Reklama

Výprask před diváky

Zuzana (So, 27. 5. 2023 - 21:05)

To asi ne bylo by to hodne do krve co?

Petra (So, 27. 5. 2023 - 21:05)

O tom vubec nepochybuj

Zuzana (Čt, 1. 6. 2023 - 21:06)

Zitra bude zase vyprask

Petra (Čt, 1. 6. 2023 - 21:06)

Doufám ze poradny

Zuzana (Čt, 1. 6. 2023 - 22:06)

Jasně jak jinak asi jako by byl od vas

Petra (Čt, 1. 6. 2023 - 22:06)

Nemůžeš vědět jaký by byl ode me

Pavlina (Čt, 1. 6. 2023 - 22:06)

A ty víš jaký by byl odeslán mě?

Zuzana (Čt, 1. 6. 2023 - 22:06)

Odeslán???

Zuzana (Čt, 1. 6. 2023 - 22:06)

Jasně jak jinak asi jako by byl od vas

Marika (Pá, 19. 5. 2023 - 19:05)

Náš devítiletý Sebastián bude zítra trestán, na ten jeho zadek…Dostane před svými spolužáky. Ve škole se s nimi popral a začal to on a jednoho z nich zbil. Tak jsem se domluvila s jejich rodiči, že k nám kluci zítra přijdou a Sebastián bude před nimi bit. Bude muset vystrčit před chlapci tu svojí holou a pořádně přes ní dostane. Už jsem mu to řekla, že se to zítra bude konat. Ten výprask dostane Sebastián zítra dopoledne.

Michal (Čt, 4. 5. 2023 - 00:05)

Vypravela mi známá, když se opilá, že vyrustala s o rok mladším bráchou. Ji máma na holou nebila, to ji prý nebavilo. Ale bratr dostával často na holou. A ještě nějaký trest k tomu. Tak např. když dostával, seděla v nohách postele a na vše se dívala. Pamatuje si, že se mu posklebovala. On musel ležet s vystrcenou holou směrem k ní, nohy u brady. Někdy si musel i prstama roztahovat předků, aby bylo vše vidět. Dostával, dokud nezačal brečet a to nesměl uhnout hlavou, nebo si schovávat rukama oblicej. Musel bulit a koukat se přímo na ni. Taky ho prý občas koupala, nebo se dívala, jak ho máma už v 8mi letech, koupe.Nejvic se jí líbilo, když za trest musel hrát vězně. To mu zblízka prozkoumala předek i zadek, strkala mu tam prsty, nebo teploměr. Taky mu dala na holou, musel se rozbrecet a slíbit, že ji jako vězen bude poslouchat. A musel. Šly třeba k vodě i s jejima kamoskama, vždycky ležely holky někde stranou a v plavkách. On do vody chodil vtrenkach, a když vyšel z vody, položily ho na deku a svlikly donaha. Občas se prý bránil, ale jich bylo víc. A říkala, že ji to zůstalo a ráda prsti, vzrušuje ji to.

Gabča (Čt, 4. 5. 2023 - 10:05)

Mně dala asi ve 14 letech mamina na holou před jejíma kámoškama. :) Přišla jsem večer později domu o cca půl hodiny, což je u nás vždy trestalo vařechou :) No, byly u nás na víno a pokec, normálně jsem před něma musela sundat kalhoty, nastavit holou a schytat 25 vařechou :)

Jan (St, 3. 5. 2023 - 06:05)

U nás dostanou děcka na chodidla v sobotu dopoledne. Už jsem sem psal - máme Dominika 10 let Anežku 8 let a Matěje 5 let. A právě Matěj už na ty svoje bosý nohy dostal, na něm jsem to vyzkiušel. Zatím byli biti na zadek, výprasky jsou u nás obřadné. A na ten zadek dostáva hlavně Dominik, Matěj ale už taky dostal na zadek, den před tím než byl bit na chodidla a na zadek už dostala i Anežka. No a teď už mají dost prohřešků, takže v sobotu dopoledne budu všichni biti na chodidla - samozřemě dostanou ten výprask bosí a když teď do pátku ještě něco vyvedou, tak v sobotu odpoledne dostanou i na zadek - budou biti na ty jejich úplně holé zadnice....

Manželka z Prahy (Út, 2. 5. 2023 - 11:05)

Dobrý den. Stalo se už nějaké ženě, že dostala výprask od manžela před tchánem?
Poctivých pětadvacet na holou, potupně zadkem ke tchánovi a páskem? Tchánovi to asi přijde běžné, protože svou ženu trestá stejně. Je velmi dominantní a už nějakou dobu hučí do manžela, že je pod pantoflem. Včera jsem mu párkrát odsekla a on prostě Milanovi ( manžel) řekl: ,,To bys jí měl ale už konečně dát výprask na holou. " Nečekala jsem že to udělá. Mám pocit, že tchána tohle vzrušuje a u manžela zatím nevím.

Tereza (Ne, 28. 5. 2023 - 10:05)

Ja od manžela dostávám výprask před kýmkoliv kdo se v tú chvíli při nás nachází a před tchánem jsem dostala od manžela výprask když přišel na to že jsem ho podvedla. To jsem se musela svléknout přinést mu pásek a nařezal mi. Nejdříve rukou 10, pak řemenem 15 a nejhorší bylo že tchán řekl že mi za tohle přidá taky. Takže tchán vzal pravítko dlouhé a pružné a taky mi nařezal 15. Manžel mě často po výprasku nechává i klečet.

Mrtutor (Ne, 28. 5. 2023 - 18:05)

To jsi se bez protestů, odmlouvani, ... svlékla před tchánem do naha a nahá si šla pro pásek ? Trestá tě i před jinými... také nahou?

Neznámá (Út, 2. 5. 2023 - 13:05)

Nejen to. Manžel mi zvykne občas dát na zadek a jelikož bydlíme spolu se tchánem v jednom dvojdomě už dříve se stalo, že tchán nás překvapil v naší kuchyni, když jsem byla prohnutá přes jeho kolena. Manžel mu jen řekl, že jsem byla zlobivá a proto dostávám na zadek. Jen mi natáhl zpět kalhotky přes zadek a pokračoval. Tchán neřekl nic, ale neodešel a zůstal v naší kuchyni až do konce mého výprasku. Zjevně se mu to líbilo. Za pár dní, když manžel nebyl doma, přišel za mnou, že i on by mi rád dal na zadek. Dost jsem se styděla, ale nakonec mě přesvědčil. A od té doby jsem jeho pevnou ruku už okusila třikrát.

Manželka z Prahy (Út, 2. 5. 2023 - 17:05)

No tak to jsem upřímně zvědavá, jak to bude dál. Tchán byl z mého výprasku doslova nadšený a komentoval každou ránu, tak že jsem se červenala. Manžel mě pak odvedl do ložnice a jsem si jistá, že tchán slyšel i to jak mi přidával, když mě bral zezadu. Protože když jsme se vrátili,tak se mě zeptal,jestli už jsem hodná i spokojená.

Neznámá (St, 3. 5. 2023 - 14:05)

Tak mu udělej radost. Promluv si s ním a řekni mu, že ti vlastně ani nevadí, že tě viděl při výprasku. Určitě to zlepší vaše vztahy a když už tě jednou viděl, tak co? A možná si péči o tvůj zadek podělí spolu s tvým manželem. Já jsem s tím také měla ze začátku problém, ale teď si říkám, že alespoň potěším starého pána.

Manželka z Prahy (St, 3. 5. 2023 - 23:05)

Manžel odešel na noční a já jsem si šla promluvit s tchánem. Jen takové plkání o ničem. Až když se mě zeptal , jak se mi sedí, tak jsem odpověděla, že dobře. Prý, že mi manžel zřejmě nasekal málo. Tak jsem se usmála a řekla, že bych si tedy připsala body u muže k dobru a že by mi mohl přidat. A to jsem si naběhla. Tak rychle jsem přehnutá ještě nebyla, sukně nahoře, kalhotky dole a otisk dlaně mám ještě teď. Vydržela jsem jich zas pětadvacet a jediné co mě dost uvádělo do rozpaků, jak jsem cítila, že mu stojí. Naschvál jsem odešla k sobě s vyhrnutou sukní :-)

Reklama

Přidat komentář