

D (Pá, 31. 1. 2014 - 21:01)

S velkou radosti zde oznamuji, ze se vcera generalni prokurator USA nechal verejne slyset, ze bude pozadovat trest smrti pro Dzochara Carnajeva, prezivsiho z obou teroristickych bratri, kteri odpalili dve smrtici naloze pri mezinarodnim bostonskem maratonu v dubnu 2013. Je tak velika nadeje, ze dotycny mlady muz bude opravdu odsouzen k smrti a popraven. Kez by jej poprava jiz relativne brzy nejen neminula, ale rovnez se podobala dustojnemu aktu, o kterem jsem tu psal pred par mesici!

maatteess (Po, 6. 12. 2010 - 12:12)

V dnešní době kdy je k dispozici DNA.....ano dnešní době se stávají justiční omyly,ale tady se jedná o možnou korupci,nemohu pochopit,proč jasně neřeknou jestli Kájínek je vinen či ne,Pokud u nás je možná korupce je velmi nebezpečné,udělovat trest smrti,až na to stát bude připraven,jestli někdy bude,tak potom se může o něčem uvažovat

Martin (Pá, 3. 12. 2010 - 10:12)

Tady mate pro nazornost video jak asi Olze Hepnarove bylo kdyz ji veseli. Ti slabsi povahy neklikejte.http://www.zvraceny.cz/video/31780-povesili-peknou-holku/

(Čt, 2. 12. 2010 - 13:12)

pročpak má holá prdel karlička blok na xchatu??copak asi vyváděla??konečně drží hubu......

Náhodný návštěv (So, 27. 11. 2010 - 09:11)

Tak tady je opravdu jasně vidět, že je to diskuse bláznů:-)))))

pro účastnice d (So, 27. 11. 2010 - 08:11)

Sakra, už se na to, ženský bláznivý, vyserte a radujte se ze života. Chumelí se chumelí, padá snížek bílý ****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************Vánoce, Vánoce přicházejí,zpívejme přátelé,po roce Vánoce, Vánocepřicházejí, šťastné a veselé.Proč si děda říci nedá,tluče o stůl v předsínia pak běda marně hledákapra pod skříní.Naše teta peče létana Vánoce vánočku,nereptáme, aspoň mámeněco pro kočku, jé.Vánoce, Vánoce přicházejí,zpívejme přátelé,po roce Vánoce, Vánocepřicházejí, šťastné a veselé.Bez prskavek, tvrdil Slávek,na štědrý den nelze býta pak táta s minimaxemzavlažoval byt.Tyhle ryby neměly bymaso míti samou kost,říká táta vždy, když chvátána pohotovost, jé.Vánoce, Vánoce přicházejí,zpívejme přátelé,po roce Vánoce, Vánocepřicházejí, šťastné a veselé.Jednou v roce na Vánocestrejda housle popadne,jeho vinou se z nich linoutóny záhadné.Strejdu vida děda přidá"Neseme Vám noviny",čímž prakticky zničí vždyckyvečer rodinný, jé.Vánoce, Vánoce přicházejí,zpívejme přátelé,po roce Vánoce, Vánocepřicházejí, šťastné a veselé.A když sní se co je v míse,televizor pustíme,v jizbě dusné všechno usnek blaženosti své.Mě se taky klíží zrakybylo toho trochu moc,máme na rok na klid nárokzas až do Vánoc, jé.Vánoce, Vánoce přicházejí,zpívejme přátelé,po roce Vánoce, Vánocepřicházejí, šťastné a veselé. *****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Reklama

Přidat komentář