Reklama

Muži a erotické pomůcky

Default User Image
Anonym (Po, 6. 11. 2023 - 17:11)

Priateľke som kúpil vibrátor ani za svet ho nechcela používať predomnou .Ona mi na oplátku kúpila vákuovú pumpu a nafukovaciu pannu z pripomienkou ak sa pre ňou predvediem ja ona použije vibrátor.Tak som sa pred ňou predviedol skôr z vákuovou pumpou  z ktorou som dosiahol jedine to že mi sfialovel žaluď a vystriekal som sa do trubice alebo ako sa to volá a jediná výhoda bola v tom že mi zmerala dĺžku penisu a miligrami semena čo v trubici ostalo na kvalite sexu to nemalo žiadny účinok ktorý sme očakávali.Z gumenou Ančou ?Ani gel ani keď ju akože priateľka oralne pripravovala nebolo to ono vystriekal som jej všetky tri otvori nič ma tak nevzrušilo ako pohľad na priateľku keď sa jazykom snažila tie otvori zbaviť semena to už bolo iné kafe.Ale ten vibrátor čo dostala to za to stál.Ako prvé mi vibrujúci ho vložila do úst potom prechádzala po celom penise vajíčkach zastavila sa na žaluďi  vibrátor od semena mi vložila do úst neskôr si ho vložila do pošvy a k nemu mi zasunula penis ten pocit ako by sme ju robili dvaja  to vibrovanie urobilo svoje naplnil som ju semenom.Vybrala vibrátor z pošvy a dala mi ho do úst znova do pošvy a potom sebe do úst.To ž bolo o niečom inom ako vákuová pumpa alebo gumená Anča.Vibrátor ma viac účelové využitie.Tak milé dámy radšej vibrátor ako krúžky na penis či vákuové pumpy či gumenné Anče.Partnera uspokojíte vibrátorom viac bude spokojný.Obidvaja budete spokojný.

TeriNori (So, 28. 5. 2022 - 10:05)

Ráda bych nám taky něco takového koupila, ale stydím se i před kurýrem, který mi to pak předá natož jít do kamenné prodejny.. :D

Návštěvník (Ne, 3. 4. 2022 - 16:04)

Moje matka měla vícefunkční vibrátor s různými nástavci. Kromě dvou penisů, velkého a malého, tam bylo pamatováno i na muže. Nástavec na žaluda mne nadchnul. Byla to doslova dojička semene. Během deseti minut jsem byl 3-4x a semene jak z bejka. Máma brzy zjistila, že ho používám a diskerétně mi zařídila přístup k tomuto stroji. Vrčení, vzdechy a steny se ozývaly z její ložnice a když ustaly, tak se vibrátor s mým nástacem náhle objevil na toaletce v předsíni. Pak jsem vrčel a sténal já.

Lola (Ne, 3. 4. 2022 - 09:04)

No, tak o to ani tak nejde. Sexuální život lze zpestřit i bez chlapa :-P Třeba takový womanizer udělá svoje. Já mám tento https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/womanizer/satisfyer-curvy-trinity-4-black a kolikrát mi chlap nechybí :-)

běta (Čt, 31. 3. 2022 - 09:03)

Ahoj začínám přemýšlet nad tím, jak bych si mohla zpestřit svůj sexuální život. Ale jak? Co by jste mi doporučovali?

ad cu (Pá, 1. 4. 2022 - 12:04)

Jde o to, máš li chlapa.

Katka (St, 30. 3. 2022 - 20:03)

Nejvíce na e-kondomy

Návštěvník (So, 26. 3. 2022 - 15:03)

Jenže ti nezodpovědní...co tady cancáte o tom, že si klidně můžete najít jiného partnera, nezapomínejte, že když s někým žijete 20-25 let, tak jste na něho zvyklí. Po rozvodu je pro každého míň peněz, musíte shánět nové bydlení a on ten nový partner/ka mají taky svoje zvyky a zlozvyky, na něž se těžko přivyká, jen si nemyslete. A nikde není psáno, že vás váš nový partner nekopne po roce do zadku, že vás nebude kritizovat. A budete znova hledat bydliště atd... Dát si schůzku na sex je něco úplně jiného, než se po mnoha letech rozvést a žít jiný život, kdy je vám pořádně smutno po tom bývalém či bývalé. Teda pokud nejste citově prázdní a hloupí. Ovšem vy jste to ještě nezažili, proto tady cancáte blbiny o tom, jak důležitý je sex. Není. Ten je důležitým jen pro primitivy.

Návštěvník (Ne, 27. 3. 2022 - 13:03)

S poslední větou nemohu souhlasit. Každý má jiné sexuální potřeby. Já například bych mohla mít sex každý den, což bohužel manžel ne. Po 32. letech manželství ovšem máme sex v celku kvalitní a kvantitu mi manžel nahrazuje kvalitou. Milujeme se tak dvakrát týdně, muž mne umí dokonale uspokojovat i dýky pomůckám a fantazii. Stále vymýšlí nové způsoby a na oplátku mu já plním všechny jeho touhy a hlavně na sobě pracuji abych pro něj zůstala přitažlivá. Je to i ve vzájemném chování k sobě, pochopení, úctě a t.d. Podle vás jsem asi primitiv?

Anna (Út, 29. 3. 2022 - 09:03)

U nás je to naopak. Mám s maželem hodně intenzivní a dlouhé orgasmy, které mne nadlouho uspokojují. V přestávkách manžel často masturbuje. Někdy mne tím vyprovokuje ke styku, ale není to tak často jak by potřeboval. Orální sex a honění ode mne nevyžaduje, ani já to nechci. Koupila jsem mu vibrační vagínu. Někdy se s ní ukájí. Jednou mne požádal abych ho svázala a vagínou pohybovala na penisu, dokud úplně neodpadne. Mučila jsem ho přes půl hodiny. Měl několik výronů, semeneno teklo okolo, řval rozkoší a bolestí. Pak mu penis úplně zvadl a on taky. Když se probral, nemohl se ani postavit, půl dne prospal, ale druhý den se honil zas a jen rukama. Vagína ležela dlouho ve skříni, jakoby se jí vyhýbal. Spíše dává přednost vagýně mé, živé.

Návštěvník (St, 30. 3. 2022 - 07:03)

To vám závidím. Takového muže bych brala.

Danushka (Út, 29. 3. 2022 - 08:03)

Mám to dost podobně, já bych mohla každý den, ale muž ne.. Po dětech už tolik naléhavá nejsem, ale stejně mne to trápilo. Zkusila jsem z chlapa vymámit, co by se mu líbilo atd.. a nakonec to skončilo u toho, že jsme projížděli sex eshop a koupili si pár "kravinek". Rozhodně to náš vztah oživilo a jsem za to moc ráda.

☮✌ dřevěnej (So, 26. 3. 2022 - 21:03)

Jedna moje kámoška se mi svěřila, že v manželství nemají sex už léta. Já se ji zeptal a on co na to? Ona že: nevím, zdržuje se v garáži, kůlně a když přijde do bytu tak vožralej chrní v pracovni. Dřív to tak nebývalo, dřív jsme se hádali a teď jen chlastá s kámoši a doma se zavírá v pracovni.

☮✌ dřevěnej (So, 26. 3. 2022 - 13:03)

Mně se jednou stěžovala švagrová: Ach jo...On není doma, stále na sluzlužebkách, tak mi koupil robertka, ale je tak velikej, že ho nejde použít!

Návštěvník (So, 26. 3. 2022 - 13:03)

Tak jí s tím pomož.

☮✌ dřevěnej (So, 26. 3. 2022 - 14:03)

Jo, radil jsem ji, že problém bude asi v tom, že není tak roztažená. Řekla mi na to: Myslíš?

Dana (So, 26. 3. 2022 - 12:03)

A kde nejvíce takové věci nakupuje?

Návštěvník (So, 26. 3. 2022 - 13:03)

V železářství U Rotta

Návštěvník (St, 23. 3. 2022 - 14:03)

necham do sebe nastřikat klidne od 5 chlapu zaroven mám doma robertky a strkám si je do piči chces me mrdat zavolej mi na 736232409 je mi 18 a menuji se irena dekuji zavolej

Návštěvník (St, 23. 3. 2022 - 12:03)

ekondomy jsou v pohode, maji hezky ceny a kvalitni veci

Reklama

Přidat komentář