Reklama

Roláky a šátky

Fiona (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

No ne, já mám nějké učitele? že o tom nic nevím...že by Igor Hnízdo? Fakt? Chudáček pejsek...kdyby ti ho tak chtěl ukousnout, alespoň by to potom měli doktoři bez práce, po nástupu do výkonu trestu - víš, to se dálá nenapravitelným deviantům - když není šance na nápravu - kastrace je jediná mořžnost. Uznej, že kdybych sem patřila, tak bych si tu taky vylévala srdíčko, jak jsem si dnes vyšla v roláku a plky plky...Tvůj mozek asi vážně nezvládá to, co mozek malého dítěte nebo zvířete.

Fiona (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

Ano, máš úplnou pravdu - jsi břídil a tví druzi z úchylné čtvrti také.
"než takovou ,jako jsi ty, tak radši ty plyšáky a chcíplou kozu." Buď v klidu, tvé svetříky nemusí žárlit, o tebe by stejně nikdo normální nestál.

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

Jsem ráda, že nepatřím...Ale patříš a víc,než si myslíš, jinak bys tu dávno nebyla

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

Ale ty jsi k rozumu ještě...S malými dětmi se ukájejí tvoji učitelé, ale nikdo z nás. Nepleť si děti a plyšáky. On ti pan primař vysvětlí, jaký je v tom rozdíl. A bernardýn taky není malé dítě, má zuby a kdyby se mu to nelíbilo, tak se bude bránit.

lucifer (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

jak to tu tak čtu,je to opravdu Filoméno balast-píšeš tu o tom jak máš kluka,ale nemyslim si to-trávíš tu až moc času,raději se mu věnuj-třeba zrovinka ted někde masturbuje a utírá se ti do záclony.
Měla už bys toho nechat,jsi otravná,bez přátel,smyslu života.Jen přežíváš a trápíš se.Číháš tu na nové příspěvky,urážíš,možná sama sedíš u kompu v roláku a je ti špatně.Léky vše nespraví,najdi si kamarády,přítele-opravdového.Je mi tě líto,jsi tak uboze sama-a dusíš se,zajíkáš se zlostí-jak moc jsi sama!

Fiona (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

Jsem ráda, že nepatřím mezi tuhle směšnou sebranku, která se ukájí dětskými hračkami a pletenými věcmi a považuje to za normální. Ano, ty a tví úchylní soukmenovci jste tu jen pro smích, ovšem moc se tím nebavím, mně to přijde spíš směšné a smutné, že může někdo zapadnou do takového pleteného bahna a ukájet se s hračkami vlastních dětí (kdoví,. zda ne před nimi nebo dokonce s těmi ubohými dětmi) a neumět pochopit, že existuje také normální život, že ostatní lidé mají dobré vztahy se svými rodiči a okolím a mají partnra. Nevěříte - nevěřte, mně to neštve, to je vaše blbost.

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

To víš, musela jsem...A proč bychom nebyli spokojeni. Už jsem ti psal, že než takovou ,jako jsi ty, tak radši ty plyšáky a chcíplou kozu.

Fiona (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

Ale ty jsi k rozumu ještě nepřišel, viď, když stále bloudíš v těxhto vodách a do Bohnic se nechystáš. Ano, rolák půjde s další várkou a jeden perverzík s kufrem, až si choť všimne, jaká tekutina byla na houpacím koni - neprovokuj, ubožáčku, je to trapný...Proč si myslíš, že někdo nemasturbuje nad hambatými časopisy? proto, že to děláš ty to nemusí dělat všichni kolem tebe, ne? Když má chlap ženskou, tak se nepotřebuje ukájet ani nad časopisy ani s plyšáky jako ty. To je jako kdyby ses ptal: myslíte, že někdo to dělá taky s něčím jiným než jenom se svetrama? Nejsem plyšová kobyla, ale to je stejné jako: nejsem dítě - a proto mám nechat pedofily, aby se vesele ukájeli s ubohými dětmi? Ty máš poněkud zvrácenou logiku, pokud vůbec může tvůj pletený mozek nějakou logickou činnost vyprodukovat.

roláček (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

To víš, musela jsem...opravdu fionko,opravdu?
v jednom,ale pravdu máš-jsi břídil!
jinak normální nejsi a přítele nemáš-vlastně ano-imaginárního.

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

A nebo byl právě bez své...Nezapomeň se politovat sama a hlavně se poraď s rodiči, jak se změnit, abys někoho našla a přestala tady buzerovat. Ale zas na druhou stranu, dělat si srandu z někoho, kdo to nechápe, že je předmětem zábavy, mě docela baví, navíc když to je obrana proti šikaně

Fiona (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

To víš, musela jsem zpracovat vše, co se tu nastřádalo za dobu, kdy jsem tu nebyla..Grafomanka? Ale chlapečku, zajdi se někdy podívat třeba na nějaký úřad nebo do archivu, abys viděl, jak vypadají dokunety grafomanů, jakého jsou rozsahu - já jsem hotový břídil. Je mi trapné, že to tu musím stále opakovat- mám přítele už léta, opakuju to tu snad 1x denně a někteří stále mají sklerózu, nebo spíš se s tím nemohou smířit, že někdo jiný může normálně s někým chodit, když vy sami nikoho nemáte - ale to je vaše blbost, že se v posteli tisknete ke svetru místo k živému masu jako já. Možná by nebylo od věci, kdybys zavítal někam, kde bys slyšel mluvu případně viděl písemný projev teenagera - pak si to srovnal se mno ua došlo by ti, že do té skupiny už přece jen nepatřím. A do jaké skupiny patříš ty? Že by perverzní důchodce? To taky není normální, pozor na to. Děkuji za optání - všichni živí, zdraví a normální - na rozdíl od vás.
Maxíček zase vyhrál soutěž o vtip dne - prý jste se svou úchylkou spokojení a posiluj vám to vztahy. Jo jo jo, o tom jsme měli možnost se přesvědčit, když ta (snad skutečná) přítelkyně jednomu perverzákovi vynadala, že čumí po holce ve svetru - jo, utužení vztahu jak Brno...

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

Ty znáš chlapa, který nemasturbuje nad hambatým časopisem??? Ha, Ha, oni ti to jen neřeknou a ty si žiješ v krásné svaté nevědomosti. Další důkaz, že chlapa nemáš.

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

Udusit diskusi? Pokud sis...Ty jsi plyšová kobyla, že tě rozčiluje znásilnění plyšového koně? :-)

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 22:11)

A nebo byl právě bez své...Celý den tu vyhlížím a už jsem myslel, že nám Fionka přišla konečně k rozumu, ALE NEZKLAMALA. Už jsem stačil znásilnit dva plyšáky, madvěda Brumlu a žirafu Aminu a ještě červenou mikinu s bílým rolákem. Ta se teda potvora bránila, tak za trest skončila v pračce. Rolák půjde s další várkou.

roláček (Pá, 18. 11. 2011 - 21:11)

Udusit diskusi? Pokud sis...ty ses nám ale rozjela.Hotová grafomanka.Teda pokud víš co to slovo znamená-nejsem si jistý,zda-li už jste to v osmé třídě probírali,nebo už jsi na učňáku?
Hele fionko-už máš kluka?Nemyslím tím-imaginárního,ale takového toho z masa a kostí-máš?!?Už by bylo načase,jinak se zhroutíš-kolem tebe to všechno randí a ty pořáde nic.V pubertě je to zcela normální,že s tebou hormony svičí,ale nějakého kluka by to chtělo.Nebo jsi na děvčátka?Na to pozor-to normální není!A co doma?-je vše v pořádku?Rodiče chodí do práce,nikdo není nemocen?Víš ptám se,abys nám tu dlouho vydržela.A zase napiš fionko.

Fiona (Pá, 18. 11. 2011 - 21:11)

A nebo byl právě bez své plyšové podpory, protože je musel zrovna odnést do čistírny, protože už nesnesitelně smrděli z toho, jaké s nimi dělal nechutné kousky. Ale ale, a že ty přiblblé seriály tak znáš, to je podezřelé, viď...No, copak se v nich dneska stalo nového? Poreferuj nám, strááášně nás to zajímá...Přiblblé jsou, ale vám v té přiblblosti nesahají ani po kotníky. Jsi nechutný, vytahovat tady svou mrtvou tetu - co za tím asi stojí? Že by sklon k nekrofilii a gerontofilii? Hm, hm, to budou mít v Bohnicích plné ruce práce...Ne, netvrdím, že jsem dokonalá - to přece není nikdo, ale rozhodně nejsem tak blbá, abych se muchlala s plyšáky, svatky, dětskými hračkami a ještě to považovala za nevinnou zábavu. Hnusné, odporné a oplzlé, co k tomu dodat. Chudáčci vy, kdo jste nepochopili, že láska opravdu nevede přes oblečení ani přes plyšové ani jiné nahrady, ani přes blbosti psané v červené knihovně. Nezbývá, než vás politovat.

Fiona (Pá, 18. 11. 2011 - 21:11)

Udusit diskusi? Pokud sis nevšiml, tak teprv díky mě se to tu rozjelo, ale jak sám říkáš - blb je blbem, ale sám to nepochopí. A vy světráci jste hodně velcí blbi...Já na rozdíl od vás nemám nejmenší důvod být nešťatsná - jelikž na rozdíl od vás mám fungující vztah a dobře vycházím s rodinou. Inzerát byste si měli podat vy: HLEDÁM PSYCHIATRA,KTERÝ MĚ DOKÁŽE ZBAVIT NECHUTNÉ ÚCHYLKY. ZNAČKA:ŽIVOT BEZ PERVERZE. Chlapečku, tys asi viděl kuchň jen z dálky, viď, když si myslíš, že v půlce listopadu se peče cukroví, to jsi trochu předběhl...Uspokojovat se s plyšovým koněm zavání pedofilií, kdo mirka znáte - varujte sousedy, ať si hlídají své ratolesti, je nebezpečný. Přeskočilo ti nebo jen provokuješ? Četl jsi někdy Svět podle Garpa? Tam tchán hlavního hrdiny zemře při masturbaci nad hambatými časopisy...Jak by bylo poetické zemřít podobně, viď, kdyby tě při tom trefil šlak - to by rodinka koukala, to by byl šlágr, co.Přesně dle vašeho úchylného gesta. Opravdu mi nění jasné, v čem může plyšová hračka pomáhat? Dětem, ano dětem ano a jedincům, kteří vnitřně nikdy nedospěli. Je hezké, když si i dospělý zachová kus dětské duše a dovede se vžít do pocitů dětí, ale všeho moc škodí a zůstat i v dospělosti nevyzrálým dítětem a hledat pomoc u plyšáků je psychická porucha. ANO. PLNĚ SOUHLASÍM, ÚCHYLNÍ AŽ NA PŮDU (PANELÁKU...NE, MRAKODRAPU). Ano ano, se synem se tomu jednou zasmějete - bude to tvůj poslední smích na svobodě, neboť pak tě povezou ve svěrací kazajce do nejbližšího blázince - takovou perverznost tvůj syn trpět nebude. Ostatně - vidí tvá choť dobře, že nepozná sperma a moč? Lituju tvé dítě, že má takového otce... Ano, rozjelo se to tu a úchyláci prudí, co jim síly stačí, to je fakt. A švihne to s imi co nevidět, protože Maxíkovi alias ostatní přezdívky už silně docházejí na Fionku=mou maličkost síly - já mám nervy jako špagáty, na rozdíl od něj, je nějak psychicky labilní, asi se málo radí se svými zachránci=plyšáky.

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 08:11)

Ahoj, tak koukám, že se to...Fiona asi Ordinaci nesleduje, ta by z toho musela být šedivá od hlavy k patě. Mělo by se to jmenovat KAŽDÝ S KAŽDÝM, prostě Sodoma Gomora :-) :-)

Pája Max (Pá, 18. 11. 2011 - 08:11)

Fionka mi připomíná mojí...Fiona je skutečně stejný případ, všechny by tady chtěla umlčet, jen aby tu měla hlavní slovo. Když by se ale měla umravnit sama, to je najednou útok na demokracii. Všichni tady jsou úchylové, zvrhlíci, hnusní, jedině ona sama je DOKONALÁ, jedině ona sama ví, co je pravá láska. Nechce si chudinka připustit, že z jejího vyjadřování je zřejmé, že to má vyčtené z červené knihovny a skutečná láska se jí velkým obloukem vyhýbá. Je možné, že jediný pokus o seznámení skončil poznáním, že jedině rolák, co měla tehdy na sobě, měl nějakou hodnotu, proto ta zhrzená láska, proto se všem mstí, místo aby hledala chybu u sebe. Strašně ji štve, že jsme se svými zálibami spokojení a že nám to mnohdy naopak pomáhá upevnit vztahy.

Martin (Pá, 18. 11. 2011 - 07:11)

Fionka mi připomíná mojí tetku. Ta byla něco podobného, všechno dělala nejlíp, všechno mělo své místo, dokonce i hrnky musely být v kredenci s uchem vpravo. Nejvíc zažitou větu od ní mám "jsem Ti to říkala". Bohužel se nikdy nevdala, co já si pamatuju, neměla ani chlapa. Bydlela s rodiči a umřela ve svých pětapadesáti letech na rakovinu. Budiž ji lehká zem...

Reklama

Přidat komentář