Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

tohle ti věřím (Po, 2. 1. 2017 - 19:01)

Leda, že bys mi vzdávala...že tě baví si tady utahovat z lidí (v naivní víře, že ti to někdo věří a závidí). Jenomže problém je v tom, že ti to skoro nikdo nežere, akorát Rozinka :-)))

tohle ti věřím (Po, 2. 1. 2017 - 19:01)

Leda, že bys mi vzdávala...že tě baví si tady utahovat z lidí (v naivní víře, že ti to někdo věří a závidí). Jenomže problém je v tom, že ti to skoro nikdo nežere, akorát Rozinka :-)))

2.1. (Po, 2. 1. 2017 - 19:01)

Třeba ještě dnes dostaneš nějaký dárek, tak se pochlubím. Mohu? Můžeš...

Vlasta (Po, 2. 1. 2017 - 18:01)

Vlasto, když napíšeš, že...Podle toho jak jsi se pustila do mě. Já se zeptala, co jste která dostala a ty hned jak jsem hloupá, že je to podle finančních možností milence. Já na to, že to není vše, že jsou i další faktory a ty zase, že jsem hloupá a naivní a ať si milence radši nepořizuji. To ti přijde jako slušná reakce na diskuzi? Já jsem se ani na tvůj byt neptala a ty hned jako že to je samozřejmé když je chlap za vodou, tak kupuje byty a že chudák mi nic takového nekoupí (to si jako myslíš, že tohle nevím?). Jako kdybys chtěla napsat "ty krávo vypadni".

realista (Po, 2. 1. 2017 - 18:01)

Když do toho nevidíš, tak...Právě že já do toho vidím, a ty vůbec ne. Ty si jako myslíš, že uzavřít kupní smlouvu na byt a pak ho napsat na nějakou M.rdnu je jednoduchá transakce? Asi jo, jinak by jsi tu nepsala takové nesmysly.

Rozinka (Po, 2. 1. 2017 - 18:01)

Rozinko, asi bude lepší,...M., nebudu tě kontaktovat jen pokud to tak sama budeš chtít. Bohužel se tu asi ve všední den míjíme, chodím z práce pozdě. Jestli mě někdo napadne, v pohodě to přežiju, to mi vůbec nevadí. A pokud neusnu, budu zvědavá, jestli jsi na večeři dostala ještě nějaký další dárek.
A držím palce, aby jo! :-)

Vlasta (Po, 2. 1. 2017 - 17:01)

Omlouvám se, že jsem svou otázkou vyvolala tuto diskuzní potyčku.
Ale jak píše M. mi taky nesedí. Mě napadla naprosto bezdůvodně, napsala, že jsem hloupá, jenom protože jsem se zeptala a napsala jsem svůj názor (na něco jiného). Byt či nebyt, pokud takto reaguje, tak šťastná určitě není. Jenom sem chodí dloubat do lidí.

pro M. (Po, 2. 1. 2017 - 16:01)

Anonymní Petro, máš...Hele M.mrdno, jsi průhledná jak igelitový pytlík. Píšeš sem jenom aby jsi nasrala manželky i milenky, a možná i chlapy, kteří si takové dary milenkám ani manželkám nemohou dovolit. Napadáš kohokoliv, kdo odmítá věřit té tvé fantasmagorii s bytem.
Nejsi nic, jen vyprášená, vytahaná stará kurva žlučovitá, která si myslí, že tady vyvolává závist, přitom je akorát pro srandu králíkům.

pro M. (Po, 2. 1. 2017 - 12:01)

Proč by mne tvá nevíra...Kvůli tobě se nikdo netrápí ty stará jedovatá kurvo.

realista (Po, 2. 1. 2017 - 12:01)

Mrdna s M. pěkně kecá protože taková transakce darování bytu je dost problematická z pohledu finančního úřadu. Zřejmě nikdy nic neslyšela o darovací dani. Dále prostředky na nákup bytu milenky by byly složeny ze společného jmění milence a jeho manželky, pravděpodobně bez vědomí a souhlasu manželky. To je v rozporu s občanským právem. Jenom blázen by si vzal něco takového na triko.

Rozinka (Po, 2. 1. 2017 - 06:01)

Mne sem navedla dcera, když...M. - neztrať se mi. Budu tu až večer.

ha ha (Ne, 1. 1. 2017 - 22:01)

Kdyby se Vlasta neptala,...Kdyby se Vlasta neptala, tak by jsi tu nevymýšlela takové blbosti...ha ha byt k vánocům to ti tak věřím :-))

Stejně je to divný, někdo se tu zeptá a dostane takovou bizardní odpověď, pak jednu normální od Rozinky, a co ostatní? To jste nedostaly nic, nebo co?

Rozinka (Ne, 1. 1. 2017 - 21:01)

Jedním slovem sobectví....M., ještě jsem chtěla dodat, že rozumím tvému nadšení z vlastního bytu, ale trochu postrádám nadšení z přítele. Stále vám funguje láska a všechno, co k tomu patří? Nebo je to spíš už přátelství s vděčností?

Rozinka (Ne, 1. 1. 2017 - 21:01)

Jedním slovem sobectví....To je pravda, dospělé děti jsou nebezpečí, ale myslím, že se pohybují spíš kdesi po FB apod. Tady už zbylo moc málo normálních lidí, ale byly doby, že se tady dalo krásně diskutovat. Ale to už je pár let...

Rozinka (Ne, 1. 1. 2017 - 21:01)

Ano, máš naprostou pravdu - ve všem. A samozřejmě mě zajímá, co jsi prožila, pokud bys sem o tom chtěla napsat.

Rozinka (Ne, 1. 1. 2017 - 21:01)

Kdyby se Vlasta neptala,...M., já ti věřím a moc ti to přeju. Užij si tu radost do dna.

1.1. (Ne, 1. 1. 2017 - 19:01)

Dřív by si chlapi koupit...Jezdilo se do lázní a na pracovní cesty.

Rozinka (Ne, 1. 1. 2017 - 19:01)

bych,že dřív se chlapi...Dřív by si chlapi koupit byt milence z rodinného rozpočtu sotva mohli dovolit. To se kupovala maximálně bižuterie nebo intimsprej. :-)
A Honzo, ty mazej k lékaři, kdopak myslíš, že tady pozná, co ti je?

Rozinka (Ne, 1. 1. 2017 - 19:01)

neprožívám,jen píšu,co...No tak vidíš - a už někoho známe, je to M, ! :-)
Jsou lidé, kteří mají tolik peněz, že je prostě ukládají do nemovitostí. Já mezi takové rozhodně nepatřím, ale můj přítel ano. Ale mně byt ne a ne koupit! :-):-)

honza (Ne, 1. 1. 2017 - 19:01)

Ahoj chtěl jde se zeptat jestli je normální ze pravé varle vypadá v pořádku a levé má něco jako naběhlé nervy okolo nebo tak něco, poradte prosím

Reklama

Přidat komentář