Reklama

Kluci a nahota doma

Návštěvník (So, 25. 9. 2021 - 00:09)

Takové akce nejsou pro žárlivce , posery a blbce ! Každý to prostě nedá . Zažila jsem po jedné akci jak se jeden trubka nad důkladně vystříkanou manželkou doslova sesypal . Napřed ječel že je kurva potom byly všichni hajzlové pak se začal třást a nakonec se rozbrečel .

Pepa (So, 25. 9. 2021 - 01:09)

Pruser nastane, když začne vyvádět ženská a další se přidají. Je to sice starší příběh, ale odnesly to desítky rodin.

Host (So, 25. 9. 2021 - 06:09)

Jakýkoli vztah, především ten sexuální, by měl zůstat hluboko pod pokličkou. Je rozdíl mezi pověstí a přímou účastí, kterou většina nestráví.

Petr (Pá, 24. 9. 2021 - 15:09)

Je nám od 17 -20 roků.

Petr (Pá, 24. 9. 2021 - 13:09)

Já s vysvlečením nemám problém, když jsme byli s partou v létě na párty u řeky, tak jsem se svlékl a říkám kdo se jde koupat jen tak, někteří se zprvu cukaly, hlavně holky a nakonec šli všichni i ty stydlivkové. Mohu potvrdit, že někteří viděli nahou holku nebo nahého kluka prvně. Tím koupáním to bylo vše nedošlo na žádný grupe sex nebo exibici. Pouze ti co byli aktivnější si sáhli, kluci na prso nebo do rozkroku a holky na binbíka, protože ve vodě se většinou každému scvrkne. Je pravda, někdo něl opravdu malého.

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 14:09)

Šli jsme se v noci koupat nazí. Já a dva manželské páry. Jeden měl žížalku a druhý ho měl schovaného mezi chlupy tak, že vypadal jako žena. Za muže jsem tam byl já, i když bez erekce. Ke všemu muži neuměli plavat, takže se cachtali u břehu. Jejich sportovní manželky soutěžily, která mne ddřív chytí za penis. Dováděli jsme jako delfíni, zvlášť po té, co se jim podařilo mi ho postavit. Musely mi ho zklidnit, aby manželé na nic nepřišli. Z vody jsem pak vylézal s "hlavou" dolů. Opět jako kamarád.

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 14:09)

Šli jsme se v noci koupat nazí. Já a dva manželské páry. Jeden měl žížalku a druhý ho měl schovaného mezi chlupy tak, že vypadal jako žena. Za muže jsem tam byl já, i když bez erekce. Ke všemu muži neuměli plavat, takže se cachtali u břehu. Jejich sportovní manželky soutěžily, která mne ddřív chytí za penis. Dováděli jsme jako delfíni, zvlášť po té, co se jim podařilo mi ho postavit. Musely mi ho zklidnit, aby manželé na nic nepřišli. Z vody jsem pak vylézal s "hlavou" dolů. Opět jako kamarád.

Marek (Pá, 24. 9. 2021 - 14:09)

A kolik vám.je let?

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 08:09)

Já chodím od x let pobytě normálně nahej.Nestydím se,proč taky.

Ludmila (Po, 20. 9. 2021 - 09:09)

Nechápu ty zvrhlosti k tématu je to hnus, ale k tématu jak píše pan František, když se doma v rodině od mala i rodiče nestydí a berou to jako součást těla a života, tak ani ty kluci když jsou puberťáci se nestydí.

Abe (Ne, 19. 9. 2021 - 19:09)

V žádném případě u toho manželka nemohla být. Nejde o to, že by jí to vadilo, nebo trápilo, ale se všemi nevěrami se u nás zacházelo jako by nebyly."Co oči nevidí, to srdce nebolí". Byla jen jedna výjimka, když u nás přespávala manželčina kamarádka, s kterou se dost hlasitě pojímala. Věděla že mi to nevadí. Jsem jenom muž, tak jsem to jednou nevydržel a tu její milenku jsem si před ní vzal. Pak jsme dělali, že se to nestalo. Přesto naše manželství drželo pohromadě dost pevně bez vášní a žárlivostí. S tchýní to fungovalo tak, že když manželka nebyla doma, byl jsem maminky, když byla doma, byl jsem manželky a ona rozhodovala o tom, kde budu. Jen jedno jí vadilo. Maminka měla k nám volný přístup a když na ní přišly touhy, tak nás šmírovala při souloži a ukájela se. Když hned po orgasmu manželka ihned usnula, tak mi tchýně buď pomohla s masturbací, nebo mne připustila. O tom samozřejmě manželka nevěděla. Jí vadilo jen to, že nás pozoruje jak to děláme.

Jana (Ne, 19. 9. 2021 - 19:09)

Takže tobě to nevadilo a tchýni's udělal potěšení, že mohla přihlížet. Předpokládám, že tatínek by ti taky vadil.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 20:09)

Já jsem nenapsal, že mi to nevadilo. Jen že se to dělo. Já když souložím, tak mi rodinní příslušníci nevadí. Když se to stalo poprvé, krátce po svatbě, manželka se mi vysmekla a utekla do koupelny. Tehdy jsem se poprvé před maminkou vyhonil. Když se žena vrátila, už nechtěla sex. Možná že se v koupeně taky uspokojila. Pak si na to drobet zvykla, ale ty její orgasmy nebyly tak bouřlivé, jako když jsme byli sami. Situace se změnila, když jsem začal nadrženou maminku uspokojovat. Přestala nás vyrušovat a byl klid.

Jana (Ne, 19. 9. 2021 - 23:09)

Tak to je zvláštní. Psals jenom, že to vadilo manželce. Z toho jsem usoudila, že tobě ne. Takže společné ukájení s maminkou nebylo z tvé vůle ale z její. Vzájemná masturbace poskytuje větší rozkoš, než vlastní. Člověk se může úplně uvolnit a nechat partnera, aby se naučil, jak si s jeho tělem pohrát. My si umíme představit, že by nás šmírovali něčí rodiče. Hlavně rodiče toho hýčkaného. Kdyby třeba jeho máma na nás skrytě koukala, moc ráda bych jí předvedla, jak umím jejího synáčka udělat šťastným. Dala bych si záležet, aby viděla, jak se přitom umí odvázat a házet sebou. Vždy však tajně, ne že by nám do toho někdo kecal nebo se dokonce přímo účastnil. Stejně i on by dokázat odvést vynikající práci s mým tělem, kdyby se moje máma koukala. Dokonce by ho vzrušilo, kdyby si u toho zajela rukou mezi nohy. Tátové jako diváci tak žádaní nejsou, není-liž pravda?

Abe (Po, 20. 9. 2021 - 06:09)

Maminka nás sledovala vícekrát, než jsme si jí všimli. Chodila jako duch. Byla i u svatební noci. To nás sledovala škvírkou ve dveřích. Milovali jsme se s přestávkami celou noc a při světle. Vyprávěla mi každý detail. Když jsme to dělali potmě, osmělila se až k nám. Byla už dlouho vdova a moc potřebná pěkná ženská. Myslím že byla do mě zamilovaná. Ještě před tím než jsme se sblížili. Chodila se na mne dívat, když jsem byl doma sám. Koukala se pod deku, když si myslela, že spím, někdy mne jako náhodou zahlédla v koupelně i při masturbaci. Na indiskrétnosti jsem byl zvyklý z domova. Máma si taky nebrala servítky. Od začátku bylo jasné jak to skončí. Jasné to bylo i manželce. Raději se dohodly o zápůjčce a pak mělo všechno rychlý spád. V podstatě jsem byl chtěnou obětí komplotu. Myslel jsem, že je budu mít v trojce, ale s tím nesouhlasila ani jedna. Vyhýbali jsme i tématu spoluúčasti. Ostatně sledovačky ustaly? Nejsem si zcela jist, ale manželka byla na toto téma jako skála. Nechtěla nic vidět, ani slyšet. Mluvilo se jen o praktických záležitostech. Tchyně se nám totiž kompletně starala o domácnost i o děti. Byla velice obětavá. Nebylo by výhodné jí ztratit. Nejdřív jsme bydleli u ní, pak jsme dostali byt naproti jejímu. V podstatě jsme žili stále společně. Ona mohla kdykoli k nám a my k ní. Mne pochopitelně indiskrétní chování maminky vzrušovalo. Věděl jsem o ní mnohem dřív, a manželce jsem nic neříkal, takže jejích divokých orgasmů si stejně užila. Tak jako mého ptáka. Když jsem semenil chodil jsem si ho umýt, když ne, tak vyhonit. I při tom mne "tajně" sledovala. Byla to hra, která skončila delším seriálem a po sedmi letech exitem. Připravil jsem jí pěkné stáří. Její odchod nás poznamenal. Více starostí a povinností, i více milenek v mém případě. Co se mého vlastního otce týká, taky byl přítomen. Byl to velký picák, děvkař a nemrava. Když mi bylo patnáct let, rozhodl se, že mne nechá zaučit. Nevěděl, že už jsem zkušený a já mu to neříkal. Přivedl mi starší, velice vnadnou samici. Byl "jako" ve vedlejší místnosti a já do té paní bušil přes tři hodiny. Když odcházela, vynadala mu, že jsem nebyl žádný zajíček, že přišla o tu zábavu, ale jinak byla moc spokojená. Táta pak ze mne tahal, která mne zaučila. Podezíral dokonce i mámu. Když jsem mu řekl pravdu, věřil mi, protože jí měl taky. Jinak táta mi, když jsem byl na vojně, vyšukával snoubenku, kterou jsem si kvůli tomu nevzal a vyjel mi i po manželce, hned po svatbě. Říká, že odolala jeho svodům (?). Neřeším, ale řekla mi to hned po tom incidentu a já na její přání musel tátu vyprovodit.

Pavla (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

Vale, v nuda kempu jsme nebyli, ale pubertou prochácí bez problémů. Jůj muž je v tom pokrokovej, vždy klukům řekl nějakou radu humorně a klidně ji řekl hele tobě stojí na kterou myslíš kluk se trochu začervenal a zachvíli ho to přešlo. Před námi si to nedělají, ale věřím, ži si to občas udělaj, protože to zas klidně před námi řekne jeden druhé když ho otravuje jdi si ho přeblafnout. Myslím, že to teď té pubertě, díky tomu projdou v pohodě a nebudou s tím mít problém.

Val (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

A kolik jim je naší 12 14

Pavla (Ne, 19. 9. 2021 - 17:09)

Mám dva kluky a s nahotou nemají problém od malička jsem je svlékala v léte na koupališti a když byli starší, tak jsme hledali spíš nudykoutky, aby se mohly koupat nazí a nebylo to, že by potřebovali okukovat ženy. Samozřejmě, že když šla nějaká pěkná holka, tak muž sám většinou řekl kluci podívejte se na tu hezkou holku. S erekcí nornálně problém neměli, ale když zase většinou táta řekl ta by stála za hřích, tak se na chvíli otočili na břícho nebo utekli do vody a když se vrátili bylo vše jak má být.

Val (Ne, 19. 9. 2021 - 17:09)

A byli jste i v nudakempu? Jak dávali kluci pubertou? My teď tím procházíme

anonym (Ne, 19. 9. 2021 - 14:09)

Máme syna-11 let a naši známí mají rovněž syna-13 let. V létě se koupeme buď u nás, nebo u nich v bazénu nazí. Kluci chodí nazí celé dny a dost často mají erekci. Když je přestane bavit chodit s tvrdým, klidně si ho vyhoní před celou společností. Utřou po sobě semeno a pokračují v předchozí činnosti. Nikdo to nekomentuje.

Reklama

Přidat komentář