Reklama

Letecké neštěstí u Smolenska

?? (Po, 7. 8. 2017 - 17:08)

Můžeš mi Tony říct jak moc bylo reálné, když Putin tvrdil že na Krymu nejsou žádní rusští vojáci?
Nebo jsi taky věřil jeho lži?

mamut (Po, 7. 8. 2017 - 16:08)

Co se stalo s ponorkou...A nemá snad pravdu ?

mamut (Po, 7. 8. 2017 - 16:08)

To je úsměvné. Běžte to...Oprava - milionů.

mamut (Po, 7. 8. 2017 - 16:08)

Co se týká toho...To je úsměvné. Běžte to vykládat občanům v USA, kteří nemají na zdravotní pojištění a ani na slušné bydlení. Stačí si jenom zjistit, kolik lidí tam žije ze sociálních dávek a poukázek na potraviny. Když já budu mít deset miionů a Vy nic, stejně budeme v průměru oba milionáři, že ? A o nazaměstnaných u nás, kteří žijí na hranici bídy, ani nemluvím. To bylo keců, jak doženeme Západ. Ano - dohnali jsme ho v té bídě a to nejen materiální, ale i mravní.

?? (Po, 7. 8. 2017 - 16:08)

Co se stalo s ponorkou Kursk?
Potopila se.

Putiv v show Larryho Kinga

?? (Po, 7. 8. 2017 - 16:08)

Putin je realista,

Putin není realista, je to agent KGB, a ti nikdy nemluví pravdu ale lžou vždy jak se jim to hodí. Akorát ty neznáš Rusko tak abys z těch lží ještě nebyl unavený.

P.S.: Proč tedy pracuješ v Muslimy vybrakovaném Německu a Nizozemí?

?? (Po, 7. 8. 2017 - 16:08)

Co se týká toho zdražování, my na tom nejsme o nic lépe. Stačí se podívat např. na ceny másla, mléčných výrobků, ovoce a zeleniny. Také žádná sláva. Putin díky sankcím pozvedl domácí průmysl a zemědělství a Rusko je potravinově soběstačné a dokonce vyváží obilí. Samozřejmě musí dovážet třeba kávu, která tam neroste.

Kapitalismus je prohnilý společenský řád který to maskuje demokracií a zvyšující se životní úrovní.

Tony (Po, 7. 8. 2017 - 15:08)

Lenina dědeček byl Kalmyk a...Němka?

Leninův německý pradědeček měl krásné německé jméno - Izachar Zederblum.

Tony (Po, 7. 8. 2017 - 15:08)

Milé Déčko, pustili tě zase k ústavní wifině?

Tony (Po, 7. 8. 2017 - 15:08)

Hitler chtěl udělat...Magore,

Putin je realista, na rozdíl od magorů v USA. V Rusku je surovin dost, co by získal v dávno vybrakované Francii?

mamut (Po, 7. 8. 2017 - 15:08)

Takže uznáváte, že Putin...Co se týká toho zdražování, my na tom nejsme o nic lépe. Stačí se podívat např. na ceny másla, mléčných výrobků, ovoce a zeleniny. Také žádná sláva. Putin díky sankcím pozvedl domácí průmysl a zemědělství a Rusko je potravinově soběstačné a dokonce vyváží obilí. Samozřejmě musí dovážet třeba kávu, která tam neroste.

mamut (Po, 7. 8. 2017 - 15:08)

Takže uznáváte, že Putin...Švýcarsko je z trochu jiného soudku - to nezažilo carský útlak, mělo naprosto jinou historii a těch národností je tam pár, na rozdíl od Ruska (nebo bývalého SSSR), kde jich je okolo stotřiceti. A dávat za vzor demokracie zrovna Austrálii, je notně přitažené za vlasy. Stačí její chování k původním obyvatelům, kdy jim byly násilně odebírány děti atd. Navíc drtivou většinu obyvatel tvořili trestanci a kolonisté dovezení sem z Anglie a mezi vězni a dozorci zrovna moc demokratických poměrů nepanovalo. A že by se Austrálie chovala vůči svému okolí nějak demokraticky, se také říci nedá. A i státy, které se samy považují za kolébky demokracie (např. Řecko aj.), na tom nejsou o mnoho lépe. V Řecku to byla vláda bohatých oligarchů, Řím měl své diktátory, Anglie své imperátory(ky), v USA ještě dodnes existuje rasová segregace a tak by se dalo pokračovat dále. Demokracie je jen chiméra, která má dát lidu pocit, že si vládne sám. To i za minulého režimu té demokracie bylo víc než dnes.

mamut (Po, 7. 8. 2017 - 14:08)

jinak by mohli být nalezeni...A to je zase co za výmysl, ten Váš telefonní soud ? V životě jsem o něčem podobném neslyšel. A to už jsem na světě nějaký ten pátek ! Ale koukám, že když jde o Putina a Rusko, hodí se do krámu každý nesmysl, co ?

?? (Po, 7. 8. 2017 - 11:08)

nevymítil

oprava - nevymýtil

?? (Po, 7. 8. 2017 - 11:08)

Hitler chtěl udělat Německo bohaté tím, že okrade ostatní evropské státy, stejně jako Putin sní o tom, že kozácký kůň bude znovu pít ze Seiny. To by mu v Rusku zajistilo ohromnou popularitu, stejně jako Hitletovi blesková válka.

?? (Po, 7. 8. 2017 - 10:08)

Takže uznáváte, že Putin nemá 80% důvěru, v Rusku není žádná demokracie jako v Číně a díky Putinově politice "pro lidi" se zdražily potraviny z dovozu a letošní neúroda zvedne už tak vysoké ceny potravin z Ruska které Putin chtěl podporovat.
Ale díky autoritářskému režimu není dovoleno na Putinovu politiku si stěžovat.

Jinak mnohonárodností stát, třeba Svýcarsko funguje velmi dobře s velkou demokracií, akorát v Rusku je málo Svýcarů. I třeba Austrálie je příklad multinárodnostního státu s demokracií.
Spíše to nejde akorát v Rusku. Občané nejpokrokovějšího státu světa nejsou naučeni přijímat rozhodnutí za své životy a režim cara Vladimíra Vladimíroviče a careviče Míťi je demokracii nenaučí.

?? (Po, 7. 8. 2017 - 10:08)

jinak by mohli být nalezeni 150 metrů od Kremlu mrtvi.

Nebo by byli odsouzeni telefoním soudem za daňové úniky.

Když Putin udělal toho tolik dobrého pro lidi, proč nevymítil ještě telefonní soudy?

mamut (Po, 7. 8. 2017 - 10:08)

Putin má opravdu velikou...Ale nezapomínám. Ale Rusové mají poněkud jinou mentalitu než my. Jinak by tam Putin už dávno nebyl. I když Putin možná používá poněkud tvrdší metody vládnutí, je vidět, že výborně fungují a klid v zemi je zaručen. Pro takové mnohonárodnostní státy se typ "demokracie", jaká vládne u nás, vůbec nehodí. A autoritářské režimy mají velkou výhodu v tom, že mohou dlouhodobě plánovat a plnit své cíle, aniž by se v průběhu volebních období radikálně měnily. To zaručuje jejich stabilitu a růst bez převratných výkyvů. Příkladem je právě Rusko a Čína. To, že u nás existují kvanta pokrytců a převlékačů kabátů, neznamená, že v Rusku je tomu stejně. Jistě - jsou i tam, ale jejich vliv je značně eliminován. Putin moc dobře ví, co dělá.

?? (Po, 7. 8. 2017 - 10:08)

Lenina dědeček byl Kalmyk a Lenin měl šikmé oči, zatímco jeho matka byla Němka.

?? (Po, 7. 8. 2017 - 10:08)

Putin má opravdu velikou podporu svých voličů a občanů Ruska. Přes 80%.

Jak jste Mamute starý tak už zapomínáte.
V ČSSR každý kdo chtěl si udržet práci, nechat děti studovat a mít i další benefity socialismu, musel mít kladný postoj k socialistickému zřízení a musel svůj kladný postoj v pravou chvíli vyjádřit, např, tím že volil kandidáta jedinné strany, držel minutový smutek při úmrtí generálního tajemníka a přitom si uvnitř myslel své a komunisty nenáviděl.
Všichni jsme to znali, že jsme si něco mysleli ale odpovídali co se od nás čekalo.
V Rusku za 100 let režimu, jsou lidé doposud naučeni neříkat veřejně své názory a odpovídat a volit jak režim očekává, jinak by nepřátelský postoj k režimu byl zapsán v kádrových materiálech.
Jestli Putin má 80% popularitu, neznamená to, že celých 80% Rusů i ve své hlavě ho považuje za dobrého prezidenta, pouze veřejně odpovídá jak se čeká, jinak by mohli být nalezeni 150 metrů od Kremlu mrtvi.

Reklama

Přidat komentář