Reklama

Kluci a nahota doma

Abe (Ne, 19. 9. 2021 - 14:09)

Přesně tak. Je to o nastavení mravních pravidel a zvyků. Dovedou mne vytočit moralisté, kteří přirozenost odsuzují a dělají z nás úchyláky. Při tom nejde o nic jinéh než o životní bologickou potřebu. Já se neobnažuji a nehoním na veřejnosti, ale doma klidně. Před manželkou i tchýní. Manželka k tomu potřebje soukromí, tchýně se často přidá. Před dětmi samozřejmě ne, ani děti před námi, ale kdybychom byli ve společnosti naturistů, určitě bychom jim to nezakazovali. Každý má svá pravidla. Buď je přijmeme, nebo to děláme po svém a jinde. Nic na tom není.

Jana (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Není to jen biologická potřeba. Určitě máš dost možností honit si ho o samotě. Biologická potřeba zažít tělesnou rozkoš by tím byla uspokojena. Jestlis to dělal před tchýní, museli jste mít úžasný vztah. I s manželkou, když to tolerovala. Ženy dokážou mít příjemné pocity, když s nimi muž sdílí takovou důvěrnost, jako svůj orgasmus. Je to něco, co do vztahu přináší něco nového. Jakým vznešenějším slovem nazvat důvěru? Ženu vzrušují i řeči, i když jí muž sděluje, co cítí. Vy jste dělali jen to, co všem dělalo dobře. Proč byste to museli někomu zdůvodňovat? Těžké bývá jen udělat první krok. Má holka vyzvat cizího kluka, aby si ho před ní vyhonil, nebo to má udělat on? V případě odmítnutí může nastat nepříjemná situace. Jak jsi psal dřív, jsi už starý chlap, ale i tak musí být krásné mít schopnost podělit se o svou rozkoš a dělals to rád před ženami, které o to měly zájem. A jestli se tchýně přidala, tak ti to jen oplácela, mohla i provokovat, aby sis do ní sáhl. To už by však mohlo být na manželku moc.

Abe (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

Mezi tchýní a manželkou byla dohoda, že se o mne postará, když nebude doma, abych nezanášel, protože po mě dost ženský šly, za což si mohla i manželka, protože se ráda pochlubila mými kvalitami. S maminkou, jak chtěla abych jí říkal, jsme nejřív masturbovali, každý zvlášť, pak navzájem a najednou jsme souložili. Manželka měla pochopitelně přednost, ale když nechtěla, tak mne i sama poslala za matkou. Byla mimochodem lepší. Držela dokud jsem se do ní nevyprázdnil i když měla to své za sebou. Manželka jeden orgasmus a konec. Já se musel vyhonit, nebo jít za maminkou. Já vím, že to není zrovna mravné, ale fungovalo to bez vášní a žárlivosti. Já se taky neptal co manželka na svých cestách dělá a že chlapi na ní sakra brali.

Jana (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

A manželka byla přímo u toho, když ses vyprazdňoval do maminky nebo navzájem masturbovali? Já teda nevím, co bych cítila, kdyby můj přítel přede mnou třeba lízal kamarádku. Zjistila jsem už dávno, že i pouhá představa třetí osoby je pro něj vzrušující. Ale v jeho případě to musí být taky žena. Nejdřív jsem se na to zeptala, jestli by mu vadilo, kdyby nás přistihla kamarádka. Odpověděl nějak vyhýbavě, jako že to jsou teda nápady. Pak si ale nechal zavázat oči, že si to má jen představovat. A myslím, že to u něj fungovalo. Když to na něj přicházelo, řekla jsem "Ahoj, Báro!", a on zapomněl říct stop, strhl si pásku, ale to už stříkal. Tehdy poprvé tam ještě nebyla. Pak jsme se tomu zasmáli, ale bylo vidět, že ho to bralo.

Jindra (Ne, 19. 9. 2021 - 00:09)

S tím kdo se více stydí a kdo ukazu mohu říci, že mám čtrnáctiletého kluka a patnáctiletou dceru. Kluk by nevyšel z koupelny, aby neměl něco přes sebe alespoň ručník, než si v pokojíku obleče slipy. Aby se před námi nepřevlékal to nepřipadá v úvahu a dcera té je to úplně jedno, ta jde klidně z koupelny nahá do svého pokojíku a nemá problém si převléci spoďáry klidně před námi v obýváku. Mi s manželkou také nechodíme před dětmi nazí. Když jsme na jednom takovém menším koupališti u lesa, tak se tam opalují nahé hlavně ženy, chlapy vímečně a mladí kluci už vůbec.

Val (Ne, 19. 9. 2021 - 06:09)

Záleží na prostředí my letos trávili dovolenou v nudakenpu, i s klukama 12 14 první 3 dny leželi v kusu na břiše a občas rychlý úprk do moře, pak zjistili že ty jejích pinďoury nikdo neřeší a začali fungovat normálně. Tvuj se možná stydí za svoji výbavu buď velkou nebo naopak malou. Musí se s tím poprat sám, až si zvykne přestane se stydět

František (So, 18. 9. 2021 - 12:09)

U nás doma když jdeme z koupelny nebo se převlíkáme, tak se před sebou ani dětmi nezakrýváme a je to pro všechy normální, dnes jsou děti téměř dospělé a pokračuje to stejně jako když byly malé, jak kluk, tak holka i mi s manželkou chodíme nazí, když jdeme z koupelny nebo z ložnice. Ale před dětmi jsme nikdy nesouložily ani když byly malé.

Abe (Pá, 17. 9. 2021 - 13:09)

Na nahotu se u každého pohlíží rozdílně. Jiná je u dětí. Jiná u dospělých. Nahý muž ke posuzován přísným metrem paragrafu o veřejném pohoršení. Pochopitelně záleží na situaci a prostředí. Nahá žena je mnohem více tolerována. Vzpománám si na velice vyspělou holku, která skákala do koupaliště v dvoudílných plavkách a jako je ztratila. Vylezla úplně nahá a nahnala kluky aby jí plavky našli. Nálezci dostávali pusu. Všichni se výborně bavili a nikdo se nepohoršoval. Byla to jen hra. Ale běda, kdyby to samé udělal muž. Úplně jiný metr. Byl by hned exhibicionistou.

Jana (So, 18. 9. 2021 - 23:09)

Máš pravdu, holky to mají s exhibicionismem lehčí. Která se nestydí, i když není moc hezká, je víc oblíbená, než upejpavá krasavice. Každá se stydí, ale naučí se to překonat, když vidí, že to vzbuzuje zájem a nálezce plavek jí rád tu pusu dá. Kluci ale mají větší přirozenou touhu se ukazovat. A to nejen nahotu, ale i sexuální aktivitu. I ty to v sobě zřejmě máš odjakživa. Nejen to honění před ženami, ale i vyprávění o tom. Já o tom taky vyprávím ráda.

Abe (Ne, 19. 9. 2021 - 06:09)

Asi se budu opakovat. Nemohu mít klasický stud, když mé pohlaví bylo trvale prohlíženo a kontrolováno, nejen zdravotníky a ošetřovatelkami, ale i matkou. Denně před spaním jsem musel nastoupit, stáhnout předkožku až dozadu a ona zblízka kontrolovala ze všech stran zda je penis řádně umytý a jestli nevzniká nový zánět. To vše při plné erekci. Potom vyčůrat, vyhonit, znova umýt a spát. Neostýchala se ani před jinými osobami. Babičkou, tetami, sousedkami ap. Byl jsem jen dítě, neustalo to ani v pubertě. Vlastně dělala to až dokud jsem s ní bydlel. Honění jsem měl povinné, ačkoli do toho mne nikdo nutit nemusel. Hodně mne to bavilo a baví dodnes. Celá rodina o tom ví a respektují to, jako součást mého života. Když přijdou synové a snachy na návštěvu, mají klíče od bytu, ale hlásí se z předsíně, kde čekají, až se upravím a přijdu si pro ně. Nikomu svojí nahotu ani masturbaci nevnucuji. Před manželkou a tchýní se neskrývám vůbec. Jsou na mé aktivity zvyklé a připravené. U ostatních jen když je zájem. Pochopitelně, že mne zájem žen těší, ale nevytahuji nářadí jen tak, protože se mi chce a neočekávaným přistižením se vyhýbám, ačkoli i ta se stávají, ale většinou jsou druhou stranou chtěná, takže bez většího rizika a ostudy. Jsem nestyda, ale vychovaný a galantní. Historky na téma nahota, honění a sex, příště.

Jana (Pá, 17. 9. 2021 - 23:09)

To by mě taky bavilo. Škoda, že mě to nenapadlo.

Pavlína (Pá, 17. 9. 2021 - 12:09)

Honění to je u nás na prvním místě před sexem si napřed své pohlavní ozdoby řádně nastartujeme a pak na to vlítneme . y střiky jsou jak z hasčáku.

Návštěvník (Pá, 17. 9. 2021 - 12:09)

tak že doma chodí kluka nahý, třeba do koupelny a z koupelny, to mi přijde normální. Ale aby ho matka sledovala jak honí, to mi normální fakt nepřijde. Podobně když má sestru, třeba sdílí pokoj. Nahý před ní může být, třeba jití do koupelny, převlíkání, nebo ona zajde když se sprchuje za ním. Ale masturbovat před ní nesmí.

Blanka (Pá, 17. 9. 2021 - 07:09)

U syna jsem to řešila přímo. Když měl erekci zahnala jsem ho do koupelny ať si ho tam vyhoní. A hlavně každý večer před spaním, aby to nedělal v postely. Očsas jsem ho při tom sledovala, abych se ujistila že to ze sebe všecho vystříká a aby si ho pak důkladně omil.

Abe (Pá, 17. 9. 2021 - 07:09)

Přesně jako moje matka. Když se jí zdálo, že je semene málo, musel jsem to opakovat. Ještě dodám, že to romantické líbání se směsí všeho, co z nás teklo, bylo jen v období početí a těhotenství. Jinak jsem sperma stříkal ven, ale častěji se musel dovyhonit. Čím je starší, tím méně jí zajímá mé uspokojení, ale její orgasmy, to je nádhera. Jsem šťastný, že jsem jí udělal vrcholné dobro, protože ona si to zaslouží.

Val (Pá, 17. 9. 2021 - 07:09)

A už ho nesledujes? Kolik mu je?

Adéla (Čt, 16. 9. 2021 - 23:09)

Jano jsi dobrá, já mu ho taky vyhoním, ale když mu zašimrám na žaluda, tak cítím že mu v něm cuká a už to nezastavím, ale když ho mám v puse tak se hned neudělá. Semeno taky nepolyká. Můj, když se do mě udělá, tak se těší, že to může vylízat. Doufám, to není nějaká úchykla, ale mě to dělá dobře.

Abe (Pá, 17. 9. 2021 - 06:09)

V lásce a sexu není nic zakázáno. To co děláte je zcela normální. Takhle lížu manželku běžně a pak se směsí všech tekutin líbáme. Pokud si to nepřeje, tak to je vždy podle ní. Já jí nemám na sex, nýbrž ona mne. V tomto velí ona a já jsem velice poslušný voják.

Martina (Po, 13. 9. 2021 - 08:09)

Moji kluci když byli v tom honicím věku tak to bylo na běžném pořádku že si jich na záchodě nebo ve sprše honili .Nijak jsem to neřešila i když jsem jich nespočetně krát nechtíc přistihla při honičce .Ale byli tak čistotní že si to nedělali v posteli alespoň jsem nenašla nikdy postříkané povlečení nebo prostěradla.

Návštěvník (Po, 13. 9. 2021 - 08:09)

Já jsem to musel stříkat do skleničky. Máma to po mě chtěla abych nenadělal a taky aby měla přehled. Jinak kluci mají honicí věk pořád. Honil jsem se, když jsem chodil za holkama, když jsem se oženil, i teď ve vyšším věku. Jiným mužům už se dávno ani nepostaví a já si to dělám minimálně dvakrát denně a semene stále dost. Žádné problémy s prostatou a manželský sex, který je stále méně častý, zvládám k úplné spokojenosti manželky. Většinou mi dá, když se před ní dost dlouho honím.

Reklama

Přidat komentář