Reklama

Liposukce

sametka (Po, 28. 6. 2004 - 14:06)

Svetlusko-fakt se neni ceho bat, podivej na mne, videlas me pred zakrokem, a vidis i ted sama ze jsem porad sama dobra nalada a zvladam to s prehledem. Kdyz tady Jirka nejdriv psal, a pak mi i osobne hovoril, ze to vazne nic neni, tak jsem byla velmi skepticka, preci jen je to chlap, a za druhe dal si odsavat neco jineho nez mam ja, a k tomu se pricetly me neblahe zkusenosti...proste suma sumarum : niokomu jsem neverila a rekla jsem si az to zkusim na vlastnim tele, pak ztratim pochybnosti, no a zkusila jsem to a je to presne tak jak Jirka psal i jak rikal.... A to ja jsem hodne citliva a takovy straspytel! Vzdyst i u toho napousteni jsem uz misty i docela zajukla a tak,ale panu doktorovi to nevadi, radsi abych si jukla nez abych to tam doslova protrpela a pak se vztekala na nej i na sebe a na vubec vsechno. Fakt se neni ceho bat, trhani nervu v zubu je procedura mnohem neprijemnejsi.

sametka (Po, 28. 6. 2004 - 14:06)

Ivo - budu na Ostravsku, Ostrava nebo Bohumin - pobliz Olomouce asi spis ne, i kdyz kdovi, napis mi do emailu na sebe kontaktni telefon, eventualne bych cinkla, kdyby nahodou...

Světluška (Po, 28. 6. 2004 - 13:06)

Sametko určitě nejsem ten typ co by tlačil na pilu, jen s tou myšlenkou koketuji nic víc a dva nebo více měsíců čekání opravdu v klidu zvládnu:)))no možná ne v klidu určitě se trošku budu dopředu stresovat...

Iva (Po, 28. 6. 2004 - 12:06)

Sametko, pokud bys byla někde poblíž Olomouce, měla bych zájem vidět ten výsledek.Děkuji.

sametka (Po, 28. 6. 2004 - 12:06)

Daso, psala jsem ti mail, a v nem i telefonicke spojeni na mne, budu na Ostravsku v rozmeri 2.7.-6.7., pouze v techto terminech se muzu s Tebou a dalsimi zajemkynemi sejit, pak uz budu opet v Praze.

sametka (Po, 28. 6. 2004 - 12:06)

Svetlusko, no tak netlac na pilu a hezky si uzij dovcu a pak si "uzijes" pro zmenu tech stahovacich kalhotek. Ja vim ze to chce kazda hned,ale ja napriklad letos na zadnou dovolenou nejdu,proto to chci mit za sebou, protoze stejne nic nedelam,jen chodim do prace a z prace a jsem vesmes doma,tak proc bych nemohla chodit v katatech treba cele leto? Ale vy ktere mate jeste nejakou dovolenou anebo jinaci povinnosti ted v lete, tak si klidne muzete mesic dva pockat ne? Ja mam liposucki letos misto vsech dovolenych:) Uz by mi na ne nezbyla ani koruna:)ja se budu koukat na svy sunky a bude to pastva pro oci a dovolena pro dusi a mindraky:) doufam ze naporad:)

sametka (Po, 28. 6. 2004 - 12:06)

Heleno, zalezi jak se domluvite, a taky kde bys sla na zakrok, jestli v Praze nebo kde. Zase je nutno uznat, ze Mudr. Linzer ma jen 2 ruce a popravde si myslim ze je tzed na roztrhani,tak pocitej ze budes muset nejaky ten tyden pockat, fakt nevim jak to ma ted narvane. Kazdopadne tak dlouhe cekaci doby jako v Laurea nebo u Mestaka v Esthe (nekolik mesicu) to tady nehrozi, max. par tydnu.

Světluška (Po, 28. 6. 2004 - 11:06)

Zuzy jdu až zítra na konzultaci tak pak určitě napíšu , ale myslím že nebude potřeba nic dodávat k tomu co jste tady psaly se sametkou, Sametko to víš že bych to nejraději měla za sebou když už sem se rozhodla! Ale taky uvidím jestli p. doktor bude mít vůbec volný nějaký termín aby se to stihlo do té mé dovolené, ale je mi jasné že jakmile to podstoupím tak začnou pořádná vedra a tropy jojo já mám vždy smůlu a pak se v těch kaťatech upeču:)))

Dáša (Po, 28. 6. 2004 - 11:06)

Ahoj Sametko,gratuluji k mizejícím modřinám - to já mám modřiny přes celou odsávanou oblast. Sraz "někde u Ostravy" by mi vyhovoval nejlíp v nadcházejících 3 týdnech (19.7. nastupuji do nové práce), ale v podstatě je mi to jedno, akorát to potřebuji vědět pár dní dopředu, abych si zajistila hlídání dětí.Musím zpět k práci, tak zatím všechny zdravím.AhojDáša

zuza (Po, 28. 6. 2004 - 11:06)

Ahojky Svetlusko,tak to horim zvedavosti, jak dnes pochodis a urcite napůis. Moje vlnobiti zatim zustava, mozna je to lehounce lepsi, protoze cvicim a snazim se kuzi zpevnit, ale co zustalo neodsate, s tim nic nenadelam. Tak drzim palce.

Helena (Po, 28. 6. 2004 - 11:06)

Ahoj Sametko,závidím Ti, že už máš po zákroku stehen a zadečku. Já se teprve chystám na konzultaci a zajímalo by mě, jak dlouho se musí čekat od konzultace do zákroku, jestli p. doktor Linzer má dlouhé čekací termíny. Já bych chtěla jít co nejdřív. Díky za odpověď. Helena

sametka (Po, 28. 6. 2004 - 10:06)

Jinak ja uz se poohlizim po dalsi liposce, na ty drzaky lasky,nejradsi bych sla uz pristi tyden:))) protoze ted je fakt prijemne pocasi na ty kalhoty,vubec mi neni vedro,je to tak akorat, myslim ze kdyby ses Svetlusko objednala ted nekdy na zakrok a pocasi by bylo porad tak mizerne mezi 20-25 stupnu tak to fakt v pohode ty dva tydny vydrzet lze.

sametka (Po, 28. 6. 2004 - 10:06)

Cauky Svetlusko nase:)Tak ja musim rict ze tyden a par dnu po liposce uz doma cvicim na stepperu a tancuju a vyvadim a proste parada:) uz jen ty kalhoty nosim,ale vubec mi neprekazeji, na malou jsem se naucila chodit i s nema tak bravurne ze by se leckterej chlap divil:) a na velkou si je sundavam. Dokonce se z nich seprali i ty skvrny od krve a te tumesc. tekutiny,tak nebyt toho ze maji urpostred tu nehezkou diru tak vypadaji jako luxusni spodni pradlo:) Modriny diky liotonu mizi fakt rychle,uz to mam jenom takove zazloucene a asi mi to do 2 dnu zmizi-bolestivost uz zadna,poznam to opdle toho,ze me dneska zase jedna nase obstaorzni matrona placla po prdeli a ja nic:) takhle pred tydnem jsem myslela ze ji utrhnu hlavu:)

Světluška (Po, 28. 6. 2004 - 09:06)

Ahoj holky, i já musím vyjádřit svou radost jak se to tady pomalinku ,ale jistě rozrůstá vzpomínám si jak jsem sama dlouhou dobu pouze příspěvky sledovala a posléze se stala teprve trochu aktivnější, tak holky vydržte ať to tady přes léto nevymře...není nad další informace..tímto díky Julii, která si na nás udělala čas.Zuzko , Sametko tak sem se konečně rozhoupala a objednala se na kozultaci k p. Linzerovi už na zítra, tak sem zvědavá:))) Uvidím jak s tím zákrokem jestli to tedy nechám na podzim nebo před tou dovolenou, ale je to dost lákavé to udělat už teď...Budu ráda když se udělá další lipobabinec samosebou asi až po létě a jestli bude zájem...A co ty sametko jak se hojíš??? co modřinky??? Zuzko co vlnky?

Světluška (Po, 28. 6. 2004 - 09:06)

Ahoj holky, i já musím vyjádřit svou radost jak se to tady pomalinku ,ale jistě rozrůstá, tak holky vydržte ať to tady přes léto nevymře...není nad další informace..tímto díky Julii, která si na nás udělala čas.Zuzko , Sametko tak sem se konečně rozhoupala a objednala se na kozultaci už na zítra, tak sem zvědavá:))) Uvidím jak s tím zákrokem jestli to tedy nechám na podzim nebo před tou dovolenou, ale je to dost lákavé to udělat už teď...Budu ráda když se udělá další lipobabinec samosebou asi až po létě a jestli bude zájem...A co ty sametko jak se hojíš??? co modřinky??? Zuzko co vlnky?

sametka (Po, 28. 6. 2004 - 08:06)

Ahoj Daso, no tos zase tolik neplatila! Ja to mela i s pradlem za 26500,- ale kazda sranda neco stoji. Chtela jsem se zeptat na ten lipobabinec u Ostravy. Jsem kousek od Ostravy-cili rada bych se s par holkama setkala, zitra budu na netu tento tyden naposled a pak az za tyden,tak holky pouvazujte! Email na mne mate - pres nej si muzeme vymenit kontakty na mobilni telefony.

Dáša (Ne, 27. 6. 2004 - 23:06)

Ahojte holky,sleduji vaše četování už od února, v pondělí 21.6.2004 (tedy před týdnem) jsem byla na liposukci (tumescenční) v klinice Laurea v Brně. K rozhodnutí mi móóóc pomohly informace, které jste se sdělovaly. Takže jsem se rozhodla, že napíšu svoje vlastní zkušenosti, třeba to zase pomůže někomu dalšímu...Takže: před zákrokem jsem měla obvod stehen 54 cm, teď po týdnu 53 cm, ale jsou viditelné otoky a modřiny v podstatě takřka po celé odsávané ploše. Odsávali mi vnější stehna, celkem z každé nohy asi 250 ml. Zákrok nebolel ani trošku - jen první píchnutí bylo jako když člověk dostane injekci, ale to mi nevadí, protože jsem diabetička na inzulínu a píchám si inzulín 5x denně. Zákrok trval celkem 50 minut, přičemž nejdéle trvalo napouštění (napustili do mě asi 1 litr tumescenčního roztoku). Přístup doktora i sestry byl moc fajn, takže v pohodě. Z Brna jsem odjela autem domů do Šumperka, což je asi 100 km. Beru Wobenzym 3x denně 7 tablet, mažu se Liotonem (díky vám mimo jiné taky za tyhle rady). Když mi před týdnem natáhla sestřička ty stahovací gatě, celkem jsem si říkala, proč na ně všechny tak svorně nadáváte. No a už to chápu, z celé liposukce si myslím je nejhorší tohle. Sice obleču dvoje kalhoty a pod zavinovací sukní to taky není vydět, ale už se těším, až je sundám. Navíc se mnou přítel odmítá spát, což mě štve (ale dneska ráno jsem si je sundala a donutila ho plnit povinnosti, takže to půjde :-)). Jinak je mi 30 let, měřím 162 cm, vážím 58 kg. Jizvičky se hojí, mají tak cca 4 mm v průměru a dle mého názoru zmizí do pár měsíců úplně (mám zkušenost s jizvou po slepáku a ta je o moc větší).Kdokoli bude mít nějaký dotaz, klidně se ptejte.Jo a jelikož jsou mezi vámi i zdravotní sestřičky - tak mám celkově o 3 j inzulínu míň, takže ty špeky v podstatě musely organizmus zatěžovat. Taky je fakt, že jak dá člověk tolik peněz (lipo + prádlo celkem 14500,-Kč), tak si dává i majzla na to, co jí.Zatím ahojDášaP.S. Pokud by se dělal nějaký lipobabinec u Ostravy, tak ráda přijedu!

Jirka (Ne, 27. 6. 2004 - 21:06)

Liposukce na splátky jsou možné pouze přes Medicom BK. Zákrok provedený v Praze. Veškeré další otázky včetně termínů na konzultace a samotný zákrok u MUDr. Linzera mi můžete volat na mobil 603524124.JirkaP.S. Zdravím všechny a přeji krásný zbytek neděle a rychlé hojení...

zuza (Ne, 27. 6. 2004 - 14:06)

Ivano, v Praze urcite, ale myslim, ze to je resitelne dohodou. Ja to nevim, jen si myslim, ze dohoda s MUDr. Linzerem je, kdyz jsou moznosti v Praze, tak proc ne i jinde, kdyz jde stale o stejneho doktora. Nakonec na te konzultaci se dozvis jak to je. Drzim palecky a napis, at je informaci vic.

Ivana (Ne, 27. 6. 2004 - 13:06)

Oprava: omlouvám se, MUDr.Linzer....

Reklama

Přidat komentář