Reklama

Zvláštní pocit u srdce / v hrudníku

Dalibor (Ne, 10. 3. 2013 - 15:03)

Ahoj, asi poslednich 7 dni...Je jedna s věcí,která by to mohla být a to je skříplí nerv srce v páteři.Nemáte někdy pocit,že vás píchne mezi lopatkami?Pokud ano,tak to lze velmi snadno vyléčit.

Petr (Pá, 8. 3. 2013 - 22:03)

Ahoj, asi poslednich 7 dni mam nasledujici problem...srdce mi jako by zacalo "preskakovat". Tzn. ze jsem citil tep na 1-2 vteriny az v krku. Nevenoval jsem tomu pozornost, nebylo to pravidelne a za svuj zivot jsem to zazil nekolikrat. Nicmene zarazilo me, ze jsem tento pocit pocitoval casteji nez byva zvykem (proste jsem si toho zacal vsimat). Nicmene to neni vse, po par dnech jsem zacal mit takovy divny pocit u srdce. Jakoby mravenceni / mrazeni / nebo neco ve stylu motylku v brise. A vlastne ani nevim, zda to pochazi od srdce, obcas jako by se tento "naval" sjel po zadech a jindy ho citim v hrudniku a u zaludku. Srdce me nijak neboli a hrudnik se mi nesvira, ovsem jsem znacne nervozni z toho, ze se to vsechno deje v oblasti srdce. Nevite nekdo, co by to mohlo byt? Jo jinak ten pocit je nepravidelny, v nejake poloze ho citim a v nejake ne. Ani to moc nesouvisi se srdecnim tepem, je to jako by mi tam nekdo co chvili neco striknul. Dale pak celkem citim svuj srdecni tep - neni zrychleny, ale kdyz jdu spat a lehnu si na bricho, tak je celkem silny a citim ho. No, nejsem si jist, zda nekdo pochopil me priznaky, ale snad mi nekdo poradi, co by to mohlo byt. Dekuji za pripadne odpovedi.

Nicolas Kováč (St, 7. 4. 2021 - 03:04)

Ahoj, je mi 19 a také se mi dejou takove veci,
Myvam to nekdy treba naposledy jsem to mel pred třemi mesici a ted znovu uz zase me to trapi tři dny byl jsem na pohotovosti na EKG a nic mi nenasli vše v pořádku nechali si me tam tri dny kontrolovali me a nic nenalezli muze to byt psychikou stoji zatím hlavně stres uzkost, a podobně. Nevim zda je to způsobené tím.

Reklama

Přidat komentář