Reklama

Motání hlavy

Jana Macichová (Pá, 13. 5. 2011 - 22:05)

Dobrý den, chtěla jsem se...To že je po matuře neznamená, že tělo není unavené. Klidně to může být od stresu, od strnulého držení hlavy při učení... Je nutno to rozhýbat, případně je velmi účinná a příjemná Bowenova tlaková masáž (www.bowen-brno.cz). Někdy ten krk sám nepovolí, proto se hodí tohle ošetření. Takže nečekat, až samo nebo "snaž se, doktore" - ale hezky si zacvičit a protáhnout a pokud to po poctivé snaze nepomůže, tak teprve chodit za doktory.

Marcela (Pá, 13. 5. 2011 - 13:05)

Dobrý den, chtěla jsem se poradit. Už čtvrtý den se mi točí hlava. Jsem pořád jako na kolotoči a také mě trápí nevolnost. Myslela jsem, že je to ze stresu z maturity, ale mám po maturitě a pořád se mi točí hlava. Tlak jsem si měřila a je v normě. Mohlo by to být od krční páteře?..

Denisa (Ne, 8. 5. 2011 - 11:05)

V poslední době se mi také motá hlava. Nevím čím to je, před pár rokama jsem toto také měla, chodila jsem všude možně po doktorech, na různé testy či vyšetření a měla jsem vše v pořádku. Teď se mi to vrátilo znovu. Někdo říká, že když se málo pije, tak se může motat hlava, jenže tohle je něco jako závrať, že se zachvilku zhroutíte a to se mi stává, ikdyž sedím a jsem v klidu a nemusím ani rychle vstát.A v prostoru je to ještě horší, mám třeba problémy s rovnováhou. Ani z toho pití to nemůžu mít, já vypiju přez den skoro 2-3litry tekutin, takže tím to nebude a lítat po doktorech se mi zase nechce, bylo by to zase jako posledně.

jura (So, 7. 5. 2011 - 20:05)

Již týden se mi každý den...ozval se vám někdo ??

Jan (So, 7. 5. 2011 - 17:05)

Ahoj Aleši. Mě se...Dobrý den,
také trpím závratěmi a pocitem bušení srdce. Doktor mi naordinoval hořčík (Magnosolv), minerály a vitamíny (Duovit) a Microser zlepšení krevního oběhu, zejména v uchu - kde se nachází centrum rovnováhy.
Byl jsem u MUDr. Bojara na Národní třídě. Velmi rychle poznal co mi je.
Říkejte si klidně, že dělám reklamu, ale takhle se dá doporučit nejlépe.
Také to může souviset se změnami geomagnetického pole na zemi vlivem slunečních erupcí, v této době je člověk náchylnější k infarktu či mrtvici. více info (anglicky) na www.solarcycle24.com, mě i mou známou odvezli s motáním hlavy právě při geomagnetické bouři. Netrvdím, že se vám nemůže motat hlava i tak - toto tomu však může napomoct. Pokud by jste potřebovali další info, či objasnění pište na mail [email protected]
S přáním uzravení Jan

jenda 1 (Út, 3. 5. 2011 - 12:05)

ahoj jendo 1 mam uplne to...Blanko ses tu napis mi tvuj email

Petra (St, 27. 4. 2011 - 21:04)

Zdravim,já mám podobné...Stálo by za to dobře uvolnit krk a ramena, jestli doktoři na nic nepřišli, pak se lepší prokrvuje hlava a motolice se zlepšují, migrény taky. Skvělá je Bowenova technika, jestli to neznáte, mně to na tohle moc pomohlo, dobré info je třeba na www.bowen-brno.cz

Petra (St, 27. 4. 2011 - 21:04)

Behem dne se me matce stane,...Stálo by za to dobře uvolnit krk, jestli doktoři na nic nepřišli, pak se lepší prokrvuje hlava a motolice se zlepšují, migrény taky. Skvělá je Bowenova technika, jestli to neznáte, tak se koukněte třeba na www.bowen-brno.cz

Marketa (Po, 25. 4. 2011 - 17:04)

Dobry den, chtela bych se zeptat uz tak 3 mesice mivam motani hlavy a bolesti na cele a spancich. Nekdy se mi ani nechce vylez z postele. Navic pri mensi aktivite se mi zrychly tep. Hodne mi lupe v zadech a krcni pater.Take me dosti boli v dolni casti zad. Mam skoliozu a pracuji v tovarne kde vetsinou jen sedim. Myslite ze tyto problemy muzou byt od zablokovane patere?? Zacala sem chodit na akupunkturu pred dvema tydny ale zatim zadne zlepseni.
Kamaradka mi rekla ze muze jit i o stres protoze sem hodne vynervovana ze nevim co se mnou.dekuji

blanka (Po, 25. 4. 2011 - 16:04)

Zdravim,já mám podobné...ahoj jendo 1 mam uplne to samé co ty zhruba tři tydny pomotáva se mi hlava od rána do večera a nekdy vic nekdy min krční páteř mám takémírně vychílenou MR hlavy mám také v pořádku také budu začínat rehab.tak nevím ale je to hroznej stav....víte někdo co pomáhá???

Monča (Út, 19. 4. 2011 - 19:04)

Může to být neurovegetativní dystonie ze stresu. Já to měla po týdenní dovolené po třech letech. Neuroložka řekla, že tak krátká dovolená je stres. Pomohl jenom odpočinek.

jenda1 (Út, 19. 4. 2011 - 17:04)

Zdravim,já mám podobné problémy už měsíc se mi točí hlava,oči pomalu reagujou na rychlejší pohyb a mám zvýšenou potřebu pít někdy je to lepší někdy horší,ale trvá to od rána do večera.MR hlavy v pořádku krev take na očním taky nic.RTG krční páteře-malinko vychylena začal sem s rehabkem a na neurologii mi tvrdí že je to od nervů.Zajímalo by mě co to může být,má někdo podobné zkušenosti?

šnek (Pá, 8. 4. 2011 - 08:04)

Dobrý den všem,
věškeré...Hnízdil je na dvě věci. Je velice nesympatický, působí trochu i arogantně. V TV a svých knihách se chvástá přístupem k pacinetovi, ale realita je jiná. Ačkoliv je člověk objednaný na celou hodinu, věnuje mu jen pár minut a pak ho pošle k psychoušovi. Člověk by čekal, že mu poradí, jak cvičit a co cvičit, čeho se vyvarovat. Nic takového. Navíc nenechá člověka nic říct, chce jen jednoslovné či dvouslovné odpovědi a když chce člověk k tomu něco dodat, tak mávne rukou a pokračuje si ve svém dotazování. za 15 minut je člověk venku z ordinace a ví přesně to samý, jako když si zajde ke komukoliv jinému, i třeba k sousedovi pro radu. Rozdíl mezi ním a "konvenčním doktorem" je žádný.

Tereza (Út, 5. 4. 2011 - 11:04)

Dobrý den,
už přes týden...Katko, ony jen potíže se zády jsou celkem závažné. Můžete se dostat do stádia, kdy nebude moci dělat nic, nebudete moci vylést z postele, bude Vám permannentně špatně a takřka se nehnete. Obtíže se zády se velice podceňují především z řad lékařů, ketří napíší prášky, popř. nějaké rehabilitace, kde to běží jako na běžícím pásu a prakticky se Vám nidko dostatečně nevěnuje. Doporučuji z dlouhodobého hlediska najít někoho, kdo se specializuje na uvolňování svalů a bude Vám vyhovovat. Platit si to zřejmě budete muset sama a jsou to nemalé peníze, protože cesta je to dlouhá, ale uleví se Vám. Možná že tam budete docházet zpočátku i 2x týdně, ale toho se nelekejte, jestli Vám to bude pomáhat, pak je to výborné a jde přeci o Vaše zdraví. K tomu potřebujete změnit styl pohybu. Pokud Vám nesednou sporty, pak nejlevnější a myslím že i nejméně nebezpečnou variantou jsou každodenní procházky, ale tam, kde Vás to nebude rozčilovat, protože psychika hraje v každé nemoci svou roli. tyto rady platí pro všechny, mám to takto odzkoušené. Za 4 roky mi ještě nikdo z lékařů nepomohl, všichni si myslí, že si vymýšlím, nikoho pořádně nezajímá co vám je. Sedavé zaměstnání je na tyto problémy úplně nejhorší a pohybu musí být opravdu hodně.

Lenka (Po, 4. 4. 2011 - 15:04)

Dobrý den všem,
věškeré příznaky co tu čtu mám také. Mohu potvrdit, že je to od páteře ať už krční či hrudní. Lékaři vám nepomohou, najděte si dobrou rehabilitaci anebo zkuste různé druhy rehabilitací od masáží až po jiné alternativy. Běžná rehabilitace od lékaře mi za 4 roky ještě nepomohla. Najít někoho, kdo vám pomůže a nerozhodí vás ještě víc je očistec. Po republice se to hemží samými diplomy, ale ti lidé většinou ublíží než pomohou. Prášky, kapačky apod. nepomáhají, krční límce jsou také na nic. Jsou jen na kratší nošení, pokud je nosíte delší dobu ochabují krční svaly a není to pro vás dobré. Já osobně používám límec jen v nejnutnějších chvílích a maximálně den.
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s Mudr. Janem Hnízdilem?

Kateřina (So, 2. 4. 2011 - 13:04)

Dobrý den,
už přes týden se mi motá hlava...hodně sedávám u počítače, zkusila jsem tedy masáž a cvičení a motání trochu ustalo, ale bohužel mi zůstalo takové zvláštní přepadávání dopředu, jakoby mě to někam táhne. U lékaře jsem byla, chce udělat vyšetření na štítnou žlázu a zároveň si myslí, že to mám od nervů. Mám strach, aby to nebylo něco horšího...máte s tím někdo zkušenosti?? Děkuji

luky (Po, 21. 3. 2011 - 11:03)

sex sex tot rada ma pro andrea

Iva (St, 9. 3. 2011 - 18:03)

Vase matka trpi nizkym...Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,moje maminka má už dlouhodobé bolesti krční páteře. Před dvoumi roky co se jí to stalo poprvé skolabovala,a od té doby má neustálé motání hlavy,bolesti krční páteře,má to už každý den,nosí límec pravidelně,poté se jí to stalo opět dvakrát,byla v bezvědomí,a doktoři jí řekli že je to od krční páteře. Moc nikam nechodí,spíše leží,protože má strach že by opět někde skolabovala. Má strašné bolesti páteře a motání hlavy. Můžete mi prosím poradit zda nevíte něco co by jí pomohlo aby jí bylo lépe. Děkuji můj email je: [email protected]

andrea (Pá, 4. 3. 2011 - 12:03)

dobrej uz rok mam motani hlavy krece do tvare je mi porad na bliti pozte poradte dokor me nechce vysetrit prej si mam najit jineho doktora ale bohuzel neni to tak lehke nikdo me nechce vzit poradte andrea dekuji

Tomáš (St, 2. 3. 2011 - 16:03)

Zdravím, při dnešní hodině tělocviku sme nacvičovaly kotrmelce vpřed a vzad, ale už při prvním kotrmelci se mi tak zamotala hlava že sem myslel že se pozvracím,nemohl jsem ani vstát pořádně, po minutě se mi udělalo tak zle že sem musel ležet na lavičce a začala mi být zima a ruce včetně obličeje mi začali brnět. Může to souviset s tlakem? Nikdy dřív sem takovéto problémy neměl.

Reklama

Přidat komentář