Reklama

Přítel přišel o mužství

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 23:11)

Aseli promiň,ale o umělém penisu jsem ještě neslyšel:-).

Karin (Ne, 9. 11. 2008 - 23:11)

Jaký umělý ty blbečku? Snad z PVC?? To miluju, žvanit a nic o tom nevědět.

Aseli (Ne, 9. 11. 2008 - 23:11)

Karin, kecáš a jenom provokuješ. Tohle přece není možné, i kdyby mu penis amputovali, dostal by umělý. Ten sice taky není schopný erekce, ale aspoň by nečural vsedě s hadičkou. Děláš si legraci z místních diskutérů, ale já ti na to neskočím.

Jana (Ne, 9. 11. 2008 - 23:11)

Karin, nemyslím si, že by se tu nějak závažně útočilo na tebe a na to, že přítele možná až tak moc nemiluješ. Je mi naprosto jasné, že to s ním teď musí být velmi složité, většina chlapů by asi neunesla kdyby se něco stalo s jejich nádobíčkem, přesně jak říkáš, nechce se o tom bavit, možná je i pěkně nepříjemný, ty bys mu ráda pomohla, ale bez jeho pomoci to jaksi nejde. Jen jsme asi možná chtěli říci, že asi nemá smysl s ním zůstávat, když si nejseš jistá, že bys to zvládla, on by asi naopak potřeboval 100% podporu a oddanost a z tebe by to asi po chvíli vycítil, že si s vámi nejsi až tak jistá. Trápili byste se oba. Raději to ukončit, než žít v takovém prostředí. A právě to, že se to zde snažíš řešit, je hrozně dobře, je vidět, že nejsi nějaká chladná královna, která nemá respekt k citům druhého, právě naopak, já si tě za to velmi cením, snažíš se komunikovat s ostaními a hledat řešení - to je moc fajn.

gore (Ne, 9. 11. 2008 - 22:11)

Neklesejte na mysli Karin. Najděte si někoho jinýho, za čas, až budete starší, ošklivější a nejlíp po pár gynekologických operacích si ten váš taky najde jinou neboť už ve vás nebude vidět ženskou, tak to v životě chodí a proto je krásný, přeji hezkej večer.

Tom (Ne, 9. 11. 2008 - 22:11)

Karin, tato diskuze je anonymní, takže ji ber s rezervou. To, že tady někdo horuje za zachování Vašeho vztahu ještě neznamenám že sám nebude někdy nevěrný nebi neudělá něco podobného. Máš to opravdu těžké, 7 roků je dlouhá doba, na druhou stranu jsi mladá. Nikde taky není napsané, že i když s ním zůstaneš, tak se vztah nerozpadne později, protože krize teprve přijdou. Tobě se zase může stát, že si nabrnkeš nějakého křiváka a budeš někdy litovat. Křišťálovou kouli nikdo z nás nemá. Možná si skoč sama k psychlogovi, určitě ti řekne spoustu věcí, které ti třeba zatím ani nedochází.

jarka (Ne, 9. 11. 2008 - 22:11)

seš fakt v nezávideníhodné situaci, ten, kdo ti vyčítá, že ti jde jen o péro, je fakt ubožák...radila bych chvíli počkat než se sebere, sehnat mu odbornou pomoc a pak mu vysvětlit, že už ho nemiluješ...opatrně, až mu bude líp...je to hnusný, ale seš určitě mladá a nemá cenu se trápit...snaž se mu být oporou, ale žij svůj život, tak jak ty chceš, a ne proto, abys vyhověla pokryteckýmu očekávání rodiny atd...

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 22:11)

Havárku měl v létě...trochu krátká doba na to aby se člověk vyrovnal s tak závažnou věcí.

Karin (Ne, 9. 11. 2008 - 21:11)

Jo a ještě chci říct, pro všechny, co mne tady odsuzujou, že když jsem psala, že se to stalo před nedávnem, tak to neznamená, že on ještě leží v nemocnici a já už mrcha koukám zdrhnout. Havárku měl v létě. A já se vážně snažila.

Karin (Ne, 9. 11. 2008 - 21:11)

Trojku se teda fakt neumím představit. Dříve snad jo, ale teď fakt nevím, jak bychom to měli dělat...

Karin (Ne, 9. 11. 2008 - 21:11)

Ale o sex nejde v první řadě. Ano, je to teď problém, protože já jsem hodně sex. založená a před tou nehodou jsme byli oba - vlastně náš vztah začal na tom, že jsme si rozumněli v posteli, až pak jsme začali zjišťovat, že si sedíme i lidsky. Problém je hlavně v tom, že on se těď sám asi nevnímá jako chlap, rozhodně se totiž nechová jako dřív a dost to ovlivňuje moje vnímání k němu, takže už já na něj koukám jako na nějakého chudáčka, já začínám být v našem vztahu oproti dřívějšku dominantní a on už se vůbec nechová jako rovnocenný partner. Snažili sjem se o tom mluvit, ale k ničemu to nevedlo. I když ta poradna je asi dobrý nápad.

janča (Ne, 9. 11. 2008 - 21:11)

Jen bych chtěla dodat, Karin, že oběť ve vašem vztahu je tvůj přítel a ne ty. A že on si bude asi hledat přítelkyni těžko. Pokud ovšem ti na sexu skutečně tak záleží, zkusila bych asi nejprve různé alternativy: trojka, bokovka a když by to nefungovalo, tak rozchod, pokud se s tím tvoje svědomí vyrovná. Každý jsme jiný, takže jestli by ti takový život připadal jako utrpení, ukonči to. V první řadě bych ale zkusila poradnu. Jde o to, že přítel musí strašně trpět psychicky. Můj přítel po operaci plakal, nelíbí se sám sobě. My v našem vztahu pracujem teď ze začátku hlavně s jeho psychikou.

janča (Ne, 9. 11. 2008 - 21:11)

Můj přítel je po operaci penisu. Nese to velmi těžce. Nikdy mě ale nenapadlo ho opustit. Uvažovala jsem o rozchodu, protože mi náš vztah připadal moc rutinní. Nevěděla jsem jestli ho skutečně miluju nebo je to jen zvyk. Ale když přišla ta rána, došlo mi, že je to muž mého života, že ho nechci ztratit, že on za ty roky, co jsme spolu, mi stál pevně po boku a neopustil mě ani vtěch nejtěžších chvílích a já bych ho teď měla opustit? To nikdy! Snažím se mu vysvětlit, že moje city k němu nejsou založený na vzhledu jeho nádobíčka. Zatím to ale odmítá, nechce, abych ho tak viděla. Ale hladíme se a mazlíme a časem snad pochopí, že moje city ta operace neovlivnila. Já jsem s přítelem 3 roky a byla bych ráda, kdyby byl tím posledním. Miluju ho pro jeho kvality a ne jen kvůli sexu. Záleží, jak moc milujete...

Natura (Ne, 9. 11. 2008 - 21:11)

No, taky mi zrovna nesedí, jak se k tomu Karin staví, ale snad do ní nemusíte šít tak sprostě, ne? Je to její rozhodnutí. Prostě se s ním rozejde, a hotovo. Kluk si najde nějakou, které nepůjde jen o penis.

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 21:11)

Kdyby ho skutecne milovala,tak by byla stastna,ze tu nehodu vubec prezil,protoze umrti motorkaru jsou casta! Ale je videt,ze ji jde jen o jeji prospech! V takovem pripade ji doporucuji rozchod a pokud mozno nenavazovani dalsiho vztahu! U noveho pritele by ji zas mohli vadit jine kraviny!! Napadne to pripomina fetisismus,kdy se dotycny upne k nejake casti tela nebo veci!!!

Martin (Ne, 9. 11. 2008 - 21:11)

Ty jsi ale dobytek, Karin, nezlob se na mě. Tohle se ti určitě vrátí, pak si vzpomeneš, cos vlastně provedla.

Petr (Ne, 9. 11. 2008 - 20:11)

No jo, tak když by váš vztah postaevný na tak ,,hlubokých základech", že ho nepřežije jedna havárie na motorce, tak co tu ještě řešíš? Dej mu teda kopačky a modli se, aby ti to rychle nějakej chlap nevrátil!

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 20:11)

Kdyby prisel o nohu tak by ji to nevadilo!! Ale jemu by to asi vadilo! To nemas vciteni! Tobe nejde o neho ale jen o sebe! A s timhle budes dost narazet!

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 20:11)

karin ty jseš naprosto debilní kravka,pro tebe je horší,že přišel o čuráka,než třeba o nohu? ty máš chlapa jen na šukání co?jde ti jen o sebe,abys byla pořádně vyšukaná,jseš normální sobecká pinda.

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 20:11)

To je záležitost, jak si toho člověka vážíš. Třeba můj dědeček pár let po svatbě přišel o zrak - a babička ho neopustila až do jeho smrti. A mohla by, samozřejmě...

Reklama

Přidat komentář