Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Šišmiš (Po, 8. 2. 2021 - 20:02)

Moc pěkný čůráníčko a počteníčko .

Jitka (Po, 8. 2. 2021 - 20:02)

Pro mne bylo Klárko třeba netypický místo k čůrání, když tam byl můj první kluk a chtěl mě při tom vidět a já neměla sílu ho odmítnout, ale potřebovala jsem nutně a nemohla jsem to i přes tlak dole prostě že sebe pustit jak jsem byla bloklá. Pak jsem sklopila hlavu a zavřela oči a rezignovala jsem na tu situaci a čůrala jsem jako blázen. Chci říci, že to pro dívku čůrat s klukem není poprvé zrovna komfortní pocit. Pak už jsem se tolik nestyděla a vyčůrala jsem se u něj kdykoli v pohodě.

Mike (Po, 8. 2. 2021 - 19:02)

Moc moc krásný čůráníčko Klárko. Na tý lanovce to muselo být dost blbý. Nejsi ale sama,podobnýho něco se stalo kamarádovi s jeho holkou a prý od tý doby ona na lanovku nevleze.

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 19:02)

To už se musíš obrátit na slečny, to je na nich jakým způsobem to dělají a jestli by to nemohly psát vedle už se tady také objevilo, píšou dál sem a mně je nakonec jedno v které diskuzi si to přečtu, hlavně když píšou. Pokud vedle nechodíš, tak vedle to je pouze o urážení a nadávání ostatním nebo nějakých nesrozumitelných textech. V tom je ten rozdíl tady až na tebe nikdo druhým neříká úchyle za jiný názor, když navíc úchylka je obojí, ale tam když se někdo chce věnovat tématu diskuze nejde to a tady nikdo psaní o močení nebrání.

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 19:02)

Nikoho jsem úchyle neoslovoval??? Nevím,kde si to vzal

Ivan L. (Po, 8. 2. 2021 - 18:02)

Já myslím, že tvoje maminka je spíš unavená i psychicky. Bylo to poprvé a také jsem optimistou. Hezký večer.

Klára (Po, 8. 2. 2021 - 16:02)

Maminka je po tom zákroku hodně unavená a bez energie a hodně spí a tak přemýšlím ,jestli je to vůbec správný, aby to podstoupila. A ni toho moc nesnědla a tak nevím. Za týden má další a trochu se bojím, aby to dobře zvládala. Ještě se poradíme a ve středu obětuju výuku a pojedeme s ní do Prahy ,protože to je taky důležitý . Libor dnes by chtěl se mnou čůrání, ale venku je zima a tady jsme všichni doma a Sluníčko mne inspirovalo, že bychom mohli s Liborem tajně zmizet dolů jak je sklep a tam nic není už a když se tam vyčůrám , tak to bude ok. Tak to zkusíme a když se to povede, tak o tom napíšu. Jinak čůrám jen na záchodě a sama. Stejně mám o maminku strach a jestli bude Libor chtít i do pipinky ,tak se bojím, že to opět neprožiju úplně, ale já mu to už neřeknu. Já ho nechci ranit.

Ondra (Po, 8. 2. 2021 - 17:02)

Dobře vše dopadne. Jasný? Neboj se.

Jana (Po, 8. 2. 2021 - 17:02)

Klárko, po radioterapii se podobné příznaky mohou projevit, navíc v místě ozáření může být citlivá a zarudlá kůže a na to se používají s úspěchem calciové mastičky. Pokud maminka byla ošetřena v pánevní oblasti, tak se může projevit i bolest při močení, a častější potřeba ale to sem nepiš o mamince. Chraň její soukromí. Je vhodné mít dostatečný pitný režim a klid a odpočinek. Neboj se, maminka to zvládne a nezakazuj si ani projevit fyzickou lásku k Liborovi. Já vím, že toho máš teď plnou hlavu, ale to se srovná. Držím palečky .

Lucka (Po, 8. 2. 2021 - 17:02)

Klárko neboj. To je jen ten první den maminka to zvládne a klidně se s Liborem pomazli dokonce ve sklepě. Tedy ve sklepě jsem se nikdy nemilovala...... na půdě to ano nebo na střeše s terasou...

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 15:02)

Uf! To je dřina ....

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 15:02)

Četla jsem o tom co se tu smí protože není žádný rozdíl jestli píšu o jedné nebo o druhé potřebě a správně jsem chtěla napsat o tom co tu někteří nechtějí a tak jsem se šla vychcat na zem do sklepa. To je normálka doma obejít záchod a najít si nějaké vhodnější místo. Ty vole to jsou bláboly.

Sluníčko (Po, 8. 2. 2021 - 15:02)

Tak jsem se šla vyčůrat když jsem četla o kakání ale to se tady nesmí a tak jsem se šla vyčůrat abych o tom napsala ale moc se mi ještě nechtělo. Čůrala jsem ve sklepě jak máme kotel ale nešlo mi to hned jako Klárce byla jsem na bobečku a počkala jsem chvíli a hodně jsem pipinku uvolnila až potom to šlo čůrat a chvíli ještě víc a pak už to bylo hotový

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 15:02)

No aby jste se náhodou neposrali. To vám tak strašně vadí, že někoho zajímá i něco jiného než vás? Určitě sem patří víc močení a pořád tady převládá, tak nám tady těch pár příspěvků tak neožívejte. Co by jste dělali vy kdyby tahle diskuze dopadla jako ta naše?

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 18:02)

Tady to taky tak dopadne,Pavkol to sem natáhl a budem se tady hrabat ve sračkách,tak si založte nové srací,vždyť vám v tom nikdo nebrání!!!

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 18:02)

Na co nové? To staré existuje, ale jakékoliv jeho existenci takový jako ty všemi silami brání, tak se to řeší tedy, kde diskuze funguje. Navíc tu ani to chcaní není přes všechny rakoviny atd. Každý by byl radši ve svém, kde by mu to pořád někdo nevyčítal, ale bohužel tak to díky všemožným, co tu druhou skupinu ničí neexistuje.

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 18:02)

Jako já,to ses asi spletl,já tam nelezu,vidím akorát nazev,ale nemam zapotrebi tam lézt,pokud vim,tak tady to o sraní není a ještě vymejšlíte sraní doma na zem,ještě zbývá,abyste to žrali

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 15:02)

Kláro, vrať to do normálu. Asi jsi to přehlídla, tady se tě někdo ptal jaký neobvyklý místo jsi měla někdy na čůrání. Díky moč......

Holka 19 (Po, 8. 2. 2021 - 14:02)

Ségra stáhla silonky a kalhotky a že ještě bude čůrat a z její pipiny nejdřív pustila proud moči a dost a až pak začala kakat a jet jednou zatlačila hned se jí zadek rozevřel a hovínko z její prdelky lezlo hezky celkem rychle ven a bylo dlouhý, ale ne zas silný jako třeba u mne minule. Vykakala jich asi pět rychle za sebou a vznikla taková kašovitá hromádka a bylo to. Dost sranda.Hned jsme to zabalily a ještě do dalšího igelitu a já to dala ještě do novinového papíru a odnesla jsem to ven v igelitce do kontejneru a všechno tam nechala. Já nebudu dnes asi kakat, včera jsem to ani moc neoslavovala.

Karel (Po, 8. 2. 2021 - 14:02)

Holko 19, ty vždycky oslavuješ, když se jdeš vykadit? To já bych musel slavit každý den asi třikrát. Dnes jsem se byl poprvé vysrat doma asi ve 4 hodiny ráno. A to proto, že jsem včera večer snědl párek nevalné chuti. Málem jsem se z něj i poblil. No a dnes v práci jsem sral ještě dvakrát. A vůbec jsem to neslavil. Možná to oslavím večer. Chystám se, že vypiju šest Budvarů. No ale po těch se zase ráno poseru.

Reklama

Přidat komentář