Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Ale vážení, nepiště si sami se sebou, to je nedůstojné..

Default User Image
Ivan (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Kde USA tam nebezpečno.Kde Rus tam stabilisace, konsolidace, neutralisace. Vztahy třeba strabilisovat.

Default User Image
N. (So, 13. 1. 2024 - 10:01)

Sdfg, co pořád blbnete s těma russákama,? Vy jste zapomněl historii, sakryš?

Default User Image
Burljate! (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Já bych tě stabilisoval v Ruském nápravném zařízení po boku Navalného ty natuščiku ruský opričniku, máš náturu mužika, to jsou jak říká paní Černochová mužické uvažování. Hybaj trhat trávu rukama a před tím si ji odhrnout, hezky vyhrabat jak krtek.Tebe bych předal v akci , zvláštní operace Ivan do tábora, pro jeho vlastní dobro.

Anonym (So, 13. 1. 2024 - 10:01)

Mezi Německým koncentrákem, Ruským gulagem a Americkým Guantanámem asi moc velký rozdíl nebude. Otázkou je kdo se poučil a kdo a jak, pokračuje.

Anonym (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Jdu si počíst o novém Fr. premiérovi Atalovi, ono je vidět, že staří musí , ale mladí mohou, ta kterou nahrazoval, byla pardon hodně unavená...

Anonym (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Blbečku, inteligence je psá sem jen vybrané pro nás ČR důl. zprávy(i když o tom se dá dost pochybovat, že hájí všichni dlouhodobé zájmy čr svou podporou USA a Israele tzn. do posledního Ukrajince, což je vlastně také slovanský sousední národ, byť pro Slováky).

Takže zcela zásadní původ Fr. prezidenta, vidíž , že si své zprávy netahám buhví z jakých zákoutí.

Jeho matka Marie de Couriss, zaměstnankyně produkční společnosti 11 , pochází po svém otci Alexandre de Couriss z rodiny bílých Rusů z Oděsy 12 řeckého původu 13 , spojených s rodinami Meyendorffů , Olsufievů, Dolgoroukiů a Galitzineů a jeho matka Anne-Marie de La Forest Divonne, vrstevníci Francie Louis de La Forest Divonne , Guillaume de Vendeuvre a Philippe Panon Desbassayns , všichni tři politici v rámci Obnovy 10 , 14 .

Anonym (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Pra-pra bábi Mata Harri a princ Sulejmán...

Anonym (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Dopr..dele., co to je za zprávu. Nemenuješ se Ing.  Pinďák, znalec lidských duší a technolog?

 

Default User Image
13.1. (So, 13. 1. 2024 - 08:01)

Říkala jsem to Bílá paní, Černá slepice z Krumlova.

Anonym (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Český Krumlov, nebo Moravský Krumlov?

Anonym (So, 13. 1. 2024 - 09:01)

Le Madame Blanch, tzv. Blancheta se prochází po cimbuří hradu Rožmberk, splavně pod Krumlovem Českým asi 10km.

Default User Image
Jede se dál (So, 13. 1. 2024 - 07:01)

Na sjezd pirátské strany nastoupili delegáti v respirátorech. Ministerstvo zdravotnictví zvyšuje tlaky na očkování stále problematickými vakcínami. Piráti jsou, světe div se, velice disciplinovaní.

Default User Image
Jede se dál (So, 13. 1. 2024 - 07:01)

Indobrit Rishi Sunak tč. Britský premiér podepsal v Kyjevě s prezidentem Zelenským smlouvu o vojenské spolupráci. Budou miliardy, budou tanky, budou rakety dlouhého doletu a proslýchá se, že dodají i vojáky ukrajinské národnosti, pobývající na území GB. Zdroj: zprávy na ČT 24. No coment.

Default User Image
Cynik - realista (So, 13. 1. 2024 - 06:01)

"ten moskově  zela nevýkonný sádelnatý tvor sice vidí Aeronet za každým rohem "...tak tos napsal moc dobře,ty severokorejský  hladomore.

Uvědom si,že všechno to bláznění duševně pohnutých lidí na sociálních sítích kde se schvaluje násilí,vraždění a občanská válka namířená proti Státu je dílem takových proruských webů jako je Aeronet a psavců jako je ten tvůj Vidlák.

Že lidi blázněj a na základě svých duševních indizpozicí věří každé píčovině co tam ti ruští šmejdi prezentují je hlavně jejich vina a máš v tom taky pazoury když na ně odkazuješ a čerpáš jenom z nich.

Taky bleješ ty antisemitský kašpare v ideologickém žoldu Aeronetu proti Státu Israel a opisuješ každou lež z Aeronetu která tomu straní !“ (ShabbaTot-Jahoda (Čt, 11. 1. 2024 - 05:01)

 

Opět jsi z hlubin svého nechutného, olbřímího, sádlem se třesoucího panděra vyblil jen skřeky v bolševickém duchu.

Nic překvapivého, ty, jako zjevný hňup, hňup, hňup, hňup, hňup, jsi naprosto neschopen přendnést něco, co by alespoň vzdáleně připomínalo smysluplné argumenty.

"Že lidi blázněj a na základě svých duševních indizpozicí věří každé píčovině co tam ti ruští šmejdi prezentují je hlavně jejich vina a máš v tom taky pazoury když na ně odkazuješ a čerpáš jenom z nich."

Kdybys nebyl jen tupé, nemyslící katolické hovado, mohl bys poznat, že mé odkazy se zdaleka netýkají jen textů na "proruských webech", jak uvádíš, a dokládáš tak svou obvyklou duševní neschopnost a nemohoucnost.

I naprostý hňup, hňup, hňup, hňup, hňup, jako ty, hloupý katolický tlusťochu, by mohl zvládnout zkopírování odkazu a jeho vložení do vyhledávače, aby ses tak dostal k článkům, z nichž čerpám.

To lze ale jen stěží očekávat od nemyslícího žoku žluklého sádla, který vytrvale své bláboly nekopíruje, nýbrž opisuje .

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 13. 1. 2024 - 08:01)

daslší z mách výborných nadčasových analyz se naplňuje!

Israel. cz :Nový návrh Kataru na příměří počítá s vyhoštěním vůdců Hamasu a propuštěním všech rukojmích....Katar předložil v Dauhá návrh ,aby byli vůdci Hamásu vyhoštěni,všichni rukojmí i když postupně propuštěni a vůdci Hamásu vyhoštěni z Kataru.

No a zprostřekuje to tam Egypt. Další moje výborná analyza!

Je to jasné....Egypt bude přizván do Gaza od světového společenství pod záštitou USA do Gaza  a spolupodílet se na správě Gaza. Bude se to hodit všem,jak Cairo,tak Tel Avivu. Egyptská armáda tam srovná do latě islamisty s kterýma válčí na Sinaji,Israel bude zadobře s Egyptem a navíc budou přizváni i jiné Státy,ale jen takové, které  schválí Tel Aviv a Katar mezi ně nemusí patřit.

Ale on mezi ně chce patřit a proto nabízí bakšišné v podobě vyhoštění vůdců teroristů ,to aby tam mohl se svou armádou taky nasáčkovat ,to je přece jasné že se nechce nechat vyšachovat,že se tam chce ukvartírovat taky. Jo a na plyn z Kataru bych v tvém případě moc nesázel...toho bude mít Israel brzo na rozdávání a klidně může v EU nahradit i ten z Kataru.

Ať žije Stát Israel !!

Default User Image
Cynik - realista (So, 13. 1. 2024 - 10:01)

"Jo a na plyn z Kataru bych v tvém případě moc nesázel...toho bude mít Israel brzo na rozdávání a klidně může v EU nahradit i ten z Kataru."

To vysvětluj třeba Německu, které s Katarem uzavřelo dlouhodobé smlouvy.

 

"Izrael pracuje na navýšení těžby až na konečných 40 miliard metrů krychlových ročně a dodávky plynu v ročním objemu 10 až 20 miliard kubíků by tak mohl nabídnout i Evropě. Dosud zásobuje zemním plynem především sousední Egypt a Jordánsko. Evropu, která v rámci urychlené diverzifikace a vyvázání ze závislosti na Rusku hledá nové energetické zdroje, by s Izraelem mohl propojit dlouho chystaný plynovod EastMed."

(https://www.plyn.cz/plan-na-dodavky-plynu-z-izraele-se-komplikuje), 19. 5. 2023.

 

"Proč je plyn pro EU i pro Evropany tak důležitý? V roce 2021 spotřebovalo 27 zemí Evropské unie 412 miliard m³ plynu. Plyn se používá především k výrobě elektřiny, vytápění domácností a v rámci průmyslových procesů. K vytápění využívá plyn více než 30 % domácností v EU."

(https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=spotreba+plynu+v+evrop%C4%9B), 7. 2. 2023

 

Těch 10 až 20 miliard kubíků by sice mohla být vítaná pomoc, ovšem jde zhruba jen maximálně o pět procent unijní spotřeby, i když "Spotřeba plynu v EU za šest měsíců do března klesla o 17,7 procent" (https://oenergetice.cz/evropska-unie/spotreba-plynu-v-eu-za-sest-mesicu-do-brezna-klesla-o-177-procent), 19. duben 2023.

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 13. 1. 2024 - 10:01)

Vyhoštění vůdců Hamásu považuji za regulérní opatření, otázkou je, kam by měli být vyhoštěni.

V každém případě jde o smysluplný návrh, na rozdíl od izraelských nápadů vyhnat veškeré palestinské obyvatelstvo z pásma Gazy (nejen) do Egypta, odkud by mnozí z těch vyhnanců bezpochyby směřovali do Evropské socialistické unie.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 13. 1. 2024 - 15:01)

mě je u prdele jedno kam pudou vůdcové Hamasu z Kataru. Klidně do prdele! Když je to tak táhne k ISIS,nejlépe do kozí tramtárie ke svým soukmenovcům v poušti . Tam jim bude dobře....budou u zdroje svých bludů,čistého,ryzího,neposkvrněného a pravého. U zdroje islámu Muhammad ibn Abdul  Vahab,ať se toho nažerou a hlavně ať u toho nemlaskají,hajzlíci. 

Anebo ať jdou konečně makat na tři směny do továrny jako já! Budou konečně něco kloudného dělat a ne jen mlít pantem a hovno k tomu.

Otázka ale zní,zda Israel bude vliv Kataru akceptovat i po té.....toho Kataru co prezentoval vahabistické učení v Gaza a financoval ho....hhmm....já si myslím,že Katar má našlápnuto být nakopán do prdele z rozběhem

On to tam nemá jisté ani Kreml,neb ty sviňáky podporoval,pro Israel by lépe vyhovoval Egypt a Jordánsko,...no,uvidí se co si zaskřehotá k tomu všemu orel a ten může mít velký kvok.Tak,aby Kreml neutřel prdel,taky může být poslán do prdele,ten israelský politik to přece řekl jasně,ne?

To Kreml a Tel Aviv můžou spolu jednat v diplomacii,ale láska a krása v tom nebude. Budou na sebe řácky najedení neb Žid a hlavně Mossad za masakry Hamásu z 7.10 nikdy nezapomene a navíc je to hlavně Rusko,co je pěkně čubčí v OSN a staví se proti Israeli ve všech ohledech.

Ale jo,dohoda možná bude a to udržet ISIS dál od hranic s Israelem a k tomu Rusák v Syria poslouží,ale jinak nasrat,další láskování a spolupráce se konat  nebude.Tak to teda ani náhodou a navíc nevím,proč by se měl Katar vracet do Gaza a prosazovat tam zase vahabizmus.

To tady bylo a výsledky toho jsou více jak tristní,tam bude rozhodovat předevší Egypt a Jordánsko.

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 13. 1. 2024 - 16:01)

"mě je u prdele jedno kam pudou vůdcové Hamasu z Kataru. Klidně do prdele!"

Tobě možná ano, protože jsi nedospěl k myšlence, že by mohli být vyhoštěni třeba tam, odkud by se v pohodě mohli přepravit na území Evropské socialistické unie. Chápu, taková úvaha na tebe je poněkud složitá.

"Otázka ale zní,zda Israel bude vliv Kataru akceptovat i po té.....toho Kataru co prezentoval vahabistické učení v Gaza a financoval ho....hhmm....já si myslím,že Katar má našlápnuto být nakopán do prdele z rozběhem"

Proč by neakceptoval? Izrael přece akceptoval, když z Kataru přes izraelské území proudily směrem k Hamásu stovky miliónů dolarů:

 

Reklama

Přidat komentář