Reklama

Spříznivkyně JC a ML

JC (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

DNES V 9:O5 JSEM VÁM NAPSAL SKUTEČNÝ POHLED JAK VÁS NĚKTERÉ VIDÍM A SNAŽÍM SE POCHOPIT. JSTE NEMOCNÍ A MĚLI BY JSTE SE LÉČIT. NEMÁTE NA TO ABY JSTE JEDMALI SLUŠNĚ.PŘEHAZUJETE STARÉ PŘÍSPĚVKY. VÁŠ PROBLÉM PÍŠI Z OLEJE NEPOTŘEBUJI SI SVÉ VĚDOMOSTI PŘEPISOVAT. MÁTE TAM VŠUDE POZNÁMKY ,KTERÉ NA NĚKTERÉ Z VÁS PLNĚ SEDÍ. Ted jenom okrajově. Měl jsem telefon ze Švédska ,zakázka na reklamní hrnky ,zaujali je moje výrobky. Tak aby jste si nemysleli ,že dělám kýče. To jenom vy jste takové kreatury a možná by bylo zajímavé vás některé nakreslit /tak jak vás vidím já/ Tak by se jmenovala výstava. Jinak samozřejmě nepaltí na slušné .

Eva1 (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Jak můžeš mít hezčí život...Ty jsi kompetentní k určování pravidel zde na doktorce?

JC (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Cidrichu píšeš, já ti pomůži....Jak můžeš mít hezčí život ,když pořád hulíš ,kouříš jednu za druhou a nám budeš krmit uši ,že prý tři.První aposlední. Na tebe a Evu platí nejvíce ta duševní ujma. Jebe se vám malý mozek s velkým a pak dochází k třeskům. Vaše inteligence rovná ce houpacímu koni. Já si diskuzi 7.8.2009 založil a píši si na svém .Kdo chce psát na mé diskuzi tak musí respektovat pravidla a to je slušnost. Velký Guru nemá rád lidi ,kteří se zde předvádí a nemají na to. Ty Věro si běž vyklepat popelník ,smrdí ti ,to tam.Jinak veselá mysl půl zdraví. Jsem vesel a štastný nekuřák a nepič. Zlomek mého štěstí dávám svým přátelům .Slušní hezký den a pište k tématu ALKOHOL A KOUŘENÍ -NEKOUŘENÍ.

PRAVDA (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

Vždyť Cidrych je takové malé, velké dítě. Styl jeho psaní, pravopisné chyby, snaha, snažit se zalíbit, vypisovat své aktivity, psát, že mu přijel autobus, že má zákazníky z celého světa, že pro ostatní dýchá....vždyť to jsou samé hlouposti, nesmysly, cancy. V jádru je to vždy mířeno tam, aby u ostatních zabodoval, aby o něm případně někde mluvili, aby se ukázal v tom nejlepším světle:-))) není na doktorce jediného člověka, který by celému světu zvěstoval, že mu přišly zákazníci, kdo mu nabídl tykání, kde kdo pracoval a co vytvořil...vždyť je to křivost sama, pokrytectví. Nenávidím takové lidi, jako je on, posedlí narcismem a zahleděností do sebe. Ve všem je snaha vytvořit jedno velké "Cidrychovské já" zabalené do pomoci druhému, ale v podstatě je to strašný sobec, trpící velkým množstvím komplexů. Nějak mu ale v jeho totální hlouposti nedošlo, že nekomunikuje s lidma, kteří jsou na tak ubohé mentální úrovni, jako on sám. Ať mě nazývá krávou, jen se usmívám, ani už se nedivím, že takhle reaguje, vždyť to dělá vždycky, když se o sobě dozví nějakou tu pravdu. To už tady ví celá doktorka:-)) Takže tenhle a jemu podobní mě absolutně nerozhodí. Jen se divím, že takové individuum ještě v dnešní společnosti přežívá:-))

JC (St, 13. 1. 2010 - 09:01)

vem si vážně lék,tady je to o...Pro všechny .ČLOVĚK A PITÍ ALKOHOLU. Díky dlouhodobému pití alkoholu došlo u některých z vás k tělesné a DUŠEVNÍ UJMĚ na zdraví.Vaše játra dostal záhul ale zde spíše to mozkové centrum .Tam došlo k třesku ,velkému třesku. Kde malý mozeček s velkým se střetli. Žaludek no chronické záněty ,které tam máte vše nechutenství ,žaludek jak na vodě ,znám ty vaše potíže .Jak když vám plave že ? Srdíčko máte tukově degenerované a špatně vám šlape.Ledniny sem tam zánět ,nic moc. Ted přímo o vás zde MÁTE PORUŠENOU FUNKCI MOZKU.Jste málo sebekritičtí ,sprostě nadáváte ,všechno umíte jak brouk pytlík .Všude jste byli a pořád se snažíte mne napomínat a zapomínáte ,že já jsem ten kdo 28 let nekouří a pouhých 12let nepiji alkohol. Zde se snaží každý být KRÁLEM ele to nejde.Hrozí vám DELIRIUM TREMENS alkoholická psychoza.Máte také zrakové přeludy .Neumíte číst .ČTĚTE 7.8.2009 KDO STRÁNKY ZALOŽIL A PRO KOHO. Jak je možné ,že zde tedy lezete.Proč nepíšete o svém alkolismu a kuřáctví a jak na to. Zkrátak máte toho hodně. Požádjte a založte si vlastní diskuzi /rád vám tam přispěji radou jak na to/ ale musíte říci SVÉ JMÉNO ,VLASTNÍ JMÉNO. Všichni sousedi si přečtou jací jste borci .I já a budu vědět co děláte anebo neděláte .Řada z vás nepracuje a jenom prudí. "TY" si poučuj ty hulváty zde at se chovají slušně. Jinak slušným hezký den. Zdravím své spříznivkyně Ivu,Ivetku,Dášu ,Zdeničku,Martina a další miliony slušných lidí .Hezký den .svoloči nic .

Věra (St, 13. 1. 2010 - 08:01)

Cidrichu píšeš, já ti pomůži. To si děláš srandu ? To nejsi schopen ani jednu větu napsat bez chyby ?
A co dnes od rána, nějakej nasranej ? To ne ty, ale my máme lepší život.

ty (St, 13. 1. 2010 - 08:01)

no jo,jsem mimoň a zapomněl...vem si vážně lék,tady je to o něčem jiném.Zde už nikdo s problémem nenapíše.Mít trápení,pít,ničit si zdraví a neporadit!Jen nadávat,výsmívat se,raději nepsát.Víš,některý člověk se těžko svěřuje,nebo nemá komu,tak když to napíše třeba zde.Se mu uleví u srdce,že není sám jde si přečíst radu,odpověd najde zlo-více nepíše.
Jen k zamyšlení.

Jana (St, 13. 1. 2010 - 08:01)

tak jsem si lidi udělala čas a prostudovala jsem zpětně tu diskuzi. Proč se s tím JC (teď přezdívka Pravda) proboha bavíte? To je absolutně nenormální člověk, nemám ani chuť vypisovat názvy, co mě na něj napadají. Jen se divím, že administrátor Doktorky tohle dávno nezrušil. Neplýtvejte energií...

Martine L.... (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

pořád JC vypisuješ romány?Jsi...já jsem celý otec JC,mě nezmění ani prášek.prčáááááááááááááááá

Eva1 (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

Jendo, tak jsem si přečetla tvé výtvory ze včerejšího odpoledne:-))) Opět jsi exceloval. Jsi na sebe určitě pyšný, jak to ostatním vždy "nandáš":-)))
Kdy už bude mít tvé slovo alespoň trošičku nějakou váhu a dodržíš to, co jsi tisíckrát slíbil a to je, že odejdeš a nebudeš psát:-) Nebo si myslíš, že odchod spočívá ve změně nicku? Ty nemáš Cidrychu základní znalosti, nebo co?

Pane veliký-pr (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

VEM SI PRÁŠEK!!!
Je s tebou pak celý den k nevydržení.

PRAVDA (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

no jo,jsem mimoň a zapomněl jsem si vzít čisté teplé ponožky.

. (Pá, 31. 7. 2020 - 14:07)

pravda

proč (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

ČLOVĚK A ALKOHOL. Díky...pořád JC vypisuješ romány?Jsi opravdu velmi poznamenáný pitím,a Martin liška Tvůj biologický syn hrůza.S chlastem bez chlastu,jak nadává mimo,nadávek a tech dvou slov nic neumí.Jde se zde též jen vyzuřit!Jen kdyby raděj užíval neuroly a předepsané léky na psychiku,byl by lepší.Ale on má rád chlast a kouření tak se zničí!JC zavolej mu ,že kurváááá,pičááááááá sem nepatří.Založil jsi to pro slušné lidi.Není divu,že se první žena Magda s ním raděj rozvedla.

íííííííáááááááá (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

Pravda je jen jedna a tu mám já.Viď,proto ten úspěch zde.
:-))))))))))))))))))))))))))))))

íííííííáááááááá (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

...včera odcházel...CHA,CHA,CHA...
ZÁVISLÁK!!!
V KVELBU SE MUSÍ KLANĚT,TADY JE NASRÁN,ŽE TO NEDĚLÁ NIKDO JEMU.
POTŘEBOVAL BY KONEČNĚ KOPNOUT,DO TÝ JEHO HNUSNÝ,NEVYMÁCHANÝ TLAMY!
Běž leštit hrnce,ty trotle libereckej.

--- (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

7.8.2009 jsem založil diskuzi...KUK,Jeníku, nálada pod psa, máš absťák, či co?Výloha se moc neleskne, posolit chodník, přijdu na kontrolu!Hrnek by zdarma nebyl?Charito!

JC (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

Já bych ti dal kuk zmetku...Hlásit se u tebe budu rád, kokokám!Rozkazy ti jdou dobře, tak ty kokej makat, zametat i u výboru, aby lidi viděli hodného cídru.

PRAVDA (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

...pravda,pravda,každý den vstává prdelí vzhůru.

:::: (St, 13. 1. 2010 - 07:01)

Svoloč je vzhůru a co takhle...Makata nebudu, začnu chlastat, kouřit, z daní budeš mít na důchod, to ti musí stačit.

Reklama

Přidat komentář