Reklama

Nesnáším chuť pasty na zuby

T. (Ne, 9. 5. 2010 - 10:05)

No dyt zuby je nejlepsi cistit po jidle a ne pred.a ja to mam obracene,me chut pasty chutna je jako zvykacka ale nebavi mi si kazdy den cistit zuby.

Jindra (Ne, 9. 5. 2010 - 07:05)

Máte někdo podobný...Tome, nechápu proč si napřed vyčistíš zuby a pak chceš snídat. Mohu ti doporučit zubní pastu glister od Amway, je fakt super. Nějakého distributora zde na doktorce.cz jistě najdeš.

Linda (Ne, 9. 5. 2010 - 05:05)

To já teda pastu přímo zbožňuju, hlavně tu pořádně pálivou, nej je colgate s těma kouskama mňam ;) Ale tak vím, že kamoška taky nesnáší chuť pasty, tak co zkusit nějakou dětskou sladkou, v dm jsem viděla jednu krásně voňavou myslím jahodovou přímo od DM. A nebo zkus zubní olej, ale nevím, jak funguje, nikdy jsem ho nezkoušela, ale vím, že obecně olivový olej je super na desinfekci celé dutiny ústní, že do sebe nabere ty bakterie a pod. Našla jsem tady jeden http://www.pevnezdravi.cz/zbozi/hadek-zubni-olej-ze-7-bylin-100ml-29266?idskupina=16&idvyrobce=-1

Nela (Ne, 9. 5. 2010 - 02:05)

Tak zkus dětskou pastu.

Tom (Čt, 6. 5. 2010 - 14:05)

Máte někdo podobný problém? Přiznávám se, dvakrát denně si zuby opravdu nečistím. Není to tak, že bych na to kašlal, ale tu chuť prostě nenávidím. Jsem sice kuřák, ale pasta na zuby mi nechutnala ani před lety když jsem nekouřil. Třeba ráno.. když si mám ten příšerný sajrajt na lačno nacpat do pusy?! No fuj tajxl. Už několik let nesnídám, snažím se znovu začít, ale většinou do sebe nejsem schopný nacpat ani půl rohlíku a po vyčištění zubů už vůbec ne. Vždy mám pocit jako by mi chuťové buňky odumřely a klasicky cítím jen ten hnusný fluor. Jediné co ho dokáže přebít je rychlá cigareta, respektive raději dvě/tři, :o) ale pak je to samozřejmě jak kdybych si zuby nečistil vůbec. Nevíte jen náhodou někdo o nějaké pastě, která dokáže kvalitně čistit, bělit, zabraňovat zápachu, a zároveň má jinou chuť než toho pitomého fluoru?

Reklama

Přidat komentář