Reklama

cigarety

ten, co nemá ni (St, 13. 8. 2008 - 12:08)

.. nekouříš tak dlouho, tak to půjde snáz. Kouknise na tu diskusi na ordinaci, je to více než 200 stran ......

Radka (St, 13. 8. 2008 - 12:08)

Dneska ráno jsem měla mizernou náladu a říkala jsem si, že si po obědě asi zase koupím kusovku. Oni je sice nesmějí prodávat, ale já vždycky najdu večerku nebo stánek kde se dají za 4Kč sehnat.
Teď jak jsem vás četla,tak je mi nějak líp a dneska kouřit nebudu. Vždycky mám lepší náladu když slyším, že to někdo dokázal s tím přestat. Něději. Jak jsi to hezky napsal JC-pro čistá rána:)

Radka (St, 13. 8. 2008 - 11:08)

Jak jsi přestal kouřit?
A co když jdeš do společnosti a dáš si třeba víno, tak nemáš chuť?
Kouřím skoro 10let. Projevy kouření na sobě cítím hlavně když sportuju. Když nekouřím je mi nádherně, když kouřím je mi na chcípnutí.
Jako bych nemohla nádech vytáhnout až nahoru.
Nezávislos? Vzpomínám si jak jsem přestala po prve, tak ten druhý týden jsem se každé ráno probudila šťasná. Otevřela jsem oči a smála jsem se. To bylo krásný. Takhle jsem to cítila asi tak měsíc. Pak to přestalo ale bylo mi fakt dobře no. Pak přišly problémy a já husa začala po roce a půl znova kouřit.
Teď ani nemám radost když 14dní nekouřím, jako bych věděla, že zase začnu.

ten, co nemá ni (St, 13. 8. 2008 - 11:08)

Radko, jsme lidé různí, i ty naše nikotinový receptory a čichový buňky reagujou různě.
Podle tvého příspěvku soudím, že jsi mladá holka, která ještě tak moc dlouho nekouří. To je výhoda! Já kouřil skoro 30 let, před 2,5 lety jsem s tím seknul. A to odvykání - to bylo peklo!!
A důvod, proč přestat kouřit? Tak v tom ti asi nikdo neporadí, to je tvůj problém. U mne to bylo zdraví. To ale není tvůj případ, že - když je člověk mladej, připadá si nesmrtelnej. Co takhle - nezávislost?

Radka (St, 13. 8. 2008 - 11:08)

Tak já jsem četla hlavně tu diskusi jak tam všichni psli jak je to super a pak taky kolik to stojí. No a to se mi nechce kupovat, když si moc nevěřim že to zvládnu.
Tak jak to funguje? Já těm jejich vysvětlivkám prostě nerozumím.
Nebudu mít potřebu kouřit a jak dlouho jsi to bral?

Návštěvník (St, 13. 8. 2008 - 11:08)

Milá Radko, četla jsi to velice špatně - Champix funguje naprosto jinak, než všechny ostatní nikotinové náhražky. Tak ještě jednou a pozorně! Já po něm nekouřím asi půl roku a v osobním životě jsem nezměnil vůbec nic - bez problémů můžu s kamarádama co kouří na pivo, nebo kamkoliv jinam. Jedinej absťák jsem neměl. Ale samozřejmě do toho člověk musí jít s tím, že už si nechce cigáro zapálit nikdy! A mimochodem - už 3 moji kamarádi díky tomuto preparátu taky nekouří!

Radka (St, 13. 8. 2008 - 10:08)

Jak se pozná rakovina krku a jazyka?

Radka (St, 13. 8. 2008 - 10:08)

Tak jsem si o Champixu přečetla, no.
Stejně je to to samé co Nicorete náplasti.
Je to pro lidi, kteří si nedovedou představit den bez cigarety. Ono jim to vpravuje dávku nikotinu do těla jinak než kouřením a absťáky nejsou tak hrozný. Já už dokážu i bez pomoci vydržet 14dní bez cigarety. Ale musela bych přestat chodit na diskotéky, jezdit za rodičema, chodit na kávu do kavárny. Přestat se stýkat s kamarádama co kouří. Chodit na obědy s kolegama kteří kouří Být prostě jiný člověk. Bylo by to jednodušší přestávat, kdyby nekouřil nikdo kolem mě.
Pořád nechápu co to ten nikotin v tom mozku dělá, že ho dokáže tak zmanipulovat, že ho ten mozek pořád chce a nedovolí mu přestat ho dodávat?
Nevím proč by mi měl kdokoliv ubližovat, tím že by mi něco napsal. Jedinej kdo mi ubližuje jsem já sama. Copak vám ubližujou ty nadávky co si píšete?
Spíš vás oba dobíjej a rajcujou.
Já od vás vlastně ani od jedno nepotřebuju radit. Jediný co mi schází je pořádný důvod proč přestat kouřit a motivace.
Zdá si mi hodně divný ty co nemáš nick, že by jsi byl odnaučený kuřák a kuřáci by ti nevadili. Já i když přestanu třeba jen na chvilku kouřit, tak mi ten kouř smrdí jak rakovina a i když jde přede mnou kuřák na ulici s cigaretou v ruce tak nedýchám a musím ho předejít a teprve se nadechnu.
Kouřit cigáro naní tak hnusný jako ho čuchat z venku, z toho je na blití mě.

moderatorka.cz (St, 13. 8. 2008 - 10:08)

Nekouřím 7 týdnů. Zezačátku je dobré vyhnout se místům, kde jsi kouříval. Hlavně musíš chtít kvůli sobě a svému zdraví, ne kvůli někomu jinému. Viděla jsem rozdíl plic kuřáka - nekuřáka. Čtu si statistiky nádorů - nejhnusnější jsou jazyka a krku a ti mají z 85 procent jen kuřáci .. motivačka ... sepiš si pro a proti. Navíc si spočítej kolik měsíčně ušetříš a udělej si za ty peníze radost ...
sladké nejez, to budí víc chut na cigarety .. hodně sportuj, to pomáhá

Návštěvník (St, 13. 8. 2008 - 10:08)

Radko, hlavně zde nezveřejňuj žádné osobnější informace o sobě nebo soukromý e-mail. Pár lidí to udělalo, a Cidrych jim ublížil - je to těžký sociopat!!! PS: Jsem odnaučený kuřák už delší čas, obdiv ale neočekávám ani nevyžaduji, kuřáky chápu, cigarety mi nesmrdí. Ale těm, kteří se snaží přestat, moc fandím. Jestli chceš vědět něco bližšího o léku Champix, přečti si info na ordinaci.cz. Tam je Cidrych na black listu. Ale jesli dáš přednost jeho radám, prosím.

.. (St, 13. 8. 2008 - 07:08)

Víš co je Cidrychu zajímavé, že oni tě tu dráždí svými nesmysly a ty jim na to skáčeš. Vždy a stále se necháš vyprovokovat. Možná nejsi v jádru špatný člověk, ale měl by sis už uvědomit, že tady asi nenajdeš nikoho, kdo by byl naladěn na stejné vlně jako ty.

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 22:08)

12. 8. 2008 22:32:39 - tak na tobě je to vidět, kdo ti hledá písmenka na klávesnici žvatlo.

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 22:08)

Tak na tohle by bylo té vody škoda. Nezdá se vám? Tenhle paskvil potřebuje něco silnějšího.

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 22:08)

Můžeš po sobě umýt ta zvratky a špínu na diskusi.

Lojzinka (Út, 12. 8. 2008 - 21:08)

A co s vodou, milý Lojzo, co s vodou, co s ní?

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 21:08)

No nic. Pošli ho pro vodu.

Lojzinka (Út, 12. 8. 2008 - 21:08)

No a co?

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 21:08)

Ale jdi Álois je Álois, může snad být něco víc? Prostě jen Lojza.

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 21:08)

Álois, kde ses toulal? Konečně ses objevil.

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 14:08)

Ahoj Radko, poraď se se svým obvoďákem, nebo psychologem - jestli nějakýho máš a zkus Champix, já a moji 3 známí s tímto preparátem mají velice dobré zkušenosti. Podle toho co píšeš, bych Ti tuto cestu sám za sebe doporučil. Jo a až Ti za chvilku začne radit "JC", tak to ani nečti.To je místní blázen a maskot, kterej akorát opruzuje na několika místech a stále dokola mele jednu jednoduchou myšlenku

Reklama

Přidat komentář