Reklama

Holky a nahota doma

Simona (Út, 8. 4. 2014 - 07:04)

Sauna proběhla v klasickém...Zapoměla jsem podotknout že chlapům ta jejich mezinožní chlouba s té studené vody se schovala někde v břiše protože to měli poloviční,nejhůř byl na tom Radek ten když nás ženy vidí nahé tak mu skoro pořád stojí a teď mu s chlup§ čouhala taková zmuchlaná kůže.V létě chystáme soutěž kdo nejdál dočůrá už jsme to jednou dělali a byla to hrozná sranda tak se všichni těšíme.

Jakub (Út, 8. 4. 2014 - 00:04)

Sauna proběhla v klasickém...po sauně jsem taky vždycky příjemně unavený, se segrou tam chodíme pravidelně.

Simona (Po, 7. 4. 2014 - 22:04)

Sauna proběhla v klasickém duchu.Dostavili jsme se už v 15 hodin to byla sauna už připravena vyhřátá na patřičnou teplotu i bazén měl to jsem si všimla jedenáct stupňů,do sauny jsme se nastěhovali všichni najednou nepřišli všichni jenom 6 holek a 4 kluci,dva plnili pracovní povinnosti.Ze sauny do bazénku to byly pouze dva kroky a tak po propocení jsme naskákali do bazénku a kluci měli rázem co obdivovat které z nás nejvíc stojí bradavky s té studené vody.Po sauně kde jsme byli asi tři hoďky jsme se přestěhovali do haly kde hořel krásně krb a sálající teplo působilo jako balzám na duši tam jsme opravdu jenom relaxovali a konzumovali jídlo a pití které každý něco donesl,na žádné hry již nebyla chuť protože jsme byli zničeni ale spokojeni ze sauny.Kolem půlnoci jsme se rozešli do svých domovů někteří auty a jiní pěšky.Ještě ráno jsem byla příjemně unavena.

Hot secretary (Pá, 4. 4. 2014 - 20:04)

Maxi my ani mezi sebou i...Hele Simonko a potom,co si užijete v ústraní nebo když vás vyženou z kůlny vosy se vracíte mezi partu nazí????????

Max (Pá, 4. 4. 2014 - 19:04)

Maxi my ani mezi sebou i...Aha tak to jo psala si ze hrajete ruzne hry tak jsem myslel aji ty a jaky hrajete treba hry a pak napis zitra jak budete v te saune

Simona (Pá, 4. 4. 2014 - 09:04)

Maxi my ani mezi sebou i když se známe velice dobře nic sexualního nemáme a ani to že by kluci nám ukazovali jak jim to stříká je pravdou že občas se někomu postaví ale to je vše.Když se nám zasteskne po sexu tak se vezmeme svého partnera a jdeme si užít sami do ustraní.Tak to u nás funguje.

Hot secretary (St, 2. 4. 2014 - 17:04)

Kluci o tom ja nerozhoduji a...Takže dáš Yettimu košem.Mimochodem Reinhold se také na tebe těšil a chystal se,že oba přijedou.Jen Yetti saunu nemusí a moc prosí,aby jste po něm zase něco nehodili...

Max (St, 2. 4. 2014 - 16:04)

Kluci o tom ja nerozhoduji a...Jo to chapu ale rad bych se kvam pridal chodit mezy vice lidmi nahy mezy holkama a klukama to me vazne problem nedela aji klidne bych se pred vama udelal kdyby ste chtely ale to by uz bylo asi moc ze a pak xse ozvy jaky to bylo v te saunea tak ruzne mejse Max

Jakub Editě (St, 2. 4. 2014 - 11:04)

Před léty jsem si v pokoji...Jj, to znám....my se segrou to taky rádi děláme. Máme společný pokoj, segra je o 2 roky starší. Kdysi se začla hladit, potmě, pod dekou...ale slyšet byla. Mně to vzrušovalo, dělal jsem to taky tak. Až jednou, najednou rozsvítila a stáhla ze mně deku. Poručila mi pokračovat...a příště už nezhasla...a postupně jsme i deky odhodili.

Simona (St, 2. 4. 2014 - 11:04)

Kluci o tom ja nerozhoduji a jsme už dva roky stejná parta.Tak sorry. Mi by to osobně nevadilo ale máme tzv.stop stav.

Edita (St, 2. 4. 2014 - 10:04)

Před léty jsem si v pokoji vibrátorem honila fifku byla jsem si jistá že brácha šel na trénink,vtom se otevřely dveře a bracha v nich a já na gauči přímo proti dveřím roztažená jak žába a vibrátor v ní.Bracha taky zůstal s roztaženou hubou stát,říkám mu tak pojď a zavři a on ségra to je krása to už jsem měla na sobě deku a vibrátor celý mokrý v ruce.Říkám mu našim ani slovo platí!A on jo ale taky se ulevím a vytáhl ptáka ven s tepláků stál mu jak kůl na šestnáct let macek a začal si ho masírovat to jsem zase čuměla já jak začal stříkat.Od té doby to bylo naše tajemství a když to na nás přišlo tak jsme si to udělali a i před sebou a bylo vše v klidu vydrželi jsme to tajit až jsme se rozešli se svými partnery z domu.Pak už to byly manželské povinnosti.

Jakub (St, 2. 4. 2014 - 10:04)

Ahoj...nahý holky a ženy mám před sebou každej den, žiju s mamkou a segrou, teta a mamka jsou nudistky. Teta má jen dceru...takže u ní na chalupě jsem sám kluk, teda pokud si nepřivede segra kluka nebo já svýho kamoše. Nikdo se nestydí...je to tím, že jsme v tom vyrostli.

Honza (St, 2. 4. 2014 - 09:04)

Maxi je nás akurát tak na...Tak kdyby přijel eště Max a já, bylo by nás 8 kluků a 6 holek.

Do sauny bych s váma taky vlez a Max určitě taky.

Co řikáš?

Máme přijet?

Simona (St, 2. 4. 2014 - 09:04)

Maxi je nás akurát tak na půl 6 a 6 a věkově jsme od 19ti až 27let Na sobotu chystáme společný výlet do sauny jeden z nás má doma vlastní saunu a venku dva kroky z baráku ten bazének tak už se všichni těšíme až po zimě zase obnažíme své těla pak napíšu jak bylo.

jakub (Út, 1. 4. 2014 - 22:04)

Je to tak,jen jak tu někdo...Markéto, s z toho nic nedělej, že se nemáš kam schovat. Taky mám se segrou společnej pokoj, je o 2 roky starší (já 17). A už tak aspoň 2 roky krásně masturbujem před sebou. Než se blbě skrývat, tak si to užíváme spolu. Začla s tím ona, slyšel jsem jí potmě, začal jsem taky...a ona jednou rozsvítila a stáhla mi deku. Nic na tom není...aspoň víme, jak druhý pohlaví reaguje.

Max (Út, 1. 4. 2014 - 21:04)

Když jsem jednou usnula...a kolik je tvemu brachovy a to mate spolecny pokoj to spis naha ze ti fotil tu dole

Terka (Út, 1. 4. 2014 - 21:04)

Když jsem jednou usnula odkrytá tak jsem zjistila že mi brácha fotil kundičku ale měl štěstí že jsem mu ten foťák nerozbila,byla jsem tam bez hlavy,tak jsem mu to nechala,asi si při tom prohání šulína.Pipi jako pipi.

Max (Út, 1. 4. 2014 - 19:04)

To jsem netušila že to...Simono a kolik vas tam je v te parte holek a kluku kolik vam tak je vsichni uz kolem 20 jak tobe rad bych byl ve vasi parte v lete a byt cely den nahy

Max (Út, 1. 4. 2014 - 18:04)

To jsem netušila že to...jo presne klin pekne cerny mam rad a kor u 22 lety holky sam jsem sice oholeny ale zarostly holky mam rad nebo oholene jemi to osobne jedno

Simona (Út, 1. 4. 2014 - 18:04)

To jsem netušila že to způsobí takový rozruch mezi čtenáři a černý klín to je přece příroda.

Reklama

Přidat komentář