Reklama

Imigranti

Vašek (Út, 16. 2. 2016 - 06:02)

AnoSteva berou jeho...Copak jsme cuchali?

Steve (Po, 15. 2. 2016 - 16:02)

Přesně tak, to jde z daní lidí co makaj ... Déčko nezná slovo JOB.

Tohle všechno (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

: Ovšem samotní prostí...Platí obyčejní lidé svou práci ty asociale... Jenže ty ani nevíš, co slovo práce znamená, natož, abys to dělal.

Tonda (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

: Ovšem samotní prostí...Ty jsi fakt nemocnej na hlavu!!!

D (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

zajímavé... Odkud jste vzal...: Velké množství imigrantů se náchází i v Řecku. Jaká je v Řecku výše zadlužení? Ekonomika?

Nepřišlo velké množství z nich do Řecka až drachnou dobu po plném propuknutí jejich dlužní krise?

D (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

Já to vidím také jinak -...: Ovšem samotní prostí Němci na tom prodělají, neboť to budou oni, kteří ve svých daních budou platit dávky utečencům, programy na jejich začlenění do společnosti, výuku jazyka a další nezbytné položky.

Jistě. Prostí němečtí zaměstnanci, a s nimi zejména podnikatelé a živnostníci, platí tohle všechno, místo aby dotovali své domácí parasity ještě většími podporami, ještě většími investicemi do "sociálního bydlení", ještě většími porodnými a přídavky pro celoživotně neproduktivní rodiče, ještě většími penzemi pro staré agenty Stasi a vysloužilé aparátníky Jednotné socialistické strany Německa, ještě většími mzdovými výdaji, včetně velkorysých prémií a bonusů, pro zbytečné pracovníky veřejného sektoru, a tak všelijak podobně.

Jarda (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

Takže se pojde podle kvót. Měl toto někdo ve volebním programu??

http://zpravy.idnes.cz/cesko-prijme-uprchliky-podle-kvot-drv-/domaci.aspx?c=A160215_121113_domaci_rych

mamut (Po, 15. 2. 2016 - 13:02)

Já bych to viděl trochu...Já to vidím také jinak - Německo (ale spíše jeho vládnoucí třída a nenažraný kapitál) si do své země natahalo spousty migrantů. Jak jste správně napsal - ve vidině toho, že se tím sníží náklady na nekvalifikovanou a polokvalifikovanou pracovní sílu a tím si zvýší své zisky. Tím můžou zamést s domácími lidmi, kteří oprávněně požadují vyšší mzdy a sociální stát. Ano - určitě na tom někdo může zbohatnout - pašeráci lidí, různé mafie, ilegální zaměstnavatelé lidí, různé "neziskové" organizace, vládnoucí "elity" aj. Ovšem samotní prostí Němci na tom prodělají, neboť to budou oni, kteří ve svých daních budou platit dávky utečencům, programy na jejich začlenění do společnosti, výuku jazyka a další nezbytné položky. Přitom nezaměstnaných je v Německu, ale i celé Evropě víc než dost, a to hlavně mezi mladými (i kvalifikovanými), kteří začínají ztrácet perspektivu. Tahat sem ještě další lidi bez možnosti, že se pro ně najde nějaká smysluplná práce, považuji za sebevražedné jednání. I přes fakt, že sem občas zabrousí nějaký ten inženýr, nebo doktor. Kapitalistům jde jen o to, aby co nejvíce srazili dolů cenu lidské práce a udělali z lidí nesourodou, věčně se hašteřící masu, se kterou mohou manipulovat dle své libosti. Jak je možné, že pouhých pár procent lidí drží v rukou bohatství celého světa ? Protože se z lidí staly ovce.

dotaz (Po, 15. 2. 2016 - 12:02)

Já bych to viděl trochu...zajímavé... Odkud jste vzal podklady pro tato fakta o migrantech, myslím,že by diskutující zajímalo, jak je to u nás? Kolik imigrantů končí jako bezdomovci?
Pokud vím velká nezaměstnanost je ve Španělsku, kde mladí migranti se nechávají živit, je jich tam asi 600 000. Proto je pobřeží Španělska opatřeno násobným plotem. Ekonomika Španělska není také na vysoké úrovni.
Velké množství imigrantů se náchází i v Řecku. Jaká je v Řecku výše zadlužení? Ekonomika?

prosím (Po, 15. 2. 2016 - 12:02)

se jdi vycpat D. Největším...neurážet. Vzhledem k jeho profláklosti na Doktorce.cz se jedná o budoucího Járu Cimrmana II.

(Po, 15. 2. 2016 - 11:02)

Já bych to viděl trochu...se jdi vycpat D. Největším nepřítelem národa jsou Ti, kteří utečou, ale do všeho kecají

nemoc (Po, 15. 2. 2016 - 11:02)

se až moc...je to správné slovo.

Ty (Po, 15. 2. 2016 - 11:02)

se až moc rozepisuješ,kolikrát to stačí pár větami.By mě jen tak zajímalo,jak ses přičinil sám,co sám jsi dokázal,že lidmi opovrhuješ.

D (Po, 15. 2. 2016 - 11:02)

Koukám, že se vládnoucí...Já bych to viděl trochu jinak.

Póvl si dovoluje se ztotožňovat s národem jako takovým, a kdo cekne cokoli kritického na adresu póvlu, ten okamžitě schytá nálepku nepřítele národa.

Stejně to ostatně funguje i ve vztahu póvlu k imigraci. Imigranti, kteří by dlouhodobě mohli výrazně snížit náklady na nekvalifikovanou a polokvalifikovanou pracovní sílu, jsou póvlem (a póvlu hovícími demagogy a podřadnými médii) presentováni jako nebezpečná, špinavá, nevzdělaná, práce neschopná a neadaptovatelná masa. Kdo proto není zapřisáhlým nepřítelem imigrace, je ihned nálepkován jako sluníčkářský zrádce národa, nebo přinejlepším hlupák, ačkoli větší příliv imigrantů by ve skutečnosti způsobil oprávněné problémy nikoli národu jako celku, ale právě hlavně jen jeho spodině, socce.

Největším vnitřním nepřítelem národa je vskutku domácí parasitní póvl, socka - nezaměstnaní z***i, pobírači rozmanitých sociálních dávek, držitelé městských a obecních bytů množící se jako králíci za cizí, finančně a bytově nesoběstačné svobodné matky, bolševičtí důchodci, kteří se nechávají platit za to, že celý život jen škodili - to vše spolu s úřednickým aparátem, který se od daňového poplatníka nechává platit, aby se o takovouto a podobnou socku staral.

Veškerému takovému ksindlu, ostudě a přítěži každého národa, posílám tímto dnes ráno prudkou ránu pěstí po čuni.

mamut (Po, 15. 2. 2016 - 11:02)

Mamute, na válce přeci...Bohužel, USA to drží stále nad vodou. Ale Čína jim za pár let ukáže, kde je vláda.

Tom... (Po, 15. 2. 2016 - 11:02)

Koukám, že se vládnoucí...Tak za komunistů to totiž bylo daleko jednodušší. MY a ONI bylo celkem jasné dělení, a bylo jasné, kdo za koho tzv. "kope". K tomu si přidejte, že společnost byla nivelizována, takže si lidi až tak neměli co závidět. Oni si sice záviděli i tak, ale spíše v rovině hospodských keců.

Dnes je společnost doslova rozdrobena na skupinky, viz třeba volby. Když vidíte, kolik stran tu je. Ostatně se dají dohledat i zde výroky o důchodcích, jak nás vyžírají a způsobují mladým a neklidným snížení životní úrovně.

No (Po, 15. 2. 2016 - 10:02)

Koukám, že se vládnoucí...Mamute, na válce přeci nadnárodní velkokapitál, zvláště vojenskoprůmyslový komplex, nejvíce vydělává.

mamut (Po, 15. 2. 2016 - 10:02)

Koukám, že se vládnoucí "elitě" podařilo to, oč tolik let marně usilovala - rozeštvat lidi mezi sebou. Jedni kydají hnůj na druhé, aniž by si uvědomili, že právě o to těm "nahoře" jde. Nechat lidi, ať se hádají a perou mezi sebou, jen aby jim nikdo neviděl pod prsty. Lidé se zabývají žabomyšími spory a přestávají řešit příčiny zla. Bohužel to vede svět jen k novým válkám.

No (Po, 15. 2. 2016 - 10:02)

Tak dělej rozdíly.
Když...Tolik špíny mohou házet na jiné pouze lidé slabí, ušlápnutí, nesebevědomí a závislí, kteří sami napřahují ruku vstříc státní pomoci, o které si sice myslí, že na ni mají nárok, kterou si však ve skutečnosti vůbec nezasluhují.

Hanys (Ne, 14. 2. 2016 - 23:02)

Nikdy jsem nenapsal, že...Tak dělej rozdíly.
Když napíšeš: "vy Češi", tak tam je snad jasné, že myslíš Čechy, ne pouze český póvl. Potom zbytečně vytáčíš lidi, kteří jsou normální...a diskuse se lehce zvrtne v osočování tvé osoby.

Reklama

Přidat komentář