Reklama

Močení jako erotická aktivita

Bobo (Po, 2. 5. 2016 - 17:05)

Já jsem zkoušela to...To si strkáš prst do pičky a necháváš k tomu chlapy čuchnout? To by se mi taky asi kokot postavil a rozum zastavil.

Bobo (Po, 2. 5. 2016 - 11:05)

Je třeba pořádně protáhnout kundu pěkně tvrdým čurákem.

Alča (Po, 2. 5. 2016 - 11:05)

Zkusili jsme ten výplach urinou do konečníku a musím říci, že je to nejlepší výplach, který jsem za deset let zažila a překvapivě se mi i líbilo, když mi do zadečku přítel čůral.
Nikdy jsem na anál nebyla a teď si večer lehám a cítím potřebu si anální otvor hladit a chci ho tam.

Kristl (Po, 2. 5. 2016 - 08:05)

Já jsem zkoušela to pokropení čůráním pro seznámení a funguje to.
Na netu jsem našla článek,že je supr když si holka strčí prst do vagíny a dá to ochutnat tomu, koho chce. To funguje snad ještě lépe, jen se musí vymyslet, jak si takhle navonět prst a pohladit ho pod nosem, se slovy tady něco máš, jako že ho očištuju a tak. V tom návodu psali teda jak ten sekret dát na skleničku a nechat ho z ní pít, ale takhle mi to přijde jednodušší.

K.M. (Ne, 1. 5. 2016 - 23:05)

Rád se na čůrání podívám u hezké slečny, ale ještě jsem nenašel takovou, která by mě načůrala do pusy.

Pavkol (Út, 22. 12. 2020 - 12:12)

zatím žádné zkušenosti nemám ale také bych radši preferoval voyeurismus pří čůrání než nechat si to postuit na tělo nebo do pusy. Na tělo nevím jak by se mi to líbilo, do pusy se bojím že by se mi zvedl žaludek

Abonentka (Út, 22. 12. 2020 - 12:12)

Úchyle !

Janí (Ne, 1. 5. 2016 - 23:05)

Musím potvrdit, že milostné močení a vypíjení je úžasné a za ty roky, co to děláme je to stále lepší a lepší a nechci už nikdy přijít o tyhle stavy euforie.

Lucie (Ne, 1. 5. 2016 - 22:05)

Smrad moče, tedy staré, a zahuštěné nedostatečným pitím je fakt hnusný.
Vůně a chuť při zdraví a čistých a promytých močových cestách je úžasná. Je to vlastně fyziologický roztok plný sexuálních hormonů, které když si pitím zkoncentruješ v těle způsobí neuvěřitelné orgasmy a až ulítávání na tom, kdy ztrácíš přehled o světě a chceš to víc a víc a jsi úplně štastná.
Proto ti, co to neznají, či nepřekonali zažité náviky z dětství ohledně hygieny a vylučování to odsuzují a pak to jednou poznají a už dělají furt.

Jája (Ne, 1. 5. 2016 - 15:05)

a to vám nevadí ten smrad moče

Dáda (So, 30. 4. 2016 - 21:04)

Mě moc vzrušuje čůrání dovnitř při sexu. Jinak nemám vaginální orgasmus.

Alča (So, 30. 4. 2016 - 16:04)

dudlíkPři přisátí lze opravdu zažívat krásne pocity jako při kojení.
Je to úžasné, mám to moc ráda.

R (So, 30. 4. 2016 - 16:04)

Moc mě vzrušuje, když ho...dudlík

Rumburak (So, 30. 4. 2016 - 09:04)

K sexuální magii a močení

Sexuální kouzelník je člověk, který ví, jak dosáhnout rozšířených stavů vědomí přenášením sexuální energie. To je však téměř nemožné, pokud nekonfrontujeme "temnou stránku" svého já. Zdá se, že před tím, než můžeme vzlétnout do sfér nebeské blaženosti a osvícení, musíme sestoupit do podsvětí a konfrontovat démony skryté v našem podvědomí. Jinak, ve chvíli, kdy přestaneme být obezřetní, zvednou tito démoni své ošklivé hlavy a pokusí se znemožnit náš let do sféry magie a blaženosti.

Mnoho lidí se bojí magie, protože magie výrazně posiluje osobní moc a protože moc je dvousečným mečem. Lze jí užívat buď konstruktivním, nebo destruktivním způsobem.
Znamená to, že ze strachu, abychom nerozpoutali agresivní a negativní síly, musíme donekonečna oddalovat jakýkoli pokus odemknout tajné dveře v našem podvědomí, které vedou k získání magických schopností?
Myslím, že ne. Navíc se domnívám, že je důležité, aby lidé, .kteří mají skutečný zájem o magii, hlouběji porozuměli tomu, co je v jejich nitru, jestliže se chtějí osvobodit od omezení diktovaných populárními předsudky. Sklon k zneužívání moci není sám o sobě skutečnou nemocí. Je pouze příznakem hlubšího problému. Touha ovládat druhé je podle mého názoru kompenzací vnitřního pocitu impotence a méněcennosti. Je to vnější projev síly, který má zakrýt vnitřní pocity nejistoty.

Tyto vnitřní pochybnosti jsou skutečnými ranami, které musíme vyléčit, chceme-li se stát moudrými a mocnými kouzelníky. Jakmile se naučíme milovat a přijímat sami sebe, jakmile se začneme cítit dobře, přestaneme zneužívat své magické síly.
Chceme-li se stát kouzelníky, musíme přiznat existenci těchto ran, abychom jim mohli porozumět a vyléčit je. Teprve pak budou naše energetické zdroje dostupné našim magickým schopnostem.

zdroj: Umění sexuální magie - Marco Anand

Karel (So, 30. 4. 2016 - 09:04)

Moc mě vzrušuje, když ho...Já mám to samé. Chci jí lízat, až se udělá, aby mi čůrala do pusa a vše musím vypít a vysát a pak pokračujeme v lízání. Naštěstí mám štěstí na partnerku, kterou to takhle moc bere, takže si supr rozumíme.
Ale je zvláštní, že čůrat na ní mě ani nenapadne a jí to taky nechybí. Bralo jí trochu čůrání na klitoris, ale to děláme jen tak z nudy tak dvakrát za rok.

Lea S (So, 30. 4. 2016 - 09:04)

Moc mě vzrušuje, když ho mám v puse a kluk začíní čůrat. Mám ho jako dudlík a saju a saju. Nevím, co to dělá, ale jsem z toho v neuvěřitelné extázi a euforii, a musím vypít každou kapičku.
Normálně je to úžasná štávička, ani nemohu říci jaké chuti, ale úžasné.
Jen když kluk málo pije, tak to není ono, pak to má takový ten čuch močoviny a to nejde.
Ale když vypije dva litry ananasové štávy a vodu, jednou dvakrát se předtí vyčůrá, aby se vyčistil, tak bych ho zas cucala celou noc.

Lucka (Pá, 29. 4. 2016 - 21:04)

Ano, b vitamín opravdu umí...Megacomplex. Objednávám přes internet, tady už se doplňky nedají koupit, protože jsou všechny plné jedů.

Jožo (Pá, 29. 4. 2016 - 15:04)

Sexuálna magia, to neviem, ale ako voni kunda, to viem.

Božka (Pá, 29. 4. 2016 - 00:04)

Zkoušela jsem tu sexuální magii a když jsem mému klukovi, který ležel na zádech na linu počůrala ruce, chodidla, penis, bradavky a načůrala mu i do pusy, tak jsme oba měli husí kůži a přímo jsme cítili, jak kolem nás působí nějaké magické síly.
Byli jsme moc překvapeni, jak to bylo silné.

Aleš (Čt, 28. 4. 2016 - 17:04)

Já mám žlutou moč s...Ano, b vitamín opravdu umí měnit čuch moči a i barvu na žlutou.
Jen mi řekni, jaký používáš, protože ty z lékárny jsou tak slabé, že nefungují a nemohu teď jezdit pro vše do Německa.

Reklama

Přidat komentář