Reklama

Imigranti

Plha (Út, 23. 2. 2016 - 12:02)

Postavit nový, větší...Hadrianův val je zbytečně nákladný, stačilo nebourat dvojitý plot se zaminovanou mezerou uprostřed

George Orwell (Út, 23. 2. 2016 - 11:02)

Myslím, že má kniha 1984 je jen slabej odvarek toho co se děje.

Pičovina (Út, 23. 2. 2016 - 11:02)

Kde není wifina, může mít...Je velmi nepravděpodobné, že zde dněs 23.2. ještě nepadl jediný přízpěvek. Co se tozas admine děje? A Putinovo prohlášení bys také vymazal? (you tube)

Steve (Po, 22. 2. 2016 - 22:02)

Kde není wifina, může mít klidně internet přes mobil ... přes modem do USB, např. takovej a další podobný ....

http://aukro.cz/3g-usb-modem-huawei-e173-o2-i5989560947.html

Steve (Po, 22. 2. 2016 - 20:02)

Hlavně je daleko a je to vpodstatě velký ostrov ... tam se těžko dostává na gumových člunech :-D pravda. Ti co přijedou na něčem lepším, tak pošlou hned do prčic ... však je to tak správně.

D (Po, 22. 2. 2016 - 20:02)

Je zajímavé, že Austrálie...Austrálie je ve zcela jiné situaci než Německo nebo Švédsko.

Eva (Po, 22. 2. 2016 - 20:02)

Je zajímavé, že Austrálie...V Austrálii nemají skvělou Andělku, hlavně, tam asi nebyl takový zájem USA jako v Evropě.

Eva (Po, 22. 2. 2016 - 19:02)

Automatizací, komplexní...Tedy Déčko ty, ty ,ty, co to je za výrazy, "geront" ty budeš jednou taky a ono utíká hodně rychle, neboj.

Tom... (Po, 22. 2. 2016 - 16:02)

Je zajímavé, že Austrálie to má velmi dobře "zmáklé". A jde to.

Tonda Vlas (Po, 22. 2. 2016 - 14:02)

Automatizací, komplexní...chozrazčotem?

Vždyť říkám, že jsi neomarxista.

Navíc, u nás v krajské zdravotní je to samý MUDr Al - Chalili. Jeden tvrdil, už před 7 lety, že musím dostat umělé náhrady kotníků a běhám dobře bez nich, jenom jsem měl nějakou přechodnou bolest. A o tom druhém na urologii radši vůbec nepsat.

D (Po, 22. 2. 2016 - 14:02)

Vysvětli to déčku, on...Automatizací, komplexní racionalisací, efektivisací, zvyšováním produktivity práce, úplným chozrasčotem, computerisací, informatisací, kybernetisací, robotisací, mechanisací a kdoví ještě jakou jinou isací či izací už mizí pracovní příležitosti po několik posledních staletí. Pořád ale někdo musí vytírat prdele gerontům ve starobincích, řezat asfalt nebo čistit kanály od hoven. A od nynějška se v případě podobných mondénních jobů v Německu dostane na méně Čechů nebo Poláků.

holt (Po, 22. 2. 2016 - 13:02)

Vysvětli to déčku, on...jsou teorie, které se dají dobře rozebírat ze závětří. :-)

Skutečnost se ukáže za několik let (desítek?). Taky jsme si mysleli, po pádu východního bloku, jaký ráj nás čeká v Evropě, že teď už nás nemůže nic špatného čekat.

Vidíte a teď řešíme imigrantskou vlnu. Dnes se dokonce objevila informace, jestli se náhodou nechystá další bublina a krize.

Obohacení Evrop (Po, 22. 2. 2016 - 12:02)

Čtyři muži znásilnili v azylovém středisku mladíka (19). Ten skončil s vážnými zraněními v nemocnici

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/146296-ctyri-muzi-znasilnili-v-azylovem-stredisku-mladika-19-ten-skoncil-s-vaznymi-zranenimi-v-nemocnici/

Tonda Vlas (Po, 22. 2. 2016 - 12:02)

Podle mého soudu je celkem...Vysvětli to déčku, on tvrdí, že ta levná pracovní síla je přínos. Jenže já v Německu vidím, kolik takových pracovních míst automatizací nenávratně mizí.

Chce (Po, 22. 2. 2016 - 12:02)

Postavit nový, větší Hadrianuv val, osazený moderním zbranovym systémem.

mamut (Po, 22. 2. 2016 - 11:02)

Podle mého soudu je celkem jedno, kdo koho jak označuje. Podstatné je, že se uprchlická vlna ještě znásobí. Povedou k tomu i klimatické změny - sucha, nebo naopak záplavy v rozvojových zemích. Budou se vést války o vodu. A čím víc bude na světě chudých lidí, tím větší bude i jejich radikalizace. Zásadním problémem totiž je, že ve světě nefunguje spravedlivé dělení bohatství. Úzká skupinka několika procent lidí vlastní víc, než všichni ostatní dohromady. Navíc majitelé zbrojařských firem rozpoutávají ve světě další konflikty jen proto, aby měli co největší zisky. A do Evropy kapitál tahá další lidi jen proto, aby snížil cenu lidské práce, která je už tak velmi podhodnocená. Navíc v dnešní době je jí čím dál méně potřeba, neboť díky pokrokovým technologiím se čím dál více začínají uplatňovat automatizované stroje. Nekvalifikovaná pracovní síla tak začíná ztrácet pozice na pracovním trhu. A sama Evropa má svých nezaměstnaných víc než dost. Hlavně jižní státy mají velké problémy s nezaměstnaností mladých lidí, a to i vysoce kvalifikovaných. Namísto vyházených peněz na nesmyslné zbrojení by bylo potřeba věnovat se např. vzdělávání, zemědělství, výstavbě potřebné infrastruktury a hlavně šíření spolupráce místo válek v rozvojových zemích.

Tonda Vlas (Po, 22. 2. 2016 - 10:02)

: Jsem noční...Albert Schwetzer byl lékař, takže měl jiné možnosti.

Na to, že nás cikumfetišisti křivě osočují ze antisemitismu, už jsem si navykl. Byl antisemitou Theodor Hertzl, zakladatel moderního sionismu, který svého syna Hanse obřezat nenechal?

Byl antisemitou slovutný zakladatel moderní psychoanalýzy, profesor Sigmund Freud, který se o obřízce stavěl odmítavě, a své dva syny taktéž obřezat nenechal?

Byl antisemitou jiný židovský psychiatr, profesor Wilhelm Reich, který se k obřízce stavěl odmítavě, protože zjistil, že na dítěti zanechává psychické následky?

Byl antisemitou nejoblíbenější dětský lékař v Los Angeles, Paul Murray Fleiss, který byl též žid?

Jsou antisemiti židovští profesoři, psychiatr Richard Schwazman a psycholog Ronald Goldman, kteří se staví k obřízce tvrdě odmítavě z téhož důvodu, jako se stavěl Reich.

Je antisemitkou Miriam Pollacková, židovka, která se též staví proti obřízce a napsala proti ní mnoho článků?

Je antisemitou Jerome Segal, profesor historie na pařížské Sorbonně a člen židovské náboženské obce ve Vídni, který se též tvrdě staví proti obřízce?

V USA je intaktivistické hnutí židy přímo přecpáno, jsou tito židé antisemité? Každý soudný vidí, že tvoje argumentace a argumentace tobě podobných je směšná.

I mezi muslimy jsou lidé, kteří se staví proti obřízce. Nejvýznačnější z nich je Jamal Al-Banna, mladší bratr zakladatele Muslimského bratrstva, Hassana Al-Banny.

Mne na mainstreamových muslimech (ne všichni muslimové jsou mainstreamoví, proti těm nemainstreamovým nemám dočista nic) kromě tohoto vadí více věcí, třeba, že berou ženy za podřadné bytosti a středověké právo šaría (ve středověku to nebylo specifikou islámu, v křesťanských zemích se tehdy trestalo obdobně, teď se nám však spolu s migranty do Evropy vrací středověk a může zvítězit). Navíc se tu s migranty zabydlují patalogické formy islámu, jako je saláfismus a wahábismus, to však zaslepení neomarxisté alá D odmítají vidět.

D (Po, 22. 2. 2016 - 09:02)

Jsem noční pták.

Jenom...: Jsem noční pták.

Neřadíš se náhodou svým zarytým nepřátelstvím k židovské a muslimské obřízce k antisemitům goebbelsovské, ne-rosenbergovské větve?

Albert Schweitzer si své léčebně apoštolsko-evangelijní povolání stát se "rybářem lidí" jistě představoval zcela jinak.

Tonda Vlas (Po, 22. 2. 2016 - 00:02)

Jsem noční pták.

Jenom proč tebe D éčko a tobě podobné pokládám za neomarxistu.

Robert Schuman měl při zakládání jednotné Evropy zcela jiné ideály.Vůbec nepočítal s tím, že se do onoho tehdy velice bohulibého projektu evropské spolupráce (lepší spolupráce, než válka) tvrdě natlačí myšlenky Coudenhove-Kalergiho, potažmo Karla Marxe a jeho následovníků z ne-Engelsovské větve.

D (Ne, 21. 2. 2016 - 23:02)

Neomarxisté se distancují...Di spát.

Reklama

Přidat komentář