Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Pulec (Čt, 30. 4. 2020 - 06:04)

Dobré ráno holky tak jak ste se vyspinkaly a co pipinky plné Anetko co máš na sobě dnes vše

Šišmiš (St, 29. 4. 2020 - 23:04)

Klárko díky za viadukt,ale to na té zastávce bylo taky famózní. Tak ať je Niki zítra dobrá a můžete jit zase ven.!

:( (St, 29. 4. 2020 - 22:04)

Co zase tady blbnete. Příběh píše jeden člověk, vypisuje se tak ze svých traumat a fascinace pubertálním sexem s piss. Postavy existují, jen jsou už středního věku nebo zemřeli. Nikola byla dcera Kláry. A kvůli honičům z toho dělá porno. Zdarec

! (St, 29. 4. 2020 - 21:04)

No jasně, čůrat v bazénu, na zastávce, chudáci lidi kolem vás. A zase nastydlá a teplota a zánět močových cest a pořád dokola. A ozve se Martina
Tak co ty k tomu dodáš

Návštěvník (St, 29. 4. 2020 - 22:04)

Že jsi debilni ubožák,který nikdy nepoznal psychologii vývoje mladých lidí. Když se ti to nelíbí tak to nečti.

anonym (St, 29. 4. 2020 - 22:04)

co se divíš, vždyť to píše starý úchylný chlap a ne dívka

Návštěvník (St, 29. 4. 2020 - 22:04)

Aha s na to jsi přišel jak??? Nebo to píšeš sám?A jakou postavu?

anonym (St, 29. 4. 2020 - 22:04)

co se divíš, vždyť to píše starý úchylný chlap a ne dívka

Mirek (St, 29. 4. 2020 - 21:04)

To se mi fakt líbí. Holky a jejich čůrání a napětí

Klára (St, 29. 4. 2020 - 20:04)

Už má 38 a měla i zimnici a teď usnula. Dostala čaj a paralen a byla se vyčůrat. Mamča mi radí, že jí mám dát k pelíšku nočník, ale já nechci aby si na to tady zvykla, Možná ji ho sem dám,ale nebudu jí o tom říkat,kdyby se v noci vzbudila. Jen v případě,že by to nezvládla, ale já jí čůrání snad ohlídám,aby si došla. A budu se pelíškovat s ní. Jen jsem to chtěla hlavně tobě Martino říci,ale myslím,že se to urovná. Nekašle ,nic takovýho. Taky dobrou noc.

Pavlína (St, 29. 4. 2020 - 21:04)

Taky na vás myslím Klárko a Niki a neboj se. Nikola to zvládne. Ona je citlivá a tak trochu vychladla a byla vystresovaná a dohlídni na ni a když bude zítra dobrá, tak OK, kdyby moc ne,tak ať se vyleží. Ještě nemáte školu a tak se můžete povalovat celý den a ty ji dělej zdravotní ošetřovatelku,ale bude to dobrý, neboj se o ni.Pa

Martin (St, 29. 4. 2020 - 20:04)

Krásný, holky vy jste suprový! V tý čekárně bych nejradši čůral s vámi!

Martina (St, 29. 4. 2020 - 20:04)

Klárko , Nikolka bude dobrá, ale nesmí znovu vychladnout třeba průvanem, ten čaj je dobrý ať ho hodně vypije na zahřátí, ikdybyste šly kvůli tomu v noci třeba dvakrát čůrat. Tady byla bouřka u nás v noci, ale taková malá ale pršelo a přes den jen přeháňky a asi jednou taky zahřmělo. Víš, to co se stalo Nikole já znám, mě se to stalo úplně stejně loni v létě. Taky nás chytla bouřka na Horní Vltavici na Šumavě a schovaly jsme se v autobusové čekárně a já potřebovala šíleně na malou a navíc se taky bojím bouřky a tak jsem to taky pustila uvnitř a taky jsem se nemohla dovyčůrat, ale to byl spíš můj vnitřní strach, že jsem se nemohla moc pohnout a úplně jsem strachem měla oslaběný svěrač a tak mi to taky šlo ještě chvilku pomalu dál. Nic si z toho ale nedělej, každá bouřka v přírodě je nepříjemná. Tak vám posílám hodně pozitivní energie do pelíšků a ten paralen Nikolce dej a ono se to poddá.

Ty (St, 29. 4. 2020 - 20:04)

už jsi se kompletně pomátla

:) (St, 29. 4. 2020 - 20:04)

:))))

Klára (St, 29. 4. 2020 - 19:04)

Dneska se nám to moc nepovedlo. Byly jsme na kole venku po obědě a chytla nás bouřka a silný déšť a na poslední chvíli jsme se schovaly na autobusové zastávce a Niki se strašně bála a já taky. Byly jsme schoulený u sebe na bobečku a čekaly jsme až to přejde jenže pršelo asi půl hodiny a Niki se celá chvěla a chtělo se jí čůrat a mně teda taky a nakonec jsme se vyčůraly přímo uvnitř. Niki už to nemohla vůbec vydržet a stáhla si šortky a kalhotky a hned to pustila pod sebe na zem a udělala opravdu velkou louži, protože asi ze strachu se nemohla dovyčůrat a stále jí to šlo malým pramínkem,když už byla jakoby vyčůraná a já se pak vyčůrala taky a mně to šlo jako Niki zpočátku rychle, ale pak už jsem neměla to dlouhý slabý dočůrání, asi to šlo ven všechno najednou. Dvakrát se zablesklo a blízko nás a přijely jsme domů úplně vylekaný a mokrý, protože jsme jely ještě trochu za deště. Mamča nám volala kde jsme,a klidně by pro nás přijela, ale byly jsme schovaný a tak jsme ji uklidnily, ale nakonec jsme to měly udělat jinak a zavolat ji. Niki už je dobrá a já taky ,ale hned si zalezla do pelíšku jak jsme přijely, protože byla vychladlá a dostala horký čaj s medem a večer ji radši změřím teplotu nebo teď. Tak Niki má 37,5 a tak dostane paralen,ale nic jí není jinak tak to bude dobrý snad. Ještě jsme čůraly jednou,když jsme jely cestou tam a to pod viaduktem a schválně jsme se nechaly na čůrání protože bysme si jinak došly doma na záchod,ale chtěly jsme tady klukům udělat radost a tak jsme pipinky vypustily taky tam a tam Niki a já jsme čůraly normálně a udělaly jsme normálně velký loužičky. Myslím si,že Niki měla to dlouhý čůrání za zastávce i ze strachu nebo z chladu a hodně asi uvolnila pipinku a močové cesty.Pujdeme se pelíškovat, věřím,že Niki bude dobrá.

Aneta (St, 29. 4. 2020 - 19:04)

To většinou držím a jsem plná a pak utíkám s rukou na pipince a pak čůrám strašně rychle a někdy se stejně i přes tu ruku z pipinky trochu načůrám do kalhotek,ale jen malinko.

Aneta (St, 29. 4. 2020 - 17:04)

Čůrala jsem venku hodně odpoledne u cesty za stromem. Dost dlouho jsem to držela a pak jsem už musela a z pipinky mi to rychle teklo a chtělo se mi ještě a ještě jsem pomalu čůraĺa. Teď už jsem doma a budu zase čůrat na záchodě.

Pulec (St, 29. 4. 2020 - 18:04)

A držela jsi si pipinku přes kalhotky a máš je suhé

Aneta (St, 29. 4. 2020 - 18:04)

Jen chviličku než jsem si došla za strom a hned jsem rychle čůrala,ale kalhotkyjsem si nepočůrala,protože jsem měla sukni a ty jsou dolů rychle než to pustím.

Reklama

Přidat komentář