Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ota (So, 2. 11. 2019 - 15:11)

Tohle bych přesně potřeboval balíček a vyhodit to z hlavy a už na ní nemyslet.Já si vysnil Mio že to bude jako v létě a ne že se stane tohle.Četl jsem si její zprávy z léta a psala tak mile a chápavě a i mi tenkrát v létě držela za ruku a hladila a byla úplně milá.A proč najednou taková změna? A když jsem to tady napsal,tak já to napsal kvuli Radce a bylo mi jasný že si to Miluna přečte,ale říkal jsem si dřív tu taky svoje zážitky psala.A co ty Mio,ty jsi s ní taky kamarádila i na fb jste si ještě nedávno psaly,tak ty už si to s ní vzdala?

Ota (So, 2. 11. 2019 - 14:11)

Jo a ještě se chci zeptat.Do knihovny nechodim,nemáte spíš na netu někdo nějakej zajímavej odkaz o psychopatovi? Jak jste někdo psal že má 30 bodů a z kolika? To jste odvodili podle jak jí znáte?

Ota (So, 2. 11. 2019 - 14:11)

Pro Sany_ právě že nemám vůbec nikoho.Na seznamku nemůžu,já v každej odpovědi bych hledal její slova a každou s ní srovnával.Mám jí pořád v sobě i když se předvedla takhle ale nejde to pryč.Teď mě zarazilo její odmlčení.To jsem jí tak naštval že jsem to tady napsal,nebo co to má být? Pro anonyma_to jako jo,abych se to pomalu učil jako s jídlem.Ale kdyby mi aspoň něco vysvětlila? Bianko tak to máš výhodu že ti tohle počasí nevadí.Já jsem z něj tak otrávenej.

bianka (So, 2. 11. 2019 - 13:11)

Teplo vnitřní.... mám tady /nemyslím diskusi/ doslova pár lidiček, kteří mi pomohli a můžu se na ně spolehnout, kdykoli. Letitá známost. Těm děkuji za mnohé. Tohle mě hřeje... Jinak dnes je u nás děštivo, žádný krásný podzim, ale náladu mi to nekazí. Žiju.

bianko (So, 2. 11. 2019 - 11:11)

kolena patří do dráhy ledvin a ledviny jsou o vztazích obecně. V tomhle ti prášky moc nepomůžou, vyčerpala jsi hodně energie na pohyb ve vztazích ( vem si to podle sebe ), potřebuješ teplo ( pocit teplé vlídnosti ), klid ( zklidnění situace ve svém myšlení ) a měkkou přikrývku ( symbolizuje jemné objetí, přijetí ). Víš,proč to máš, chlad jen napomohl rozvinout

bianka (So, 2. 11. 2019 - 12:11)

Kdo jsi?
Ty mě asi znáš, trefil/a jsi se v těch vztazích.... uložila jsem si tvé psaní a děkuji. Tu teplou přikrývku využívám teď častěji, v těch vztazích nejsem sama.... to nechávám na osudu. No teplo, to vnější si dovedu vytvořit/musím/ a klid/ vnitřní/... snažím se. Hlavně se potřebuji vykecat, což mi jako introvertovi moc nejde, ale pomáhá mi tady ta diskuse, tady to práskám.....:-)))Nejsi psycholog? Ale dík za teplé slova. Víš... jsem bojovnice, celý život bojuji s životem a do poslední chvíle budu....♥

čtenářka (So, 2. 11. 2019 - 11:11)

Ano,už je to dýl Mio.Sany je to možný,nepsala právě naposledy když Gott zemřel? Už nám tu zmizelo víc lidí,ale kdyby zmizel i tahoun diskuze,vystačíme si tu? Jsem docela na téhle diskuzi závislá.Čtu jí denně.

pozorující (So, 2. 11. 2019 - 12:11)

Miluna má smůlu kdyby se rozhodla přestat psát.Budeme o ní vědět i nadále.Protože Jirka= kontakt přes děti:) a Jirka psát nepřestal tu a tam se ukazuje.A Štefan to tu taky nezahákl ani po letech.Horší je to s Vildou.Co se odstěhovala Milunina rodina do Písku tak asi jim s Vildou možná vztahy ochladly.

:) (So, 2. 11. 2019 - 11:11)

I já jsem závislák :)

Sany 11 (So, 2. 11. 2019 - 11:11)

Mozna ji otravilo, ze tu mnozi maji odlisny nazor na K. Gotta a take na politiku jako takovou, kdovi. Ale to je zivot a demokracie.

čtenářka (So, 2. 11. 2019 - 08:11)

Bianko tak tě vzali kolena z chůze? A zabralo na to něco? Lallo co Pilsnerka,víš už o ní něco? A k Miluně,myslím si že je to špatný.

Lalla (So, 2. 11. 2019 - 09:11)

Dobré ráno všem, napsala jsem Pilsnerce, až se ozve dám vědět.

Návštěvník (So, 2. 11. 2019 - 11:11)

Jestli vůbec je Pilsnerka v pořádku.To už by nám odpadlo víc lidí.

Mia 22 (So, 2. 11. 2019 - 11:11)

Snad je v pořádku, třeba má jen hodně práce. Občas se odmlčí, ale je fakt,že ted je to už nějak dlouho.

bianka (So, 2. 11. 2019 - 09:11)

Asi ano čtenářko, nejhorší, že tu nic proti bolesti nemám, ale dnes mi kamarádka donese Brufen a mast, tak bude líp. Jen nebudu moct jít na hřbitov za rodinou, možná zítra, ale spíše ne. Ale viděla jsem krásný podzim :-D, nečekala jsem to, protože tyhle bolesti jsem už léta neměla.:-)

Návštěvník (So, 2. 11. 2019 - 11:11)

Vypadá to že ti to prochladlo.To chce teplo a Ibalgin.

bianka (So, 2. 11. 2019 - 04:11)

Nemůžu spát, mám oteklé kolena a bolesti....namazala jsem to kyškou, nebo pak jak to nezabere otrhám aloi a tím gelem. Měla jsem hodně pochůzek, ale tohle přejde. Horší je bolest na duši, ta se jen tak vyléčit nedá. Víš Oto, co já dělala, když mi někdo ublížil a pak třeba psal dlouhé dopisy, omluvy?
Roztrhala jsem psaní, spláchla do záchodu, máme dálkové topení. Ale hlavně jsem se od takového člověka otočila zády. I když hned ta vnitřní bolest nepřešla, časem jsem nadávala hlavně sobě, jak jsem mohla vůbec takovému člověku uvěřit a naletět. nevěř tomu, že nenajdeš ženu, jen je třeba hledat. Víš, jak se říká o té panence: Nesedávej panenko v koutě, nenajdou tě. Já nevím no.... třeba nějaký turist. kroužek, do knihovny, máš auto, dá se někde zajet. A třeba potkáš nějakou při nákupu v obchodě, jen to chce se koukat a nechtít hned. Miluna hledá v barech, tam najde jen tu spodinu, protože samá holka v baru se bere jako lovkyně. A seznamky? Seznamek je plno, jen je třeba hledat a vybrat tu pravou. Nebo diskuse, tolik je diskusí na netu, seznamovacích, nebo jen tak co si lidé píší a jsou stejně osamocení, jako ty. Víš, syn si našel na seznamce ženu, mají stejné koníčky, rozumí si. Jen tu je to ALE. Dávat si velký pozor, nepouštět si někoho hned k tělu, ale postupně poznávat. A říkat si: Můj dům, můj hrad. No kouknu ještě na nějakou babskou radu na netu na ty kolena a zalehnu.

bianka (So, 2. 11. 2019 - 04:11)

Jo Miluna nepíše?
Ona nechá oběť vyšťavit a pak udělá CHLAMST. :-D

Anonym (So, 2. 11. 2019 - 01:11)

Raduno,ty seš fakt úplně blbá, už aby u vás se Sergejem zazvonili

Radka (Pá, 1. 11. 2019 - 23:11)

Oto a ty se jí chceš ze sebe zbavit? A co budeš mít pak? Ty seznamky tam ti někdo odpoví s pár větama a pak se odmlčí nebo se budou zajímat kolik máš peněz nebo z tebe budou tahat nahý fotky,tam je to jen o tomhle.Ještě si pak nakonec řekneš zlatá naše Milunka.Vidíš že to bylo nedorozumění podle jak si to napsal.Já sama už nemůžu.Ten hnusnej zimní podzim a jak když nic není ono,ani to co mi jindy bavilo.A to nenapsala jen od dopoledne a podívej co to se mnou dělá.Já jsem si totiž myslela že mi pak napíše na profil třeba o téhle situaci a ona nic a mně to strašně mrzí.Nevím už jak si jí víc získat.Nebo co si vůbec teď myslí?

Reklama

Přidat komentář