Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

? (Út, 21. 4. 2020 - 13:04)

Proč s ním nejezdíš do přírody? Když spolu nemůžete být doma, snad v přírodě najdete spolu řeč. A co dnes vaříš?
Zase topinky?

Miluna (Po, 20. 4. 2020 - 21:04)

Tak to je dobře Miu.Andy chytla sem brigádu na rozvoz jídla z restaurace po městě a kolem města.Mam nastoupit zítra.Tak sem ráda že chvilku z bytu vypadnu i bez garáže.Včera byl Sergej už dobrej ale dnes opět stojí celkem za hovno.Jinak my dnes máme topinky.Ale byla sem zase z něho v napětí.A anonyme já nejsem cikánka ale nenechala bych se od žádnýho chlapa bít.Pokuď to nepatří k sexuální praktice a bylo by to z hádky tak vyletí vystřelovák.Nevim jestli něco netuší ale zásadně na mě nepíčuje když něco krájim.

Návštěvník (Út, 21. 4. 2020 - 00:04)

Jo vystřelovák, ty jsi cikánka ani o tom nevíš. Asi by se toho podobného našlo víc,co

Miluna (Út, 21. 4. 2020 - 12:04)

Já s cikánama ale nemam vzhledově vůbec nic společnýho.Nevim jestli mi znáš nebo ne a už bych s nima nechtěla mít nic společnýho ani jako kamarádka.Vystřelovák může mít kdokoliv a nemusí být cikán.

ahoj (Út, 21. 4. 2020 - 12:04)

jak bylo v práci? A nediv se, lidi normálně vystřelovák znají tak z filmů

Miluna (Út, 21. 4. 2020 - 13:04)

Do práce jdu po prvý dneska.Mam to od 17h do 23h.Tak se těšim že vypadnu z bytu ale i se trochu bojim.Bojim se abych snadno našla adresy lidí a tý nákazy se bojim.Ale to sezení doma už je nesnesitelný že sem to riskla.A jak se máš ty? Je mi vnitřně trochu smutno ale už fakt nevim jak si pomoct tak zkoušim cokoliv.Sergej začal poslední dva dny odcházet z bytu prozměnu dopoledne.Říkal že jezdí do přírody tak to vypadá že už se doma dusí taky.Ale práci už má taky domluvenou jen čeká až bude mít firma pro něj auto.A ten vystřelovák sem myslela že je to normál,známý používaný.

ahoj (Út, 21. 4. 2020 - 13:04)

Mám se normálně, jako teď každý. Už jsem víc v klidu. Pracuji doma, home office, vedení firmy sedí v Anglii a máme to tak všichni. Práce je nejlepší lék. Dne ssedím s noťasem na balkoně a opaluju se u toho. Ne normální lidi znají takovou kudlu leda z filmu.

Andrea (Po, 20. 4. 2020 - 13:04)

Milu,jakou máš brigádu a kdy nastupujes.Varila jsem rýžový nákyp a ještě pečené maso, brambory a mrkev.

Návštěvník (Ne, 19. 4. 2020 - 12:04)

to mají sousedi radost

Miluna (Po, 20. 4. 2020 - 11:04)

To já teď mam možná radost že sem možná našla brigádu.Jinak Sany a Lallo sem četla že ta nákaza se může projevovat i přesně jak jste popsaly vy.Tak by mi zajímalo co jste to teda měli.A co ty Andy jak se máš? Zapoměly jsme psát ty jídla který vaříme.A co ty Miu jak ti je teď?

Mia 22 (Po, 20. 4. 2020 - 18:04)

Milu už je to celkem dobrý.

-Aleš- (Ne, 19. 4. 2020 - 09:04)

https://ifka123.rajce.idnes.cz/Rousky/1432825693

a (So, 18. 4. 2020 - 14:04)

další u svého táty

Návštěvník (So, 18. 4. 2020 - 13:04)

Bez stálé práce a bez svého bytu volnost nevyřešíš.

Miluna (So, 18. 4. 2020 - 12:04)

Lallo já žádný hledání opory nevidim z jeho strany.I kdybych udělala cokoliv vše pomáhá jen na chvíli,takže se nezavděčim ničim a když se zavděčim tak jen na chvíli.A například on mě oporu nedává žádnou.Kači nechci s nikym natrvalo žít,už mam v tom jasno.Ale na ubytovnu to asi nepujde,tam bývá špína a děti jsou pryč jen dočasně teď.Pak zase budou chtít být semnou.Tohle rychle asi nevyřešim,jedině to řešit postupně a jít si za svou volností.Tohle trvale fakt nechci,to se nedá.

Kača (So, 18. 4. 2020 - 16:04)

Milu, na ubytovnách je špína taková, jakou si ji lidi udělají. Nic víc, nic míň. U nás sestry a sanitáři/ky bydlí na ubytovně a mají to tam pěkné. Promiň, že se tě ptám na osobní věci, ale ptala ses dětí, s kým vlastně chtějí být? A kdy u vás byly naposledy na dlouhou dobu? Nějak mi v tom povídání tady zanikly. Pořád si myslím, že by bylo lepší být nezávislá na ubytovně, dětem dávat kapesné, brát je ven a rodičům přispět na výchovu, než abys byla s dětmi zavřená v bytě pod vládou Sergeje. A léto na krku...Sergejovi a tvoji kamarádi pryč. Po barech budeš chodit se Sergejem? Který žárlí i na hezké šaty? Někde si zaflirtuješ a seřeže tě. Mám o tebe strach...

Miluna (Ne, 19. 4. 2020 - 12:04)

Když ono je to Kači těžký.Už takhle mi žádná práce trvale nevyšla a teď s rouškama nikde nevydržim.Byla sem nakupovat rodičum velký nákup a po půl hodině v krámu se mi v tom začlo tak blbě dýchat že už sem měla co dělat nákup dokončit.Tak kam já můžu jít dělat když zas nezvládam tohle.Se Sergejem sem si promluvila a dozvěděla sem se že mi nechtěl nechat spát protože si myslel že já chci aby šel spát i on.A když sem mu řekla proč nechce abych si teda lehla vedle v pokoji tak z něho vylezlo že se bál že se jen vymlouvam ale že nechci ležet vedle něj a že se bál jestli místo spaní nechci jít dělat v pokoji něco nekalýho.Tak nevim co si myslet.Ale aspoň se mi ulevilo že sem mu to řekla co se mi nelíbí a že odpovídal v klidu.No a jak si se ptala tak děti bývaji týden u nás a týden u rodičů.Takhle jsou na to zvyklý.Ale teď jsou už měsíc u rodičů a sem nechtěji protože maji rozbitý počítač tak tady nemaji na čem být ale blbý je že už rodiče je tam taky už moc nechtěji.Už si chtěji odpočinout a já se teď bojim až se vrátí že je to tady nebude bavit.Ale kvuli viru jim do teď počítač neopravili.Už dva měsíce ho maji v opravně a nic.S dětma by mi to neprošlo ta ubytovna protože rodiče by je tam trvale nechtěli.No květen bude rozhodující.Jestli bude Sergej mít výpady a nenajde si práci tak bych to musela nějak změnit.Měl by si dát pozor,ví že už sem jednou odešla tak mu to připomenu jestli mi bude dál srát.A kdyby chtěl fyzicky napadat jak Kači píšeš tak mu ukážu vystřelovací kudlu.Ale do teď jsme se nikdy neprali.Jen mi někdy bolestivě chytne a pak mam modřinu ale nějaký rány ne.A jednou mi roztrhl pěkný triko kvuli jinym Ukrajincum když na mě sahali.On spíš rozbíjí věci a mlátí pěstí a kope do zdi když ho chytne ta agrese.A jak se máš ty Kači? Ty nemocniční ubytovny jsou čistější.A na jakym oddělení pracuješ?

Návštěvník (Po, 20. 4. 2020 - 13:04)

Vystřelovací kudlu, no ty woe, cikáni

Miluna (So, 18. 4. 2020 - 11:04)

To nevim Di co se jim narodilo.Jo já nevim co dělat aby mi nechal spát a nedeptal mě.Je to hrozný,ale neni to normální tohle.Už se mi s nim nechce být dál.Ale jak se ho zbavit?? Když už vim jakej je tak vim že v tomhle žít nechci další roky.Ale s nim se nedá normálně rozejít protože je schopnej rozmlátit byt třeba nebo mě napadne nebo něco jinýho.A určitě už bych nezůstávala v tomhle bytě aby mi nemohl dál otravovat a mstít se.Musela bych vypadnout z tohohle bytu.Ale zase co děti.Chtělo by to postupnej plán nějakej.Budu o tom přemýšlet protože tohle fakt už je na mě moc.Já se právě z něho třesu a hubnu.Tak asi Miu znáš ty pocity když sis sama zažila něco hnusnýho taky,tak asi mi dobře chápeš viď.On je strašně proměnlivej a já už se v něm neumim vyznat jestli mi chce takhle deptat nebo co.Už fakt nevim.

Kača (So, 18. 4. 2020 - 11:04)

Vždy jsem chválila Sergejovu pracovitost. Ale tady to překračuje meze. Také si myslím, že bys to měla ukončit. Ten chlap je cvok. I když nastoupí do práce, tak co to bude za život? Budeš mu dělat služku a bavit ho dokud neusne? Milu, začni být vlastním pánem. A k tomu potřebuješ práci. Nedělej onuci, podívej se po inzerátech na práci ve fabrice. Tam bude chlapů, a myslím, že i to ubytování by sis našla.

Reklama

Přidat komentář