Reklama

Deprese z onanie

PaxVobiscum (Pá, 23. 4. 2010 - 09:04)

Re: PaxVobiscum...Ignácie - i tobě přeji hezký den a jsem nesmírně rád, že tě moje přítomnost na jiných diskuzích dokáže tak povzbudit a duševně posílit do další činnorodé práce. Neumdlévej - svět je plný špatností ..

David (Čt, 22. 4. 2010 - 23:04)

Já se se svou holkou vidím tak jednou týdně, a jinak si to dělám většinou každý den sám, beru to jako takovou odměnu po zvládnutém dni, odreaguju se od pracovních problémů, jen se věnuju svému tělu a vychutnávám si tu slast, a pak bez problémů usnu, krásně unavený a uvolněný zároveň. Druhý den se lépe soustředím na práci. Masturbaci beru jako úplně přirozenou potřebu člověka, své holce jsem věrný, a po orgasmu se vždycky cítím fyzicky i psychicky skvěle.

IGNACIUS (Čt, 22. 4. 2010 - 18:04)

Re: PaxVobiscum Nepublikuj zde ty své obmyslnosti,mameluku varmuží politý! Již dlouho sleduji Tvoji činnost na rozličných diskuzních fórech a pravím Ti jediné: zasloužíš být naražen na kůl per rectum!

PaxVobiscum (St, 21. 4. 2010 - 23:04)

IGNACIUSAj Vaj - pracující mládenče - dle Tvého profilu na zdejší diskuzi - to máš další "umělecké jméno" ?!?

Přátelé, (St, 21. 4. 2010 - 16:04)

Pokud nejde mít sex s partnerkou nebo partnerem, tak je nejlepší ho mít sám se sebou. Sexuální vyžití uvolňuje a pomáhá proti stresu. Takže co je lepší, pocit viny nebo pocit uvolnění, které bude mít za následek pohodu a tím třeba i lepší výkonnost (pracovní, společenskou nebo jakoukoliv)?

Radek (St, 21. 4. 2010 - 14:04)

Já se vám divím,že máte...Fajn názor. Dík

Eva (St, 21. 4. 2010 - 12:04)

Já se vám divím,že máte při onanii nějaké výčitky. Vždyť je to zdravé,jak pro psychiku,tak pro organismus. Taky to posilije srdíčko a ještě je vám chvíli blaze. Jen tak dál a klidně to provozujte každý den. Já vím co píšu,jsem už letitá žena a taky s tím mám dobré zkušenosti.

schizák (Út, 20. 4. 2010 - 16:04)

prosím aby ste se milovali a dobrých násilím tlačiti nedali a pravdy každému přáli Mistr J.HUS s tímto usměvným textem jsem měl hezký obrázek-bohužel v koupelně s WC a z prvu jsem si neuvědomil text až strejda měl nz toho legraci a já ji mám po dnes-chce to trochu humoru..

Filosofe Petrma (Po, 19. 4. 2010 - 19:04)

ve varlatech se netvoří sperma, ale pouze spermie, což je dost podstatný rozdíl. To co z tebe stříká (?) se tvoří převážně v prostatě.Ignacius, ty jsi zřejmě spadl z Marsu? Pozemšťan s takovými názory je kuriozita.

IGNACIUS (Po, 19. 4. 2010 - 18:04)

Onanisté,sebeprzniči a jiní sodomité by rozhodně měli být vyobcováni z okruhu slušných lidí,kterým něco říkají pojmy jako mravnost,cudnost a dobrý vkus!

Filozof Petrman (Ne, 18. 4. 2010 - 22:04)

Jen si pěkně hoňte frantíky, je to zdravé jako sey samotný. sperma se potřebuje neustále tvořit a na to je potřeba ve varlatech místo. A tak ždímejte a ždímejte a nemějte žádné výčitky svědomí. Viděl jsem býka v ohradě, který si to dělal do nozder

PaxVobiscum (Ne, 18. 4. 2010 - 15:04)

Máte-li z čehokoliv deprese, potom doporučuji na Novinkách.cz navštívit diskuzi spolku hlupáků pod názvem "Škodlivost onanie" - ti tam perlí pod pracovním názvem "Liga" (pytlík, doktor z Opavy, Plecháč, Ferda Mravenec, pracující mládenec, poctivý obchodník, Venym82, etc. - jejichž IQ dosahuje úrovně houpacího koně -:))

Natura (Ne, 18. 4. 2010 - 08:04)

Jako liberální...MSP píše:"Jako liberální konzervativec bys přece měl vědět, že onanie škodí zdraví. Chlupatí z ní dlaně, měkne-houbovatí mozek a celkově se projevuje paralýza zakončená zlou a krutou smrtí."Tak jsem se po ránu hezky zasmála, to je krásné, fakt. Moc hezoučké.

JIRI A.. (So, 17. 4. 2010 - 22:04)

Jako liberální...VSICHNI PSYCH.asexuologové-.VÁM POTVRDÍ,-ZE ONANIE´je TEN NEJBEZPECNĚJŠÍ ZPÚSOB SEXU!!predsudky bigotní "církvve""svatééé!" jsou prekonany-tak si ho hoN-dál-NEBO CHCEŠ RISKOVAT POHL NÁKAZU S"NĚJAKOU DĚVKOU"??? Já TO SÁMdělám rád! p.s: bezpecně!!!!ale mívám po tom výčitky svedomí...napiste názory,rád si je proctu,adios...j.

Pozorovatel (Ne, 28. 3. 2010 - 11:03)

Súhlas s Marcelou!Môj muž uprednostňuje onániu už 10 rokov a to sme spolu 12 rokov.Pritom, ja sa velmi rada milujem-no nemám s kým....cítim sa ako vdova....Za tie roky som prišla na to,že to je už jeho zlozvyk-ktorý trvá od puberty!!!!Bože,prečo práve ja?Prečo takto musím trpiet?Chcem sa milovat!!!!!!Začínam mat strach!!!!Všímam si,že v poslednej dobe ho už začínam nenávidiet....drnkač jeden odporný!!!!!So mnou súcit nemá,ked žijem naozaj ako vdova a pri tom som vydatá a spáva so mnou v jednej posteli!!!Načo????????Aby mi pri uchu vychrapoval!!!!!?????Na čo mi je???????Chlapci zamyslite sa!!!!!!Robte pre to všetko-aby ste s týmto zlozvykom prestali!!!!!!!!!!No, to je absolutni blabol. Muz dava prednsot onanii jen v pripade, ze je lepsi nez sex, nebo pokud sex nema. Onanuje, pac s tebou musi prekonavat nejaky odpor a necche to s tebou delat. Meli byste si zajit do poradny, pripadne se rozejit. Neznam nikoho, kdo by daval prednost onanii v okamziku, kdy ma moznost mit kvalitni sex s nekym, kdo ho pritahuje... Taky muze byt jinak orientovany, nebo trebas se mu uz nelibis, nekdy to je problem s nabranim hodne kil apod...

shohaj (So, 27. 3. 2010 - 12:03)

Souhlas s prvními příspěvky, masturbace mne taky na pár dnů sráží docela dolů, nejsou to u mě deprese, ale celková úzkost, neklid, neschopnost kontroly, sociální fóbie, v konečném důsledku fobie před holkama ...

k (Pá, 26. 3. 2010 - 12:03)

Vy debilové, tak si ho...A jak to do hajzlu máme řešit my chlapi,kteří nemáme ženskou?Mne sex chybí,mám z toho depku.Musím si honit každý den,abych se uvolnil.. S holkou je to prostě jiné kafe,ale bohužel všechny říkají ,že jsou zadané,tak mám skoro furt smůlu.

m (Ne, 1. 11. 2009 - 20:11)

Já bych svůj nástroj moc rád...to už ti asi nedoroste

Martin (Čt, 10. 9. 2009 - 11:09)

Já bych svůj nástroj moc rád používal, ale jak se mám před nějakou svléknout, když ten můj má v klidu jen 2 cm? A to je mi 40!

M (St, 9. 9. 2009 - 21:09)

muž a žena žijí v páru i proto, že pohlavní orgány jsou odlišné a tudíž do sebe zapadají. Vědí to zvířata, věděli to dokonce i lidé od dávnověku. Jen dnešní muži zapoměli ten svůj nástroj správně používat, jsou zdegenerovaní dnešní dobou a psát, že žena dělá něco špatně a proto si ......Ćučorietko, přeji ti, aby jsi se nikdy nedostala do stejné situace, většinou se to lidem, kteří kritizují neznámou situaci nakonec stane.

Reklama

Přidat komentář