Reklama

Roupy

misa (So, 22. 1. 2011 - 14:01)

Dobrý večer,já Vám...mohu vas poprosit o nazev toho finskeho pripravku s cesnekem

tasemnice (Pá, 21. 1. 2011 - 17:01)

Hrách a ROUPY,
to je hloupý,
to my máme každý den:
Ale vdolky,
z bílé mouky,
jenom jednou za týden.

lucie (Pá, 21. 1. 2011 - 16:01)

dobry den
chtela bych se zeptat dnes sem ve své stolici našla pohybující se bíle malé žížalky nevím jestli tosou ropy..ale mislim ze jo co mam děla????nevíte z čeho bych to nemohla myt je to děsné a boljím se co my pomůže poradte

Doňa Chuana (Pá, 7. 1. 2011 - 09:01)

Jak se zbavit roupů?
jedinné co zabere jsou léky,je spousta z vás,co nikdy k lékaři nepůjdou, já jsem si léky objednala na internetu z Anglie www.chemistdirect.co.uk zadáte do vyhledávače threadworm(to jsou roupy)a pak pro ty,co neumí Anglicky, slovník a aktivní kreditní kartu, já taky neumím Anglicky,ale zvládla jsem to a za čtrnáct dní jsem měla léky doma, jo a není to drahé,rozhodně ne tak, jak někteří tady nabízejí, ti chtějí touto cestou vydělat za jednou tolik peněz, ale objednávají to taky z Anglie,v České republice bez receptu nepochodíte.

Tony (So, 1. 1. 2011 - 21:01)

vznesl jsi dotaz a já jsem...Já jsem dotaz nevznesl. Ale souhlas - léčba parazitů patří k lékaři, zvlášť, pokud je to dlouhodobě neřešený problém. Já říkám - zkusit česnek, co to dá a pak se uvidí. Zdar.

Tony, (So, 1. 1. 2011 - 19:01)

vznesl jsi dotaz a já jsem si dovolil na něj odpovědět. Žádné "rady" jsem Ti nedával, přečti si znovu můj příspěvek. Pouze jsem konstatoval fakta z osobní zkušenosti. Ostatně léčení parazitů se neřeší na internetu, ale u lékaře. Nazdar.

Tony (So, 1. 1. 2011 - 12:01)

Žlučníkový záchvat se...Jaký žlučníkový záchvat? Každý nemá žlučník jako Ty, tak se raději starej o pravděpodobně kritický stav svého žlučníku a nedávej tady "rady". Ať to, kdo má problémy zkusí. Celozrný chleba s máslem a vrstvou česneku k snídani, něco k obědu, večeři - 2-3 dny, třeba o víkendu a uvidí se. A česnek náš, ne čínský. Z česneku tito parazité srandu rozhodně nemají - mají srandu třeba z cukru.

pro magdik (So, 1. 1. 2011 - 11:01)

Žlučníkový záchvat se dostaví okamžitě a pokud jde o ty parazity, ti z toho mají akorát srandu.

Eva (Po, 22. 12. 2008 - 06:12)

Pánové a dámy, nejlepší roupy jsou pěkně orestovat na pánvi Zalít trochou pivem. Trochu zeleninky.

Dál jsou dobré jako tyčinky - pečené.

Kdo mě je daruje? Z jakékoliv prdele si je vylovím a diskrétně.

terrik (Ne, 21. 12. 2008 - 21:12)

ahojda,obevila jsem lekarnu,kdy vam vermox prodaji i bez predpisu... http://www.lekarnauhradeb.cz/leky/volne-prodejne/

Jana (Čt, 18. 12. 2008 - 17:12)

Nemáte prosím někdo tabletku Vermoxu? děkuji

Jana (Čt, 18. 12. 2008 - 17:12)

Zdravím, také by mě zajímalo, jestli vůbec existují volně prodejné léky na roupy bez předpisu.
Děkuji moc za odpověď.

pavla (St, 17. 12. 2008 - 14:12)

chtela jsem se zeptat jaky le existuje volne podejny v lekane poti roupam děkuji.

Dana (Pá, 28. 11. 2008 - 22:11)

Zdravím,
asi před 5 měsíci byla naše rodina kompletně zasažena roupy...děs! Myslím, že zdroj nákazy máme od syna, který chodí do základní školy a v té době si mimo jiné kousal nehty. Přeléčili jsme se Vermoxem, co mu napsala lékařka + Pyrvinium, které v té době bylo běžně k dostání, ale najednou jsou tu znovu a opět je máme všichni. Sebrala jsem odvahu a sama zašla k lékaři....bože, to byl trapas, ze kterého se nemůžu ještě po 3 týdnech vzpamatovat. Připadala jsem si jako špindíra, já, která si stále umývá ruce a v práci ani nechytá rukou na kliku, aby nebyla něčím nakažena. Nyní máme za sebou druhou tabletu a jsem zvědavá, jestli bude klid. Jinak měním stále ručníky, dezinfikuji toaletu + umyvadlo, stůl v dětském pokoji, klávesnici u PC..., stříháme nehty nakrátko + v jídelníčku hodně česneku, semínka lnu, dýní, mrkvová šťáva, zelenina a min. sladkostí. Hodně by mě zajímalo, kdo nám předal tyto nevítané hosty. Můj dojem je, že nakažených je více, než si kdo myslí, jen nenajdou odvahu zajít k lékaři, nebo ani nevědí, co jim je a pak se ti červi šíří vesele dál. Měla by existovat větší osvěta o tomto problému a léky bez předpisu / pochybuji, že by je někdo kupoval, když by je nepotřeboval/. Všem přeji hodně zdaru v boji proti nevítaným hostům.

Ája (Pá, 14. 11. 2008 - 21:11)

Dobrý den,je mi 14 let.Jak mi bylo 11 let zpozorovala jsem,že mám roupy.Jedla jsem potají česnek,a byl klid,ale ted se opět vrátili(možná je to tím,že si často koušnu nehty,což není zrovna hygienické).Chtěla bych se zeptat na tohle: pokud si koupím Allicor,Garlic Oil nebo Pyrvinium,vyléčím dostatenčě roupy? nebudou stále ve mě,aspoň ty zárodky? je to fakt hnusný pocit,vědět,že jsem pročervená...chce se mi z toho zvracet..(ale k doktorovi s tím chodit nechci)...a taky až budu jednou pohlavně žít,a nebudu dostatečně vyléčená,nemůžu to na partnera přenézt? to nechci,cítila bych se jako nějáké hovado s prominutím....děkuju za odpověď:)

ANNNA (Čt, 13. 11. 2008 - 19:11)

Dobry vecer..
posledni dobou me uplen strasne svedi nos. ma matka rika ze je to mozny priznak toho za mam roupy..ma pravdu???:(

Andrea (Po, 17. 11. 2008 - 19:11)

a lepsi je kdyz jsou ostrihany nechty.Nekdy jsou priznaky bolení bricha.

Pája (Pá, 7. 11. 2008 - 17:11)

KOMPLETNÍ VÝŽIVA PRO VAŠE TĚLO
www.snama.cz/dieta JDE PŘEDEVŠÍM O KVALITÍ VÝŽIVU ORGANISMU

Michaela (Pá, 7. 11. 2008 - 16:11)

Dobry den, taky roupama trpím. Nyní mi Pyrvinium zrušili a za doktorem pro recept se mi moc nechce.Vyřešila jsem to po svém. Koupila jsem si allicor(česnekové tablety)- 60 ks a stojí 50 kč(denně 1-2 tablety) já si jich čtyry dny po sobě vzala 5 a nic mi to neudělalo. K tomu jsem si ještě koupila garlic oil, ten stoji 90kc a je tam 100 tablet. Také se užíva 1 tableta. Ale jak říkam první dny sem si každy den brala tak 5 tablet at je vystouram;-) Ted uz uzivam 1-2. Zatim mam klid. K tomu piju mrkvovou stavu a jim kysané zelí, aby se ti haj*li malí neobjevili znovu. Snad vám to pomůže.

Andrea (Út, 4. 11. 2008 - 22:11)

Dobrý večer,
týden mě trápí zarudlá pokožka kolem poševního vchodu táhnoucí se k rektu doprovázeno mírným svěděním. Tomuto předcházel výtok, taktéž se svěděním. Zavedla jsem si vag.čípky, výtok ustoupil. Je možné, že se jedná o roupy?? Díky

Reklama

Přidat komentář