Reklama

Dala jsem šéfovi

Jitka (Pá, 19. 9. 2014 - 17:09)

První manžel taky málo vydělával .

Jitka (Pá, 19. 9. 2014 - 17:09)

A ty žiješ sama? Manžela...Mám manžela , který málo vydělává .

Pavel (Pá, 19. 9. 2014 - 10:09)

Vedoucí bych taky dal.

Renek (Čt, 18. 9. 2014 - 18:09)

Musím šukat s ředitelem ,...A ty žiješ sama? Manžela nebo přítele nemáš?

Jitka (Čt, 18. 9. 2014 - 18:09)

Musím šukat s ředitelem , jinak bych nesplatila hypotéku .

temný pijan (Út, 16. 9. 2014 - 19:09)

Jasne, za socialismu bylo...nesouhlasím soudruhu , kurvy a pivo za vás taky nebyly zadarmo :-)

Temny soudruh (Út, 16. 9. 2014 - 19:09)

Dobře řečeno. Souhlasím....Jasne, za socialismu bylo vsechno zdarma. Musime si priznat, ze moc toho v obchodech nebylo a proto penize nemely moc hodnotu. Tedka nam burzousti naplnili obchody zbozim a korunu udelali tvrdou, tak lidi chteji penize. My radsi bydovali lepsi zitrky pod vedenim Strany a Sovetskeho svazu (a ti neuvedomeli a slabsi touzebne koukali do Tuzexu).

Temný rytíř (Út, 16. 9. 2014 - 18:09)

Nemusí jít ani o život,jen...Dobře řečeno. Souhlasím. Lidé jsou kvůli prachům schopni všeho. Takovej je dnešní svět. Pěkně zkurvená doba. A ať mi nikdo netvrdí, že prachy nejsou na prvním místě. Jsou, jen si to ty soudnější z nás možná nechtějí přiznat. Ale co můžete dneska bez peněz? Nic.

Veronika (Út, 16. 9. 2014 - 14:09)

Ano,když jde o...Nemusí jít ani o život,jen o peníze.Prostituce prostitutek,coby profesionálek tady byla vždycky.Dnes obohatila jejich nabídku prostituce vdaných žen.Ať už ta skrytá,kde vdané ženy souloží se svými šéfy a jejich muži dělají mrtvé brouky ,někteří z toho i profitují.Až po případy kdy manžel sám nabízí svojí atraktivní manželku starším movitým mužům jako příležitostnou společnici ale i k dlouhodobějšímu pronajmutí. Svěřila se mi bývalá spolužačka,že ji manžel dováží na objednávku v kteroukoliv hodinu.Někdy musí dělat "společnost"i více mužům.Ano i o tom ten dnešní tolik opěvovaný svobodný svět je.Jak už se zde někdo zmínil,opravdu žijeme v morální žumpě,ale ať žije americký sen:peníze jakkoliv a za jakoukoliv cenu,ony přece nesmrdí.

dan (Út, 16. 9. 2014 - 07:09)

Náhodou, do práce se má člověk těšit. Užívejte života dokud to jde. Svět stojí na prahu války a žít ze vzpomínek,na to asi bude času dost.

karel (Po, 15. 9. 2014 - 22:09)

"10.9.2014 16:50 -...Jiřinko, ty jseš pořádná coura...

Jorga (Po, 15. 9. 2014 - 18:09)

Milá Radko , tyhle...Ano,když jde o přežití,tak se i pěkné židovky nechaly píchat od esesmanů aby přežily.Ono se to hezky kritizuje,když někdo sedí v teple a nic mu nehrozí.Takoví chytráci mají řečí jak opice chcanek,ale kdyby se sami octli v té situaci,tak se podělají.

Ondra (Po, 15. 9. 2014 - 17:09)

Normalne bych te ignorovala,...Milá Radko , tyhle historické události znám . Nedávno zemřel můj strýc Doc. Baštecký / psychiatr / a ten mi vyprávěl o neštěstí Mileny Vukotič . Před občanskou válkou bylo Sarajevo docela prosperující město . Pak nastaly události , které vedly k prostituci z nouze a taky ke kanibalismu z nouze .

Pavel2 (Po, 15. 9. 2014 - 16:09)

takovýhle sráče, kteří...Asi špatně čteš, to Radka se povyšuje ja se pouze bráním.

To mám tak ráda (Po, 15. 9. 2014 - 15:09)

Radka: Pokud by jsi měla...takovýhle sráče, kteří se vytahujou a machrujou, že jsou chytřejší než ostatní. Skutečně chytrej člověk se na nikoho nepovyšuje.

Pavel2 (Ne, 14. 9. 2014 - 21:09)

Radka: Pokud by jsi měla zájem o jakékoliv informace mezi léty 1938-1945 klidně se zeptej, možná že jsem hlupák, ale jsem si jistej, že v tomhle odvětví jsem došel dál, než ty.

Pavel2 (Ne, 14. 9. 2014 - 21:09)

Normalne bych te ignorovala,...Lepší je se s někým vyspat. Ještě lepší je dělat všechno proto, abych ten hlad neměl.
Pokud to někdo udělá z existenčních důvodů, tak tam asi není co řešit. Problém je ten, že drtivá většina lidí to dělá i když existenční důvody kvůli tomu řešit nemusí. A z takových je mi na blití. Ale je to jen názor obyčejného hlupáka, kterého jsi měla jako ta ,, chytřejší" z nás dvou nejspíš ignorovat...

Nejen Británie s Francií se války bály. Ono celá Evropa se totiž ještě vzpamatovávala z té první a nikdo si nepřál v té době skočit do té druhé. Ano, naši rádoby spojenci nás zaprodali Vůdci, jednak ze strachu z války, propaganda o tom, že tady utlačujeme sudetské Němce a zároveň v tom všem byla špinavá politika, jelikož kdybychom na mnichovskou dohodu nepřistoupili, byly bychom Anglií a Francií označeni za agresory my sami a ozbrojenému konfliktu bychom se stejně nevyhnuli. Ať tak či tak, válka by byla v každém případě a pokud by ji nerozpoutalo fašistické Německo, pak by se o to za nějakou dobu pokusil Stalin, který si sám brousil zoubky na evropskou nadvládu. Mýlíš se Radko, to nebylo žádné ustupování zlu, zlo bylo v té době nevyhnutelné. Bylo jen otázku času, kdo jej rozpoutá. A jen tak mimo, buď ráda, že jsme na Mnichov přistoupili, protože v opačném případě je dost velká pravděpodobnost, že by jsi dneska neseděla u PC a neroznášela tady ty svoje žvásty. V jaké třídě jsem skončil svoje vzdělání? Maturitní zkouškou.

Radka (Ne, 14. 9. 2014 - 20:09)

V nouzi člověk provede...Normalne bych te ignorovala, ale nemam moc zkusenosti s hlupaky, tak mne docela zajima, jestli je mozne vec vysvetlit tak polopate, ze to pochopi i blb. Samozrejme ze u nas neni hlad, ale to je irelevantni. Co je na mem prikladu relevantni je jestli je lepsi, a moralne prijatelnejsi, umrit hladem, nebo se s nekym vyspat a hladem neumrit.

Mnichov se probiral ve vyssi tride nez v ktere jsi skoncil sve vzdelani? Napravim:
Hitler byl zly nemecky dictator. V roce 1938 vznesl pozadavek na ceskoslovenske uzemi s nemecky mluvici vetsinou, jinak ze si uzemi zabere vojensky. Britanie a Francie se valky baly a na konferenci v Mnichove Hitlerovi to ceske uzemi daly a myslely si, ze odvratily valku. Omyl, valka byla.

Pavel2 (Ne, 14. 9. 2014 - 19:09)

V nouzi člověk provede...Tak to je jiná situace, ale drtivá většina lidí, co chrápe se svým nadřízeným má daleko víc možností. Ale chápu, že je jednodušší roztáhnout nožky.

Pavel2 (Ne, 14. 9. 2014 - 19:09)

Radka: Takže to napíšu jednoduše, pokud někdo píchá s nadřízeným z vypočítavosti a protože nezná nebo nemá jiné východisko, jak se mít lépe, ať to klidně dělá. Já to ale nikdy neudělám a budu dělat vše proto, abych se do takové situace nikdy nedostal a pokud dostanu, vždycky existuje více možností, jak vyřešit situaci.

Reklama

Přidat komentář