Reklama

Bezplatné psychologické poradny

KGX (Po, 17. 4. 2017 - 18:04)

Maugli vrat' se do Drop-inu,sám potřebuješ pomoc.Tvoje rádoby filozofické rady nikomu nepomáhají-ostatně ani tobě samotnému.Jsi zcela mimo mísu,anonymní narkomane!
A tvá čeština,ta je taky šílená.
Nechápu,že sem pořád lezeš,i přesto,že ty tvoje výplody demence admin v jednom kuse maže.

Ten (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

Kdo namá zájmem se předem domluvit,lze ,používá i jinak nefer zpusobu. Ten ti jen těžko pomůže ,většinou te ještě poškodí.

Jirka (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

Chjo,Kamilo...To zacinas brzo..
Ale kazdy,jak chce.Nekdo hleda cestu,po ktere pujde,at' uz jakkoliv,ale hlavne svymi silami;a nekdo jiny hleda zpusob,jak to udelat,aby byl po te ceste vezeny ci neseny,take jakkoliv,ale hlavne,aby se pritom neunavil on sam.Tak mi prijdes ty.Neschopna udelat krok kupredu.Cili jsi bud'to lina,nebo (dusevne) nemocna.Potom ti ale nemuzeme pomoct jinak,nez ti doporucit (prip.pomoci najit) doktora,odbornika,ktery zjisti,co to s tebou je...

Kamilo (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

Vždy dej přednost nejprve domluvě ,vysvětlení, /Dr.Jaro Krivohlavy/

Ne (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

Vždy je dobře strach překonávat! V situacich kde nějak působí jedinec nebo i skupina ,který je nevyzpytatelny lump,podvodník, gauner.Pak se takové situaci vyhni a vol alternativní reseni.

Kamilo (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

Zkus krok za krokem popisovat ceho se presne bojíš a proc.

Kamila (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

A co s tim chces delat...Jsou i prášky

Jirka (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

A co s tim chces delat Kamilo?Nejsou zadne leky na to,aby jsi zila svuj zivot vyrovnane,jsou jen leky,ktere ti pomohou od trapeni s vlastni nevyrovnanosti.Na zbaveni strachu jsou moudre knihy,nebo Terapeuticka sezeni,ci vyuka bojoveho umeni.Nikoliv leky..

Kamila (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

Kamilo;kdyz te prudi i to,ze...Jo chápu ale bojím se

Jirka (Po, 17. 4. 2017 - 17:04)

Kamilo;kdyz te prudi i to,ze te nekdo pozada,aby jsi otevrela/zavrela okno?To nejde rict s usmevem "ale jiste :) " a hotovo?
Myslim si o tobe,ze te lidi prudej uz z podstaty,ze jsou a ze po tobe take obcas neco chteji.Budiz,jsi introvert,nic proti,take jsem.Ale i introvertni typy museji umet vychazet se spolecnosti,ve ktere ziji a ke ktere patri.Jednou tve spoluzacky vystridaji spolupracovnici a i k tem si budes muset vybudovat nejaky pristup.A na bazi toho pristupu i oni/ony budou mit nejaky nazor na tebe.To,co se ti tu snazim vysvetlit je,ze jsi to ty,kdo rozhoduje o tom,jak se k tobe budou jini chovat...Chapes?

Jirka (Po, 17. 4. 2017 - 16:04)

Pre Janu:Rad bych te povzbudil.Mozna nemas zle rodice a uz vubec ne takove,co nechaji sve dite rust "jako kul v plote".O tom svedci to,co na sebe sama priznavas:nejsi dite ulice,dobre se chovas i ucis.Nezanedbavas svuj vyvoj a zivot umis vzit do vlastnich rukou.Jsou 2 moznosti a to,ze bud' jsi rodici byla vedena k tomu,aby jsi byla snaziva;nebo jsi na toto musela prijit sama a vhozena do vody jsi se proste musela naucit plavat.
Vidim to na tu 1.moznost.Alespon,dokud vase rodina fungovala,tak fungovala i vychova.
Bohuzel,veci nejsou vzdy takove,jake bychom je chteli mit.Veci se deji.A hybaji osudy jednotlivcu i celych rodin.Je mi lito,ze se tva rodina rozpadla.Ale i to je zivot,toto se stava.Mozna by se nestalo,kdyby se tva mamka o zaletech sveho manzela nedozvedela.Ale to je jen "kdyby"...
Faktem zustava,ze ti brzy bude 18 a postavis se na sve nohy,na coz uz se dlouho pripravujes.Rodice i pak zustanou stale tvymi rodici,ale jejich starosti ty nevyresis.Muzes pomahat mamce,dusevne,financne,jakkoliv.Tak to ma byt.Ale tve osamostatneni hodne zmeni predevsim ve tvem zivote.Nahle budes mit sve starosti a ja ti jen preji,aby jsi vzdy vse vyresila hladce.A pro zivot si vybrala nekoho,kdo ti bude v tom zivote oporou (stejne jako ty jemu) a kdo te (snad) nikdy nezklame a neprivede do problemu,napriklad,do jakych privedl tvuj otec tvoji mamku.
Svuj zivot uz temer drzis pevne ve svych rukach.A ja ti preji,aby se ti vyvedl a aby jsi na sve ceste zivotem vzdy stala pevne.
Mej otevrene oci i srdce.To je muj recept i pro tebe. :)
Good luck
:-J.

Kamila (Po, 17. 4. 2017 - 16:04)

Kamilo;jakou cestou to chces...Ja nevím k nikomu se blbě nechovám a ty holky se furt bojím

Jirka (Po, 17. 4. 2017 - 16:04)

Kamilo;jakou cestou to chces jit?
Nechces resit problemy,ale chces brat prasky,aby te ty problemy netrapily...Nechces tedy resit pricinu toho vseho,chces jen odstranovat nasledky.S tim by ti psychofarmaka mohly pomoct.Ale s nicim jinym ne.
Mozna by jsi mela radeji prehodnotit svuj dosavadni zivot a neco v nem zmenit.A zacit znovu a lepe.
Vis,co je to Karma?Karmicke Zakony jsou o tom,ze to,co davas,se ti vraci.Co vysilas,to i prijimas.
Na tvem miste,tady bych zacal.Bez cteni alespon par zasadnich knih vsak nepostoupis nikam.Protoze nepochopis,o cem je zivot a jakou roli v nem Zakony Karmy hraji.
Jen strucne nastinim,(ostatni si vyhledej zadanim slova "Karma"),ze je na tobe,jak se k tobe lide chovaji.Ne na nich.Dej si ruku na srdce a odpovez si na otazky:
-mam pro kazdeho usmev?
-mam pro kazdeho pochopeni?
-jsem k lidem vstricna,tolerantni?
-netvarim se na lidi kysele,jako bych mela v puse kus citronu?
-neodsekavam a neurazim se pro kazde slovo?
Pokud se totiz na lidi jen kabonis,nemuzes se divit,ze si te dobiraji a nechcou te za kamaradku.
To je Karma Kamilo.Ktera funguje.Mej pro vsechny vice usmevu,vice vstricnosti,vice ochoty naslouchat,tolerovat a odpoustet,snaz se brat slova mene osobne;a tve okoli te brzy nepozna.Tak si postupne pritahnes lidi k sobe.Budou rikat:"jo,Kamila,ta je v pohode". :)
Hezka vize,vid'?A neni nerealna,ale budes muset cist.Aby jsi pochopila,ze clovek si kolem sebe muze delat bud'to pratele,nebo nepratele.To zalezi na nem,na jeho vystupovani i na reakcich na podnety z vnejsku.Tohle az pochopis,budes za vodou...
:-J.

Kamila (Po, 17. 4. 2017 - 16:04)

Zitra půjdu možná

Tak (Po, 17. 4. 2017 - 16:04)

Máme po svátcích a všem nám je už jasne,že zadne sjednocení se letos určíte konat nebude.

Kamila (Po, 17. 4. 2017 - 15:04)

Ja potřebuju něco abych se nebála

Pampeliška (Po, 17. 4. 2017 - 15:04)

Jsem myslela že i bez...Bez předpisu máš různé bylinkové čaje, tinktury, tablety. Můžeš vyzkoušet.

Kamila (Po, 17. 4. 2017 - 14:04)

Jsem myslela že i bez předpisu

Kamila (Po, 17. 4. 2017 - 14:04)

No asi jo

Pampeliška (Po, 17. 4. 2017 - 14:04)

A proti stresu a strachuBez lékaře takový lék stejně nedostaneš (je to na předpis), tak začni tím, že si zajdeš k tomu lékaři.

Reklama

Přidat komentář