Reklama

Deprese z onanie

Jarda (Čt, 18. 9. 2008 - 12:09)

Není to depka z přeonanování, ale z pocitu osamoecenosti, který se tím evokuje a vylejzá ti sdělit, že je tvůj a chce s tebou být....

Msp (Čt, 18. 9. 2008 - 10:09)

Jako liberální konzervativec bys přece měl vědět, že onanie škodí zdraví. Chlupatí z ní dlaně, měkne-houbovatí mozek a celkově se projevuje paralýza zakončená zlou a krutou smrtí.

koloděj (Čt, 18. 9. 2008 - 10:09)

To je jednoduché.Při onanii musí člověk zapojovat mnohem více vjemů.Je to podobné s lechtáním.Zkuste sami sebe vylechtat..Když vás polechtá někdo druhý,tak to bude asi jiné,ne?Prostě,onanie je zneužití svého těla,při které musíte vyplýtvat mnohem více vnitřní energie.Pro mozek je mnohem jednodušší si to nechat udělat jinak..

myslitel (St, 17. 9. 2008 - 18:09)

Mám stejné pocity. Možná je to pokles serotoninu, možná testosteronu. Je to jakoby onanií člověk plýtval energií, která mu pak chybí. Obrazně řečeno. Jak to vyřešit? Zapojit do sexu partnerku.

liberální konze (Út, 16. 9. 2008 - 22:09)

Zdravím, stává se mi, že když častěji onanuji, mám pak několik dní výrazně zhoršenou náladu, do ničeho se mi nechce, prostě klasická depka. Zajímalo by mě, jestli má někdo podobnou zkušenost a jaká je toho příčina, jestli orgasmus vyvolává pokles serotoninu v mozku...

Anonym (Čt, 28. 4. 2022 - 16:04)

U mňa je to pravý opak ak som dlhšie bez sexu a neonanujem do rána mám samo ejakuláciu viem že je čas si vyhoniť.Niekedy bez masturbacie vydržím aj mesiac ale keď začnem potom denne masturbujeme či už sám alebo pred partnerkou sex mi nevyhovuje tak isto aj partnerke.Radsšej masturbujeme spolu ako sledujeme.

Reklama

Přidat komentář