Reklama

Liposukce

sametka (Út, 13. 7. 2004 - 16:07)

Kdyz me tady tak chybi ta Zuza:((((( Vam ne? Ona je stejne zmije jedna vlnkovata,zdrhne si rovnou na mesic (dokonce na 5 tydnu!!!) a uziva si tam s tema svyma vlnkama a my abychom tady na ni cekaly:)) Ja pres leto na zadnou dovcu nejedu,tak me tady nenechavejte samotnou protoze si pak necham odsat vse mozne i nemozne nez se vratite z dovolenych:) Bez dozoru:) Moje mamca mi rikala, ze ji je to jedno, at si klidne necham odsat i hlavu:) Ja si to hned predstavila,jak takova odsata hlava vypada:) a napadlo me ze bych vypadala jak zaba:))) Cele celo bych mela odsate a hlava by mi koncila u pusy a navrchu jen 2 velke oci by se kulili:)))))) no dost legrace:)

sametka (Út, 13. 7. 2004 - 16:07)

Valonko - mas to tam :-) to je rychlost co?:)

Valorka (Út, 13. 7. 2004 - 15:07)

Tak mám tu novou emailovou schránku, chvíli jsem se trápila s atlasem, ale je to marný. Tak moc prosím, jestli by ten ceníček šel poslat tam. Už mi dokonce nejdou otevřít ani starší emaily od Zuzy, tak se nemůžu mrknou na ani na ceny od ní.Díky V.

Valorka (Út, 13. 7. 2004 - 15:07)

Ahoj holky, tak jsem se o víkendu vrátila z dovolené a teprve před 5 min. jsem dokončila čtení všech Vašich příspěvků a dostala se na aktuální konec! uuufff, ale kolik toho všeho už vím! Moc vám děkuji. Jsem už také rozhodnutá pro doktora Linzera, jen ještě nevím, kdy zavolám na objednání na konzultaci. Ještě totiž nemám shromážděné potřebné finance. Teď zrovna nemám nejlepší finanční období, jelikož máme s mým mužem malinkou firmu, do které jsme právě nainvestovali a dohodli jsme se, že si následující rok nebudeme dávat výplaty (jen pro zaměstnance) a trochu se ustabilizujeme. Dovolená, oblečení, kosmetika atd. , to samozřejmě jo, ale těžko se mi chlapovi vysvětluje, že se sice uskromňuji, ale lipošku chci hned...Říkal a´t úpočkám na konec roku, ale to já nechci, takže budu vše dělat pro to, aby to vyšlo už koncem září. Zatím mám něco kolem 17tis. k dospozici, což asi nestačí, takže se s konzultací nechci unáhlit, protoře po ní bych určitě chtěla jít na první volný termín a na to ještě nejsem finančně připravená.Chtěla bych jít do Břeclavi. Jsem takový stydlín, že se i stydím paní Linzerové zavolat. Poradíte mi, jak telefon s ní probíhá? A za jak dlouho obvykle je konzultace? Světluška a Helena šli skoro obratem, tak nevím. Na konzultaci bych ale měla jít, aspoň proto, abych se dozvěděla tu cenu. Sametko , Ty jsi mi poslala asi ten ceník do emailu (7.7.tuším), byla jsi to Ty, že? Mám problém, mám schráku na atlasu a ten nějak drhne, mám tak tu zprávu s přílohou, ale když ji chci otevřít, tak se objeví, že server atlas má problémy a že se omlouvají, že na tom administrátor pracuje..Tak jsem naštvaná, už druhý den se na to nemůžu kouknout a jsem tak zvědavá. Pokud to nepůjde otevřít tak si si založím jinde schránku a porosila bych Tě, jestli bys mi to neposlala ještě jednou. dám vědět. Nějaké ceny mi poslala i Zuza, která mi také hodně poradila, moc díky.Jo jo mám sice tlusté stehno "jen" 53 cm, ale měřím jen 168cm, v pase mám 62 cm a prsa jedničky a ramínka 30cm úzká (měřila krejčová a smála se), takže sice nejsem koule, ale spíš hruška asymetrická, tak myslím, že by mi lipoška pomohla, ale musí to posoudit asi pan doktor, které partie tomu pomůžou, jestli vnitřní stehna nebo vnější atd.Díky moc za rady ahoj V.

sametka (Út, 13. 7. 2004 - 15:07)

Heleno, no to ne, pokud mas ty ranky jeste zalepeny, tak si to klidne mazej,v podstate by se to nemelo mazat kdyz jsou jeste ty ranky nezahojene,tzv. mokvajici nebo otevrene. z duvodu horsiho hojeni ranek a taky treba zaneseni infekce,ja mela asi 5 dnu ty stripy zalepeny, cili jsem se bala aby se to neodlepilo,protozepreci jen je to masticka... ja jsem si na to stejne nemohla ani sahnout prvni dny,nebo mozna mohla ale nechtela.... jestra z tech sester mi rekla ze si to mam mazat az pozdeji,tak jsem ji uposlechla amyslim si ze to ma svoji logiku,ale pokud v tech mistech jedes opatrne a pak pockas az se gel vstreba taks nic nezvorala neboj! na kadeni jsou ty gate fakt nemozny,a myslim ze 99% zen si je sundava,na curani,to zalezi od sikovnosti holky:))) taky me stvalo,ze nemame pindika jako kluci,protoze jsem az po teto liposce pochopila co to je curani na stranu:) nikdy predtim jsem ten problem nemela:) holt nedokazeme regulovat smer, to je ten pruser:)

Helena (Út, 13. 7. 2004 - 14:07)

Ahoj děvčata - Sametko a Světluško, no to jsem se pobavila. Jsme na tom všechny stejně s tím čůráním a kaděním. Já mám ty samé problémy, ale když jdu kadit, tak radši kalhotky sundavám, protože by to asi špatně dopadlo a taky se bojím sednout na prkénko, protože to je zrovna na tom místě, kde mi to bolí nejvíc, ale překonám to a pak už je to dobré. Ve stoje bych se Světluško asi taky nevyka.... Sametko, píšeš, že Lioton sis mazala až 5-6 den. Já se s ním mažu hned od začátku co ze mě přestala vytékat tekutina, tj. druhý den večer po vysprchování. To je špatně? Já vždycky přes ty náplastičky jedu opatrně a pak to na těch dalších místech natřu víc. Tak to jsem asi zvorala, viď.

sametka (Út, 13. 7. 2004 - 13:07)

Svetlusko:))) jakto ze se ve stoje nevy.. ?:)))))))))))no to jsem s epobavila:) ale to dosedani na ty odsate mista je fakt neprijemne, zkus si zatnout peste a ty poloz na prkynko a sednout si jen na ne, misto dosedu alebude az za odsatou zonou.... takto jsem resila prvni asi 2-3dny....ale jinak koukam ze ses statecna holka! curani ti jde hezky! no to smekam! hele, a s tim jidlem, to ti snad i prospeje ne?:) cim mene budes telo ted zatezovat stravou,tim vice a rychleji bude moct mobilizovat sily na hojeni odsavane oblasti... nerikam vubec nejist,ale jist odlehcenou stravu,cili treba kefiry, zeleninu a ovoce, a hodne pit pit pit. to je u jakekoliv nemoce hodne dulezite,prijem tekutin...jinak pokud nejsou jizvicky zahojene,(ve smyslu zacelene) nedoporucuje se mazat liotonem... az tak za 5-6dnu. ja zacla asi az za tyden,kdyz uz jsem to na dotek mohla v pohode ohmatavat....

Světluška (Út, 13. 7. 2004 - 13:07)

Tak to máme Sametko stejně neposlušnou dírku, mě taky zlobí ta nejspodnější na levé noze "svině jedna" Jinak čůraní je v pohodě brnkačka, ale udělat kaky v kalhotkách je nad mé síly opravdu, takže si je musím sundat, jenže když si je zas sundám tak zas jak je to citlivé si nedosednu na prkýnko a ve stoje se taky nevy...takže jím co nejmíň abych chodila co nejmíň..to je pro mě asi tak nejhorší..a pokaždý když si kaťata sundám tak se celá opotím než si je zas nandám...

sametka (Út, 13. 7. 2004 - 12:07)

ahoj HOLKY!!!!!!!!!!!!!!!§ tak jsem rada ze jste v pohode a ze s usmevem na rtech zvladate nejhorsi prvni dny, verte ze od ted to uz bude jen a jen lepsi a lepsi a hezci a hezci! Ja mela taky jednu nejneposlusnejsi dirku! Bylo to na leve noze ta nejspodnejsi,svine porad tekla a tekla a nedala si rict, prelepovala jsem ji, vice jsem ji jakoby k sobe tiskla at se dobre sroste,protoze byla dlouho otevrena a doslova bojovala jsem sni snad tyden,opak to vzdala:) hehe udolala jsem ji:) ted uz mam na jejim miste stejne malinkatou jizvicku jako na ostatnich. Mam pres boky nejakych 3-5cm dole.... nejvic mam dole tam kde jsem si to nikdy nemerila tak to nedokazu objektivne zhodnotit,ale kazdopadne holky vsechny kalhoty mi presne v tiom odsatem miste delaji faldiky,ze jsou mi tak jakoby volnejsi,to je legrace ze vsude jinde jsou mi dobre a tam na tech rajtkach se ted delaji takove narasene mista:)))) tak rikate ze jste to zvladly v pohode jo? ono nejhorsi je asi prvni den kdy to tece...ale pak uz to je brnkacka fakt.stahovacky jsou taky v pohode,tedy az na to kadeni a curani...ale casem si clovek najde system jak na to, &;239; kdyz pochvalim se- minuly tden (a tedy uz treti tyden noseni kalhot) jsem si je opet poto:( jsou proste na toto nemozny, vubec tam nemuseli tu diru delat,protoze stejne je asi lepsi si je sundat.... i kdyz treba jenom mne to jde blbe protoze jsem tlustoch:) nekdo jiny kdo ma tenke nozky a malou prdylku tak to curani zvlada v pohode. ted kdyz chodim na zachod,uz instinktivne (i kdyz nenosim uz gate) koukam abych si nepocurala stehna:))) a tim jak se 150x denne koukam na ty stehna,tak tim je mi jasnejsi,jak si primo rikaji o odsati:)))))

Světluška (Út, 13. 7. 2004 - 12:07)

Helčo, mé nožky taky vypadají nejlíp ráno , kdy ještě nejsou unavené a večer sou více nateklé...a pak se i hůře natahuje to prádlo...modřiny mám taky teda vždy jednu velkou na každé noze, ale stejně nejsou pod těma kalhotkama vidět..a mimo to by bylo divné kdyby tam ty modřiny nebyly když tam před tím byly pořádný bochany:)))

Helena (Út, 13. 7. 2004 - 11:07)

Ahoj Světluško, jsem ráda, že ses ozvala. Mám dnes stejné pocity jako Ty. Jsem samá modřina, ale při myšlence, že nebudu mít bochany, tak mi to vůbec nevadí, ani ty elasťáky, to je celkem v pohodě. Taky mi jedna dirka dělala neplechu, ale mluvila jsem s Jirkou a ten říkal, že se vůbec nic neděje, že je to naopak dobře. Jinak se cítím skvěle, akorát večer jsem víc nateklá to se mi po sprchování špatně zapínají ty sexy kalhotky. Zatím papa.

Světluška (Út, 13. 7. 2004 - 10:07)

Ahoj Sametko, si hodná že jsi na mě myslela já taky litovala před lipoškou, že nemám na tebe číslo a nemůžu si pokecat s někým kdo to už podstoupil, také nechci lobovat za Medicom, ale musím říct, že jsem se tam cítila moc dobře. Připomínám, že jsem čtvrtý den po lipošce(zevních stehen) a až na první den kdy z dírek vytékala tekutina+krev se cítím dobře...sice jedna dírka neustále stávkuje a teče, ale to je snad normální. Jinak teprve dnes musím říci ,že mě odstáté partie nejvíce bolí, hlavně při změně poloh tak doufám že se ta bolest nebude stupňovat ale bude spíše ustupovat, ale dá se to vydržet není to o nic horší než když člověk spadne na lyžích na zledovatělou plochu. Sranda je , že si toho lidi začínají všímat a já si musím něco vymýšlet ikdyž to je opravdu nejmenší problém...co si lidi myslí...Ahoj Helčo doufám, že se taky dobře hojíš..koukej napsat jak na tom si ať můžu porovnávat...

sametka (Po, 12. 7. 2004 - 15:07)

Heleno - neskutecne jsi me potesila! Nejenom proto, ze mi dekujes a ze vubec sis v tom prehrsli prispevku na mne vzpomnela ale zejmena proto,ze slova chvaly na MuUDr. Linzera a Jirku Bazanta nevychazeji pouze z mych ust. Uz to tady pomalu zaclo vypadat, ze za ne lobbuju. Ale i kdyby,myslim si,ze ti dva si to zaslouzej. Jirka udelal taky velkej kus prace - ve svem oboru... Od velkejch profesionalu se ocekava, ze praci pro kterou jsou kvalifikovani i perfektne zvladnou, protoze je povazujeme za profesionaly, coz Jirka i pan doktor rozhodne jsou! Preji vsem ktere se hoji, hodne hodne zdaru a rychle vyleceni se, a vsem neodhodlanym jeste jednou hodne odvahy a odhodlani zavolat a jit do toho. Ja mam tak hezkou prdel,ze tak hezkou jsem ji snad nemela ani kdyz jsem mela o 15kg mene-fakt! Strasne se ted tesim na ty drzaky a zase vam pak popisu jaky to bylo a jak to dopadlo, ja jsem vlastne takovej prototyp, kterej na vsecko pujde (dam si odsat alespon 4 partie, a o pate uvazuji a nemohu se rozhodnout,tak to necham na cas) a pak vam to tady vsechno budu psat a budu se vam ukazovat,pokud bude zajem:) uz si pripadam jak reklamni panak:))) Zuzka az se vrati z dovolene, bude zirat!:)

Helena (Po, 12. 7. 2004 - 15:07)

Ahoj děvčata, tak jsem v sobotu byla na liposukci u Dr. Linzera tady v Praze v Medicomu a musím řici, že paráda. Sice jsem se nebála, ale pak jsem měla trochu nervy. Bylo to super. Vůbec to nebolelo a kdo váhá, tak mohu vřele doporučit a to díky Vám, které jste už na tom byly právě u dr. Linzera. Pan doktor je moc prima a celý tým, v čele s Jiřím Bažantem je moc fajn a skvěle se tam všichni o Vás starají.Ještě jednou díky - hlavně Sametce, která všechno popsala. Mějte se krásně a všem přeji báječnou dovolenou. Doufám, že Světluška je též v pohodě a tímto ji zdravím.

sametka (Po, 12. 7. 2004 - 09:07)

Cauky Janino:) Koukam ze jsi taky jeden ze spisovatelu tady na doktorce:)) Tak ja se tedy na to brisko nebojim,ale prvni co musim udelat jsou vnitrni stehna a drzaky lasky abych v kalhotech nevypadala jako kdyz si zapomenu televizi v kalhotech,v tom miste boku a pasu:) jak mi tumescentni liposkou zuzily boky (ty rajtky (spis vnejsi stehna), tak to zustalo hezky uzke a ted zbytek je nehezky a nema zadny tvar. Brisko bude vanocnim darkem, pokud nesleze samo s tou kalanetikou a upravenou stravou do vanoc:)ja zaplatila u mudr vrbickeho za nohy dohromady asi 17 tisic + tisicovka ty stahovaci puncochy a pak ted za boky jsem zaplatila 25tisic+pradlo 1500 a dalsi leky v hodnote asi 1500,- (wobenzym masti a pod), cili podtrzeno secteno:46litru uz me stalo moje drahe telo. podotykam ze na ty nohy musim znovu! cili rekla bych ze jsem yhodila zbytecne do vzduchu 17 tisic jen tak z legrace. a to mi je vzdycky lito zaplatiti si nejakou drazsi dovcu,treba na kanarech nebo maledivach:) a takhle jsem je splachla do zachodu:) v praze ziju navic v podnajmu a mesicne me to stoji 6 tisic, coz tedy taky neni zadna vyhra kdyz jsem na to sama... no abych to zkratila, zacla jsem chodit za mudr. linzerem,protoze vim,ze mi to udela napoprve dobre a proto mi neni lito ani vyssi ceny. ty boky mam ted fakt nadherne, moc se mi libi, rovnoucke, zadna jizvicka, zadna boulicka, ja se na to nemuzu vynadivat. akorat mi ten pohled kazi ten zbytek:) ale uz tuto sobotu jdu na ty drzaky a pak doufam ze za dalsich par tydnu na vnitrni stehna... pak se muzeme jit koukat na zachodky a stryptyzy delat:) ale jani ubezpecim te,ze pokud se dalsi babinec bude konat zase u jirky v salonu,tak nemusime na zadne stupidni zachodky chodit:) tam je prima atmoska a kazdy si tam ukazuje co chce a primo v kresle:) jinak mam opet male zjisteni. pradlo uz nenosim, nosila jsem ho poctive 3 tydny, protoze kdyz jsem ho po asi 17-ti dnech sundala,kvuli paraku, tak to pri chuzi jeste trosku bylo citi..neprijemne to bylo,a myslim si ze pravy cas kdy se maji kalhoty sundat je ten,kdyz uz to neni neprijemne ani pri doteku a ani pri chuzi (bez stahovacek), u mne to trvalo 3 tydny... myslim ze ty 2 jsou opravdu minimum, i kdyz po tuimescentni metode se to hoji fakt rychle a nekdo kdo moc na modriny netrpi uz to muze mit treba po tydnu hezke,a nebolave ale stejne si myslim,ze ty stahovacky nutne jsou,aby to podkozi lepe prirostlo na tu masovou hmotu. ja se musim úpriznat ze jsem asi uchyl,ale ja se na tu dalsi liposku tesim:) jsem LIPO-pozitivni:) kdy bys janino mela cas na nejaky dalsi lipobabinec? mohlo by to byt treba vpatek a ze bys u mne prespala do druheho dne,abys nemusela cestovat dlouho domu (pokud si tedy dobre pamatuji ze nejsi z prahy). Strasne jsem zvedava co Svetluska! Protoze jsem na ni cely vikend uporne myslela a drzela ji palce a proklinala jsem ze nemam jeji telefonni cislo,ze bych se ji zeptala jak ji je.

JANINA (Pá, 9. 7. 2004 - 22:07)

HOJKY HOLKY,TAK KONECNE MAM CHVILKU V PRACI A MOHU VAS POTESIT MYM "MALYM" PRISPEVKEM. TOBE SAMETKO DEKUJI ZA POCHOPENI S TOU KLASICKOU LIPKOU.HNED PRI KONZULTACI JSEM SE OBJEDNALA A SLOZENKOU ZAPLATILA ZALOHU.BYLA JSEM STASTNA JAKO BLECHA V KOZICHU,ZE MI TU LIPKU UDELAJI.DNESKA JSEM SE MERILA V PASE A Z 97 CM MAM V KOMPRESU ZATIM 84 CM A MYSLIM SI,ZE JE TO JESTE OTEKLE A DOUFAM,ZE AZ TO PEKNE PRADELKO SVLEKNU,TAK TY CM ZUSTANOU. JA UZ TAKY NEMAM ZADNE MODRINY! HEC HEC.VNITRNI STEHYNKA JSOU ZATIM JAKO OD CIZIHO,ALE TO BUDE SI MYSLIM TAKY V POHODE.BOKY JSOU DIKY PASU ZNATELNE I KDYZ JESTE OTEKLE.MUSIM SE PRIZNAT,ZE JSEM UVAZOVALA I O TUMESCENCNI LIPOSUKCI U DR. LINZERA, ALE JA JSEM ASI SRABIK,PROTOZE JSEM MELA STRACH Z TOHO NAPOUSTENI PRI VEDOMI. KVITKO MI PSALA,ZE JI TO NAPOUSTENI DOST BOLELO U STEHEN (MUDR.VRBICKY).MOC TE OBDIVUJI A OSTATNI TAKY,ZE JSTE VSE VIDELY NA VLASTNI OCICKA JAK VAM "KRADOU" TEN TUK, KTERY STAL TAKOVOU SPOUSTU PENEZ, NEZ SE ULOZIL VE VASEM TELE. JA NIC SICE NECITILA PRI ODSAVANI A ANI NEVIDELA JAK ME MUSELI PRIMO NARVAT DO TOHO KOMPRASNIHO PRADLA-TO MUSELO BYT DIVADLO.REKLA JSEM TO DOKTORCE PRI KONTROLE A ONA NA TO, ZE JE LEPSI TO NEVIDET. ASI TAM VYVADEJI PSI KUSY, JAK JE RVOU DO TOHO MALEHO PRADLA. JIZVICKY MAM UZ TAKY ZAHOJENE ( 3 NA KAZDE STRANE ) A NA BRISE TAKOVE MALE JAKOBY VPICHY PO INJEKCI - TECH TAM BYLO NEKOLIK. AZ SE KONECNE SEJDEME, TAK MUZEME POKECAT A JAKO KULTURNI VLOZKU SI UDELAT NAVZAJEM STRIPTYZ. KDYZ JSEM SE SESLA ZACATKEM KVETNA V PRAZE S KVITKEM, FAJN JSME SI POKECALY A STRIPTYZ JSME PROVADELY NA TOALETACH. TY BOKY MELA FAKT MOC PEKNE UDELANE - ZAVIDELA JSEM JI. SAMETKO, TOHO BRICHA BYCH SE NEBALA. JA JSEM UZ DRUHY DEN SPALA NA BRISE JAK JSEM ZVYKLA.MELA JSEM POD BRICHEM VELKY POLSTAR,ALE JE PRAVDA,ZE KAZDY POHYB JSEM CITILA. TOBE ZUZI PREJU, ABY SE TI DOVOLENA VYDARILA A BRZY SE ZASE OZVI. JINAK SE MOC TESIM NA DALSI VASE PRISPEVKY. JO, SAMETKO KOLIK TE UZ TY LIPOSUKCE I TY NEVYDARENE STALY? NAPIS. PA. JANINA

Alena (Pá, 9. 7. 2004 - 14:07)

O těch antickejch sloupech něco vím.. :-)) vlastním dva exempláře :-))Liposukci mi dělal Mudr. Linzer v Břeclavi.. fakt super. Odsával mi stehna (ty boule z venku) i ty vnitřní. Ty ještě nemám zahojený.. je to necelejch 14 dní.. ale nijak zvlášt to nebolí a modřiny už nemám žádný... Fakt ještě dost silně uvažuju o těch "držácích"... ale určitě to nechám až po dovolený...

sametka (Pá, 9. 7. 2004 - 13:07)

Svetlusko, ty jsi fakt trdlo!:) Tak to jestli tam bude 10 mediku a budou civet je asi ten nejmensi problem:) Pro mne byl strach z bolesti skoro neprekonatelnou prekazkou. Ale musela jsem si kousnout do prstu a rict si, ze to musim preci zvladnout. a ono to pak slo lip, ja si jeste predtim vyptala piluli na uklidneni,ktera stejne nemela nejak extra efekt,ale alespon psychologicky me to mozna trosinku pomohlo. Ja se stejne trasla jako osika pri te prvni noze,ktera mimochodem mnohem mene bolela nez ta druha, ale pri druhe uz jsem zase nemela strach,ale zase to bolelo,a mozna to bylo stejne jako na prvni ale strach veskerou bolest eliminoval. Kdo vi.. Ty se hlavne drz, nic to neni a budes krasna a jak se rika,pro krasu se obcas musi trosicku trpet :) stejne jako trpi nase vlasy barvenim, nohy depilaci, oci a olicej nekonecnynm nanasenim ruznych barvicek masticek a buhviceho jeste,tak i podkozni tukova vrstva si ted chvili potrpi ale pak bude klidek.

sametka (Pá, 9. 7. 2004 - 13:07)

Aleno, a co ti odsavali? Konkretne ktera partie. Ja mam taky nohy jak anticky sloupy a tez jsem uz leccos podstoupila, proto me to docela zajima. a take kde ti to delali (kdo?).

Světluška (Pá, 9. 7. 2004 - 11:07)

Sametko jdu dneska večer kolem páté hodiny, jsem v klidu teda aspoň myslím, ale tělo si stejně dělá co chce a nervy pracují o trochu více než jindy...dokonce se mi zdál o tom sen že se přišlo na zákrok podívat dest mediků a já jsem odmítla něco podstupovat když budou civět tak vidíš z čeho já mám strach...jsem fak bláznivá...

Reklama

Přidat komentář