Reklama

MMS - Jim Humble

SIRUP ? (Čt, 2. 5. 2013 - 14:05)

...ale zachovej si přitom...Tobě už nepomůže ani žejdlík živé vody ty starej cinto :)

Návštěvník (Čt, 2. 5. 2013 - 13:05)

zajdi na forum upramene.cz,......ale zachovej si přitom kritický rozum.

MMS (stejně jako javorový sirup se sodou a další takové zázračné všeléky) NEJSOU účinným lékem na rakoviny.

u pramene (Čt, 2. 5. 2013 - 13:05)

zajdi na forum upramene.cz, tam se dozviš v sekci o MMS konkrétní odpovědi jak to na rakovinu muze pomoct.

keso (Čt, 2. 5. 2013 - 13:05)

může tady někdo doopravdy...¨Kdyby to bylo takové zázračné, léčili by se hlavně lékaři, nemyslíš? Nedávno zemřel mladý lékař, na rakovinu, soused.

kesa (Čt, 2. 5. 2013 - 13:05)

může tady někdo doopravdy napsat ,zda mu to pomohlo z vylečením rakoviny třeba kostí.když si čtu ty předešly přispěvky,tak jsou to jen dohady a nic konkrétniho!! máte prosím někdo takovou zkušenost? onemocněl mě tatka ma asi 6 ložisek v kostech a ráda bych mu pomohla.díky

Mé milé CDS (Čt, 2. 5. 2013 - 09:05)

Už jsem ti to psal...O MMS a jeho derivátech vím dost na to, abych je z hlediska biochemického mohl s klidným svědomím označit za podvod.

Proto se tě, coby obhájce tohoto preparátu, opakovaně ptám a i nadále ptát budu, zda máš věrohodné důkazy svého tvrzení o jeho léčivosti.

Do té doby, než ty nebo kdokoliv jiný tyto bájné léčebné účinky MMS či jeho odvozenin neprokáže, zůstanu na svém přesvědčení a budu je zde nádále presentovat.

Pokud to, milé CDS, považuješ za prudění, je to tvůj problém.

Důkazní břemeno je jasné. Ty přicházíš s tvrzením o účinnosti, na tobě je jej prokázat.

Já tvrdím, že takové důkazy nemáš.
Toto mé tvrzení lze vyvrátit jediným způsobem:
Jestliže ony důkazy máš, podpoř jimi svá tvrzení.
Jestliže je nemáš, pak tvá tvrzení o léčivých účincích tvého preparátu nejsou pravdivá.

CDS (St, 1. 5. 2013 - 23:05)

...tady jednoznačně a...Už jsem ti to psal několikrát. Nevím z jakého důvodu bych právě Tobě, který sem chodí akorát prudit měl dokládat, že přípravek MMS pomáhá. Navíc ani nevím, co bys jako důkaz požadoval. JÁ TOBĚ nemusím a ani nechci dokládat vůbec nic a to hned ze dvou důvodů :
1.) Svůj názor považuješ a prosazuješ za neomylný, pokud má někdo názor odlišný, tak ho častuješ výrazy, které tady od Tebe zazněly, ačkoli jsi sám nikoho nepřesvědčil, že MMS je neúčinné nebo škodlivé.

2.) Ve skutečnosti ti vůbec nejde o to, něco se o MMS dozvědět. Tvůj předsudek a vyjadřovací schopnosti ohledně MMS dokazují, že o tomto přípravku máš pouze povrchní informace, které Ti stačí k tomu, abys mohl někoho urážet.

Sice platí zásada - na hrubý pytel, hrubá záplata, ale v tomto případě udělám vyjímku a nesnížím se k tomu. Důvod je daný : Nebudu tady debatovat s hulvátem, který se očividně nudí a chodí prudit na diskuze. Mimo jiné - důkazní břemeno v tomto případě leželo na nás obou. Nebudu tady doslova definovat, co to je důkazní břemeno, kdy je většinou povinný dokázat určitou skutečnost žalobce. Tímto s Vámi, milý pane končím komunikaci...

radiologická as (St, 1. 5. 2013 - 21:05)

Tady asi ano,dříve vám...To je škoda. Proč sem lidi uvedou vyléčenou rakovinu, ale neuvedou podrobnosti. Vždyť by to mohlo být přínosné.

Návštěvník (St, 1. 5. 2013 - 16:05)

A to máš ze své vlastní......tady jednoznačně a seriózně dolož, že přípravek MMS nepomáhá při odstraňování nejrůznějších chorob...
Hele, ty jseš snad na hlavu. Stejný pako, jako Roman blahé paměti.

TY tvrdíš, že MMS léčí nebo pomáhá, proto TY musíš doložit jeho účinek. Na TOBĚ je věrohodně doložit kdy, jak a komu to pomohlo.

Ty tvrdíš že pomáhá, ty musíš dát důkaz. Jiná cesta není. Vše ostatní jsou kecy v kleci.

Já tvrdím, že žádný takový důkaz o zázračných vlastnostech MMS a jeho odvozenin neexistuje. Máš li jej, sem s ním.

radiologická as (St, 1. 5. 2013 - 14:05)

To se zde možná ani...Já doufám, že mi to Mili napíše. Přeci nejde napsat A, ale už nenapsat B.

ojoj (St, 1. 5. 2013 - 14:05)

dolož,že pomáhá. Mi pomáhá více slivovice.

CDS (St, 1. 5. 2013 - 14:05)

...MMS ... svým působením...A to máš ze své vlastní hlavy, nebo sis to někde přečetl, že tady házíš ta svá moudra ? Když jsi spokojený se svým názorem, tak běž prudit někam jinam, nebo tady jednoznačně a seriózně dolož, že přípravek MMS nepomáhá při odstraňování nejrůznějších chorob. Hlavně sem nespamuj, co už tady několikrát bylo :)

radiologická as (St, 1. 5. 2013 - 13:05)

Mili, můžete mi, prosím, odpovědět jaký druh karcinomu Váš dědeček měl?

Návštěvník (St, 1. 5. 2013 - 11:05)

...MMS ... svým působením a likvivadí bakterií a virů silně napomáhá imunitnímu systému člověka a tím posiluje jeho obranyschopnost...

Velice jednoduché - je to lež.
Jen pouhé věroučné tvrzení, které nikdy nebylo seriózně prokázáno.

pedagog-reakce (St, 1. 5. 2013 - 10:05)

Takto vzniká naprostá...Pedagog tady prohlašuje, že hloupost lidí je obrovská a jak je u pedagogů zvykem, jen on je ten nejchytřejší ze všech. Už tady bylo kolirát psáno, že MMS není lék, ale svým působením a likvivadí bakterií a virů silně napomáhá imunitnímu systému člověka a tím posiluje jeho obranyschopnost.

alt1 (St, 1. 5. 2013 - 07:05)

Takto vzniká naprostá...Tady naprosto souhlasim s panem Pedagogem, ze "průměrně inteligentní člověk se jen příspěvkům Petry, Alta1, Lenky a dalších pouze zasměje :-))" a dal nechava reseni svych zdravotnich problemu na doktorech. A dal veri fatalnimu tvrzeni ze ma sve nemoci v genech nebo ze si je vymysli a ze neni sance na uzdraveni a zivot bez bolesti a bez prasku.

CDS (Út, 30. 4. 2013 - 22:04)

"Sám sobě lékařem" jsem měl několik výtisků a všechny je rozdal nebo prodal a sám nemám nic :( Měl jsem v plánu očisty střev, ale nějak mi to nevyšlo, tak to musím naplánovat na jindy. A ty Formole už někam zalez a padej prudit na jinou diskuzi, když tě to nezajímá. Ta svá moudra můžeš cintat na Sisyfos :)

pedagog (Út, 30. 4. 2013 - 21:04)

Alte, naprosto s Tebou...Takto vzniká naprostá demagogie, hloupost lidí je opravdu obrovská,..
MMS neléčí naprosto žádná onemocnění, jen hlupák může doporučovat MMS na onkologická onemocnění. Naštěstí z některých příspěvků je vidět opravdu "vysoká" inteligence, tak doufám, že průměrně inteligentní člověk se jen příspěvkům Petry, Alta1, Lenky a dalších pouze zasměje :-))

hana (Út, 30. 4. 2013 - 18:04)

Alte, naprosto s Tebou...pro Petru,prosim napiste mě dávkování MMS,tatka čeka na vysledky histol.ale už mu řekli že tam ma nalez.nejsem moc chytra jak to má brát děkuji

Petra (Út, 30. 4. 2013 - 17:04)

Sam sobe lekarem je v dnesni...Alte, naprosto s Tebou souhlasím. Takto jsem se vyléčila z chronických nemocí, ozdravování trvalo skoro 4 roky, ale jsem z toho venku. Mudři nevěděli, co s tím a cpali mě jen stále dalšími a dalšími léky a problémy se nabalovaly. Přečtěte si knížku svlékl jsem bílý plášť, co slovo, to perla. Její autor mě nasměroval k léčení a moc mi pomohl. Dneska jsem schopna pomoci druhým, v neděli jsem doporučila MMS kamarádce s anginou,dala jsem jí svojí železnou zásobu, vyčistila si střeva a dnes - po 3 dnech je bez antibiotik úplně v pořádku. Jindy ležela 14 dnů a antibiotika užívala letos už 6 x.

Reklama

Přidat komentář