Reklama

Imigranti

Steve (Út, 13. 10. 2015 - 15:10)

Jo, ale pod podmínkou...Jak ty jsi inteligentní!Tys měl bejt kandidát věd!Takový jako jseš ty,náš stát potřebuje na vysokých,dobře placených postech!Ty se na to hodíš přímo ukázkově!Mohl bys též kandidovat za TOP 09,ODS,popřípadě dělat probošta na pražském nebo olomouckém arcibiskupství!

Steve (Po, 12. 10. 2015 - 20:10)

Co by z toho bylo? Žije u...Jo, ale pod podmínkou zákazu ISLÁMU. Příjmi místní zvyky, uznávej je, toleru je - jinak NAZDAR!

tak ještě jedno (Po, 12. 10. 2015 - 20:10)

Co by z toho bylo? Žije u...z internetu

Starosta berlínské přistěhovalecké čtvrti ještě jednou: Přistěhovalci tvrdě vládnou a tyranizují německé děti, dospělé i důchodce. Učí své potomky, aby proti nám bojovali

Parlamentní listy přináší další úryvek z knihy starosty berlínské přistěhovalecké čtvrti Neukölln Hanse Buschkowskyho, která nese název „Neukölln ist überall“. V Německu vzbudila ihned po svém vydání značné ohlasy. Buschkowsky v ní bez obalu a politické korektnosti líčí, jaký problém pro Německo představují neintegrovaní přistěhovalci z řad muslimů.

„Rád bych v tomto bodě pohovořil o každodenní bezmocnosti, když vidíte, jak do supermarketu vejde nějaký člověk, vezme si z regálu zboží, projde kolem pokladny bez placení a dá pokladní jasně najevo, co se jí stane, když zavolá policii. To samé na ulici; když po ní prochází skupina pěti těchto individuí po chodníku, ostatní jim musí jít z cesty. Když čekáte na zelenou, je nutné se dívat přímo před sebe. Když se totiž náhodou na někoho z nich podíváte, riskujete, že k vám přistoupí a zeptá se: „Hele, máš nějaký problém? Pokud jo, tak ho můžeme hned teď vyřešit!“ píše Buschkowsky.
Zneužívání a zastrašování nejsou podle Buschkowského ušetřeny ani malé děti. „Místní přistěhovalecká mládež od malých dětí vybírá vstupné, pokud si chtějí hrát na prolézačkách v parku. Mladé dívky jsou otevřeně dotazovány, jestli chtějí podstoupit proces oplodnění. Řidič autobusu, který po nich požaduje lístek, se obvykle se zlou potáže. Na hlavu mu prostě vylejou coca-colu. V lepším případě. Všechno výše zmíněné dokáže člověka dostat do mizerné nálady. Bohužel, taková je realita.
Buschkowsky konstatuje, že německé úřady prostřednictvím politiky tolerance a odpuštění daly těmto lidem signál, že nemají zájem současný neutěšený stav věcí měnit. „Vlastně jsme jim vzkázali, že kašleme na morálku, a nedodržování jakýchkoli pravidel je součástí naší kulturní identity a otevřenosti vůči světu. Z hlediska prosazování úspěšné politiky integrace tím však nic nezískáme,“ konstatuje Buschkowsky, který v Neuköllnu působí jako starosta již od roku 2001. „Neutěšenými podmínkami v přistěhovaleckých čtvrtích trpí starší obyvatelé, stejně jako ti nejmladší, kterým je denně ukazováno, kdo je tam šéf,“ dodává.
„Lidé se v určitém okamžiku začnou ptát sami sebe, kde to vlastně žijí a jestli je to ještě stále jejich město a domov. Dojdou potom k závěru, že ony narušovatele pořádku nemají rádi a nechtějí vedle nich žít,“ uvádí dlouholetý člen německé SPD s dodatkem, že rozhodně nejde o žádné přehánění. „Samozvaní šéfové těchto městských čtvrtí zcela otevřeně říkají, že žádná pravidla těch zatracených Němců prostě dodržovat nebudou. Pokud vám to snad vadí, potom to s vámi jsou tito lidé ochotni vyřešit jejich způsobem. Mýlíte se, pokud si myslíte, že jako Němci si můžete hrát na šéfa vy. Brzy potom poznáte, jaké to je lízat svému soupeři podrážky. Policejní hlídky jsou naprosto bezmocné,“ kritizuje Buschkowsky neutěšené poměry.
Policisté si dle zkušeností starosty berlínské čtvrti dávají spíš pozor, aby se do ničeho nezamíchali. „Můžou přitom přijít o čepici či k další úhoně. Následuje hlasitý spor s cílem dát policistům najevo, že by měli odejít pryč a nic neřešit. To vše probíhá ve velice agresivním tónu. Když se vše vyhrotí, jsou zavolány posily. Poté následuje skutečný zásah, často se při něm musí policisté potýkat s fyzickou agresí. Následně jsou policisté dotazováni svými nadřízenými, jestli někdy slyšeli o principu proporcionality. Cožpak jim není jasné, že se od nic očekává pasivní rezistence? Netuší snad, jak podobné policejní akce hodnotí soudci?“ upozorňuje Buschkowsky.
„Vše obvykle skončí pro útočníky z řad přistěhovalců osvobozujícím rozsudkem a policista si může zhluboka oddychnout, že se naopak nestal terčem dalšího trestního stíhání on sám. Mnoho soudců prostě není ochotno poskytnout policistům náležitou právní podporu. Policista Gärtner, který v naší čtvrti slouží desítky let, mi nedávno říkal, že si nemůže vzpomenout, kdy naposledy přistěhovalci okradli či napadli muslimskou ženu,“ uvádí Buschkowsky a tvrdí, že nepřáteli jsou pro ně v prvé řadě Němci. „Právě ti jsou pro ně jediným myslitelným terčem násilí. Obyčejní Němci proti nim nic nezmůžou. Při každém incidentu přistěhovalci svolají pomocí SMS své příbuzné a známé, kteří se okamžitě postaví na jejich stranu. Němci jsou snadné oběti,“ píše Buschkowsky.
„Terčem ataku ze strany přistěhovalců se může stát kdokoli. Zezadu do vašeho automobilu vrazí vůz přistěhovalce. Okamžitě poté se na místě objeví celá řada tzv. svědků, kteří celou situaci perfektně viděli a budou vypovídat proti vám. Viníkem tedy najednou nebude řidič, jenž do vás kvůli své neopatrné jízdě zezadu narazil, ale vy. Všichni vypoví, že jste najednou začal couvat. Považují za svoji povinnost pomáhat bratrům a sestrám ve víře. Když jde o spor s nevěřícími, tak pro ně pravda nehraje žádnou roli. My vychováváme naše děti k tomu, aby se chovaly mírumilovně. Učíme je, že agresivní chování je špatné. Druzí ovšem učí své děti, aby byly silné, odhodlané a vždy připravené k boji. Současná situace je v tomto ohledu naprosto nevyrovnaná,“ poukazuje Buschkowsky.

Standa (Po, 12. 10. 2015 - 19:10)

Bojím se co z toho bude. Co...Co by z toho bylo? Žije u nás nemálo Vietnamců, přijíždí sem stále. Pracuje u nás plno Ukrajinců, dávno před válkou v jejich zemi. Pracovitý národy, ale není vše bez problémů. Nejvíc mi ovšem vadí Rusové, i když ti moc nepracují.

Já bych v první řadě omezil příliv těchto lidí, nechal sem příjíždět jen lidi, co utíkají před válkou a terorem. Proč by měl Kurd, jezíd či Syřan víc vadit než Vietnamec?

To (Po, 12. 10. 2015 - 17:10)

Možná proto, že si...přece není možné.Pokud v něco tolik věří,pak si myslí,že je to to nejlepší.Ne,nemyslím si,že by si něco nepřiznali.Pokud mám nějakou víru,pak si budu i jistá,že je to ta nejlepší.

Steve (Po, 12. 10. 2015 - 17:10)

A koho to zajímá? A proč by otatně mělo?

Přeci jak si ustelou, tak si lehnou. Kdo za to může že se jim líbí hnůj a bordel?

Nechápu proč se kolem nich tak skáče ...

Tom (Po, 12. 10. 2015 - 10:10)

Proč budu chtít,aby to...Možná proto, že si nepřiznají, že to u nich špatně funguje právě kvůli nesvobodě a provázání islámu s politikou. Myslí si,že západ bude tak výkonný, jak je, i když ho přemění na islámský chalífát,

R. (Ne, 11. 10. 2015 - 15:10)

Proč by žili ve svém bordelu, kde bez práce pozdechají, když jim pohodičku a starostlivost nabízejí jiní??
Nejvíc mě vadí, že ti, kdo to začali jsou "bezejmenní" a pokud se to po.ere, jako že ano, tak zodpovědnost žádná. A ještě nám přes tupá a vlezdop.delská média lžou!

Steve (Ne, 11. 10. 2015 - 15:10)

Velkej bič a malej dvůr - to je jediný co potřebujou.

At' si doma ráj vybudují a budou tam pak taky spokojeni.

ostatní NEZÁJEM, NASRAT.

Ale proč vlastn (Ne, 11. 10. 2015 - 13:10)

Proč budu chtít,aby to špatně fungovalo všude tak,na co jsem sama byla zvyklá?

! (Ne, 11. 10. 2015 - 13:10)

MUSLIMOVÉ NEJSOU ŠŤASTNÍ!

Nejsou šťastní v Gáze…
Nejsou šťastní v Egyptě…
Nejsou šťastní v Libyi…
Nejsou šťastní v Maroku…
Nejsou šťastní v Íránu…
Nejsou šťastní v Iráku…
Nejsou šťastní v Jemenu…
Nejsou šťastní v Afghánistánu…
Nejsou šťastní v Pákistánu…
Nejsou šťastní v Sýrii…
Nejsou šťastní v Libanonu

TAK, KDE VLASTNĚ JSOU ŠŤASTNÍ?

Jsou šťastní v USA
Jsou šťastní v Austrálii …
Jsou šťastní v Kanadě ….
Jsou šťastní v Anglii ….
Jsou šťastní ve Francii ….
Jsou šťastní v Itálii …..
Jsou šťastní v Německu ….
Jsou šťastní ve Švédsku …
Jsou šťastní v Norsku ….
Jsou šťastní v Holandsku ….
Jsou šťastní v Dánsku …

V zásadě jsou šťastní v každé zemi, která není muslimská a nešťastní v každé zemi, která muslimská je!

A KOHO Z TOHO VINÍ?

Islám ne.
Nikoho z jeho vůdců.
Ani sami sebe.
VINÍ Z TOHO ZEMĚ, KDE JSOU ŠŤASTNÍ!

Chtějí měnit ty země tak, aby byly jako… ZEMĚ, ZE KTERÝCH PŘIŠLI, A KDE BYLI NEŠŤASTNÍ!

No (So, 10. 10. 2015 - 11:10)

Berlín tlačí kvůli uprchlické krizi na speciální solidární daň
Německá vláda vede s Evropskou komisí neformální rozhovory o zavedení určité formy evropské solidární daně, ze které by se financovala část výdajů souvisejících s uprchlickou krizí. Informoval o tom německý list Süddeutsche Zeitung.

No to nám ještě chybělo.

No (So, 10. 10. 2015 - 10:10)

Berlín tlačí kvůli uprchlické krizi na speciální solidární daň
Německá vláda vede s Evropskou komisí neformální rozhovory o zavedení určité formy evropské solidární daně, ze které by se financovala část výdajů souvisejících s uprchlickou krizí. Informoval o tom německý list Süddeutsche Zeitung.

No to nám ještě chybělo.

Steve (So, 10. 10. 2015 - 00:10)

:-DD

Asi (Pá, 9. 10. 2015 - 22:10)

Jsem transka Zuzka muj tel...jste utekla z psych. léčebny, chuděro.

Ladyboy (Pá, 9. 10. 2015 - 19:10)

Bojím se co z toho bude. Co...Jsem transka Zuzka muj tel 737038673 mam rada bezence jsou super

pro Bachyni (Pá, 9. 10. 2015 - 14:10)

Děkuji, o Unii jsem již...1.studentské pobyty, dočasná pracovní víza - to bylo určitě rozumné
2,plán nemohl nabrat rychlost - ekonomika nerostla, tak museli počkat
možná jsme si toho ani nevšimli, ve Španělsku byla 25% nezaměstnanost a na fotkách bylo severoafrické etnikum.
3.problémy určitě nastanou viz - např v USA války Tongů.
4.do Saudské Arábie je jednak nepustí - požadují víza (u nás ne - máme tu Unii i společnou vlajku) jednak jsou tam pro cizince velmi nízké platy. Na webu se jim u nás nabízí pěkná místa, žádné podřadné práce jako Saudské Arábii, pro děti školy apod.
5.s Islámem nebude problém, toho se nikdo nemusí bát, protože miliardáři nemohou přistoupit na zakát. Dle Islámu musí bohatí odvádět 40% ze svého majetku(nadbytku) to je např. z 10 miliard- 4miliardy.Do daně se nepočítá majetek nutný pro vlastní živobytí - dům, pozemky(pěstování jídla) nářadí pro řemeslníka.

. (Pá, 9. 10. 2015 - 14:10)

Merkelová je podplacena, má...Nobelovku letos nezískala. Naštěstí.

Steve (Pá, 9. 10. 2015 - 14:10)

Zajímavé je: Tak jako analogie Indie a cikánů ... vlastně to samý. (vyvrhelové)

Steve (Pá, 9. 10. 2015 - 14:10)

Merkelová je podplacena, má slíbenu Nobelovku a kdoví co ještě. Proto je takovej Jidáš ... za 30 stříbrných klidně dá muslimům k dispozici celou Unii.

Reklama

Přidat komentář