Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

nona (Pá, 20. 10. 2023 - 07:10)

Že kašlou na propagandu jsem myslela, že neleží věčně na onternetu a sociálních sítích a nemasírují se rozebíraním ''jak vono to vlastně je''. Největším problémem se jeví sociální sítě, je neuvěřitelné, když paní důchodkyně žije v rodině, která jí ''nerozumí'', tak trochu nad ní všichni koulí očima a paní se dostane do aktivistické skupiny, kde se pomalu v slzách na přednášce ptá ''odborníků'' , co má dělat, když jí bude zubař chtít dát injekci, protože ''oni to dávají do všeho''. Na té stejné přednášce, kde je čteno z knihy jistého profesionálního konspirátora s VŠ vzděláním, který předčítá z knihy a utěšuje posluchače, aby se smířili s tím,že mimozemšťani jsou tady už miliony let a žijí mezi námi neb jsou to někteří z nás. Není se pak co divit, když tato paní má v rodině problémy. a že se kruh uzavírá protože aktivsti-odborníci v ní budou strach už jen posilovat.

Default User Image
Cynik - realista (So, 21. 10. 2023 - 04:10)

Hmm. Prvotním problémem ovšem je rodina, „která jí ''nerozumí'', tak trochu nad ní všichni koulí očima“, jak píšeš, a tady budu asi dost přísný, ale každý svého štěstí strůjcem…

Pokud by tvá rodina nerozuměla tobě a kouleli by nad tebou očima, vyrazila bys za nějakými „aktivisty“, příkladně za magory, žvanícími o Aštaru Šeranovi a Andělích světla? Jsem přesvědčen, že nikoliv.

Mohu sice tu nebohou paní litovat, ale za její rodinné poměry ti „konspirátoři“ a aktivisté opravdu nemůžou, a nemůžou ani za to, že ta paní patrně nemá žádné kamarádky, s nimiž by vyrazila ponadávat na rodinu u kafíčka v cukrárně, nebo by se jim jednoduše „vyplakala“ na rameni.

Opravdu lze vyloučit, že „mimozemšťani jsou tady už miliony let a žijí mezi námi neb jsou to někteří z nás“? Podívej se třeba na tu přehlídku nýmandů ve vládě, to se nemohlo zrodit na Modré planetě… 

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 19. 10. 2023 - 04:10)

Po dostatečně dlouhé době by se mohlo stát, že počet takto propagandou zmanipulovaných jedinců se smrskne na celkem nepatrný hlouček, odkud se bude vytrvale ozývat sádelníkovo „AŤ ŽIJE USA“, za radostného přikyvování zejména militantních pětislepených tetek, tedy dvousvetrové Markéty, vedle ní postávající ministryně války, vláčející v kabelce plastový tančík, a pochopitelně i za přikyvování stále zděšené Fialové Mirky.

 

„Jen každodenně prokazuje, že konzumace jeho předražených a hnusných potravin vede k debilitě, napsala na sociální síti senátorka Miroslava Němcová (ODS) v reakci na slova šéfa hnutí ANO Andreje Babiše.“ 

(https://www.forum24.cz/konzumace-jeho-potravin-vede-k-debilite-nemcova-ostre-reagovala-na-babisova-slova-o-rakovine?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1156621&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context)

 

To by ovšem znamenalo, že baba už mnoho let nekonzumovala nic jiného… 

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 19. 10. 2023 - 13:10)

no jistě že jsou předražené a hnusné !

Jo a o paní Němcovou si ty nedělej starosti,ta výrobky Made in Agrofert nepozře,neb jí BIO

Klidně si jako politik připlatí,plat na to má a jí BIO,to oni tam v tej Praze maj takové ty vobchody pro fajnové Pražáky,tam to je z soukromých farem a žere se zdravě.Sic trošku dráž,ale je to domácí. To u nás na dědině jsou taky farmáři a ti maj krávy ,nějaké plemeno z USA a to se ani nemusí dávat do stájí na zimu,on si ten Tur najde teplé místečko a protože je zocelený a z USA, takto i zimu přežije.

Farmář je ale stejně žene do stájí,je to krávomil a ty krávy z USA mu pak dávaj fajnové masíčko a to de do nemocnic a lázní a je kurevsky drahé,ale kdo chce fajnově žrát,ten si připlatí

Ne jak Babišovo mastné krámy

Nejdří ci kup žranec z Kosteleckých uděnin a žranec z Polska a pak pindej 

Já jenom jednou porovnal špekáček z Krajiny mies v Beidronce a špekáček z Kosteleckých uděnin a již to nekoupím 

Samá náhražka a z Polska poctivé maso s mastnou máčkou a tukem !

Tohle by ani  dobytek do huby nevzal a polské špekáčky stojej kol 120 k a špekáčky z Fertu stojej již kolem 250 k,nasrat !

Tohleto přece vrchový politik nebude žrát.

 

Ty hele Cyniku v Berlíně se ti tvoji palestinští milášci odervali a je tam koolem 100 zraněných policistů,ti ti natrhnou prdel až se sem dostanou a díky Rakušanovi a jeho podpisu ohledně kvót se jich sem dostane asi 30 tisíc ročně. Pak si tvoji milášci namnoží   a až jich bude víc jak vás,českých ataistů ,tak vám natrhnou tu vaši sprostou českou ataistickou prdel 

A to bude ale kvikotu !Ječet budete u toho jak syréna při náletu a ty budeš u toho ječet jak na lesy.Prd ti to bude platné.

Tak do 40 let a budete škodná na odstřel a tak vám ti vaši milášci poděkují za nynější podporu proti Israeli a Židům..adminovi Aeronetu teda obvzláště.

Default User Image
Nona (Čt, 19. 10. 2023 - 06:10)

Tak Miroslava Němcová ti vadí? Ale asi jen kvůli tomu, že je historicky ODS a že nepřevléká kabáty? Protože je jedna z mála co jen nežvaní, dokázala se postavit prezidentovi i premierovi...když ji srovnám s jinými politickými turisty hmmm. Baba? Jo skvělá baba.

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 19. 10. 2023 - 04:10)

„ale prd!

Je to z Afghanistanu a v rukou Hamasu co je napojený na světový terorizmus z Al Kaida a IS.“ (ShabbaTot-Jahoda (St, 18. 10. 2023 - 08:10) 

Takto vysvětlil původ amerických zbraní u HAMASu „výborný analytik“ Jahoda…

Jenže to samozřejmě nemění nic na faktu, že ty zbraně v Afghánistánu zanechali američtí žoldáci, kteří se po dlouholeté okupaci vysákli z Afghánistánu během noci jako smrad, aniž by o tom nočním úprku předem informovali vedení afghánské armády.

Je tedy vcelku lhostejné, jakými cestami se na Blízký východ dostaly americké zbraně, odhozené a zanechané běloptákovými žoldáky při chaotickém a zbabělém nočním úprku z Afghánistánu. V každém případě tyto americké zbraně zabíjejí Izraelce, stejně, jako je zabíjejí americké zbraně rozkradené Ukrajinci a dodávané komukoliv, kdo zaplatí… Co je ti na tom nejasného, sádelníku?

 

A co je ti nejasného na tom, že Al Káida byla stvořena amíky, a po letech se obrátila proti nim?

„Hillary Clintonová popisuje, ako CIA vytvorila Al-Káidu, Taliban, ISI. "Vyzbrojili sme ich, vycvičili, financovali sme ich na boj proti Sovietom v Afganistane. Usáma bin Ládin bol hrdinom CIA. Sovieti ustúpili. <...> a proti nim dnes bojujeme." (https://t.me/investigativnyblogSK/19854“)

 

Je zcela nepochybné, že amíci vytvářejí, nebo alespoň podporují protivládní bojovníky v různých zemích, příkladně 

„CIA sice v Sýrii podporovala opoziční bojovníky, ale dávala jim málo prostředků. Islámský stát i al-Káida platí dvakrát tolik co CIA, proto řada bojovníků přešla nakonec k islamistům. Nyní USA zvažují, že spíše podpoří bojovníky proti Islámskému státu než proti Asadovi.“ (https://zahranicni.hn.cz/c1-63467180-islamsky-stat-al-kaida-cia-asad-syrie, 1. 2. 2015) 

 

Anonym (Čt, 19. 10. 2023 - 04:10)

„ale to víš že tě podfiknou jak ovci !

Ty si myslíš,že když jim podkuřuješ,že tě berou jak sobě rovného?

Podříznou tě jako jehně a budou ti  u toho na cestu křičet ty své jihadistické islamistické popěvky. Jako alahaakbarr,alaaahhaakkrarrrr,to tě doprovodí .

Ty pro ně nejseš NIC.

 Jenom takové prase a opice,taková ataistická svině s porážkovou váhou.Nevydržel bys s nima žít jak ataista ani náhodou.“ 

(ShabbaTot-Jahoda (St, 18. 10. 2023 - 09:10) 

 

Tupé, nemyslící a myšlení neschopné katolické hovado vytrvale blije nesmysly z hlubin nechutného, odporně se třesoucího sádelnatého panděra.

Především, katolický křiváku, nejde o žádné podkuřování, nýbrž o reálné vidění světa, kterého ty, jako propagandou zcela zmanipulovaný naprostý blb (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence) prostě nejsi schopen.

„Nevydržel bys s nima žít jak ataista ani náhodou.“ Z toho ovšem plyne, že ty, jako katolický křivák a zmetek, bys s nimi žít vydržel? Jasně, vždyť stále tvrdím, že katolická církev je schopna a kdykoliv ochotna kolaborovat s kýmkoliv, a ty, katolík podle potřeby, jsi kdokoliv ochoten zradit Ježíše Krista, za kus žvance, nebo i bez něj… 

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 19. 10. 2023 - 05:10)

Nevložil jsem nick, i tak soudím, že byste autorství příspěvku určili správně.

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 19. 10. 2023 - 04:10)

„Paklo čeká tebe !

Pokud nepřijmeš dary Ducha Svatého,je s tebou konec!

Pak budeš v Pakle a budeš to mít! Luciper tě tam přivítá a bude se ti chechtat,ty chechtale. Ty se ale smát nebudeš!

Budeš chtít vzít všechno zpátky,ale nepude to !

Budeš chtít ven z Pakla a vše napravit,ale nepudeto !

Budeš chtít znovu žít a napravit svůj zpackaný ataistický život motlitbou a kostelem,ale nepudeto !

Budeš se chtít stát katolíkem a chodit v nedělu do kostela na Mši Svatou,ale nepudeto !“

 

To, a ještě další zde již nenakopírované cypoviny sedrásal náš oblíbený zdroj zásoby a obveselení, tlusťoch ShabbaTot-Jahoda (St, 18. 10. 2023 - 09:10) 

Jen se utěšuj, tlusťochu, sám moc dobře víš, že každodenně hřešíš těžkým hříchem obžerství, a peklo ti otevře svou náruč. Z toho se nevylžeš zpovědí, ani modlitbami, a nevylhal by ses z toho, ani kdybys nebyl škrt a alespoň občas přispěl něčím do kostelní kasičky, to, že o tom žvaníš, neznamená, že tak i činíš.

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 19. 10. 2023 - 04:10)

Ujišťuji tě, že se nechci stát katolíkem, tlusťochu. Ostatně – pokud by existoval ten tvůj Pánbůh, k čemu by potřeboval katolickou církev? K čemu by potřeboval spolek, za kterým stojí mnoho upálených a umučených obětí, za kterým stojí mnohé oběti prasečkářů z řad katolických kněžourů?

K čemu by Pánbůh potřeboval spolek, který po druhé světové válce dopomáhal k útěku před spravedlností nacistickým vrahům, či u nás kolaboroval s komunisty ve Sdružení katolických duchovních Pacem in Terris?

Ne, sádelníku – Pánbůh nepotřebuje katolickou církev, katolická církev potřebuje Pánaboha, aby tak úspěšně pokračovala v započatém díle: 

Náboženství vzniklo, když první podvodník potkal prvního blbce, praví starý vtípek… 

 

Anonym (St, 18. 10. 2023 - 21:10)

Jen Mešuge nechá privatizovat Babišově kumpánům stát do rukou, aby to obratem prodali USA aby jsme Babiše  žebrali begging o Babiše Care. V soukromé nemocnici si nikdo nepdniká, nic nerozhoduje, trochu problém. 

Default User Image
N. (St, 18. 10. 2023 - 20:10)

Že jste to byl zase Vy, sdfg, s tím sexistickým plivancem na  Taxis diskuzi? Tolik dní se s tím Taxisem trápíte a pak takhle :))

Anonym (St, 18. 10. 2023 - 21:10)

Sdfg je prostinkej, má v hlavě kuličku taxis a Kalouska, pak Černochovou a Rakušana, fialu a eště je sexist, měl by v USA být poslán jak Lou Reed rodiči na elektrošoky. 

Default User Image
N. (St, 18. 10. 2023 - 22:10)

Prostinkej nejste a občas je s Vámi sranda. Občas.

Anonym (St, 18. 10. 2023 - 20:10)

Taxis darovat Ukrajině a v něm skončí Ruské tanky, když už Čapájevce na koních nemají.

Default User Image
18.10. (St, 18. 10. 2023 - 17:10)

Kolektivní trest, možná kdyby měli telefon i v kostele. Tak je i tam.

Anonym (St, 18. 10. 2023 - 17:10)

Takový trest Boží jim telefony kolektivně vypne.

Anonym (St, 18. 10. 2023 - 16:10)

A ono je to složitější - je tady další typ kokůtků - jsou to kokůtci, kteří uvádí, že nemají rádi Okamuru, ale jsou zalezlí v zadku jiných SPD živlů - např. MUDr. Ivana Davida, kokot.

Default User Image
sardanapal (St, 18. 10. 2023 - 19:10)

Největší kokot zde , si pořád jen ty ...

Anonym (St, 18. 10. 2023 - 20:10)

Copak se děje, že se téměř věčně nadraný cardanapal vydrápal na stůl?

Reklama

Přidat komentář