Reklama

Iveta Bartošová

Simona (Pá, 2. 5. 2014 - 21:05)

Krásná ženská to byla, je to velmi smutné, jak dopadla. Upřímnou soustrast rodině.

Svinstvo! (Pá, 2. 5. 2014 - 21:05)

Všechno je chyba Ivetiných partnerů a hlavně medií, místo toho, aby jí pomohli, se jí vysmívali! Je to odporný hyenismus a ukazovat fotky mrtvé Ivety v kolejišti! Ti, co vyfotografovali tělo po srážce vlakem, a ještě to ukazují na veřejnosti, si nezaslouží nic jiného než chcípnout!

Zdenka (Pá, 2. 5. 2014 - 21:05)

Je to smutná událost, je mi jí líto... Musela být na tom velmi špatně, když si lehla na koleje, představte si to... Už jí bude dobře.

Zuza (Pá, 2. 5. 2014 - 11:05)

Iveta nemá klid ani po smrti, ten hajzl chce zničit i toho Artura. Je mi jí fakt líto, tohle si nezasloužila. Vlak přejel toho nepravého.

zrůda Rychtář (Pá, 2. 5. 2014 - 10:05)

Kdy a proč se stala z Rychtáře zrůda ?
17 minutes ago
Narodil se snad tak ? Jen málokdose narodí jako naprosto bezcitný a chladnokrevný vrah ! U Rychtáře došlo k chybě v jeho dětství.Jeho agresivní otec alkoholik mlátil celou rodinu a Rychtář si to vzal za vzor normality.Místo aby ho otřesné soužití s jeho otcem odradilo,stal se opak a on se začal chovat naprosto stejně jako on ! Nevím jestli stejně jako jeho otec bil jeho,on bil i své syny..ale je jasné,že první bývalou manželku musel napadat už roky předtím,než se "proslavil".Agresivní člověk jeho typu by se nedokázal 30 let ovládat a nezačal by manželku napadat až kolem rozvodu..u Rychtáře se zhruba kolem jeho 20 let věku musela rozvinout těžká,psychická porucha.Taková při které je nebezpečný i svému okolí a již desítky let měl být zavřený někde,kde by nemohl nikomu škodit.Bohužel se tak nestalo a bývalý vězeň Rychtář dokonce po propuštění z vězení pracoval u policie a měl ve svém držení zbraně,kterýma ohrožoval své okolí !
Je zjevné,že Rychtář nedokáže mít rád nikoho,kromě sebe..možná je to protože,sám v dětství milován nebyl a tak to nedokáže ani teď..možná je to jeho psychickou poruchou,možná ne..to co předváděl v posledních dnech Ivety a to co předvádí i po její smrti je pro normálního člověka naprosto za hranicí chápání..nedá se to moc komentovat a děsí mě co ještě bude předvádět jen proto,aby byl stále vidět !
Tak jen ve zkratce,ty nejodpornější jeho činy za poslední dny..
20.dubna byl s Ivetou v poslední její reportáži na primě,všichni museli vidět v jak strašném psychickém i fyzickém stavu se Iveta nechází,přesto tvrdil Rychtář opak..na její tváři byla modřina,kterou jí musel způsobit on
22.dubna tahal vyhublou Ivetu do porodnice k dítěti svého syna..i tato situace jí musela deprimovat,protože v té době už byla rozhodnutá spáchat sebevraždu
25.dubna Rychtář prý našel Ivetin dopis na rozloučenou a přesto se nesnažil Ivetině sebevraždě nijak zabránit !
29.dubna zhruba hodinu před Ivetinou sebevraždou mu volal Zdeněk Macura i další lidé,zda je Iveta v pořádku a on všem skoro se smíchem řekl ano,přestože musel vidět totální opak
29.dubna po Ivetině smrti - místo aby konečně zalezl do ústraní,vystoupil v tv v přímém přenosu jakoby nic.Dokonce se začal hádat s Ladislav Štaidlem ohledně provedení pohřbu.(Poté se sešel i s Arturem Štaidlem a řekl,že je mu jedno co chce,že si pohřeb udělá podle toho jak chce sám ) A že bude Iveta pohřbena v Říčanech i když s nima neměla nikdy společného.
30.dubna - ze smrti se dávno oklepal a stejně jako pár hodin po svatbě s Ivetou,i teď začal rozesílat sprosté sms na všechny strany.Jeho skoro snaše nebylo trapné nechat se pouhý den po Ivetině smrti vyfotit v jejím domě i s dítětem ! Zkrátka tito bezcitní lidé se musí za každou cenu proslavovat,i navzdory tragédii,ke které došlo i díky nim !
1.května - Rychtářovi se asi zdálo,že už je kolem něj až moc dlouho klid a tak si už den po smrti Ivety na sebe objednal nahrané fyzické napadení,které se stalo 1.května,kdy ho měl holohlavý mladík ( holohlaví mladíci jsou považováni za typické agresory) povalit na zem a kopat do hlavy.Nic z toho se ale nestalo,vše bylo jen nahrané,proto aby si Rychtář vylepšil svůj otřesný mediální obraz..opět je otázka kdo psychicky zdravý by byl něčeho podobného schopen ? A nakonec dvě hnusné a otřesné věci..Rychtář možná zfalšoval Ivetin dopis na rozloučenou,protože se nejednalo o její písmo..minimálně datum tam dopsal,ale je možné,že napsal i celý dopis on !Ihned po Ivetině pohřbu se chce Rychtář jakoby nic vrátit do domu jeho exmanželky Dariny,přesto že mu tam nic nepatří,on tvrdí,že celý dům je jeho ! Kdyby policie konala jak měla,už by byl Rychtář dávno zavřený ve věžení a nemuselo by tak dojít k brutálnímu fyzickému napadení jeho exmanželky jím,i k sebevraždě Ivety !

Allyx (Čt, 1. 5. 2014 - 22:05)

Jedním z hlavních aktérů...Chudák pan strojvedoucí... Do smrti to bude mít před očima, a přitom k tomu přišel jak slepej k houslím...

Marcel z malého (Čt, 1. 5. 2014 - 22:05)

zabil Ivetu a teď si dělá...Paní Darina snad kvůli němu pod vlak skákat nebude!

JOSEF RYCHTÁŘ.. (Čt, 1. 5. 2014 - 22:05)

zabil Ivetu a teď si dělá nárok na dům
Dariny !

Jitka (Čt, 1. 5. 2014 - 22:05)

Myslim ze se lecit mel krome Bartosove i ten hulvat!

lenkarou (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

teď to dávaj v televizi, střídání mužských, chlast a prášky.Špatná kombinace

Šmankote! (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

No to je šaškárna! Ale dalo se to čekat...

Tý vole! (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

Teď dává Rychtář...Oh! Ve studiu je Macura...

... (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

Teď dává Rychtář interview Prásku...

... (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

Jedním z hlavních aktérů úterní tragédie byl strojvedoucí vlaku, kterému vběhla zoufalá zpěvačka Iveta Bartošová pod kola. Nikdo se však o něj dosud moc nezajímal. Jak mu asi je? A jak se vlastně taková situace profesně řeší? „Pokud se stane, že vlak srazí člověka, strojvedoucího vyměníme. Pokračovat v cestě může, jen když střídání odmítne. Pokud tedy souprava pokračuje v cestě," řekla mluvčí ČD Kateřina Šubová Deníku v souvislosti s prosincovou nehodou, kdy strojvedoucí rychlíku jedoucího z Šumperka do Brna po cestě dvakrát srazil člověka. Po první nehodě se mohl nechat vystřídat, ale nechtěl.

lenkarou (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

Přesně tak, jsi silná a...vrána k vráně sedá, rovný rovného hledá.Taky jsem si našla blbce a taky to tak dopadlo.

Pampeliška (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

a kdo je dneska nemá, není...To je strašné, pohřbít své miminko je děsivé...ne každý to takhle dokáže brát. Já se zhroutila z mnohem menších věcí. Nevím, jestli je to o tom silný x slabý, ale určitě jiný a respekt k jinakosti.
Nikdo neposoudí bolest druhého, když není v jeho těle. Ani bychom to posuzovat neměli, k čemu je to dobré? Život jí to nevrátí.

Cashew (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

Sebevražda není řešení,...Jaktože měla kolem sebe jen psychopaty?! Proč se s něčím takovým obklopovala? Kde zůstali kamarádi, spolužáci, známí z Frenštátu, brácha, ségra, maminka? Kdo nemá kamarády, může si za to sám!

Olga K. (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

Asi jsi silná osobnost, a...Přesně tak, jsi silná a zvládneš to. Musíš...

--- (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

a kdo je dneska nemá, není...Sebevražda není řešení, ale nebyl nikdo, kdo by Ivetu z toho srabu dostal. Kolem měla jenom psychopaty. Někdo je silný, jiný slabý. Ona byla slabá.

Ivan (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

a kdo je dneska nemá, není...Asi jsi silná osobnost, a nepotřebuješ se litovat a zviditelňovat, to bude ono.

Reklama

Přidat komentář