Reklama

molusky

__utma=48467763 (St, 31. 10. 2007 - 16:10)

zajímá mě přísp. míši,myslím že jo,mám obdobu

Návštěvník (So, 1. 9. 2007 - 19:09)

Moje dcera má molusky také babská rada je potírat je česnekem, ale nám začal zabírat přípravek Remasan objednala jsem si ho na www.prozdravi.cz máme již druhé balení a molusky se opravdu ztrácejí. Určitě to vyzkoušejte.

Petra (Pá, 31. 8. 2007 - 18:08)

Ahoj, nám pomohla Genciánová violeť na seškrábnuté molusky a byl od nich pokoj.

Simona (Út, 21. 8. 2007 - 15:08)

S moluskami jsme bojovali, když byly dceři necelé 2 roky. Po seškrabání se objevily znovu, protože se mi to zdálo drastické hledala jsem jinou nebolestivou alternatiivu. Pomohl Drags Imun (dračí krev)molusky jsme s ním potírali ráno a večer a k tomu 2 kapičky hodně zředěné vodou nebo čajem dcera vypila. Dávali jsme jí to frťánku - byl to takový ranní a večerní rituál. Celá léčby trvala přes dva měsíce (vždy po třech týdnech jsme týden jen mazali, ale byla účinná. Po čase se jich ještě pár objevilo, ale hned jsme je začali mazat a ztratily se v krátkém čase. Už je to 4 roky a další se neobjevily.

Dagmar (Út, 21. 8. 2007 - 14:08)

Našej dcérke sa objavili molusky, keď mala 2 roky.Na radu detskej lekárky sme sa ich snažili ignorovať,vraj samé zmiznú. Ale keď z pôvodne dvoch maličkých ich asi behom pol roka bolo približne 50, už sme to nedokázali.Najhoršie bolo, že malej tiež začali vadiť, niektoré boli ve?ké, zapálené, išlo leto,kraťasy, sukienky...Mala ich hlavne na stehnách, ale aj na brušku a zopár pod pazuškou.Pod?a rád na internete sme skúšali všeličo- púder sulfotion, tee trea oil,alpu. Nič nepomáhalo.Neskôr sme sa rozhodli vyskúšať morskú so? a homeopatiká a bola to našťastie správna vo?ba.So? značky Kawar sme kúpili v lekárni.Malej sme ju dávali do kúpe?a asi 3 - 4 krát do týždňa /môže sa aj častejšie/Ráno sme jej dávali homeopatiká :Dulcamara 9 ch (3 guličky) a večer Thuya 9 ch ( 1 guličku). Imunitu sme ešte posilnili kvapkami Immunal,ktoré sme dávali do nápoja 2- 3 krát denne.O krátku dobu molusky začali samé praskať(je dobré ich vtedy vydezinfikovať liehom). Asi o mesiac bolo po moluskách, a to bez vytláčania,prepichovania a pod. Držím palce!

galina (Ne, 19. 8. 2007 - 08:08)

já jsem tady psala někdy v květnu 2006, že dcera je objednaná na seškrap molusek. Na vaše rady jsem s nimi začla bojovat já, každý večer po koupání, když byla kůže měkká jsem je vyloupávala (vymačkávala jako pupínek).Měla jich už kolem stovky po celém těle.POkaždé jsem místo pečlivě vydesinfikovala tea tree oilem. Po několika dnech, kdy jsem začala těmi největšími, se ty malé začaly samy ztrácet. Sice dcerka tehdy brečela, byla to ale jen chvilková bolest oproti tomu, kdyby ji to seškrabávali v nemocnici.Tak jsem tehdy volala do nemocnice, že to zmizelo a od té doby máme opravdu klid a doktora jsme nepotřebovali.

Zlata (So, 18. 8. 2007 - 22:08)

Čtyřletý syn má molusky na nožce a na zadečku, pokoušeli jsme je odstraňovat kde čím, ale jako zatím jediný účinný způsob se jeví užívání výtažku z Hlívy ústřičné - www.vegi.cz-

jana (Út, 14. 8. 2007 - 20:08)

Můj šestiletý syn má molusky v levém třísle a doktorka doporučila Duofilm. Zatím totím vypalujeme, ale je to nepříjemné, i když ro vypadá, že to možná zabere. V jiné diskuzi jsem před chvílí našla radu použít homeopatika Dulcama a Thuya occidentalis. Zkušenost s tím zatím nemám, ale píšu to sem, třeba to někdo zná nebo to někomu pomůže.

Mirek (St, 25. 7. 2007 - 22:07)

Trápí nás molusky na kolenní jamce a léčíme je homeopatiky. Chci se zeptat, jestli někdo nevíte, zda-li je možné se koupat v bazénu. Je léto....

Ivča (Čt, 12. 7. 2007 - 16:07)

Taky jsme bojovali s molusky,moje 3 letá dcera je měla na bříšku,ručičce a nožičkách,byli jsme je seškrabávat a opět se objevily.Taky jsme vyzkoušeli metodu propichováním,ale vždycky se vbudila.Potom nám naše paní doktorka poradila at si koupíme pemzu na paty a vyvaříme ji.Moluska natřeme desinfekcí BETADINE,ta neštípe.Potom at jemne pemzou pomasírujeme moluska až z nich poteče trošku krve,tím se naruší jejich povrch a znovu potřeme desinfekcí.Museli jsme sice dceru držet,ale byla to chvilička a myslím ,že ji to vůbec nebolelo,spíš ji vadilo,že jí držíme.Do měsíce ji všechny moluska slezly a nové se jí nevytvořily a doufáme,že už se ani neobjeví.

Návštěvník (St, 11. 7. 2007 - 16:07)

podivejte se na Anetky pribeh a pomuze vam to na 100 % a pak mi napiste jestly vam to pomohlo

Alena (Út, 19. 6. 2007 - 11:06)

Podívejte se na odkaz "Jak odstranit bradavice". Přesně tak to děláme i my a opravdu to funguje!

Alena (Út, 19. 6. 2007 - 11:06)

Zjistila jsem, že můj 4letý syn má po těle drobné pupínky, doktorka mi řekla, že to jsou molusky a musí se vypálit nebo seškrábnout lžičkou. Už jsem k ní nikdy nešla. Jedna paní mi poradila, ať mu je jenom naruším jehlou, že zmizí. Koupila jsem si jehly a nepálivou dezinfekci. V noci, když syn usnul, jsem mu molusku potřela dez. a jemně propíchla, musí být po tom vidět kapička krve a opět potřela. Zkoušela jsem je i vymáčknout, ale hned se vzbudil. Chce to trpělivost, ale na bříšku už žádné nemáme a zdoláváme poslední na nožičce. Moluska zarudne, někdy se zanítí,ale vyhojí se a zmizí. Držím všem palce!!!

Návštěvník (Po, 18. 6. 2007 - 20:06)

mam dvojcata 4. roky . molusky ma jen jedno z dvojcat .ma atopicky exem tak se snaze infikuje . zatim nam nic nepomaha . starsi syn molusky mel ve trech letech a po vypaleni .. podotikam .. bolestivem se toho na vzdy zbavil . asi budem muset podstoupit stejnou metodu jako u starsisiho syna . jinak nevim co by mohlo pomoci.

Jana (Po, 11. 6. 2007 - 16:06)

Mého malého syna trápily molusky a už nemá ani jednu! Ráno a večer jsem ho mazala krémem od české firmy Energy, který se jmenuje ARTRIN a opravdu výborně zabírá!!!

evča (Po, 4. 6. 2007 - 12:06)

Máme stejný problém (syn), duofilm taky způsobil spálení kůže a zanícení, molusek přibývalo.Pomohlo nám po koupání (zjemní kůži)molusku propíchnout jehličkou, vytlačit bílý vnitřek a vydezinfikovat desinfekcí Fenistil (neštípe). Zanícené molusky potírat Framykoinem. Takto odstraněné molusky už se znova neobjevují a už jich máme jen pár... držím palce všem :-)

pt (Ne, 3. 6. 2007 - 19:06)

syn, 3,5 roku je mel; kozni klasicky palila dusikem, ale to je jen odstranovani nasledku; na radu z tehle diskuze jsme zacali s homeopatiky (dulcamara, thuya occidentalis, pak pridali i engystol; za 3 mesice molusky zmizely
dcerka, 6 let, je zlehka chytla rovnez (deti se casto koupou spolu)a bez nejakych leku se ji rovnez ztratily
zda se, ze jako s jakymkoliv jinym virovym onemocnenim si organizmus musi poradit sam; da se mu pomoci pripravky na posilovani imunity

monika (Ne, 3. 6. 2007 - 17:06)

Zdravím, molusky jsem dostala taky po častém holení. Od té doby nepoužívám žiletku, ale holící strojek a je vše v pořádku. Podrážděná kůže je pro molusky "živnou půdou". Přikláním se k tomu, že molusky můžete opravdu dostat z bazénu. Další možnost je, pokud jste v kontaktu s dětma, které je již mají.

monika (Ne, 3. 6. 2007 - 17:06)

Z vlastní zkušenosti vím, že nejhorší je, když molusku (tedy ten bílý váček) propíchnete nebo rozmáčknete. Virus se tak jestě více rozšíří. Doporučuji po každém odstranění dezinfekci (např.peroxid) a pořádně umýt ruce. Dále je vhodné, jak již bylo zmíněno, posílit imunitu.

Jana (Út, 29. 5. 2007 - 10:05)

Radím HORSKÉ SLUNÍČKO.Synovi skvěle pomohlo,a to měl molusky po celém těle.

Reklama

Přidat komentář