Reklama

Kluci a nahota doma

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 11:08)

nejaka single zena/mama ktera by chtela zkusit mladeho zajicka?

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 11:08)

Určitě se najde nějaká co se nechá vystříkat puberťákem . Já bych do toho nešla .

Host (Po, 30. 8. 2021 - 00:08)

Hanko. zůstaňme u tohoto pseudonymu. To já s tebou diskutuji. Jsi fajn děvče, protože jsi upřímná. Nepouštěj si bratra k tělu, protože dobrodružství můžeš zažít s jinými zajímavějšími muži. Nejsnažší řešení nebývají v sexu ta nejlepší a nejzábavnější. Hlavně se vyhneš možným rizikům. Klukovi se zblázní hormony a romantika je v prdeli.

Hanka (Ne, 29. 8. 2021 - 23:08)

Já po bráchovi nic takového taky chtít nemůžu, byl by to hrozný risk. Nahou mě může vidět skoro denně, to se u nás neřeší. Ale rozevírat pičku, to myslíš jako nechat si tam šáhnout, aby ji rozevřel prstama? To by se mu asi líbilo. Mě se otevře sama, když zatlačím. I při lechtání od smíchu. Ještě by se mohl vyděsit :).

Návštěvník (Po, 30. 8. 2021 - 04:08)

Ty jsi blbá Nána, to že ji rozevře, tak se podívá jak vypadá uvnitř a může ti ji celou vylízat. Ty se bojíš že se to provalí, tak si užívej své cudnosti a nepiš sem.

Hanka (Po, 30. 8. 2021 - 16:08)

Jen blbá Nána se nechá vylízat od mladšího bráchy. Vůbec nejsem cudná, vylízat se nechám klidně od kamarádky, nebo od prince, na kterého čekám. Už jsem slyšela mluvit jiného kluka, kterou vylízal a jak chutnala. Ta chudinka teď dostává nemravné nabídky, protože kluci mají za to, že si levně užijou, stačí když si řeknou. Jestli ti holky dávají vylízat kundu na požádání, tak mají laťku asi dost nízko. A taky bys mohl uvést nějaké jméno, ať vím, jestli to píše ten samý trotl.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

Je to blbec když to někde dává k dobru . Pes takovou službu udělá také a nevykecá to .

Host (Út, 31. 8. 2021 - 11:08)

Jestli máš kamarádku s
kterou si rozumíte, máš vyhráno, protože většina holek líže a prstí líp než kluci, protože ví nejlépe kam a jak sáhnout aby tě vrcholně potěšily. Bratříčka pusť k vodě. Nestojí to za to.

Hanka (Út, 31. 8. 2021 - 17:08)

Brácha je jinak hodnej, přeju mu, aby brzy získal nějakou trofej, ale já to nebudu. S kamarádkou si vystačíme a je to bezpečné. Ještě navíc, holky na sebe nic takového nevykecají. Sem tam za mnou přijde domů. Napadlo mě, že by mu ho mohla při nějaké návštěvě vyhonit. Pak by měla trofej ona.

Ano (St, 1. 9. 2021 - 22:09)

je to fakt. Holka dokáže kluka vymasturbovat skvěle, jemná ruka, takovou kluk nemá, taky cit a jemnost. Spíš potřebuje někdy povzbudit, aby honila víc silou a rychleji. Samozřejmě jsou i ženy, co honí, že si říkám, ta mu snad tu kůžičku utrhne. Ale holku nebo ženu, tu žádný muž nevymasturbuje tak, jako jiná žena nebo dívka. Ta ví nejlépe, kde a jak se dotýkat pěkně s citem. A totéž platí o lízání, nejlíp to zvládne jiná dívka, ta to ví jak nejlépe podle sebe.

Honza (Čt, 2. 9. 2021 - 14:09)

Pravda. Chodím s holkou, která má skvělou kamarádku. Ta kamarádka mi ukazovala na mojí holce, jak na lízání a prstění. Ty dvě spolu provozují sex už moc dlouho a tak vědí jedna o druhé hodně. Ne že bych byl až tak neschopný, ale ty dvě si už umí přivodit orgasmy a prožívat spolu vše nádherné až koukám. Při prvním sexu jsem si připadal jako idiot, jak mě neustále naváděla a samozřejmě poznala, že z toho nemám radost. Na druhý sex si už přivedla kamarádku a začalo vyučování. Byla z toho parádní trojka i když ze začátku jsem se bál zasunout do té její kamarádky, aby nebyly řeči, jenže mi ji přistrčila a bylo. Velice často šukáme ve trojce a ty dvě spolu jsou fakt něco. Takže opravdu, holka s holkou se udělají nejlíp. Jinak ta kamarádka zatím kluka nechce a vystačí si s mojí holkou a teď, když má i mě, tak prý nemá důvod si nějakého shánět. Párkrát byla u mě na noc i sama a hezky jsme si spolu zašukali, takže není jen na holky. Prostě holky mají dost možností oproti klukům lepších. Když jsem jim tohle řekl, tak prý ať si zkusím ty červené dny, to bych mluvil jinak. To je logika.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 22:09)

No tak. Ta holka, nebo spíše žena, musí být hodně zkušená, aby muže uspokojila sama, bez jeho koncové účasti. S těmi ženami máš sice pravdu, ale nevíš kolik jsem jich přivedl k vrcholnému orgasmu, jenom jazykem. U manželky jsem to dokázal za necelou minutu.

Návštěvník (Čt, 2. 9. 2021 - 08:09)

to je divný, já se setkal s holkama/ženama, které s tím neměly problém, vyhonitl jim nedělalo problém. Samozřejmě je potřeba ji to naučit, každý muž to rád trošku jinak. Ale dámy mají s honěním obvykle dost zkušeností, když to není třináctiletá holka, co honí poprvé, tak stačí říct, jak to chci a pochopí. Možná nezkušená holka potřebuje to víc naučit. Holky v 15 to už zvládají velmi dobře samy.

Návštěvník (Čt, 2. 9. 2021 - 10:09)

Na úspěšnosti masturbace penisu ženou, může mít vliv i psychika. Manželka to moc neumí, ale protože jsem jí moc přál aby se jí to povedlo, tak byla úspěšná. Masturbuje mne mladá krásná sekretářka. Trvá jí to věčnost. Penis i varlata už mne bolí. Povídám: "Zavolej Marušku. Předvede ti jak se to dělá". Maruška je postarší vdova, naše ekonomka. Chytla penis a za necelou půlminutu jsem prudce ejakuloval. Mířila penisem tak, aby byly obě rovnoměrně potřísněné. "Takhle se honí ptáci". Maruška byla úžasná masturbátorka.

Host (Út, 31. 8. 2021 - 18:08)

Dobrý nápad, pokud se tím nebude chlubit. Jsi si jistá, že ne?

Hanka (Út, 31. 8. 2021 - 23:08)

Tím si jistá nejsem, záleží na tom, jak by to probíhalo. Když nebude za hrdinu, tak se chlubit nebude. Pro začátek ho můžeme zlechat. Dvě na jednoho je fér, ne? Dřív jsme to dělali, ale už dlouho ne.

Michal (Ne, 29. 8. 2021 - 17:08)

Chodím doma nahý docela rád a často , ale trochu mi vadí že mě pořád všichni tahají za piňdoura.

Val (Ne, 29. 8. 2021 - 17:08)

Kdo tě tahá?

Břetislav (Ne, 29. 8. 2021 - 12:08)

S bratrancem jsme si před léty užili nahoty i sexu až až. Před deseti léty jsme byli na prázdninách v Jižních čechách u babičky kde měli bazén a chodila tam k nim celá ulice .Podmínka byla do naha a před vstupem se osprchovat. To nám vůbec nedělalo problém Bylo nám tehdy 17 let péra jsme měli jako chlapi tak že bylo co ukazovat a holky čuměly jako péra z gauče. Přes den kdy jsme se jen koupali a slunili na přilehlé louce to bylo takové okukování kterou holku večer sbalit ale i ony s námi flirtovaly. A když se večer setmělo to byla ta pravá koupačka , už v bazénu naše ruce byly v pernamenci a bylo vidět že i holky na to čekaly. Za ty dva měsíce to byly doslova někdy sexy smrště ,ale i mamky těch děvčat si někdy i samy řekly že by to s námi chtěly taky zkusit, To už byla jiná liga ale všem jsme vyhověli. Jo to byly krásné léta.

Zajíček (Pá, 27. 8. 2021 - 13:08)

Ahoj ženy, nechtěla by nějaká z vás zaučit 15 letého kluka v sexu ? Mám 18 cm, pokud by se ti to líbilo, mohli bychom se scházet pravidelně.

Reklama

Přidat komentář