Reklama

Trvale stažená předkožka

gin (Ne, 21. 9. 2014 - 15:09)

Teď napsal Manfred R. příspěvek, že v jižním Německu a Rakousku je asi 15 - 20% takových bigotních nán, jako tady Hana. Hrozný.

gin (St, 17. 9. 2014 - 22:09)

Mě to hani také mrzí,ale...Nechutné je pouze, jak se tu někteří vyjadřují. Jsme však na doktorce a to je tu normou. Přesto že to nemám rád, tak už jsem se tomu přizpůsobil. Není normální stresovat dítě a soustavně ho strašit obřízkou. Ty máš v tomto také škraloup. To co provádíš se svými syny moji zahraniční kolegové vůbec neschvalují, já jsem v tomto umírněnější, takže na rozdíl od Hany je tvůj škraloup v mých očích jenom malinkej. Speciálně na tuto věc se chci Sindena taky zeptat, už dlouho tu o tomto nikdo nic nepsal, loni tu však bylo takových jako ty hodně. Na mou otázku mi asi neodpovíš.

Kamila (St, 17. 9. 2014 - 22:09)

Mě to hani také mrzí,ale máš naprostou pravdu,je to fakt nechutné.I tak jsem moc ráda,že jsi si se ozvala,ráda bych ti napsala i na email tvůj,ale nevím jak,když neznám tvou adresu,ale nepetrap se tím,chápu tě dost dobře a s tebou bych si mohla asi ještě dlouho povídat,tady to fakt nejde,ať se ti dobře daří.

gin (St, 17. 9. 2014 - 16:09)

Mimoto je to hodně bolestivé, Martina psala, že její brácha chodil 14 dní po obřízce jak Golem.

gin (St, 17. 9. 2014 - 16:09)

Kamilo, děkuji za...Jací úchylové, úchylně se chováš hlavně ty. Když jsem to minule popsal na německém fóru, tak právnička Maria Wernerová na tvou adresu napsala "vpravdě chorobná žena". Že svému synovi nedáš pokoj, takhle ho zbytečně stresuješ, když ho furt šmíruješ a strašíš ho, že mu bude uříznutá předkožka. Jsi opravdu schopna ho dát nakonec zmrzačit.

Že obřízka nikomu neublížila? Já znám z internetu hodně lidí, kterým ublížila. Někteří dokonce zveřejnili své jméno, jako například Alexander Bachl z Německa, který doplatil na to, že má muslimského otce a teď je ve svých 25 letech kvůli tomu už téměř bez orgasmu nebo psychoanalitik Michel Hervé Bertaux-Navoiseau z Paříže, který dopadl obdobně. U nás z postižených nikdo jméno nezveřejnil, jenom sestra jednoho postiženého Martina Řeháčková (podle fotky hezká koc), která kvůli svému bráchovi jak dopadl, nemohla v diskuzi přijít obřízce na jméno. Vycucaný z prstu to nemám, proč bych to dělal. Když jsem zjistil kolika lidem obřízka ublížila, tak jsem k ní zaujal svůj nynější postoj (začal jsem to zjišťovat teprve před půl rokem, kdy jsem četl první příspěvky postižených) a stal jsem se intaktivistou.

Mimoto se chystám na víkend do Francie za autorem německých stránek Guy Sindenem, poněvadž potřebuju určité rady a pomoc. Intaktivismus na rozdíl od toho, co děláš ty, není úchylka. Mimoto, přede mnou se jinam neschováš, monitoruju všechny internetové stránky na téma dětské obřízky, i slovenské.

Observer pro Ha (St, 17. 9. 2014 - 07:09)

Kamilo, děkuji za zajímavý...To se vůbec nedivím, že nemáš s kým mít druhého chlapečka. Pokud nějaký chlap začne jen trochu tušit, co jsi zač, tak se tě nedotkne ani dvoumetrovým klackem s hřebíkem na konci. Mít syna, aby byl tebou trápen??? Brrrr!!! Nevím, kdo je otec tvého dítěte, ale pokud je trochu schopný, tak to volá k tomu, aby byl svěřen do jeho péče.

gin (St, 17. 9. 2014 - 06:09)

Kamilo, děkuji za...Ta Angličanka asi byla nějaká chorobná sufražetka půl století zamrzlá v čase, dělávalo se to tam u střední třídy, ale někdy před půl stoletím. Mohla by ti dovést nějaký muzeální pás cudnosti, do kterého bys mohla syna kromě sprchování, kdy by byl pod tvou kontrolou permanentně zamykat. Škoda, že byl gin včera ve svém přirozeném stavu a tak nemohl číst tyto nehorázné kraviny, co jste tu s Kamilou vyplodily. Jinak mi Kamila ještě neodpověděla na mou otázku, jaký má vlastně názor na obřízku.

Kamila (Út, 16. 9. 2014 - 21:09)

Hani nedivím se ti,vím,že jsi to asi nevěděla,že se to má tak u kluků od malička dělat.Věřím,že ještě najdeš nějakého dobrého kluka a budeš s ním mít chlapečka a pak mi napíšeš,nesmíš to hned vzdávat.Také věřím,že když to mají kluci od malička přetažené,že se pak už nebudou zabývat onanií.Je to určitý pud,ale moc se mi to také nelíbí.Někde jsem to také v knize četla,že střední vrstva nechává v Anglii obřezat,protože podle mne se za to tam platí.Je i dobře,že to synovi kontroluješ,aby to měl přetažené a stahoval si to při koupání,čurání a měl to vzadu,určté mu to neuškodí tomu věř.A pokud se nestydí ještě tak mu to přetahuj sama.Jinak máš pravdu pokud tu budeme diskutovat bude nám tu kdekdo do toho mluvit,ale na to kašli,zdravím tě Kamila

Fred (Út, 16. 9. 2014 - 20:09)

tady psal jeden dobytek, že...Cha! Ani kdybys měla narozeniny a nabízelas milion!!!

Hana (Út, 16. 9. 2014 - 19:09)

My že jsme ti zvrhîci...tady psal jeden dobytek, že by onanoval přede mnou a doslovně opakuji "postříkal by mě semenem". Jestli považuješ tohle za normální, tak já ne.

Hana (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

Hani to věřím,že tě to...Kamilo, děkuji za vysvětlení. Nevěděla jsem, že se to má u kluků od mala dělat. Byla bych ráda, aby i můj syn to měl jako s obřízkou. Určitě to pomůže k tomu, aby se pak nezabýval onaniím.

O jedné známé Angličanky jsem se dověděla, že u nich je zcela běžné, že dají chlapce obřezat. Ne jako v USA, ale u střední třídy je to běžná věc. Divila se, že můj chlapec obřezaný není. Přišla mi, že na nás koukala, jak my koukáme na nějaké Rumuny, Bulhary či Rusy. Byla to věřící paní, která se navíc zajímá o otázku ženských práv.

Synovi to kontroluji denně, jednak že má předkožku stále vzadu a pak že nemá žalud zčervenalý od onanie.

Docela se hrozím toho, co tady je za zvrhlíky, bohužel, dost mužů je úplný dobytek.

Kamila (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

Hani to věřím,že tě to mrzí,třeba jsi to nevěděla já to viděla jak to dělala mamka u brášky jinak bych to asi také nedělala.Je to určitě tak lepší.Myslím si pokud budeš dohlížet na to,aby to syn nosil přetažené tak,že mu to postupem doby také tak může zůstat,ale musíš na to dohlížet a je dost velký na to,aby si to hlídal sám.Také jsem čekala kritiku na to,že jsem to takle u synů udělala,ale jsem ráda,že to tak mají,věříš?Moji synové to tak mají asi od 6 roků,to se nedá přesně určit.Také jak jsem psala se zatím nestydí a když mě navštívila
má kamarádka(spolužačka) a viděla kluky při koupání ptala se mě na to a fakt myslela,že oba s tím byli na obřízce.Sama uznala jak to mají krásně obnažené,ale bez obřízky.Jinak nevím jestli di viděla někdy,když dělají obřízku u starších kluků jak to moc bolí.Prý to dělal nějaký americký doktor klukům při plném vědomí,aby nemohli onanovat,to muselo děsně bolet.

bivoj (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

To se nestydíte tohle...A tvůj syn je prostě jedním z nás a naší povinností je chránit jej před jeho zh,ovadilou matkou !

bivoj (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

To se nestydíte tohle...Jak vY Nám ,tak My váM !

Hana (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

Dámo !
Rád bych na vÁS ...To se nestydíte tohle napsat? Víte, já nechci, aby z mého syna vyrostl dobytek, který bude takové věci dělat a ještě se tím chlubit. Kvůli tomu mě nemusí nikdo urážet.

no to je vidět (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

Kamilo, děkuji za zajímavý...Svůj mindrák si vybíjíš na chudáků klukovi !
Sardanapal !

bivoj (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

Kamilo, děkuji za zajímavý...Dámo !
Rád bych na vÁS spáchal NEMRAVNOST o které ste psala prve : napřed bych nad vAMI onanoval a poté vÁS pěkně celou pokropil semenem !

Hana (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

Kamilo, děkuji za zajímavý příspěvek. Mrzí mě, že jsem synovi nestáhla předkožku dozadu, když byl úplně malý. Snad se mu předkožku vzadu zkrátí a nebude potřeba ji nechat zkrátit. O kdy mají Tví synové předkožky trvale stažené dozadu? Jinak syn se přede mnou nestydí, což je snad běžné. Ne jako u dívek.

Bohužel, tady to téma se trošku zvrhlo, nevybíravě tu do mě ryjí někteří muži. Zdá se, že jejich hlavním potěšením je onanie a jim to přijde jako normální. Mít ještě jednoho chlapečka by se mi líbilo, ale nemám s kým. Podruhé se spálit nechci.

Fred (Út, 16. 9. 2014 - 16:09)

Zajímalo by mne , co by ta...Totěž, nechala by jí obřezat, aby neměla hříšné myšlenky.

Observer (Út, 16. 9. 2014 - 16:09)

Dál sem si tu " hoknu...Mně celá Hana připadá jako fake. Spíš nějaký velmistr v trollingu.

Reklama

Přidat komentář