Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Ano, (So, 3. 4. 2021 - 07:04)

Její styl je osobitý a poutavý . Asi se budu opakovat jako někteří přede mnou,ale bonus čtivosti a jiskry je podle mne právě v tom. Klára nevedomě provokuje. Nadržené kluky k masturbaci, nevěřící ke kritice a polemice o její reálné skutečnosti a v mnohých její osobní příběh vyplavuje skryté bolesti a rány a tím se Klára stává jakýmsi průvodcem duše a proto je něčím blízká a mnoho lidí s ní souhlasí a obdivuje. Myslím ale, že to tak není od ní účelové. To by se poznalo velmi brzy. je to vedlejší pozitivní efekt jejího psaní.

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 23:04)

No právě, čtyřletá se sexuálním nasazením a zkušeností jak před přechodem.

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 23:04)

Tak už jí to tady psali mockrát lidi, co sem běžně nepíšou, pamatuju, jak se jí ptala nějaká slušná paní, že je docela smutné, že má v osmnácti letech zkušenosti jako ve čtyřiceti a někdo ani to. A kdyby to nebyla sexuální rubrika, tak by to byla úplná posedlost každý den popisovat svůj a partnerův orgazmus a do toho umírající mámmu. No nevím, jestli by na to někdo jiný měl žaludek. K tomu právě ty dětský výrazy, to s etak dělá, no.

Dobrý večer (Pá, 2. 4. 2021 - 22:04)

Ještě bych možná doplnil,že její téměř veškeré příspěvky jsou dosti výpravné a umí to podsunout ke čtení,až na ty některé vsuvky,které pomíjím,ale ten její poslední příspěvek není její silná stránka a je to bez hlavy a paty,lidově řečeno,todle téma neumí

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

Je to k smíchu,jak tady všichni všemu rozumíte,meli byste jít do politiky,protože náš stát takove lidi potřebuje,vy fakt rozumíte všemu,inu jak říkám,každej je v naší republice trenér,když se hraje hokej nebo fotbal

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

Zahradníci, spisovatelé, doktoři a léčitelé, cestovatelé, věřící kdyžtak mě doplň.

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

Někteří ještě vlezprdelové,nedokážou říci svůj názor a vše jen papouškují po Kláře,to mi vadí,ať udělá sebevětší blbost,tak s tím všichni souhlasí,teď by se měla ozvat Kikina s tím svým nazorem o ovcích a bezmozcích,ale já myslím,že todle ona asi vidět nechce

No, (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

nemyslím si, že ji jen papouškují až na jednotlivce. Já když s někým souhlasím, tak nemám problém ho podpořit a souznít s ním a naopak. A´T je to Klára nebo kdokoliv jiný. Dnes souhlasím, že to, co napsala je velmi výrazná její osobní zpověď a také nemám pocit, že by někoho opisovala nebo kopírovala. To je ona a to se mi třeba na ni líbí. I když někdy dělá blbiny.

Dobrý večer (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

Přeji všem hezký večer,náhodou jsem zabrousil na tyto stránky a přečetl jsem si pár příspěvků i do minulosti,budu hodnotit jen ty poslední nebo spíše řeknu svůj názor,dlouhodobě se pohybuju v poezii,nebudu psát k Tonymu,to je opis,u Kláry jsou to sice poskládaná slova,možná tím chtěla něco říct,ale určitě v tom nehledejte to,co tady pîšete,snažila se napodobit někoho jiného,aby nezůstala pozadu a tím to je dáno bez širší myšlenky,ale asi tady komunikujete takhle v nějském kruhu a máte to jakou,když to řeknu neodborně,jako kroužek.

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

Tak já to nepochopil jako poezii, to opravdu ne. Spíš hysterický emocionální výkřik, snaha zaujmout. Nemá to hlavu ani patu, nedrží to nějak pohromadě a jsou tam rádoby originálně ale zároveň jak píšete rádoby tajemně poskládaná slova. Občas taky píšu, asi ne jako vy, ale s tímhle bych ven nešel. Víc práce míň exhibice by to chtělo. Možná chce nějak dorovnat ty sexuální příspěvky, to by se dalo pochopit. Nesouhlasím, že napodobuje. chce vyniknout, silná soutěživost a dominantnost.

Dobrý večer (Pá, 2. 4. 2021 - 22:04)

Ano mohu souhlasit,nechtěl jsem to o té patě až tak doslova psát,ale je to tak,s tím napodobením si dovolím říci,že se snaží napodobit partnera,pokud někdo takový existuje,to se z příspěvků nedá posoudit

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 22:04)

Její partner Libor se zde prezentuje méně často pod nickem pěti teček a nedávno zde měl poměrně výrazné dva příspěvky se značným ohlasem ˇUdajně je autorem nějakých knih.. Samotný příběh Kláry začíná na straně 22, ano už píše přes 2 roky.

Dobrý večer (Pá, 2. 4. 2021 - 22:04)

Ano,ten jsem četl a proto jsem uváděl,že chce někoho napodobovat,možná spíše se vyrovnat a zkusit něco podobného,ale nezlobte se,až tolik času nemám,abych pročetl vše na somotný začátek

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 22:04)

Jo, to jsem četl já, ale ty příspěvky jsou stejně bezcenné jako ten dnešní. Na knihu nevěř, i když dnes může vydat knihu každej, bohužel.

Simona (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

Musím souhlasit s vaším názorem, ale na osmnáctiletou holku je to velmi sugestivní, i když možná neobratné, To mě jen přesvědčuje o tom, že její motiv psát není v touze se zalíbit a být slohově a mluvnicky stoprocentní, ale být svá i se svými chybami. A to je možná to, o čem tady i jiní hovoří, že její historky s močením i osobní příběh mají v sobě něco navíc, čím zaujmou,.

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 22:04)

Nejsem znalec, ale pokud to napsala osmnáctiletá, tak opravdu napodobuje jaksi hysterický styl, odpovídající o mnoho let staršímu člověku. Mnoho nemyslím o deset ale o daleko více. Každopádně za mě jako poezie tedy špatné, jako osobní výpověď osmnáctileté je to mimo není to prostě osmnáctileté, jestli mě chápete. A tím nechci říci, že osmnáctiletý člověk nemůže mít osobitý styl i v projevu.

Ida (Pá, 2. 4. 2021 - 22:04)

Vystihla jsi to dokonale přesně. Jako pedagožka bych tomu měla co vytknout, ale je tam něco navíc. A to je ten punc čtivosti. To není ani tak o talentu, ale o vyjádření emoce způsobem, který rezonuje se čtenáři na tomto vlákně.

Simona (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

Já sleduji a reaguji na Kláru již dlouhou dobu a nepřipadá mi, že by chtěla někoho napodobovat. Její podobné vyznání a projevy jsou spíš podle mne výrazem jejího momentálního psychického odrazu a dokonce i Libor sem občas napíše jakési mini příběhy, ale ty jsou dost tvrdé a nekompromisní, i když v zásadě také velmi poeticky zpracované, Tím zdravím Kláru a ptám se jí, chtěla jsi dnes někoho napodobit nebo to bylo tvé vnitřní spontánní vyznání? Děkuji a klidnou dobrou noc přeji.

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 21:04)

to píše jeden člověk.

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 20:04)

Proto jsem se také nedávno ptal na to jestli se vůbec stýká s mladými, odpověděla mi, že ano za co jí dodatečně děkuji. Ale přesto se domnívám, že jí setkávání se s její generací chybí a odráží se to třeba právě na slovní zásobě a celkově způsobu komunikace, ale to by bylo ještě dobré, horší to bude až ti starší kolem ní zemřou a ona se ocitne sama.

Reklama

Přidat komentář