Reklama

Přítel přišel o mužství

Karin (Ne, 9. 11. 2008 - 20:11)

To bude, určitě bude těžší. Ráda bych byla aspoň nějak při něm, aby to neskončilo úplně, abych mu třeba mohla pomoct, když bude potřebovat, i když on by mne pak už asi nechtěl vidět. Byli jsem spolu 7 let a byli jsme opravdu až na pár normálních problémků hodně spokojení. Kdyby přišel o ruku, nohu, kdyby měl poraněný obličej - nic z toho by mi asi nevadilo, kdyby se z něj nestal takový... jako po té ztrátě penisu. Já si jen nedokážu poručit cítit k němu to samé jako před tím, když i on je teď jiný a upíná se na mne.

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 20:11)

Nejezdete na motorce! Je to nebezpecny! Prisel o penis,ale bezne pri urazech na motorce prichazej o nohu !

(Ne, 9. 11. 2008 - 20:11)

JESTLI TĚ NĚKDO ODSUZUJE,AT SE VŽIJE DO TVÉ POZICE.JÁ STŘEDNÍ GENERACE A U ČLOVĚKA,KTERÉHO BYCH MILOVALA BYCH TENHLE PROBLÉM DOKÁZALA PŘEKONAT.ALE UVĚDOM SI ,ŽE JE TO TVŮJ ŽIVOT ,JENOM A JENOM TVŮJ A I KDYŽ JE TO DRSNÝ ASI BY SES MĚLA ZAPŘÍT A JÍT SVOU CESTOU,I KDYŽ TO BUDEŠ MÍT HODNĚ TĚŽKÝ ,LIDI TĚ BUDOU ODSUZOVAT,BUDEŠ MÍT VÝČITKY,KTERÝCH SE NIKDY UPLNĚ NEZBAVÍŠ.TO,CO JE U TEBE PODSTATNÉ JE ,ŽE HO NEMILUJEŠ.OKOLÍ OD TEBE NĚCO OČEKÁVÁ,ALE ŽIJ SAMA ZA SEBE,VÍM O ČEM MLUVÍM.KDYŽ S NÍM ZŮSTANEŠ BUDEŠ NEŠTASTNÁ.I VŮČI NĚMU BY BYLO NEFÉR ,A ASI BY NECHTĚL MANŽELSTVÍ POSTAVENÉ NA LŽI,NEVĚŘE,LÍTOSTI.HODNĚ SÍLY A IPRO NĚHO.JEHO ŽIVOT BUDE ASI OMOC TĚŽŠÍ NEŽ TVŮJ.

Karin (Ne, 9. 11. 2008 - 19:11)

jdi do háje, úchyle.

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 19:11)

Karin: A jak měl před tím velké péro?

Karin (Ne, 9. 11. 2008 - 19:11)

Já se omlouvám, ta moje poznámka měla být jen první, chtěla jsem toho napsat víc, ale vypadnul nám internet :-((1. To že si v nějakých koktejlových časopisech můžete přečíst o spoustě zázračných operacích neznamená, že se běžně a každému dělají. To že jednomu jedinému člověku na světě transplantovali něčí penis, je sice pravda - ale to jen jeden jediný člověk. A bylo to kdo ví kde. Navíc se neví, jestli to skutečně fungovalo, lékařskou zprávu o tom taky nikdo k dispozici nemá - já ten článek taky četla, ale kdyby doktoři tohle byli schopní, tak by se to dělalo běžně. Samozřejmě jsme s lékaři řešili možnosti, ale do budoucna maximálně přichází v úvahu možnost vytvarování nějaké estetické náhražky penisu z jiné části těla - jen pro ten vizuelní efekt - aby tam něco měl co aspoň podobně vypadá a aby se případně mohl normálně vymočit, ale prý je to hodně hodně komplikované a v jeho případě obzvlášť.Mne tady hromada lidí odsuzuje, ale já ho přece neopouštím, snažím se nějak rozhodnout. Pro mne to taky znamená být do konce života někde, kde být možná nechci. Já se ze začátku vážně snažila mu být oporou. I v sexu jsme zkoušeli různé věci, masáž prostaty také, ale to ho bolí a není mu to příjemné. Podle mne jen další časopisový mýtus o tom, jak se to mužům líbí. Kdyby ano, tak u doktorů na preventivní vyšetření prostaty stojí chlapi frontu. Já jsem si pořídila vibrátor, ale i když to znamená fyzické uspokojení, tak mi k tommu chybí to všechno ostatní. Takhle mi to opravdu nevyhovuje a pokud s přítelem zůstanu, budu po této stránce strádat. Přípínat mu umělý penis, to už by vážně bylo jako degradovat ho na nějakého postelového slouhu. Já potřebuju chlapa, ke kterému bych mohla mít respekt, který bude sebevědomý a který mne v posteli odrovná. Takového chlapa jsem měla sedm let a teď je to někdo jinej - opatrný, úslužný, pořád ve snaze mi vyhovět... vadí mi to. Najít si milence bych nemohla, protože si nejsem jistá, jestli bych to dokázala udržet v mantinelech toho, že jde jen o sex. Ona třeba moje ani jeho rodina vůbec nepočítá s tím, že by ten vztah měl skončit, všichni očekávají, že ho budu držet na vodou a udělám pro něj první poslední, jenže nejhorší je na tom to, že já už ho teď vnímám jenom jako mladšího zranitelného bráchu, o kterého je třeba se starat - veškerá vášeň a láska z dřívějška je nahrazená jakýmsi falešným mateřským pudem spolu s lítostí a trochou pohrdání a to vážně není dobrá kombinace pro budoucí manželství. Jediná kamarádka, které jsem se svěřila, tvrdí, že bych naopak měla být ráda, že mám jistotu, že mne takový chlap nikdy neopustí, že mi nebude nevěrný a že naopak já mám plné právo si užít s kým budu chtít, aniž on by mi to mohl vyčítat, jenže já takhle fungovat asi nedokážu.

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 18:11)

Tak promiň, ale to jsi Slávko jako myslela vážně?

Slávka (Ne, 9. 11. 2008 - 18:11)

tak je tady nějakej impotent asi, na co vás máme, jdete všichni do hajzlu, neumíte nic dnes už jste akorát na semeno, což je fakt vy češi.

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 18:11)

Ženský by taky jenom šukaly, a pakže chlapi myslí rozkrokem:-))).

Slávka (Ne, 9. 11. 2008 - 17:11)

já mám doma taky VOLA a je mu 39let, to je dnes normál,nesexuje cyklista, chlapi jdou do hajzlu..akorát si najdi sex s někým kdo ti nebude dělat ze života pakárnu.

izí (Ne, 9. 11. 2008 - 17:11)

Můj pá penis a stejně k hovnu,to si zvykneš

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 22:11)

A frigi zas chce zbavit erekce..

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 21:11)

Mladý satyr: Proč by ti byl k ničemu? Nehaž flintu do žita chlape!!

Mladý satyr (So, 8. 11. 2008 - 21:11)

Já mu ten svůj klidně věnuju, stejně je mi k ničemu. Akorát by si musel sehnat penízky na ten zákrok v Japonsku.

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 21:11)

Horsi je prijit o rozum!! Kvalitni vztah nestoji a nepada na sexu! I kdyz jak je videt u Karin se tak stalo! Neni pravda ze tohle je ten nejvetsi problem co existuje! Jsou daleko horsi,ktere proveri kvalitu vztahu! Bud vztah znici nebo naopak upevni.

Rob (So, 8. 11. 2008 - 21:11)

Jedině, že by mu přišili nějaký penis jiného muže. Četl jsem o tom, že to provedli myslím v Japonsku, nebo kde, ale nakonec si ho ten nový majitel nechal zase odstranit, protože si na to nikdy nezvykl.

Morte (So, 8. 11. 2008 - 21:11)

A nějaká operace, nebo tak něco? Dnešní plastická chirurgie dokáže divy......

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 18:11)

Moc hezky napsané Jano,stoprocentní souhlas.

Jana (So, 8. 11. 2008 - 17:11)

Karin tvého přítele je mi líto, musí to být pro něj velmi těžké, ale v tvém případě bude možná opravdu lepší, když se rozejdete, z tvé strany to asi není ta pravá láska, takže je zbytečné se trápit a jeho urdžovat v naději. Věřím, že se mu podaří najít ženu, která ho má ráda, vemte si jen kolik je na doktorce diskusí, že ženy nebaví sex, že potřebují hlavně ty věci okolo než samotný styk, chce si to jen uvědomit, že nemít penis není nic tak strašného, naopak může rozvinout jiné své dovednosti a hlavně to není věc na kterou by se umíralo, může mít děti, takže to musí jít zvládnout a překonat.

Tom (So, 8. 11. 2008 - 17:11)

Ono je rozdíl, kdy k něčemu takovému dojde, toť zase můj názor. Pokud je to v mládí, hodně raném, jedná se o přítele a nejsou tam děti, tak rozchod je ideální pro obě dvě strany. Byť to může být v první fázi bolestné. Živit i tak přináší spousty problémů, rozpadají se manželství skrz daleko menší problémy a tohle je vážné narušení vzájemného vztahu. jak jsem psal před tím, v případě mladé a zdravé ženy bych já jako stejně postižený chlap ten vztah ukončil a hledal si partnerku, které bych i já mohl něco nabídnout. Je mraky žen, které mají zdravotní problémy, mají problém se sexem a právě proto nemohou najít partnera.Není dlouhodobě žádná praktika, která by vyhovovala oběma.

Reklama

Přidat komentář