Reklama

Pánské podprsenky.

Pavel (Út, 17. 1. 2012 - 21:01)

Nosit podprsenku nikomu neberu, ale to stejně nezmění to, že většině bude toto prádlo na plochém mužském hrudníku připadat divné a legrační. Znovu opakuji, že respektuji zdravotní případy.
Neznám jiné diskuse, kde Dolly působí, ale zde nevidím nic špatného a taky nikoho neurážela. Tak proč hned prudit.

Daniel (Út, 17. 1. 2012 - 21:01)

Pro Daniela a !
Pánové, na...Pavle, sám jsi přece včera ve 21:45 napsal "PS: Nakonec, když bude muž placatý jako prkno nosit podprsenku a nebude jí pak škrtit partnerky, tak je to jeho věc a jeho koníček - NEEE?", možná bych to ještě doplnil, když ji bude nosit schovanou pod obleče í a nebude se v ní nějak exhibovat nebo dokoncennutit někoho jiného , aby ji nosil také.
Ale tahle Dolly prudí na různých diskusích nejen na Doktorce a napadá a vyloženě uráží každého, kdo se nějak vymyká "normálu". Proto jsem na ni už vyloženě alergický.

Pavel (Út, 17. 1. 2012 - 19:01)

Dost divnej koníček, ne?...Nelze než souhlasit. Sice zase moc velká prsa nemá a podprsenku stále nosit nemusí, tak jsem po četbě podobných debat vyzkoušel sportovní podprsenku. Pro některé činnosti je to opravdu lepší. Ovšem pokud se podívám do zrcadla, tak chápu legrácky mé ženy. Ovšem chápe mé potíže a respektuje to. To je přece normální zdravý přístup.

Pavel (Út, 17. 1. 2012 - 19:01)

Vykřičníku, já jsem Tě...Pro Daniela a !
Pánové, na co ty výrazy a negativa. Já chápu, že život s touto odchylko není lehký. Sám mám něco mezi solidním A a B, sice to není tak hrozné, ale taky jsem si občas užil.
Pokud jsem si četl příspěvky Dolly, tak s nimi celkem souhlasím. U muže, který opravdu žádné potíže nemá, vypadá podprsenka opravdu legračně. Na novinkach.cz proběhl článek o pánských podprsenkách s fotkou Japonce plochého jak prkno v podprsence. To nemůže nikdo brát jinak než recesi nebo legraci.
Jinak přece muže se zdravotními problémy respektuje. Pokud to opravdu nedovedete pochopit, tak jste SLEPICE VY a zaplevelujete diskusi!

Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 18:01)

Ty můžeš táhnout třeba mezi kozy...

! (Út, 17. 1. 2012 - 15:01)

Táhni do prdele ty slepice!

Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 12:01)

Jo, aha, tak tohle jsou ki/ydy...

Daniel (Út, 17. 1. 2012 - 12:01)

Vykřičníku, klid. To je...Vykřičníku, já jsem Tě už včera varoval, že tuhle Nánu Dolly je nutné ignorovat. S tou se nedá diskutovat, to jenom přiléváš olej do jejího ohně. S tou se asi nikdo z jejího okolí nebaví, tak aspoň prudí na netu. :-(

Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 12:01)

Kiiiiidy? Já myslela, že kyyydy.

Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 12:01)

Jaký?

! (Út, 17. 1. 2012 - 12:01)

Tak buď tak laskavá a přečti si ty svoje kidy co jsi tady předtím napsala!

Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 10:01)

Ale já tu přece nepíšu o těch, co fakt z nějkého zdravotního nedostatku (či spíše přebytku) mají prsa...Já tu píšu - už po třetí - o těch trapákách, co nosí podprdu pro zábavu. Rozumí tomu tvůj slepičí mozeček? Tak se laskavě prober ty a čti, co tu píšu.

Pro Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 10:01)

V prvé řadě to platí pro tebe!! My jsme si to sami nevybrali a že si z našeho postižení, které nám přináší jen problémy, ještě děláš legraci a znevažuješ!! To ani v tvém slepičím mozečku nedokážeš pochopit co to pro mužského s Ginekomastii přináší.Stačí jen taková pravidelná návštěva mamocentra, to je prostě zážitek, kde s námi ženský jednají jak bandou úchyláků a pokud by mohly vraždit očima, tak už tady dávno nejsme! A dnes se již nedivím, když se najde několik takovýchto slepic! To je asi opravdu nad rozsah tvého chápání, že musíme podstupovat stejné vyšetření jako ženy s podezřením na rakovinu ? Že ty podprsenky MUSÍME nosit ze zdravotních důvodů! A že to není žádný koníček! Tak se laskavě prober!!

Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 09:01)

Chtělo by to více číst a nestřílet dřív než namíříš.

Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 09:01)

Co sem pleteš rakovinu? Když chlap nosí podprdu jako "koníček" tak na tom není nic tragickýho.

Pro tu placatou (Út, 17. 1. 2012 - 09:01)

S takovou blbou slepicí se nedá komunikovat! To je nějaká šlapka s vychlastaným slepičím mozkem! Jó je to sranda jako když má ženská rakovinu prsu a je to úplně k popukání ty krávo!!!

Dolly (Út, 17. 1. 2012 - 08:01)

Dost divnej koníček, ne? Já takovýho chala vidět, tak se rozsypu smíchy...

Pavel (Po, 16. 1. 2012 - 21:01)

Hele chlapečku a to máš...Milé děvče,
možná to některým čtenářům připadá divné nebo i nemožné, ale jsou případy, kdy muži mají zvětšená prsa. Už poněkolikáté opakuji, že to může být z různých důvodů. Většina je jinak normální, žádné silikony nepotřebuje. Většinou jde o zdravotní problémy, které lze s určitým rizikem řešit operativně, ale ne každý muž toto chce podstoupit.
Výše zmiňované video dokladuje, že tomu tak opravdu může být a že to není něčí výmysl. Bohužel tato debata, která je zde spíš pro pomoc podobně postiženým, vzbuzuje v mnohých zbytečné emoce a slušná debata jde do ...
Líbí se mi názor Fany, která uznává, že prostě muži taková prsa mají a že podprsenka je opravu pro větší prsa nutná. Konstatuje fakt, nikoho nenapadá a předpokládám, že by na dotaz i poradila.

Trochu slušnosti a tolerance prosím!

PS: Nakonec, když bude muž placatý jako prkno nosit podprsenku a nebude jí pak škrtit partnerky, tak je to jeho věc a jeho koníček - NEEE?

Dolly (Po, 16. 1. 2012 - 20:01)

Hele chlapečku a to máš přírodní nebo umělý? A nenechal sis třeba taky náhodou ufiknout tamto, abys toho neměl moc dole, když už toho máš moc nahoře?

Horry (Po, 16. 1. 2012 - 20:01)

Tak hele ty přiblblá...Prsa velikosti D neexistujou. My Češi rozlišujeme jen číselnou klasifikaci. Takže zalez zpátky do díry, odkud jsi přišel, i se svýma déčkama!
(Chlubit se velikostí svých koz může opravdu jen úchylák.)

Reklama

Přidat komentář