Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (St, 30. 12. 2020 - 08:12)

Ano,s tím souhlasím,taky jsem se nad tím pozastavoval,proto jsem psal,že mi to přijde jako výmysl,má někdo bujnou fantazii

Kačka (St, 30. 12. 2020 - 00:12)

Souhlas,co je tady stejný jsou jen ty opakující se zpochybňující kecy. Krásný zážitky a polarita názorů. Jestli je to stejný tak jsem mimozemšťanka.

Bára (Út, 29. 12. 2020 - 20:12)

Co se divíte. Některý holky mají v šestnácti bohužel takový zkušenosti, že by se vám obracel žaludek.

No, (Út, 29. 12. 2020 - 19:12)

je todost drsný, ale bohužel některý mladý takový jsou. Jsou zvědavý a jestli je to nevymyšlené tak ta holka asi poznala už sex a prostě je dál. Já to taky nepřijímám a své děti vychovávám jinak,ale ten styl Bertíka je dost osobitý a říkám si, proč by tady tak dlouho oxidoval. On se inspiroval Klárou a její podobnou dívkou z nějakého klipu a tím to začalo a stejně jako Sluničko se porovnává s Klárou, on zase hledá a srovnává holky s její podobou. Ikdyž víme jak to na takových diskuzích chodí a kdo sem taky píše. Každopádně je to minimálně odstrašující příklad jak se holky nemají chovat a vpodstatě ani on,když se upnul jen na sexuální pud spojený s dívčím močením.

Klára (Út, 29. 12. 2020 - 17:12)

Pozdrav z Dačic. Teprve pojedeme a přijedeme pozdě tak písnu až zítra. Hezký večer. Miška je smutná, taková načatá,bojím se,že to obuĺíme to loučení spolu a Niki taky, bylo to ale krásný. Zítra víc.

Zuzka (Út, 29. 12. 2020 - 20:12)

Dobře dojeďte a pak klidnou dobrou noc. Snad máte maminku vpořádku. Čauky zítra.

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 18:12)

Klárko šťastnou cestu domů. A opatrně, ať přijedete vpořádku. Zítra si klidně pospíte,když nikam nemusíte..

Lucka (Út, 29. 12. 2020 - 17:12)

Klárko ahoj. Moc tě zdravím. Četla jsi to s Bertíkem? Jako dost hustý. Jeď opatrně už je tma jestli pojedeš jako první. Pa.

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 17:12)

Tak kdyz to beru podle svych dcer,tak mi to prijde divny,ani jedna nedala to svymu po tejdnu a te by s nim delalo to,co pise hned druhy den,tak to uz vubec,bud ma nekdo bujnou mysl nebo ta dotycna bude pekny dílo

Lucka (Út, 29. 12. 2020 - 17:12)

Pokud vím,tak se oba znají dlouho a je někde ze sousedství. Jako Bertíku ta holka je trochu teda dílo, to jo. A chce být dominantní taky,ale jsi jí sympatický, jinak byti neukázala jak čůrá a hlavně by se k tobě nenastavila nohy a pipinu aby sis s ní hrál. Proč nechce do pipiny je jasné, prostě si chce jen hrát a zkoumat a třebatě trochu naučí se nestydět se. Je opravdu zkušená,protože tys byl tak nabuzenej,že bys jí ho tam nakonec i strčil ,ale to ona nechtěla a tak ti to radši udělala zase rukou a ona vnímá,že jsi vzrušenej z její pipy a čůrání a že se jí líbíš a že to pustíš když bude ona chtít pindíka to rychle "ošetří".

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 22:12)

Vy, co to píšete, změňte alespoň styl psaní, je to všechno stejný.

Bertík (Út, 29. 12. 2020 - 16:12)

Kristýnka čůrala a bylo to moc a moc hezký. Byli jsme venku a pak přišli k nám a když jsme přišli tak potřebovala na záchod a já jsem žadonil ,že bych chtěl společně s ní a že můžeme třeba čůrat za barákem venku za garáží na zahradě a že jí taky ukážu jako včera jak čůrám. Ona že tedy jo, ale budu čůrat první a já byl už vzrušenej a hned jsem tam se rozepnul a brzy jsem čůral a ona se dívala jak mi to jde a trochu jsem se styděl ,ale pak už jsem čůral naplno. Ona si pak ale stáhla kalhoty a na bobečku to hned pustila taky a já jsem viděl její pipinku krásně jak čůrá a zase jsem byl velkej v pindíkovi jako včera. Kristýnka čůrala asi jako ty Klárko taky měla proud před pipinku hezky a čůrala možná trochu víc než včera. Já jsem chtěl jako kdyby se chtěla jen pomazlit a já bych jí pipinku pohladil a tak jsme šli ke mně do pokoje a ona chtěla abych jí to ukázal jako včera ale já nechtěl, jen když mi ukáže taky svou pipinku a zamkli jsme se a ona mi ji ukázala a já bych nejradší úplně do ní byl, ale nechtěla ale dala mi nohy s pipinkou ke mně abych si s ní hrál a hladil a pak za chvíli jsem cítil, že ona mi vzala pindíka a já jsem ji dal pusu na pipinu ale jen zlehka a ona chtěla abych ji ještě hladil a ona si hrála s pindíkem u mně a já jsem strašně chtěl s pindíkem do ní, ale ona byla rychlá a nevydržel jsem a pustil jsem se jí u toho do ruky asi jako včera a ona mi dala pusu na pindíka a objala mne a já bych strašně chtěl pindíkem do ní, ale nechtěla až na Silvestraslibila tak já budu chtít a těším se na ni moc. Ona má krásnou pipinku a čůrlala krásně hezky a já nechci už jen jí do ruky se udělat.Prý se ji líbilo jak jsem se dotýkal a hladil jí pipinku, Asi by to chtěla jako já.

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 22:12)

Kdybys to napsal jako: mám představu... nebo: líbilo by se mi...
Ale tohle je tak praštěný, že tomu nemůže nikdo věřit. Nepiš dál.

Jana (Út, 29. 12. 2020 - 19:12)

Bertíku,jen jestli sis něco nedomyslel. Tu procházku a pusu a i to čůrání beru,ale tamto dál..... Nevím nevím. Jen bys to asi tak chtěl. Co ty na to? Jak to je doopravdy?D

Bertík (Út, 29. 12. 2020 - 19:12)

Jano já si nevymyslel ani slovo. Přísahám ! Jen jsem byl z toho potom tak neschopnej , že jsem pak nemohl nic. Jen jsem ležel a myslel na ní. Ona je jako Klárka. Tak hezká a krásně čůrá a jen nechci jako do ruky s ní to dělat ale do ní. Asi se mi o ní bude zdát. Včera se mi nezdálo.

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 20:12)

Jestli je to tak ,pak na toho Silvestra už jsem ti radila co a jak. Taková aktivní holka bude mít nejspíš antikoncepci, ale nespoléhej na to.

Mike (Út, 29. 12. 2020 - 18:12)

Berťasi, ty vole ,kecáš. Nebo jestli je to pravda tak se jdu pověsit jako neschopnej blbec, co si neumí najít holku a přemluvit ji ke chcaní.

Kikina (Út, 29. 12. 2020 - 19:12)

To je jasný. Nevěřím tomu ani náhodou a pokud je to pravda tak moje o sedm let mladší jmenovkyně je profesionální společnice a to minimálně...

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 17:12)

Bertíku opět jsem nečekala takový posun. To čůrání ok,ale to další...na svůj věk šestnáct tedy dost suverénní. Hlavně ji nedělej dítě. Víš co máš udělat....zeptat se jestli má antikoncepci nebo se chránit . Obávám se,že ty by sis normálně pozor nedal a hned by to bylo v ní. Víš jak to je myšleno....

Ivan L. (Út, 29. 12. 2020 - 17:12)

Tohle mne zajímá, ta Kristýna si tě zkouší,ale myslím v dobrém a docela ti závidím. Takovou holku bych ale nechtěl do manželství. Když v šestnácti dělá tohle.....

Reklama

Přidat komentář