Reklama

Vzrušuje mě bolest v pupíku

Rocker (Út, 26. 7. 2011 - 00:07)

Pche, nikdo to nepraktikuje, jo? A už si slyšel o tom, že se včelí žihadla používaj v čínský medicíně? Viděl jsem to na Nově, jedomu pacientovi jich tam našijou třeba dvacet. Holka dostala jedno a byl malér. Prostě citlivka s bujnou fantazií jako některý tady taky. No mě je to jedno, dělejte si, co chcete, jste dospělý, jenom pak nebrečte, že jste si to představovali jinak.

Lara (Út, 26. 7. 2011 - 00:07)

Zdravim pod dlouhé době Mártyho a Martina .
Tino , nevim jestli ti od Petra přišel ten mail s mím číslem , jak jsem ho požádal , ale neozíváš se tak asi ne . Já nevim , od tebe mi maily přišly , takže by jsi mi mohla na mail napsat svoje číslo aby jsme se mohli nějak domlouvat . Doufám že mi ho napíšeš , já ti napíšu SMS svoje , chci se s tebou spojit . Snad se ozveš , moc doufám .

[email protected]

Lara (Út, 26. 7. 2011 - 00:07)

Zdravim pod dlouhé době Mártyho a Martina .
Tino , nevim jestli ti od Petra přišel ten mail s mím číslem , jak jsem ho požádal , ale neozíváš se tak asi ne . Já nevim , od tebe mi maily přišly , takže by jsi mi mohla na mail napsat svoje číslo aby jsme se mohli nějak domlouvat . Doufám že mi ho napíšeš , já ti napíšu SMS svoje , chci se s tebou spojit . Snad se ozveš , moc doufám .

[email protected]

martin-bellybut (Po, 25. 7. 2011 - 05:07)

Ahojky Márty XXX jsem rád že jsi sem přišel a jak pokračuješ s nafukouvání pupíčku je věčí a věčí.Já si taky stále nafukuji hodně moc pupíček a cejtim se skvělě když je dost velký a i težký moc se mi libí inflace pupíku.Mám i dost videi na youtube tak se podívej jinak si nafukuji pupíček dost častěji někdy i několikrát deně .

PunkOldSchool (Ne, 24. 7. 2011 - 20:07)

Rockere,
máš problém, potřebuješ lekci tolerance. Za prvé, co sem vůbec lezeš? Leží ti v žaludku jedna holka, protože žalovala na chudáky kamarády? Kolik ti je, že se přes to neumíš přenést a tu holku pochopit? Třeba měla strach. A co ti vadí na jedné nevinné libůstce? Děláš jako by šlo o nekrofilii. Kde žiješ? Ukaž mi dneska patnáctiletou holku, která nemá něco vpíchnutého do pupíku. I u zcela normálních lidí je to erotogenní zóna. Pro někoho jedna z mnoha, pro jiné víc. A mimochodem včelí (španělské) pupendo je jenom městská legenda. Nikdo rozumný to nepraktikuje. Kdyby vaše spolužačka byla alergik a něco se jí stalo, přišlo by to tvé hloupé kamarády velmi draho!

holka (Ne, 24. 7. 2011 - 13:07)

ahoj všichni po dlouhý...Jak si nafukuješ břicho spodem, jako penisem? A k čemu je to dobrý? Není to nebezpečný?

Rocker (So, 23. 7. 2011 - 14:07)

Jo a klukům pak udělala průser, vyšetřovalo se to a skoro je vyhodili ze školy. Přitom dobře věděla, co jí čeká. Viděla, že tam maj připravenou včeličku a jenom se hloupě chichotala a řikala kluci neblbněte. A pak běžela žalovat, protože to bolelo víc, než čekala. A to jste přesně vy, rozívený puberťačky, a žádná chemie mozku! Leda s váma hejbou hormony. Puberťácký fantazie! Až si zkusíte, jak to bolí, zase vás to rychle přejde! Jenže to už kvůli vám někdo bude mít průser.

Rocker (So, 23. 7. 2011 - 11:07)

Za prvé já na ní ani nešáh, byli to kluci z posledního ročníku, který furt provokovala. Za druhý nikdo jí brutálně neubližoval, dostala španěláka, o kterýho si vyslověně koledovala a náramně jí to prospělo - spadnul jí hřebínek.

Lara (So, 23. 7. 2011 - 00:07)

Tino , chci se s tebou nějak seznámit , prosim napiš .

Lara (Pá, 22. 7. 2011 - 21:07)

Rockere , tvůj názor je mi úplně odpornej . Nejhorší je na tobě to , že fandíš těm lidem , co nějaký holce ubližovali tak brutálně , že z toho brečela a to jen kvůli tomu , že podle tebe frajeřila s krátkým tričkem . A to , že odsuzuješ nás , to jako nechápeš že naše nenormální sexuální touhy jsou dány chemií v mozku a nedají se změnit ? Je to stejné jako kdyby jsi odsuzoval třeba homosexuály .
Tobě dík Petře .

Petr (Pá, 22. 7. 2011 - 19:07)

Ahoj všem.Tino,tobě jsem už napsal tak jsem zvědavý na odpověď a k Rokerovi,nech si takové hloupé připomínky pro sebe,šťouralů tu už bylo dos,pokud se ti to nelíbí,tak co se na to tu koukáš,co tě sem vůbe přivedlo?jo a mimochodem nesnáším rokery :D zatím čusík pupík všem :P

Rocker (Pá, 22. 7. 2011 - 17:07)

Laro a další, co blbnete, holky? Co je to za magořiny? Rodiče by vás měli přehnout přes koleno! Pak by vás přešly roupy! Takovou rozívenou žábu jsme měli na gymplu. Tak dlouho frajeřila s holým pupíkem, až jí kluci z posledního ročníku udělali španělský pupendo. Pěkně si zabrečela a hned jí to přešlo slečinku. Vy byste to potřebovaly jako sůl, holky praštěný, bláznivý!

Lara (Pá, 22. 7. 2011 - 11:07)

Tak se ti zase moje emaily nedoručili , musíme se nějak zkontaktovat Tino .

Lara (Čt, 21. 7. 2011 - 14:07)

Ahoj Tino , mě od tebe nic nedošlo jak jsi psala , že mi napíšeš . S tím Petrem jste si normálně psali ? Dal bych ti přez něj na sebe číslo .

Patrik (St, 20. 7. 2011 - 17:07)

Dobře , poslal jsem ti ho...Vzrušuje mě dráždění pupíku při styku, to vždycky stříkám jak blázen.

Lara (St, 20. 7. 2011 - 00:07)

Dobře , poslal jsem ti ho znova, tak uvidíme jestli ti přijde .

Tina (St, 20. 7. 2011 - 00:07)

Tino , první mail co jsem ti...Ale ten první E-mail bez textu mi došel. Zkusím ti napsat já.

Lara (Út, 19. 7. 2011 - 14:07)

Tino , první mail co jsem ti odeslal , byl ten bez textu , to byl omil . Za pár dní jsem ti poslal další normálně s textem a za pár dnů mi přišla zpráva , že se ti nedoručil . Jsem rád , že přišla žena se stejným zájmem , chtěl bych se s tebou zkontaktovat ale zatím to na tvůj mail nechce fungovat .

Lara (So, 16. 7. 2011 - 01:07)

Ahoj Tino , chtěla by jsi se také zkontaktovat se mnou ? Aby bylo jasno , jsem kluk , i když můj nick je holčičí .
[email protected]

Tina (Pá, 15. 7. 2011 - 23:07)

Ahoj Laro,hrátky s pupíkem...Ahoj Petře,líbí se mi to co tobě. Můžeme se nějak zkontaktovat? Tina [email protected]

Reklama

Přidat komentář