Reklama

molusky

šárka (Ne, 20. 2. 2011 - 11:02)

Od homeoptaky máme doporučené užívání Dulcamara 9-15CH a Cinnabaris 9CH, tyto dvě homeopatika střídat ob den (podle věku dítěte 3-5gr) a jednou týdně Thuya occidentalis 9-15CH 10gr. Dcera to užívá zhruba měsíc a zatím se zastavil výsev nových a dvě velké odpadly.

Denisa (Ne, 20. 2. 2011 - 09:02)

Je to asi tři měsíce,co se...no že by Molusan tak strašně páchnul?? Je cítit po česneku, protože je to jedna z jeho složek, ale není to tak strašný zápach. Dětem to nevadilo. Vironal znám, ale ten je dobrý tak na posílení imunity, v případě, že nechcete aby se molusky vrátily. Jakmile je už máte, tak je neléčí. Používá se vnitřně, tak stejně musíte ty molusky něčím mazat. Vyškrabavání už nikdy více!!! Jsem asi srab :-), ale tohle dětem bych už neudělala.

Klára (So, 19. 2. 2011 - 19:02)

Začněte užívat Vironal z...a vy jste předpokládám jejich zástupce ne? :-)

Renata (So, 19. 2. 2011 - 18:02)

Já mám ještě 3 sviňuchy...Začněte užívat Vironal z firmy Energy,na molusky mi zabral po 14 dnech...vysvobození :-).

Renata (So, 19. 2. 2011 - 18:02)

Je to asi tři měsíce,co se u mě objevily molusky,vyškrabávání na kožním pomohlo vždy jen na chvíli,než se mi někde objevily další a balsam Molusan jsem pro ten strašný zápach použila jen jednou a víckrát se to nedalo,byl od něho cítit celý byt,nemluvě o oblečení.Trápila jsem se,dokud jsem nezačala užívat Vironal a už po 14 dnech se mi přestaly další molusky tvořit :-),takže hurá!Doporučuju všem zoufalým.

Karolína (Út, 8. 2. 2011 - 15:02)

jj, to je pravda. To mi...Já mám ještě 3 sviňuchy na prstech.Natírám občas molusanem na noc a zalepuji.Těžko se tam toho zbavuji.Mamku mažu 3x denně,trošku zlepšuje,ale pořád posetá třísla.Jak silnější,tak to tam nevětrá a jak se myje,tak vždy zhorší.Nakázala jsem jí větrat,vůbec nemýt a nebýt v kuchyni v té páře,větrat,jinak se zase rozmnožují.Vitamíny Centrum,hlavně C,šípkový čaj,řešetlákový sirup,mažeme na tu popáleninu po infectodellu rakyt.mast s bambuckým máslem i levanduli,střídáme i imazol,je to řehole,modlím přes panu Marii ke Kristu,Panno Maria,prosím Tě,vysvoboď nás již z této nemoci,dej mi prosím sílu,skrze Krista našeho Pána.Otčenáš...Malý nechutenství,zas rýma,3dny doma,aby nevlezlo zase do ouška.

Markéta (Út, 8. 2. 2011 - 11:02)

Jó, z euphorie mi...jj, to je pravda. To mi říkala i doktorka, když je oslabený imunitní systém, tak tělo pak špatně bojuje s infekcí a dlouho to trvá. Ale imunita je třeba posilovat teď v této době i tak. Všude teď řádí chřipky, takže je třeba být odolný vůči všem bacilům a virům. A ještě se oteplilo, tak to bude nářez. My jsme doma zatím ok, a co u Vás, je to už lepší?

Karolína (Pá, 4. 2. 2011 - 22:02)

Tak bacha na bazény,...Jó, z euphorie mi odpověděli, že při moluskách se má posílit imunitní systém také hlavně vitamínem C - prý šípek a ovoce.

Karolína (Pá, 4. 2. 2011 - 22:02)

Snad už bude konečně líp. Tak bacha na bazény, internet je prý plný informací o tom, jak všechny bazény bojují s chlamidiemi, tak abychom molusáčkové nenasbírali ještě další svinstva.

Karolína (Po, 31. 1. 2011 - 18:01)

Karolíno, je mi tě fakt...Snad už bude konečně líp.

Markéta (Po, 31. 1. 2011 - 18:01)

Markétko,díky za odpověď...Karolíno, je mi tě fakt líto:-( Vám se doma nasbíralo snad absolutně všechno co se dalo. Držím palečky, ať se to manželovi zlepší a mimi se podaří. To opravdu nevím co bych ti poradila. Ten Candiol by možná pomohl, ale nevím v této oblasti nemám zkušenosti. Zkus se třeba zeptat přímo na Euphorii. Jinak opravdu nevím. Ale fakt na vás moc myslím, ať už se zbavíte těch potvor a všechno je už OK.

kacer donald (Po, 31. 1. 2011 - 15:01)

sex sex sex on the beach ......

Karolína (Pá, 28. 1. 2011 - 23:01)

jo a ještě jsem si...Markétko,díky za odpověď s informacemi.Já mám osvědčený Jitrocelový sirup obyčejný ten Mucoplant,po tom se hned odkašlává.Ten Müllerův je jen voda,která vůbec nepomahá.Jak pošlu někoho pro sirup,tak mu vždy strčí v lékárně ten Müllerův i když výrazně prosím o Mucoplant.Vždy přinesou Müllerův.Ten kdyby se vůbec nevyráběl,tak se nic nestane.To mi poradila ségra,co má také děti a má to osvědčené.

No a to sladké,to je u mě jasná trefa do černého.

Tak držím pěstě s tím bazénem a moluskama.Já už se fakt bojím, ale ta představa,že si zaplavat je úžasná.Sex jsme již s manželem po 4 měsících moluskové odmlky zahájili. Bohužel,zase vyvstává problém,manžel asi problém s erekcí.Už to měl předtím.Chceme ještě oba jedno dítě,měl problém s plísní,děsně suchá kůže na předkožce při přetahování.Nemohl vzrušit,jinak kůže suchostí praskala.Trochu se mu to podařilo zaléčit Canesten a Molusan,ale má tam rýhy od popraskání,ale ta erekce ta asi bude přetrvávat.Možná by pomohl ten přípravek zase od euphorie.

Karolína (Pá, 28. 1. 2011 - 23:01)

Ahojte, tak naše dcera si z...Tak to je skvělé, že měla malá krém Emla na znecitlivění kůže. Pak už to jde. Je to sice i tak nepříjemná záležitost, ale ta bolest je o mnoho menší než bez Emla.Já to mám pořád před očima ten zážitek bez Emla a vzpomínám na to, že to bylo snad horší než porod.To byla taková šílená bolest na přirození, že jsem vylezla z kožního a plakala a plakala.Kožařka na mě řvala, že to vůbec nic není,že to dělá malým dětem běžně a ani nepípnou.Pro mě to byl takový šok,že jsem vůbec nenastoupila po 3 letech mateřské dovolené do práce.Neřekla si o neschopenku,doma se hroutila, personální na mě řvala, že mám nastoupit okamžitě do práce a já nebyla schopna,tělo plné stovek těchhle infekčních svědivých sviní.Nakonec jsem přišla i o místo.Jsem doma a propadám depresím,co se mnou bude.Už jsem zaléčená,ale má to pořád dítě a ještě to chytli další členové rodiny.

Markéta (Pá, 28. 1. 2011 - 08:01)

ahoj Karolíno, tak už jsme...jo a ještě jsem si vzpoměla Karolíno, že mi doktorka říkala, že u těch virových a bakteriálních infekcí je dobré úplně vynechat z jídelníčku sladké věci. Prý ty cukry pomáhají rozšiřování těch infekcí. Nebo u dětí aspoň co nejvíc omezit.

Markéta (Pá, 28. 1. 2011 - 08:01)

Ahoj Markétko,díky za...ahoj Karolíno, tak už jsme snad OK. Maého jsme dokonce odvezli aspoň na pár dní do školky v přírodě. Strašně se těšil a paní učitelka taky říkala, že mu to jenom prospěje. tak uvidím s jakou se vrátí. Jinak můžu jej jen doporučit ten sirup Stodal. Hmed druhý den začal krásně odkašlávat. Obsahuje totiž rostlinu drosera, který dobře působí na plíce. Molusky se nám zatím s úspěchem vyhýbají, i když teď zase začne plavání, tak uvidíme. Každopádně pro jistotu objednávám molusan :-) Ten molusan jsem mazala nebo nanesla votovou tyčinkou na tu molusku, tak aby byla přikrytá. Ten rakytníček taky mám a keště jsem si objednala i sušený a ten si dáváme do jogurtu. Četla jsem o něm na netu, že rakytník je fakt hodně dobrá bylinka. Paní doktorka mě taky pochválila, že možná i toho streptokoka jsme zvládli i díky těm bylinkám a tinkturám, co jsme k tomu dávali. Teď prý se zase blíží chřipky...snad se nám to vyhne. Ach jo :-) už ať je jaro. Tak se držte!!!!

Alice (Čt, 27. 1. 2011 - 21:01)

Ahojte, tak naše dcera si z bazénu taktéž přinesla molusky; než jsem identifikovala, o co jde, měla jich na tělíčku cca 40. Prošla jsem různé diskuse a zvažovala všechny možné alternativy a nakonec se rozhodla pro návštěvu kožního spojenou se seškrabáním. Kamarádka lékařka mi potvrdila, že jde o nejúčinnější, i když ne nejpříjemnější řešení. Dceru jsem hodinu před zákrokem omazala anestetickou mastičkou Emla (pokud nemáte - je dost drahá - na kožním vám ji sami nabídnou) a vyrazila, samozřejmě v očekávání velkého drasťáku, na základě přečtených zkušeností s diskusí. Drasťák se však nekonal. Dcerka plakala, protestovala, ale nebylo to opravdu nic hrozného. Myslím, že to pro ni bylo spíše nepříjemné než bolestivé; mastička zabrala. Pět minut po zákroku už o ničem nevěděla a samozřejmě byla patřičně kompenzována dobrotou a malým dárkem. Svého rozhodnutí nelituji a chtěla bych povzbudit všechny, kdo se návštěvy kožního obávají.

Karolína (Út, 25. 1. 2011 - 18:01)

Agátko,tak jsem zkusila...Dorazil levandulový krém a rakytníkový s bambuckým máslem + molusany, tak zase mažeme.Zásilka za 2322,-Kč. Je to prý moc příjemné mazání. Hodně se to lepší, molusky se stahují, splaskávají, řídnou,trochu vychcípávají.Snad už bude o trochu lépe.

Karolína (Ne, 23. 1. 2011 - 23:01)

Na popáleniny bych zkusila...Agátko,tak jsem zkusila mamku nastříkrat párkrát panthenolem.Možná ji ukecám i na ten česnek.Z www.euphorie.cz jsem objednala tu levanduli a ten rakytníkový asi krém nebo mast s bambuckým máslem. Bude to dalších 516,-Kč.Hlavně ať už se uzdravíme.Někdy to spočítám,kolik nás ty molusky stály.Malému jsem vymáčkla asi 2 na zadečku s bílou uzrálou tečkou. Ječel ukrutně.Křičel, že už molusky nemá,ale má je tam ještě sem tam.

Agáta (So, 22. 1. 2011 - 22:01)

Na popáleniny bych zkusila panthenol a hodně mastit. Jinak já to zalepuju kouskama takový bílý poloprůsvitný náplasti namotaný jako izolepa- teď nevím jak se jmenuje. A teď mě tak napadá- co zkusit navrdo rovnou plátky česneku? Vím, že když jsem byla malá, tak s tím mamka odněkud přišla, že to funguje na bradavice. Nakrájet česnek na plátky, přiložit, zalepit a nechat několik dní a ona ta bradavice pak vypadla.

Reklama

Přidat komentář